whatsapp-widget

Diana Ențuc

Campanie activa 11 zile
62.14% Complete

Suma primita

13.982 €

Necesari

22.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65dd94f51bc55_Diana-En-uc-26.02.2024.pdf
doc_65cf5407c66d2_Diana-En-uc-16.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Catalin C.
NICOLA A.
TASNADI O.
COCEAN C.
GLODEAN T.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Diana Ențuc

Campanie activa 11 zile

Update-uri campanie

28 Feb
2024-02-28

Îi mulțumim lui Dumnezeu și Maicii Sale Sfinte că s-a milostivit, din nou, de noi și că Diana a trecut cu bine și peste această intervenție. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat acest copil bun și răbdător. Am mai spus-o și o repet că își duce crucea bolii precum sfinții, fără să cârtească, fără să întrebe vreodată: „De ce eu?” Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat și pentru această încercare, îl rugăm să ne dea în continuare credință, nădejde și răbdare. Din inimă îi mulțumim lui Vlad Plăcință și întregii comunități „Salvează o inimă”, că ne-au fost sprijin și fără de care nu am fi putut fi astăzi aici. Nu-i vom uita niciodată și aducem aceleași mulțumiri și celor care au fost alături de noi de la începutul acestui drum greu. Sunteți mereu în inimile noastre! Din inimă mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat financiar, cu un gând bun, cu o rugăciune! Veți fi mereu în rugăciunile mele și îl rog pe bunul Dumnezeu să vă aibă în pază mereu! Diana luptă de ani de zile cu această boală, dar acum, cu fiecare dintre voi alături, a prins și mai mult curaj să meargă mai departe cât va rândui Dumnezeu, de aceea vă rugăm din inimă să ne fiți în continuare alături! Aveți tot respectul și recunoștința mea. (Mama Dianei)

27 Feb
2024-02-27
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 8000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

26 Feb
2024-02-26

Într-o lume agitată, unde generozitatea și compasiunea sunt deseori neglijate, Fundația Umanitară ASSIST își propune să încurajeze bunătatea și unitatea. Prin participarea activă în campanii caritabile și în acțiuni ce susțin educația, cultura, sănătatea şi sprijinul umanitar, organizația devine un promotor al altruismului. Aceste valori reprezintă baza dezvoltării unei societăți unite și prospere, iar angajamentul acestei fundaţii este să aducă o schimbare pozitivă în comunitatea suceveană. 

Timp de 30 de ani, Fundația Umanitară ASSIST a desfășurat acțiuni caritabile și a venit în sprijinul celor care au nevoie  de ajutor. Această organizație non-profit este rezultatul dorinței comunității de ingineri software, specialiști, manageri și prieteni din cadrul companiei ASSIST Software de a avea un impact pozitiv în societate.  

Recent, Fundația Umanitară ASSIST a oferit un sprijin esențial Dianei Ențuc, o tânără cu probleme de sănătate, printr-o donație generoasă în valoare de 10.000 RON. 

Implicarea Fundației Umanitare ASSIST în astfel de inițiative nu este o noutate, având un istoric bogat în proiecte menite să aducă beneficii semnificative comunității. Prin parteneriate solide și acțiuni concentrate, organizația a demonstrat că responsabilitatea socială poate fi o componentă esențială în activitatea unei fundații non-profit. 

Prin acțiunile sale, Fundația Umanitară ASSIST nu doar că îmbunătățește condițiile de viață ale comunității, ci contribuie și la crearea unui mediu mai incluziv și mai empatic. 

Suntem recunoscători Fundației Umanitare ASSIST pentru dedicarea sa. Astfel de acțiuni ne reamintesc că, în ciuda provocărilor din jurul nostru, există întotdeauna speranță  în gesturile de bunătate și solidaritate. 

26 Feb
2024-02-26

În calitate de membri ai acestei comunități unite de compasiune și solidaritate, ne adresăm astăzi vouă cu o poveste care ne-a atins profund inimile și ne reamintește de misiunea noastră esențială: să oferim speranță și sprijin celor aflați în nevoie.

