whatsapp-widget

David Chikamso

Campanie activa 27 zile
31.734666666667% Complete

Suma primita

4.760 €

Necesari

15.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_64fb3a4abb4a4_David-Chikamso-08.09.2023.pdf
doc_6502d87924e83_David-Chikamso-14.09.2023.pdf
doc_650d9f68d6a21_David-Chikamso-22.09.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Oana D.
Pop M.
Ilie R.
VLAD-ROMULUS P.
Colodiuc C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

David Chikamso

Campanie activa 27 zile

Update-uri campanie

22 Sep
2023-09-22
Plati efectuate Fisier 1

Dragi susținători și prieteni,

Dorim să vă aducem la cunoștință că, datorită generozității și sprijinului vostru continuu, am reușit să acordăm ajutorul financiar necesar micuțului David Chikamso, în vârstă de 1 an și 9 luni, care suferă de hipotonie severă.

Astăzi, am achitat suma de 2910 RON pentru îngrijirea lui David, conform ordinului de plată atașat. Aceasta este doar una dintre multele acțiuni pe care le realizăm pentru a asigura că cei mici au șansa la o viață mai bună și mai sănătoasă.

Ne place să credem că nu doar oferim ajutor financiar, ci și speranță, dragoste și o mână de ajutor acolo unde este cea mai mare nevoie.

De aceea, dorim să vă exprimăm recunoștința noastră profundă pentru sprijinul acordat. Fiecare donație, indiferent de valoarea ei, contează și face o diferență în viețile copiilor ca David. Continuând să lucram împreună, putem aduce lumina în viețile multor suflete nevinovate.

Vă mulțumim din suflet!

18 Sep
2023-09-18

Cu inimi pline de emoție și recunoștință, Asociația "Salvează o inimă" dorește să împărtășească o veste deosebit de emoționantă.

Astăzi, cerul a zâmbit peste micul nostru luptător, David Chikamso, un băiețel de doar 1 an și 9 luni, care strălucește ca o stea în ciuda tuturor obstacolelor. Suntem profund mișcați de generozitatea și iubirea celor 271 de suflete inimoase care s-au alăturat prin donații pentru el.

Cu fiecare gest de bunătate, cu fiecare euro donat online, ne apropiem tot mai mult de țelul nostru de a oferi lui David șansa la o viață mai sănătoasă și mai fericită. Până în acest moment, s-au adunat impresionanții 3364 de euro, o sumă care ne umple inimile de speranță și bucurie.

Mulțumim din adâncul sufletului pentru fiecare contribuție, pentru fiecare gând bun și pentru fiecare moment de credință în această călătorie. Dragostea voastră este lumina noastră în aceste momente de încercare, iar speranța voastră este combustibilul care ne propulsează înainte.

Cu fiecare zi care trece, cu fiecare gest de solidaritate, suntem martorii puterii oamenilor de a face minuni atunci când se unesc pentru o cauză nobilă. Asociația "Salvează o inimă" continuă să creadă în miracole, și împreună cu voi, cu fiecare dintre voi, suntem hotărâți să scriem povestea lui David cu final fericit.

Mulțumim, din toată inima noastră, pentru că faceți parte din acest efort extraordinar de a salva o inimă mică și de a aduce lumină în viața lui David Chikamso.

18 Sep
2023-09-18

Astăzi, micul nostru luptător, David Chikamso, a început un traseu intensiv de recuperare la clinica de hiperbară din Târgu Mureș. La doar 1 an și 9 luni, David se confruntă cu provocări zilnice prin terapii precum vojta, spider și kinetoterapie, plus alte tratamente ce au loc în fiecare zi, pe parcursul a 6 ore.

Este o zi de speranță, de începuturi noi, unde fiecare moment este încărcat de dragoste și răbdare. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, în acest drum al recuperării. Cu fiecare zi, speranța crește, iar David ne arată ce înseamnă curajul adevărat.

14 Sep
2023-09-14
Plati efectuate Fisier 1

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, datorită eforturilor conjugate și a suportului continuu pe care ni-l oferiți, Asociația „Salvează o Inimă” a reușit să achite suma de 1360 RON conform ordinului de plată atașat. Acest gest marchează un nou pas înainte în misiunea noastră comună de a aduce speranță și vindecare.

