whatsapp-widget

David Rebiga

Campanie activa 10 zile
42.69% Complete

Suma primita

8.538 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65ddeff6cc700_Rebiga-David-27.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

TATIANA M.
NICHIFOR I.
CHISOI A.
MAN O.
DUMITRU E.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

David Rebiga

Campanie activa 10 zile

Update-uri campanie

28 Feb
2024-02-28

Dragi prieteni și binefăcători,

Pe măsură ce timpul trece, fiecare clipă devine tot mai prețioasă în lupta noastră pentru un viitor mai bun pentru David și Antonia. În ciuda eforturilor noastre neîncetate, fondurile strânse până acum nu sunt suficiente pentru a acoperi tratamentul vital de care au nevoie.

Pe 14 aprilie, ne vom îmbarca într-o călătorie spre Canada, plini de speranță și determinare, pentru a începe un nou capitol în lupta pentru sănătatea lui David. Tratamentul va începe pe 16 aprilie, odată cu efectuarea unui EEG esențial, urmat de tratamentul specific care reprezintă o șansă la o viață normală pentru copiii mei.

În aceste momente pline de încercări, apelul meu către voi este simplu, dar profund: vă rog să distribuiți mesajul nostru și să contribuiți, oricât de mică ar fi suma. Fiecare gest de generozitate ne aduce mai aproape de obiectivul nostru și oferă o nouă speranță copiilor mei.

Vă invit să faceți parte din povestea noastră de vindecare donând pentru David accesând link-ul campaniei noastre inițiate de Asociația „Salvează o inimă”: https://salveazaoinima.ro/david-rebiga/.

Cu inima plină de recunoștință și speranță,
Mama lui David și Antonia

27 Feb
2024-02-27
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 22500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

23 Feb
2024-02-23

Ieri, inimile noastre au fost inundate de speranță și recunoștință, într-o zi ce va rămâne veșnic în memoria noastră. O mare de suflete generoase, peste 330 de persoane, au ales să ni se alăture în lupta pentru viitorul lui David, donând prin platforma online a Asociației Salvează o Inimă. Până acum, am reușit să strângem 3926 de euro, fiecare euro fiind o rază de speranță pentru noi. Cu toate acestea, drumul nostru este încă lung; avem nevoie de 20.000 de euro pentru a putea pleca la Montreal Children's Hospital, unde David are șansa la o viață normală.

Pe 14 Aprilie, vom pleca cu amândoi copiii în Canada, un pas mare pe acest drum plin de speranță. Iar pe data de 16 Aprilie, vom începe cu EEG și apoi cu tratamentul propriu-zis, momente cruciale în bătălia pentru sănătatea lui David.

Cu lacrimi de recunoștință în ochi, vă mulțumesc tuturor pentru fiecare gest de sprijin, pentru fiecare mesaj de încurajare. Voi sunteți eroii noștri, lumina din întuneric, speranța care ne ghidează. Împreună, putem aduce minunea de care David are atât de multă nevoie. Vă îmbrățișez cu toată dragostea, sperând că bunătatea voastră va continua să ne însoțească în această călătorie spre vindecare.

Campanie inițiată pe data de:20.02.2024

Nume: Rebiga

Prenume: David Andrei

Vârstă: 3 ani

Sumă necesară: 20000  euro

Diagnostic: Mutație genetică mitocondrială SUCLG1

Tratamentul va fi efectuat la Montreal Children's Hospital, parte a McGill University Health Centre

O rază de speranță pentru David: Lupta unei familii împotriva unei boli rare"

În inima tumultoasă a vieții, există povești care ne smulg din cotidian și ne amintesc de forța umanității și de puterea speranței. Una dintre aceste povești este cea a micuțului David Rebiga și a familiei sale, o familie care luptă neîncetat împotriva unei boli rare și necruțătoare. Francisc și Cristina, părinții lui David, ne împărtășesc povestea lor, un drum anevoios către lumină și speranță.

Declaratia mamei, Elena Cristina, ne atinge inimile: "Privindu-l pe David, inima mea se umple de durere și speranță în același timp. Este atât de mic, dar lupta sa este uriașă. Fiecare zâmbet ne dă forța de a merge mai departe, fiecare progres, oricât de mic, este o victorie împotriva unei boli care i-a furat atât de mult. Ne dorim mai mult decât orice să-i putem oferi o șansă la o viață normală, să crească, să exploreze lumea în propriile lui termeni. Vă rugăm, ajutați-ne să-i oferim această șansă."

David, la doar 3 ani, se confruntă cu o boală genetică mitocondrială SUCLG1, care îi limitează sever abilitățile fizice și cognitive. Deși diagnosticul este descurajator, speranța vine din partea unui studiu clinic la Montreal Children's Hospital, parte a McGill University Health Centre, unde David a fost acceptat pentru a participa la un tratament experimental. Acest studiu oferă o fărâmă de speranță, posibilitatea ameliorării simptomelor și, poate, a unei vieți mai bune.

În această poveste de speranță și curaj, nu putem să nu ne gândim și la Antonia, sora lui David, care împărtășește aceeași luptă grea împotriva aceleiași boli rare. La fel ca fratele ei, Antonia are nevoie de sprijin și de acces la tratamente care pot îmbunătăți calitatea vieții sale. Familia Rebiga se pregătește acum pentru o nouă călătorie, de data aceasta spre America, unde Antonia are șansa de a participa la un alt studiu clinic care promite noi speranțe pentru condiția sa.

Lupta familiei Rebiga nu este doar pentru David, ci pentru amândoi copiii lor, fiecare dintre ei având propriul drum dificil de urmat în căutarea vindecării. Aceste călătorii sunt pline de provocări, atât emoționale, cât și financiare. Costurile asociate cu participarea la aceste studii clinice, împreună cu călătoriile internaționale și cazarea pe termen lung, sunt copleșitoare pentru orice familie.

Familia Rebiga se confruntă cu provocări financiare majore în încercarea de a acoperi costurile necesare participării la studiu, estimând nevoia urgentă de 20.000 de EURO. Cheltuielile includ călătorii frecvente între România și Canada, cazare și alte costuri asociate tratamentului.

Apelăm la generozitatea și compasiunea dumneavoastră pentru a sprijini participarea lui David la acest studiu vital. Orice contribuție poate face o diferență semnificativă în viața lui David și a familiei sale.

Dacă doriți să contribuiți, iată detaliile necesare pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați " David Rebiga" în detaliile plății. Vă mulțumim pentru orice sprijin acordat, fiecare gest contează în lupta pentru un viitor mai luminos pentru David.