Diana Elena Ențuc, o tânără curajoasă de 21 de ani, se confruntă cu o provocare majoră în viața sa. Diagnosticată cu o malformație arterio-venoasă situată în sinusul maxilar drept, Diana are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală complexă, o șansă la o viață normală, departe de durerile și riscurile pe care această condiție le presupune.

Grație determinării și curajului ei, Diana a ajuns la Clinica Anadolu din Turcia, unde este programată să își desfășoare intervenția. Momentul este unul de cotitură în lupta ei pentru sănătate, iar noi, Asociația „Salvează o Inimă”, împreună cu voi, comunitatea noastră, dorim să fim alături de ea, să-i oferim suportul și încrederea de care are atâta nevoie.

În aceste momente cruciale, apelul nostru se îndreaptă către generozitatea și spiritul vostru altruist. Fiecare contribuție, oricât de mică, este esențială pentru a acoperi costurile intervenției și tratamentului ulterior. Este un gest de solidaritate care poate schimba destinul Dianei, oferindu-i șansa la o viață fără suferință.

Vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre, să arătați că împreună putem face minuni. Haideți să ne unim forțele pentru Diana, să-i oferim sprijinul nostru necondiționat și să ne rugăm împreună pentru reușita intervenției și pentru o recuperare rapidă și fără complicații.

Din partea echipei Asociației „Salvează o Inimă” și a tuturor celor pe care i-ați ajutat prin generozitatea voastră, vă mulțumim pentru orice ajutor oferit. Împreună, construim o lume mai bună, plină de speranță și compasiune.

16 Feb
2024-02-16
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, cu inimile pline de speranță și recunoștință, ne adresăm vouă, comunitatea noastră de susținători, pentru a împărtăși un moment semnificativ în călătoria noastră de a aduce lumină în viețile celor aflați în nevoie. Asociația Salvează o Inimă a achitat suma de 10.000 EURO, un pas crucial în misiunea noastră de a oferi sprijin și speranță. Acest gest, posibil datorită generozității dumneavoastră, ne apropie de obiectivul nostru și reînnoiește angajamentul nostru de a lupta fără încetare pentru cei pe care îi ajutăm.

Destinul a ales pentru Diana Elena Ențuc un traseu plin de provocări, dar, în același timp, de speranță neclintită. La numai 21 de ani, Diana se confruntă cu o malformație arterio-venoasă situată în sinusul maxilar drept - o afecțiune rară și complicată, care îi amenință nu doar sănătatea, dar și visurile și aspirațiile. Soluția pentru a-i oferi Diana șansa la o viață normală, liberă de durere și suferință, se află la Spitalul Anadolu din Turcia, un sanctuar al excelenței medicale, unde experți dedicați sunt pregătiți să îi întindă o mână de ajutor.

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul, dragostea și generozitatea arătate până acum. Împreună, am demonstrat că nicio provocare nu este prea mare atunci când inimile noastre bat în unison pentru o cauză nobilă. Continuăm să luptăm, să sperăm și să visăm la o lume în care fiecare persoană are șansa la o viață sănătoasă și împlinită.

Pentru Diana, pentru toți cei pe care îi sprijinim, misiunea noastră continuă. Fiecare contribuție ne aduce mai aproape de ziua în care vom putea spune, cu mândrie și bucurie, că am salvat încă o inimă.

07 Feb
2024-02-07
 1. HOT NEWS-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 2. ȘTIRI PE SURSE-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 3. ROMANIA TV-Diana are nevoie de ajutor! Adevărații eroi sunt printre noi: „Sunt crunte și groaznice aceste momente”. De ce sumă are nevoie ca să se facă bine

 4. REFLECTQ MEDIA-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 5. BUSSINES CLUB-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 6. ZIARUL ACTUALITATEA-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 7. ȘTIRILE MEDIA-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Împreună putem să-i oferim speranță Dianei! Tânăra suferă de malformație arterio-venoasă situată în sinusul maxilar

 8. ȘTIRILE TRANSILVANIEI-CĂUTĂM EROI ÎN OAMENII OBIȘNUIȚI: AJUTĂ-NE SĂ OFERIM SPERANȚĂ DIANEI!

 9. STIRI BOTOSANI-Diana este studentă la Psihologie, dar are nevoie de ajutor urgent. O pată maronie pe obraz i-a dat toată viața peste cap!