14 Sep
2023-09-14

Suntem în penultima zi de de terapii  și ne face o deosebită plăcere să împărtășim cu voi progresele remarcabile făcute până acum. Vă vom trimite în curând filmulețe care ilustrează aceste momente de bucurie, și care marchează victoriile zilnice ale micuțului David Chikamso, aflat la frageda vârstă de  1 an și 9 luni.

Cu un curaj uimitor, David a arătat îmbunătățiri semnificative: stabilitatea capului a crescut, iar poziția în șezut fără sprijin poate fi menținută pentru perioade de timp din ce în ce mai lungi. Acestea sunt cuvinte-cheie în cadrul procesului său de recuperare, mici semnale care ne arată că suntem pe drumul cel bun.

Aceste succese ne inspiră și ne dau forța să continuăm. Împreună, construim un lanț de solidaritate și speranță, în care fiecare verigă adaugă forță și rezistență.

Vă mulțumim pentru implicarea și sprijinul vostru necondiționat. Fiecare gest contează, iar în acest efort comun, dragostea și compasiunea voastră sunt cele care aduc zâmbete pe chipurile celor mici.

Vă mulțumim din suflet! Împreună, suntem mai puternici, iar lupta noastră continuă! 💖

08 Sep
2023-09-08
Plati efectuate Fisier 1

Azi este o zi mare pentru David, pentru că așa cum răsare soarele pe cerul speranței, David va începe sedințele de hiperbară. 18 sedințe cruciale care stau între el și visele sale de a avea o copilărie normală. 

Nu este singur în această călătorie. Alături de el se află comunitatea unită și plină de compasiune condusă de Asociația "Salvează o inimă", care a făcut posibilă această etapă vitală a recuperării lui. Generozitatea lor inconfundabilă s-a manifestat prin achitarea sumei de 9000 RON, o dovadă concretă de solidaritate și de credința în victoria micului luptător.
Astăzi, cu ordinul de plată atașat ca un simbol al bunătății și devotamentului uman, îl vedem pe David pasind cu încredere pe drumul recuperării. Îl vedem construindu-și vise și speranțe, pe fundalul unei comunități care refuză să se dea bătută, care luptă, care speră.

Lupta noastră continuă, și grație vouă, avem puterea să credem că victoria este posibilă.

Vă mulțumim, din adâncul inimilor noastre, pentru că îl însoțiți pe David în această călătorie esențială spre vindecare. Vă mulțumim pentru solidaritate, pentru generozitate și pentru inimile voastre mari. Împreună, facem diferența în viața unui copil ce merită toată dragostea și sprijinul acestui lume.

06 Sep
2023-09-06

 Deși are doar 1 an, în ochii lui se poate vedea determinarea unui luptător. De când se știe, David luptă zi de zi prin ședințe neterminabile de recuperare, încercând să depășească barierele care i-au fost impuse de viață. Pentru mulți, ar fi părut o misiune imposibilă, dar nu și pentru el.

Azi, sub atenta îndrumare a terapeuților săi, David a efectuat terapia Masgutova, o tehnică specială care are rolul de a integra reflexele și de a regla neuromotoria. Chiar dacă este doar la începutul călătoriei sale, schimbările pozitive sunt vizibile. Micul lui corp învață să răspundă în moduri noi, să înțeleagă lumea înconjurătoare și să se adapteze provocărilor pe care le întâlnește.

Privindu-l pe David, se poate vedea că speranța și credința nu sunt doar cuvinte, ci forțe puternice care pot mișca munții. În fiecare mișcare timidă pe care o face, în fiecare zâmbet pe care îl aruncă celor din jur, în fiecare clipă când reușește să depășească o nouă provocare, el ne arată că nimic nu este imposibil atunci când ai speranță în inimă și credință în suflet. David este nu doar o inspirație, ci și o amintire vie că lupta, indiferent de cât de grea este, merită dusă până la capăt.

