whatsapp-widget

David Sălăgean

Campanie din trecut 0 zile
37.648571428571% Complete

Suma primita

13.177 €

Necesari

35.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_644185ee98c7a_David-Salagean-20.04.2023.pdf
doc_62848983d0f0d_David-Salagean-02.05.2022.pdf
doc_64f8785e3d5d2_David-S-l-gean-06.09.2023.pdf
doc_6524f61c83a0b_David-S-l-gean-10.10.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GORIN T.
ABABEI M.
Laszlo A.
Simion A.
ENACHE V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

David Sălăgean

Campanie din trecut

Update-uri campanie

06 Sep
2023-09-06
Plati efectuate Fisier 1

Micul David Sălăgean, la doar 5 anișori, ne inspiră zilnic cu puterea și curajul său. În ciuda diagnosticelor de Paralizie cerebrală, scolioză și strabism, el crește frumos și reușește să ne zâmbească, aducându-ne bucurie în fiecare zi. În curând, va începe o nouă etapă în călătoria sa de recuperare, cu ședințele de neuromotorie la Clinica VERUVIS KIDS din București, un pas crucial pentru a-i oferi lui David șansa la o viață cât mai aproape de normalitate. Suntem profund recunoscători Asociației "Salvează o inimă", care, cu un gest mărinimos, a achitat azi suma de 18064 RON, fiind alături de noi în această luptă continuă. Suntem mândri de fiecare pas pe care David îl face, dar știm că mai avem încă mult de parcurs. Cu fiecare gest de sprijin, cu fiecare cuvânt de încurajare, ne faceți să simțim că nu suntem singuri. Vă mulțumim din suflet! Lupta noastră, împreună cu David, continuă datorită vouă!

20 Apr
2023-04-20

Azi a fost o zi plina de emoții pentru noi care a decurs bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Mult așteptata operație pentru alungire de tendoane a decurs foarte bine iar acum a adormit și îngerasul meu. Nu ne ramane decat sa ne rugam ca rezultatul sa fie cel la care visam de atata timp. Noi va mulțumim încă o data pentru tot ajutorul și speram sa venim cu vesti tot mai bune ❤️🙏😇.

29 Jul
2022-07-29

După toate investigațiile făcute, medicii din Barcelona sunt de părere că la baza problemelor lui David ar fi o anomalie genetică, iar pentru asta sunt în lucru testele genetice recoltate lui David și nouă. Va mai dura aproximativ o lună până vom avea rezultatele. La ochișori era propusă o operație pentru a corecta strabismul, însă în urma investigațiilor făcute rezultă că încă nu se poate opera. În concluzie, tratamentul lui David nu s-a putut face în 2 luni, iar colaborarea noastră cu spitalul continuă și ne vom întoarce dacă este cazul. 

Vreau să vă mulțumesc din partea întregii noastre familii că ați făcut posibil drumul spre această șansă pe care David o are. Dumnezeu să vă dea multă sănătate tuturor oamenilor minunați care ați făcut asta posibil!

(Olimpia Sălăgean, mama lui David)

21 Jun
2022-06-21

Dragilor ,David a ieșit cu bine din operație 🙏❤️Mulțumim din suflet, pentru toate gândurile bune primite !❤️❤️❤️

13 May
2022-05-13

Suntem plini de speranță și vă sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care ați făcut posibilă venirea noastră la acest spital.

De acum depinde doar de Dumnezeu cât de mult va progresa îngerașul meu. De aceea, am să vă mai cer să fiți alături de noi cu o rugăciune pentru David. ❤🙏🤗 

(Olimpia Sălăgean, mama lui David)

29 Apr
2022-04-29

În aceasta săptămâna luminată vreau să vă mulțumesc ca sunteți în viata noastră. În urma cu câteva săptămâni stiam că suntem la jumătate de drum și nu mai vedeam cum și în cat timp putem ajunge sa strângem suma necesara pentru David.

Când credeam ca atât sa putut, Dumnezeu va adus în calea noastră și a deschis o noua poarta spre vindecarea îngerașului meu.

Simt cum îmi cresc aripi și nu îmi vine sa cred cat de aproape suntem de a reușii❤🙏🙏🙏 .

Nu am cuvinte sa va mulțumesc pentru ca faceți posibila aceasta șansa în care avem atâta speranța.

19 Apr
2022-04-19

Evoluția lui David este sesizabilă, a înșelat predicțiile medicilor cum că nu va vedea, nu va reuși să mănânce sau că nu va supraviețui. Terapiile, eforturile și optimismul nostru nu au fost însă suficiente pentru a reuși să se deplaseze, să vorbească sau să mestece mâncarea, având achizițiile unui copil de aproximativ 10 luni. 

Am cerut mai multe păreri, iar răspunsul a fost mereu recuperare, însă acum prin intermediul unei femei extraordinare, am trimis actele la spitalul din Barcelona, iar cazul lui a fost acceptat. Avem nevoie de sprijinul și solidaritatea voastră pentru a reuși să adunăm suma de 35.000 euro, cât costă tratamentul. 