 10. GHIDUL BANATULUI-O simplă pată maronie apărută din senin pe față unui copil i-a transformat viața într-un coșmar

 11. PRO BRĂILA-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 12. SUCEAVA NEWS-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 13. IAȘI INFO-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 14. HUB MEDIA-Ajută-ne să găsim eroi printre oameni obișnuiți: Oferă speranță Dianei!

 15. VREMEA NOUĂ-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: ajutați-ne să oferim speranță Dianei!

 16. BOTOȘANI EXPRESS-Cautăm oameni obișnuiți care pot deveni eroi: Hai să ajutăm!

 17. INFO IAȘI-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: ajută-ne să oferim speranță Dianei

 18. GAZETA DE BOTOȘANI-Căutăm eroii în oamenii obișnuiți.Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 19. ZIARUL DE PE NET-Povestea Dianei, tânăra care își petrece studenția prin spitale din cauza unei boli cumplite. Familia ei nu mai are bani să plătească intervențiile chirurgicale

 20. ZIARUL PROFIT-Căutăm eroi în oamenii obișnuiți: Ajută-ne să oferim speranță Dianei!

 21. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Se căută eroi în oamenii obișnuiți. Ajutați să oferim speranță Dianei!

 22. ACTUALITĂȚI ARAD-O tânără are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

01 Feb
2024-02-01

În aceste momente de cumpănă, când timpul pare să alerge împotriva speranței, povestea Dianei Elena Ențuc devine un strigăt către generozitatea și compasiunea care zac în inima fiecăruia dintre noi. La doar 21 de ani, Diana se confruntă cu o provocare care ar putea intimida orice suflet: o malformație arterio-venoasă situată în sinusul maxilar drept, o condiție rară ce necesită intervenție medicală specializată și urgentă.

Destinul a ales pentru Diana un drum plin de încercări, dar și de speranță. Tratamentul vital pentru ea va avea loc la Spitalul Anadolu din Turcia, un centru de excelență în domeniul medical, unde experții sunt pregătiți să îi ofere șansa la o viață normală, fără durere și suferință. Timpul, însă, a devenit acum un inamic redutabil. Programarea pentru operație este setată pentru 26.02.2024, lăsându-ne cu un orizont de timp limitat pentru a aduna suma necesară de 22500 EURO.

Până în acest moment, cu ajutorul inimilor generoase care au răspuns apelului nostru, am reușit să strângem 10008 EURO. Fiecare contribuție ne aduce mai aproape de obiectiv, dar lupta noastră este departe de a se încheia. Emoțiile și tensiunea cresc cu fiecare zi care trece, fiecare oră, fiecare minut, transformându-se într-o cursă contracronometru pentru viața Dianei.

Apelul nostru către dumneavoastră, susținătorii Asociației "Salvează o Inimă", este mai urgent și mai profund decât oricând. Este un apel la solidaritate, la bunătate, la acea parte din noi care crede în minuni și în puterea umanității de a schimba destine. Diana are nevoie de noi toți, de fiecare contribuție, fie ea mică sau mare, pentru că împreună putem face diferența.

Credem cu tărie că, cu ajutorul dumneavoastră, nu vom permite ca timpul să fie stăpânul destinului Dianei. Fiecare donație este o rază de speranță, un pas înainte spre victoria împotriva acestei condiții medicale complexe. Nu ne va lăsa Bunul Dumnezeu. Împreună, cu compasiune și acțiune, putem transforma această luptă într-o poveste de succes, într-un testament al umanității și al dragostei fraterne.

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat până acum și vă îndemnăm să rămâneți alături de noi în această misiune de salvare a vieții Dianei. Fiecare moment contează, fiecare gest poate fi decisiv. Haideți să dăm dovadă de unitate și să aducem împreună victoria în această cursă contra timpului.

31 Jan
2024-01-31

Într-o epocă în care fiecare gest de umanitate are puterea de a schimba lumea, ne reamintim constant că adevărata generozitate vine din inimă și se reflectă în acțiunile noastre. Acesta este mesajul pe care ELSACO, o companie proeminentă din Botoșani, specializată în domeniul energiei și utilităților, îl transmite prin faptele sale.