05 Sep
2023-09-05

David, simbolul luptei și speranței în fața adversității, ne-a oferit ieri un nou motiv de admirație și încredere. În inima vibrantă a orașului Cluj-Napoca, am început o nouă etapă esențială în parcursul său terapeutic: sesiunea de terapie madek.

Același Cluj care, în fiecare zi, pulsează de viață și energie, a fost martor la eforturile și dăruirea lui David. Dacă sunteți curioși despre progresul său, filmulețele noastre vă vor arăta pașii mărunți, dar esențiali, pe care David îi face. Exercițiile fizice nu sunt doar simple mișcări, ci o veritabilă integrare a corpului în campul gravitațional. Ele sunt echilibrate meticulos, axându-se pe partea vestibulară și multe altele, având ca obiectiv principal întărirea tonusului muscular.

Cu fiecare mișcare, cu fiecare exercițiu, David își arată nu doar determinarea fizică, ci și acea flacără interioară a speranței și credinței. Acolo, în centrul acestei bătălii, se află lupta, nădejdea și ruga adâncă adresată Maicii Domnului. Pentru el, și pentru noi toți, fiecare zi este o nouă șansă, un nou început, o reafirmare a credinței că dragostea, speranța și determinarea pot învinge orice obstacol.

David ne învață, zi de zi, că adevărata forță nu vine doar din mușchi, ci și din inimă.

Campanie începută la data de 02.09.2023

Nume:Chikamso

Prenume: David

Vârsta: 1 an și 9 luni

Suma necesară: 15.000€

Diagnostic: Hipotonie severă

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Maria Beatrice Alba Iulia 

 

Povestea lui David Chikamso, un luptător încă din primele zile

 

În inima Europei, într-un colț plin de speranță și iubire, trăiește un micuț erou numit David Chikamso. Povestea lui începe într-un spital din Timișoara, unde micuțul a fost grăbit să vină pe lume, la doar 37/38 de săptămâni, datorită problemelor de sănătate ale mamei. În urma mai multor investigații medicale atât în România cât și în Germania i s-au stabilit diagnosticul de:Hipotonie Cronică și oboseală cronică la numai un copil de nici un an.

Hipotonia se referă la scăderea tonusului muscular, ceea ce înseamnă că mușchii sunt mai slăbiți sau mai relaxați decât de obicei. Când un individ are hipotonie, mușchii săi pot părea moi și flasci, iar rezistența lor la presiune sau la mișcare poate fi redusă.

Încă de la început, soarta nu a fost de partea lor. Timpurile erau grele, cu spitalele limitate din cauza pandemiei de Covid. Mamele puteau vedea copiii lor doar la orele de masă. În cea de-a doua zi de viață, Stephen a avut de luptat cu probleme majore de sănătate. A fost internat în terapie intensivă, din cauza a două convulsii provocate de o hemoragie intraventriculară de grad 2.

Drumul de la această primă provocare nu a fost mai ușor. Stephen a trecut prin multe investigații medicale, terapii și tratamente, deși multe dintre ele s-au dovedit a fi nejustificate. Deși marea majoritate a testelor sale au fost negative, puterea și vitalitatea micuțului au fost afectate.

După multe căutări și speranțe, familia a găsit ajutorul necesar la clinica Maria Beatrice din Alba Iulia, unde specialiștii au oferit o rază de speranță pentru un viitor mai bun. Cu toate acestea, tratamentul este costisitor, atingând cifre de 4000-6000 lei pe lună.

Stephen Ioana Anca și Stephen Kingsley Chika, fac eforturi uriașe pentru a asigura acest tratament pentru micuțul lor luptător. Cu un venit lunar de doar 4000 RON, costurile tratamentului sunt copleșitoare pentru această familie iubitoare.

Astfel, se apelează la bunătatea și generozitatea oamenilor pentru a ajuta acest minunat copilaș să aibă o șansă la o viață normală. Pentru cei care sunt în măsură să contribuie, fiecare cent îi va ajuta pe David și familia sa să se apropie de visul unei copilării normale.

Haideți să ne unim forțele și să oferim acestui micuț erou o șansă la o viață plină de bucurie, râsete și jocuri. Pentru David Chikamso, fiecare ajutor contează!

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele David Chikamso