Denis Avadanii

Denis Avadanii

Campanie activa 31 zile
56.64750982962% Complete

Suma primita

8.644 €

Necesari

15.260 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

DREHLUTA C.
OPREA G.
Dana-Maria B.
Voitovici R.
BALICA F.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Denis Avadanii

Campanie activa 31 zile

Campanie începută la data: 13.03.2021

Nume:Avadanii

Prenume:Denis

 Varsta: 20 ani

Suma necesara: 15.260 euro

Diagnostic:: Politraumatism

Tratamentul îl va efectua RUDOLFINERHAUS- Austria

Povestea lui Denis Avadanii

În 2020, viața a rămas blocată... Într-un context pandemic pentru o lume întreagă și între pereți de spital, diagnostice, operații și neputință pentru un tânăr de numai 20 de ani.

Denis Avadanii a plecat sănătos la primul său job, în Piatra Neamț, mândru că își poate câștiga propriul bănuț, dar nu s-a mai întors pe picioarele lui... Într-un cumplit accident, a căzut de la 14 metri înălțime, de pe acoperișul unei hale. Medicii care l-au transportat de urgență cu elicopterul la o clinică din Cluj spun că e o minune că tânărul a supraviețuit.

După 10 zile la Terapie Intensivă, șase operații și multe ședințe de recuperare, Denis riscă să își piardă un picior și să nu mai poată merge niciodată. În țară, medicii recomandă amputarea membrului inferior drept, puternic afectat de impactul cu solul.

Ca mamă exclud cu desăvârșire ideea de amputare a piciorului copilului meu! El este o minune, faptul că a supraviețuit îngrozitorului accident arată că el este un supraviețuitor și are un destin pe pământ. Tot ce ține de noi, ca părinți, noi vom face! Vom merge până în pânzele albe, spune mama lui cu lacrimi in ochi.

Părinții lui Denis au apelat la o clinică din Austria, unde se pot efectua două intervenții - o prelungire a tendonului ahilian și o corecție a cavusului - care l-ar putea scăpa pe băiat de amputare. Există speranță, dar ea costă mai mult decât își poate permite să plătească această familie.

Operațiile care îi pot salva piciorul lui Denis costă 15.260€, fără transportul în străinătate.

Nu credeam că voi ajunge în ipostaza de a cere ajutor financiar, dar cred că orice părinte ce ajunge în punctul disperării pentru copilul său, ar face la fel ca noi. Denis este un băiat muncitor și puternic. Merită tot ce-i mai bun pe lume, merită și el o familie, viață, sănătate… Ajutați-ne să ne salvăm băiatul! Se usucă pe picioare de atâta suferință, și tot e ne dorim pentru el, este să primească o șansă la o viață normală, ne-a mai scris mama lui.  

Deși nu o spunem cu voce tare, o gândim în subconștient: „Mie nu mi se poate întâmpla așa ceva!” În realitate, oricare dintre noi poate fi victima oricărui tip de accident, de întâmplare nefericită, de întorsătură neașteptată a vieții, o cumpănă care ne zdruncină din temelii și ne face viața greu suportabilă. Și, dacă am fi într-o astfel de situație imposibilă, ne-am dori cu toată ființa să fim ajutați. Tocmai de aceea, haideți să facem primul pas pentru acest tânăr, al cărui viitor e compromis în lipsa solidarității noastre. Haideți să îl ajutăm să aibă șansa unei vieți normale, pe propriile lui picioare - să poată merge, să poată să își formeze un viitor, o familie, o viață completă!

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate fi începutul drumului spre recuperarea a tot ce Denis a pierdut în urma cumplitului accident. Împreună, putem transforma un eveniment nefericit într-o simplă amintire tristă.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -DENIS AVADANII