Recent, ELSACO a ales să se alăture unei cauze nobile, sprijinind-o pe Diana Ențuc, o tânără cu nevoi speciale, cu o donație generoasă de 20.000 RON. Acest act de caritate depășește semnificația simplă a unei sume de bani. Este o dovadă de speranță și credință în puterea comunității de a face bine, un simbol al iubirii și al solidarității care unește oamenii în momente de nevoie.

Elsaco nu este străină de implicarea în proiecte care aduc un impact pozitiv în comunitate. De-a lungul anilor, compania a fost un partener de încredere în implementarea de proiecte care au contribuit la îmbunătățirea calității vieții în regiune. Fie că este vorba de eficientizarea consumului de energie, dezvoltarea de surse regenerabile sau furnizarea de servicii esențiale, ELSACO a demonstrat că succesul în afaceri poate merge mână în mână cu responsabilitatea socială.

Acest angajament continuu reflectă o viziune centrată pe sustenabilitate și inovație. Prin soluțiile sale, ELSACO nu doar că îmbunătățește condițiile de viață ale comunității, dar pavează calea spre un viitor mai verde și mai responsabil.

Prin gestul său față de Diana Ențuc, ELSACO nu numai că a adus o schimbare semnificativă în viața unei tinere, ci a reiterat credința că afacerile pot și trebuie să fie o forță pentru bine. Este un exemplu vibrant al modului în care sectorul privat poate contribui activ la binele social și poate inspira o întreagă comunitate să acționeze pentru un scop comun.

Ne exprimăm recunoștința profundă față de Elsaco pentru generozitatea și spiritul său altruist. Asemenea acțiuni ne reamintesc că, într-o lume adesea divizată, există încă lumină și speranță datorită celor care aleg să fie mai mult decât simple entități de afaceri, să fie adevărați piloni ai comunității.

Împreună, pas cu pas, construim o lume mai bună. Mulțumim, ELSACO!

Campanie inițiată pe data de: 30.01.2024

Nume:Ențuc

Prenume:Diana Elena

Vârstă: 21 ani

Sumă necesară: 22500 EURO

Diagnostic:Malformație arterio-venoasă situată în sinusul maxilar drept.

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Anadolu din Turcia

Diana Elena - O poveste de dragoste, speranță și unitate

Astăzi, vă aducem în prim-plan povestea emoționantă a Dianei Elena, care este nu doar o luptă pentru sănătate, ci și un simbol al dragostei, speranței și unității.

Diana, la vârsta de 21 de ani, se confruntă cu o situație critică. Diagnosticată cu Malformație arterio-venoasă, Diana a suferit nenumărate intervenții, fiecare aducându-i atât speranță, cât și dezamăgire. Familia ei a fost un stâlp de forță și dragoste, luptându-se cot la cot cu ea în această călătorie dificilă.

Declaratia Dianei Elena: "Viața mea a fost o luptă constantă încă de la 12 ani. După multe intervenții și speranțe, situația mea de sănătate necesită acum o atenție urgentă. Suma necesară pentru următoarea intervenție este de 22.500 euro. Aceasta trebuie efectuată de Doctor Tulin Tunel de la Clinica Anadolu, un specialist renumit pentru astfel de cazuri. Intervenția este programată pentru jumătatea lunii februarie și este crucial să ajung acolo cât mai curând. Inima mea este plină de speranță și credință, știind că există oameni cu suflet mare care pot ajuta."

În fața acestei situații urgente, apelăm la generozitatea și unitatea dumneavoastră. Împreună, putem să o ajutăm pe Diana să ajungă la Clinica Anadolu pentru intervenția vitală care i-ar putea schimba viața.

Dragostea și unitatea noastră pot face diferența în această luptă contra timpului. Orice donație, indiferent de mărime, este un pas spre salvarea vieții Dianei și spre menținerea speranței că va avea o viață normală și fericită.

Vă rugăm să vă alăturați acestei cauze și să arătați că, împreună, putem depăși orice obstacol.

Vă mulțumim pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră constant. Împreună, putem face o diferență reală și putem oferi speranță acolo unde este cel mai mult nevoie.
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele DIANA ENTUC