whatsapp-widget

Delia Husein

Campanie din trecut 0 zile
77.28525% Complete

Suma primita

15.457 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Iordache L.
Stefan H.
HERCUT R.
SPAN M.
MIREANU V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Delia Husein

Campanie din trecut

Update-uri campanie

26 Oct
2022-10-26

Îngerii există! Ea este micuța noastră ❤️Delia! Un copil care a luptat pentru viață din prima secundă.

"La naștere, copilei nu i s-a oxigenat creierul cum trebuie, generând numeroase probleme : retard mintal, microcefalie, întârziere globală de dezvoltare și hipotonie musculară" ne-a povestit mama Deliei. Acum 2 ani, problemele la coloana s-au agravat, o scolioză severă fiind dezvoltată în perioada pandemiei. Dar pentru că îngerii există și ajută inimi, Delia a fost operată în cadrul Spitalului Monza de dr. Alexandru Thiery, iar acum parcurge pașii programului de recuperare postchirurgicala in cadrul clinicii Recover . Nu este ușor, dar Delia, este un exemplu de voință și putere pentru toți. Bravo!

Acest lucru a fost posibil cu ajutorul Asociației „Salvează o inimă” care s-a implicat în strângerea fondurilor necesare atât intervenției chirurgicale cât și recuperării medicale.

21 Sep
2022-09-21

Bună ziua! Operația a decurs bine.

Mulțumim și vă vom fi recunoscători toată viața! 

(Ana-Maria, mama Deliei)

28 Feb
2022-02-28

În cele 40 de zile de campanie cu ajutorul bunului Dumnezeu am reușit să colectăm suma necesară pentru intervenția chirurgicală pe care Delia Husein o va efectua la Spitalul Monza din București.Urmează să se stabilească ziua intervenției pe care o va aefectua domnul Dr. Alexandru Thenry.

Mulțumim și companiei DIVINOL LUBRICANTS pentru sprijinul financiar acordat în valoare de 10.000 de lei!

 

Campanie inceputa la data: 18,01,2022

Nume:Delia

Prenume: Husein

 Varsta: 13 ani

Suma necesara: 20000 euro

Diagnostic::  scolioză severă

Operația o va efectua în București la Spitalul Monza

Povestea Deliei

Niciun părinte nu-și dorește ca bebelușul său să primească nota 0 la naștere, însă sunt și astfel de cazuri, iar când se întâmplă acest lucru știi că urmează un drum lung, anevoios și dureros în care îți privești copilul cum se chinuie sub povara unor boli prea grele de purtat pentru un prunc.

Delia Husein abia venise pe lume când a fost resuscitată pentru a fi readusă la viață. Copilei nu i s-a oxigenat creierul cum trebuie, iar de acolo au început problemele.

După nenumerate investigații am descoperit că e un copil cu handicap. Are retard mintal, microcefalie, întârziere globală de dezvoltare și hipotonie musculară, povestește Ana-Maria, mama Deliei.

Fetița a început să meargă abia la vârsta de 3 ani, iar la 9 ani a început să vorbească, grație nenumăratelor ședințe de logopedie. Acum doi ani, a început să aibă probleme serioase la coloană. Din cauza pandemiei, care a blocat totul, corsetul pe care îl purta nu a mai ajutat-o și a dezvoltat scolioză.

Problemele acestei copile par să nu se mai sfârșească, iar faptul că familia nu dispune de venituri consistente nu face altceva decât să-i înrăutățească situația. Mama Deliei lucrează ca asistent personal la primărie, iar tatăl muncește cu ziua.

Acești oameni au nevoie disperată de ajutor pentru a-i ușura calvarul fetiței de 13 ani și de a putea să aibă grijă și de frățiorul ei de 11 ani. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate fi o adevărată mană cerească pentru familia Husein.

Dacă ați putea dona pentru Delia, v-am fi recunoscători toată viața, spune tatăl fetiței.

Delia e prea mică pentru a se putea ajuta singură, iar chinul prin care trece e mult prea mare pentru a-i face față fără un sprijin colectiv. Împreună, prin donațiile noastre, îi putem ușura viața acestei fetițe amărâte. Doar fiind alături de ea financiar  va avea un viitor cu mai puțină durere.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -DELIA HUSEIN