whatsapp-widget

David Rebiga

Campanie activa 30 zile
47.05% Complete

Suma primita

9.410 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65ddeff6cc700_Rebiga-David-27.02.2024.pdf
doc_6646555aa2ad7_David-Rebiga-16.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Catalin C.
Mitrache M.
Balauca M.
Florin F.
Barleanu A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

David Rebiga

Campanie activa 30 zile

Update-uri campanie

17 May
2024-05-17

Cu ajutorul lui Dumnezeu, a trecut cu bine o lună de zile de când suntem integrați în acest studiu medical. A avut loc a doua vizită la spital pentru analize și întâlnirea cu medicul genetician, de care am fost plăcut surprinși, deoarece este româncă de-a noastră. O rază de speranță și încredere a apărut astfel în calea noastră. Sperăm din suflet să vedem îmbunătățiri, fie ele cât de mici, pentru că pentru noi contează orice progres. Drumul este lung și greu, destul de greu, iar durerea de a-i vedea pe copilașii noștri așa este mare, nu există cuvinte pentru a exprima această suferință. Cei care au copii înțeleg ce înseamnă durerea pentru ceea ce avem mai scump pe lume.

Vrem să vă mulțumim frumos pentru toată susținerea pe care ne-ați oferit-o în această perioadă dificilă. Plecarea noastră în Canada, pentru a căuta un tratament pentru Antonia și David, care din păcate suferă de o boală extrem de rară, a fost posibilă datorită vouă. Fiecare mesaj de încurajare, fiecare gând bun și fiecare ajutor primit ne-au dat puterea de a continua și a spera. Mulțumiri Fundației Liam și lui Kevin James Reason, fără de care acest studiu nu ar fi fost posibil.

Așa cum spune Kevin: "Pași mici, dar mereu înainte"!

16 May
2024-05-16
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 36000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

29 Apr
2024-04-29

 

Au trecut abia două săptămâni de când am ajuns în Canada și am început noul tratament al copiilor. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să nu întârzie să apară și rezultate, fie ele cât de micuțe... Doamne ajută! Am trecut de perioada de acomodare; nu a fost ușor deloc, mai ales pentru copii, cu diferența aceasta de ore, dar suntem pe calea cea bună. Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în această călătorie, în lupta cu boala lor, celor care nu ne uită și ne caută să știe de noi. Ne rugăm să facem față în continuare la tot ce ne mai așteaptă; am ajuns pe mâini bune și asta nu este decât lucrarea lui Dumnezeu. Sperăm din suflet să ne bucure sufletele într-o zi 😇. Aceasta este perioada cea mai lungă de stat aici sub supraveghere, apoi continuăm la trei luni să venim pentru control, apoi la 6 luni, până în 2026 când terminăm acest studiu, pe care ne rugăm să le fie de folos. Eforturile sunt destul de mari, dar cred că fiecare ar face asta pentru copilul său dacă s-ar confrunta cu o așa boală cruntă 🥺🥺. Am dat de oameni minunați și aici; noi cumva suntem norocoși oarecum, Dumnezeu ne deschide atâtea portițe, iar noi trebuie să le deschidem. Mulțumiri tuturor... 🤗😇😘

18 Apr
2024-04-18


Dragi prieteni și susținători,

Am ajuns cu bine la Montreal, un oraș plin de speranță și noi începuturi pentru micuțul nostru, David Andrei Rebiga. Ieri, în inima acestei metropole, am făcut primii pași într-o călătorie medicală esențială, cu o vizită la Montreal Children's Hospital, un bastion al excelenței medicale parte a McGill University Health Centre.

David, cu curajul său neștirbit de vârsta de doar trei ani, a trecut prin consultul neurologic. Medicii i-au recoltat analizele de sânge și urină și i-au realizat un EEG, pregătind terenul pentru o înțelegere mai profundă a stării sale de sănătate. Astăzi, ne îndreptăm cu inima plină de speranță către consultul genetic și începem tratamentul care, ne rugăm, să îi aducă alinare și vindecare.

David luptă cu o mutație genetică mitocondrială SUCLG1, o provocare imensă pentru orice suflet, dar mai ales pentru unul atât de tânăr. Costul tratamentului se ridică la 20,000 de euro, o sumă enormă pentru o familie ca a noastră, dar fiecare euro investit este o rază de speranță pentru viitorul lui David.

Ne rugăm ca Dumnezeu să ne călăuzească pe drumul cel bun și să ne dea forța de a face față acestor încercări. Fiecare zi aduce cu ea noi provocări, dar și posibilitatea unui nou început. Sperăm ca inimile generoase să se unească în sprijinul nostru, pentru a-i oferi lui David șansa la o viață plină de bucurie și sănătate.

Cu recunoștință profundă și speranță neclintită,

Familia Rebiga

28 Feb
2024-02-28

Dragi prieteni și binefăcători,

Pe măsură ce timpul trece, fiecare clipă devine tot mai prețioasă în lupta noastră pentru un viitor mai bun pentru David și Antonia. În ciuda eforturilor noastre neîncetate, fondurile strânse până acum nu sunt suficiente pentru a acoperi tratamentul vital de care au nevoie.

Pe 14 aprilie, ne vom îmbarca într-o călătorie spre Canada, plini de speranță și determinare, pentru a începe un nou capitol în lupta pentru sănătatea lui David. Tratamentul va începe pe 16 aprilie, odată cu efectuarea unui EEG esențial, urmat de tratamentul specific care reprezintă o șansă la o viață normală pentru copiii mei.

