whatsapp-widget

Diana Munteanu

Campanie din trecut 0 zile
23.708059930009% Complete

Suma primita

43.357 €

Necesari

182.880 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5fe9fcb544269_DIANA-ANDREEA-MUNTEANU-28.12.2020.pdf
doc_5ffc10426736f_Diana-Munteanu-11.02.2021.pdf
doc_601956d9ce36a_Diana-Munteanu-02.02.2021.pdf
doc_601956e8dd06a_Diana-Munteanu-02.02.2021.pdf
doc_6090f1f59dbbb_Diana-Munteanu-04.05.2021.pdf
doc_61091f3aa9a96_Diana-Munteanu-03.08.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CROMEET
PETRU S.
CORNELIU S.
DORU C.
GOLDIC V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Diana Munteanu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

07 Aug
2021-08-07

Îngerii să îți însoțească zborul lin spre Dumnezeu, Diana, suflet blând și chinuit! 😔 Cuvintele nu mai au măsură, sentimentele sunt un amalgam, lacrimile nu au stăvilar, viața nu ne aparține...

A plecat întru Împărăția lui Dumnezeu în zi de mare praznic împărătesc. Sincere condoleanțe familiei , cuvintele noastre sunt de prisos.

03 Aug
2021-08-03

Nu știu cu ce să încep...... Nici un copilaș de pe lumea asta nu ar trebui să treacă prin ce trece prințesa noastră de 20 de zile....nu mai amintesc de ultimele 7 luni....acelea au fost un fleac. În prima noapte de terapie intensivă am fost chemați să ne luăm adio de la iubita noastră fiică,numai că Dzeu a vrut altceva..... Am ajuns la a 20 zi de terapie intensivă cu Diana în stare critică infecția scăzând și urcând,cu trombocitele uneori sub 10,leucocite de 0,03 ,transfuzii de sânge,plasmă,trombocite,proceduri de plasmafereza și hemodializa etc. Nimeni nu știe prin ce trec părinții unui copilaș aflat într-o situație similară Dianei,numai cei pe care "CINEVA " ia ales din nu știu care motiv.... Dar frustrarea și mai mare e că te simți neputincios pentru că nu poți să-ți ajuți copilașul iubit care luptă să trăiască,încearcă din răsputeri să-ți transmită ceva ce tu ca un neputincios ce EȘTI,Nu înțelegi.......probabil spune că o doare ceva,că vrea să vorbească cu tine și nu poate,că vrea acasă etc. Și tot încearcă să-ți zică ceva strângând din ochisori(doar atât mai poate),Iar tu ca un "tembel" Nu înțelegi mare lucru......doar presupui . Dar suferința,chinul etc(Nu sunt cuvinte în DEX care să descrie exact prin ce trece un copilaș aflat aici) este al copilașilor "ALESI" de ..... Și ca să fie tabloul complet intervin în peisaj COSTURILE deloc de neglijat......chiar imense pentru niște oameni obișnuiți .Rugăm oamenii cu suflet sa aiba mila de acest sufletel pur si nevinovat care se agață de orice în lupta pentru supraviețuire.Maica Domnului si Bunul Dumnezeu să vă însoțească și să ne însoțească peste tot! Doamne ajută....atât pe prințesa noastră iubită cât și pe toți copilașii aflați pe paturile spitalelor.....

19 Jul
2021-07-19

Mi-am adunat ultimile puteri pentru a va scrie câteva rânduri legate de starea de sănătate a Dianei care este una critică.Dupa a 6 a cură de chimioterapie corpusorul Dianei fiind foarte slăbit in urma intervențiilor chirurgicale foarte complexe a cedat contactând tot felul de infecții ( afte severe, fistula interfesiera,etc) care nu au cedat la antibiotic și antifungic,ba mai mult infecția a avansat devenind generalizată.De joi 14.07.2021 Diana este internata in terapie intensivă, intubată, comă indusă, hemodializata,stare extrem de critică datorită sepsisului.Costurile unei zile de spitalizare este de 5000 de euro.Din punct de vedere financiar și emoțional suntem la capatul puterilor.Va rugam din suflet sa nu ne lăsați acum când Diana se afla in ghearele morții! Orice ajutor financiar ne poate aduce din nou copilul la viață,care lupta din răsputeri.Domnul să vă binecuvânteze,oameni cu suflet mare!