(Olimpia Sălăgean, mama lui David)

09 Apr
2022-04-09

„David a avut până acum o copilărie foarte solicitantă, plină de terapii de recuperare, în comparație cu viața unui copil sănătos care ar trebui să fie în parc sau la diverse activități care să îl facă fericit.

Am încercat tot ce am auzit, de la kineto clasic, masgutova, vojta, oxigenare hiperbarică, până la stimulări cognitive, senzoriale și logoped. Noi continuăm să lucrăm pe toate aceste arii, dar timpul ne-a demonstrat că nu este suficient.

Norocul nostru este că avem șansa să schimbăm asta. Ghinionul e că suma de care avem nevoie este prea mare pentru puterile noastre, motiv pentru care apelăm la solidaritatea voastră.

Vă mulțumim 🙏că nu ați rămas indiferenți situației lui David😇 și ne dăruiți sprijinul vostru ❤!” (Olimpia Sălăgean, mama lui David)

31 Mar
2022-03-31

Până acum o lună, preocuparea mea era să găsesc noi terapii sau medici care să îmi dea soluții și speranțe pentru a îmbunătăți starea îngerașului meu😇. 

În acest moment, avem cea mai mare și reală șansă de a îmbunătăți starea de sănătate a lui David. Singura piedică sunt cei 35.000 de euro de care avem nevoie pentru a plăti factura către spitalul din Barcelona. Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru! 

Vă rog să fiți alături de noi pentru a reuși să trecem și peste acest obstacol!🤝

Campanie începută la data de 24.03.2022

Nume: Sălăgean

Prenume: David

Vârsta: 4 ani

Suma necesară: 35.000 euro 

Diagnostic: Paralizie cerebrală, scolioză, strabism

Tratamentul îl va efectua la: Spitalul Sant Joande Deu, Spania

 

Povestea lui David

 

Pentru mine a fost cel mai fericit moment, fiind prima dată când reușeam să dorm alături de el...

Sunt cuvintele mamei unui băiețel de 4 ani și jumătate, amintindu-și de primele luni ale puiului ei născut cu mai multe probleme de sănătate.

David Sălăgean a primit nota 3 la naștere. A venit pe lume printr-o cezariană de urgență deoarece medicii au constatat că inima lui nu mai bătea cum trebuie, iar la un moment dat bebelușul nu mai respira. A fost resuscitat și salvat de la moarte, dar creierul lui a rămas afectat de lipsa de oxigen. Mai bine de două luni, micuțul a stat în incubator. Abia după această perioadă, părinții l-au putut lua acasă, dar pentru ei fericirea a durat puțin, căci în față aveau un drum lung - cel al recuperării lui David.

Au urmat luni foarte chinuitoare în care era o luptă să îi dăm cantitatea necesară de lapte, se chinuia atât de mult încât transpira și dura în jur de 2 ore să bea o sticlă. De la 6 luni a început să facă kinetoterapie, între timp am făcut certificatul de handicap după care l-am înscris la centre de recuperare. Acum merge la o grădiniță specială de 2 ori pe săptămână, unde socializează cu alți copii și face și terapii. Nu poate vorbi, însă gângurește și ne arată ce își dorește. Dezvoltarea lui este a unui copil de 8-10 luni, ne-a povestit Olimpia Sălăgean, mama băiețelului.

Văzând că David nu reușește să meargă și să vorbească, Olimpia și soțul ei, Cristian, au trimis actele medicale la un spital din Barcelona, specializat pe probleme neurologice infantile. Acolo li s-au dat speranțe mari pentru soluționarea problemelor fiului lor. Specialiștii spanioli au propus intervenții la piciorușe pentru a-i reduce spasticitatea, la ochișori pentru a-i trata strabismul, orteze pentru a-i corecta postura și terapii specifice pentru recuperare și deglutiție, care îl vor ajuta să mănânce și alimente solide.

Soluții există, dar costurile sunt mult prea mari pentru acești oameni. Tratamentele însumează 35.000 de euro. Cu ajutorul familiei și al cunoscuților, soții Sălăgean au reușit să strângă doar 14.000 de euro. Singuri nu au cum să mai acumuleze și restul sumei. Olimpia este în concediu de maternitate, iar Cristian prestează servicii de transport marfă, deși și el este bolnav. Tatăl lui David are poliartrită reumatoidă, o boală autoimună care îi atacă încheieturile, dar chiar și așa bărbatul muncește și își riscă tot mai mult mobilitatea pentru a-și întreține familia și a-și ajuta copilașul să aibă o viață mai ușoară.

Olimpia și Cristian Sălăgean au făcut tot ce era omenește posibil pentru a-i oferi copilului lor o șansă la o viață normală, dar puterile sunt limitate. Eforturile lor au fost maxime, însă din păcate nu sunt de ajuns! De aceea au mare nevoie de ajutorul tuturor. Prin donațiile noastre, putem completa restul de bani de care depinde tratamentul lui David. Gravele probleme cu care l-a împovărat viața pe acest îngeraș nu trebuie să rămână permanente! Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna un chin în minus pentru băiețelul nevinovat. Împreună îi putem ușura suferința lui David!

Sursă video: TVR

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele copilului (David Sălăgean)!