În aceste momente pline de încercări, apelul meu către voi este simplu, dar profund: vă rog să distribuiți mesajul nostru și să contribuiți, oricât de mică ar fi suma. Fiecare gest de generozitate ne aduce mai aproape de obiectivul nostru și oferă o nouă speranță copiilor mei.

Vă invit să faceți parte din povestea noastră de vindecare donând pentru David accesând link-ul campaniei noastre inițiate de Asociația „Salvează o inimă”: https://salveazaoinima.ro/david-rebiga/.

Cu inima plină de recunoștință și speranță,
Mama lui David și Antonia

27 Feb
2024-02-27
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 22500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

23 Feb
2024-02-23

Ieri, inimile noastre au fost inundate de speranță și recunoștință, într-o zi ce va rămâne veșnic în memoria noastră. O mare de suflete generoase, peste 330 de persoane, au ales să ni se alăture în lupta pentru viitorul lui David, donând prin platforma online a Asociației Salvează o Inimă. Până acum, am reușit să strângem 3926 de euro, fiecare euro fiind o rază de speranță pentru noi. Cu toate acestea, drumul nostru este încă lung; avem nevoie de 20.000 de euro pentru a putea pleca la Montreal Children's Hospital, unde David are șansa la o viață normală.

Pe 14 Aprilie, vom pleca cu amândoi copiii în Canada, un pas mare pe acest drum plin de speranță. Iar pe data de 16 Aprilie, vom începe cu EEG și apoi cu tratamentul propriu-zis, momente cruciale în bătălia pentru sănătatea lui David.

Cu lacrimi de recunoștință în ochi, vă mulțumesc tuturor pentru fiecare gest de sprijin, pentru fiecare mesaj de încurajare. Voi sunteți eroii noștri, lumina din întuneric, speranța care ne ghidează. Împreună, putem aduce minunea de care David are atât de multă nevoie. Vă îmbrățișez cu toată dragostea, sperând că bunătatea voastră va continua să ne însoțească în această călătorie spre vindecare.

Campanie inițiată pe data de:20.02.2024

Nume: Rebiga

Prenume: David Andrei

Vârstă: 3 ani

Sumă necesară: 20000  euro

Diagnostic: Mutație genetică mitocondrială SUCLG1

Tratamentul va fi efectuat la Montreal Children's Hospital, parte a McGill University Health Centre

O rază de speranță pentru David: Lupta unei familii împotriva unei boli rare"

În inima tumultoasă a vieții, există povești care ne smulg din cotidian și ne amintesc de forța umanității și de puterea speranței. Una dintre aceste povești este cea a micuțului David Rebiga și a familiei sale, o familie care luptă neîncetat împotriva unei boli rare și necruțătoare. Francisc și Cristina, părinții lui David, ne împărtășesc povestea lor, un drum anevoios către lumină și speranță.

Declaratia mamei, Elena Cristina, ne atinge inimile: "Privindu-l pe David, inima mea se umple de durere și speranță în același timp. Este atât de mic, dar lupta sa este uriașă. Fiecare zâmbet ne dă forța de a merge mai departe, fiecare progres, oricât de mic, este o victorie împotriva unei boli care i-a furat atât de mult. Ne dorim mai mult decât orice să-i putem oferi o șansă la o viață normală, să crească, să exploreze lumea în propriile lui termeni. Vă rugăm, ajutați-ne să-i oferim această șansă."

David, la doar 3 ani, se confruntă cu o boală genetică mitocondrială SUCLG1, care îi limitează sever abilitățile fizice și cognitive. Deși diagnosticul este descurajator, speranța vine din partea unui studiu clinic la Montreal Children's Hospital, parte a McGill University Health Centre, unde David a fost acceptat pentru a participa la un tratament experimental. Acest studiu oferă o fărâmă de speranță, posibilitatea ameliorării simptomelor și, poate, a unei vieți mai bune.

În această poveste de speranță și curaj, nu putem să nu ne gândim și la Antonia, sora lui David, care împărtășește aceeași luptă grea împotriva aceleiași boli rare. La fel ca fratele ei, Antonia are nevoie de sprijin și de acces la tratamente care pot îmbunătăți calitatea vieții sale. Familia Rebiga se pregătește acum pentru o nouă călătorie, de data aceasta spre America, unde Antonia are șansa de a participa la un alt studiu clinic care promite noi speranțe pentru condiția sa.

Lupta familiei Rebiga nu este doar pentru David, ci pentru amândoi copiii lor, fiecare dintre ei având propriul drum dificil de urmat în căutarea vindecării. Aceste călătorii sunt pline de provocări, atât emoționale, cât și financiare. Costurile asociate cu participarea la aceste studii clinice, împreună cu călătoriile internaționale și cazarea pe termen lung, sunt copleșitoare pentru orice familie.

Familia Rebiga se confruntă cu provocări financiare majore în încercarea de a acoperi costurile necesare participării la studiu, estimând nevoia urgentă de 20.000 de EURO. Cheltuielile includ călătorii frecvente între România și Canada, cazare și alte costuri asociate tratamentului.

Apelăm la generozitatea și compasiunea dumneavoastră pentru a sprijini participarea lui David la acest studiu vital. Orice contribuție poate face o diferență semnificativă în viața lui David și a familiei sale.

Dacă doriți să contribuiți, iată detaliile necesare pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați " David Rebiga" în detaliile plății. Vă mulțumim pentru orice sprijin acordat, fiecare gest contează în lupta pentru un viitor mai luminos pentru David.