08 Jul
2021-07-08

In urma intervenției de suturare a plăgilor nevindecate de la mâna dreaptă care s-a făcut imediat după chimioterapie, organismul Dianei a cedat dezvoltând tot felul de infecții in diferite locuri.Cavitatea bucală s-a umplut de afte, o fistula interfesiera care a fost incizată și drenată, stare generala alterata, greață , vărsături, lipsa poftei de mâncare.Din cauza aftelor Diana nu se poate alimenta și hidrata decât perfuzabil.De o săptămână suntem în spital iar costurile cu tratamentul sunt imense.Pentru 4 zile de spitalizare ne-a fost emisă o factura de 10200 de euro.Doctorita oncolog a stabilit că Diana v-a mai avea nevoie de încă 4 cure de chimioterapie.Asteptam să ni se facă proforma pentru acest plan.Din inima va rugăm sa nu ne lăsați acum când suntem aproape să finalizăm acest drum dureros prin care a trecut Diana.Suntem la capătul puterilor fizice dar și financiare.Cu credință și speranță mulțumim tuturor ce au contribuit financiar pentru realizarea tuturor intervențiilor și a tratamentului! Dumnezeu să vă binecunteze!

01 Jul
2021-07-01

Nu am mai scris de mult.Diana a încheiat și cea de a 6 -a cură de chimioterapie.Cu greu ,dar a reușit.I s-a făcut și o investigație imagistica (PET-CT) care nu indica modificări față de cea din aprilie.Ieri a trecut din nou printr-un episod dureros.O altă anestezie urmată de o intervenție chirurgicală de suturare a unor zone de la mâna operată ce nu s-au vindecat complet datorita chimioterapiei ce îngreunează vindecarea.Cumplit....dureri.....efecte adverse ale anesteziei.....epuizare maximă.....Sperăm să fie ultimul episod de genul intervențiilor chirurgicale.Vineri 2 iulie vom merge la controlul ortopedic și analize uzuale de după chimio.Cu credință sperăm că totul va fi bine.Asteptam cu nerăbdare și decizia medicului oncolog care nu s-a decis ce plan de tratament v-a aplica in continuare pentru Diana.Va mulțumim din suflet tuturor pentru tot sprijinul acordat și va rugam sa nu ne lăsați acum! Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot binele făcut!

15 Jun
2021-06-15

Bună ziua.Nu v-am mai scris de ceva timp.Starea de sănătate a Dianei nu a fost una prea buna in urma celei de a 5-a cure de chimio.Analize scăzute, lipsa poftei de mâncare , greață, vărsături,etc.Datorita testamentului puternic cavitatea bucală s-a umplut de afte fapt ce a degradat starea ei generală.A slăbit foarte mult.Momentan suntem internați în spital pentru a o hrăni și hidrata corespunzător.Astazi a fost supusă unor investigații amănunțite: Ecografie abdominala, CT stomac și urmează o endoscopie sub anestezie.Costurile investigațiilor se ridică la peste 3000 de euro la care se adaugă costurile spitalizării și tratamentul ,pe care nu le cunoaștem.Asta depinde de cate zile de spitalizare vor fi.Va rugam in continuare să ne fiți alături și să donați pentru Diana.Va dorim tuturor multă sănătate și liniște sufletească!

31 May
2021-05-31

După o pauză de recuperare în urma operației de la picior ,astăzi Diana a început a 5-a cură de chimioterapie.Speram să fie totul bine și să treacă ușor și de această cură.Cu speranță și încredere în bunul Dumnezeu ,va mulțumim din suflet tuturor și va rugăm sa ne sprijiniți în continuare pentru a duce la bun sfârșit tratamentul Dianei!Va dorim tuturor multă sănătate și liniște sufletească!

13 May
2021-05-13

Bună dimineața! In urma operatiei destul de complicata analizele Dianei( hemoglobină și eritrocite) au scăzut fapt pentru care a necesitat sânge.Starea ei generala este una favorabilă.In următoarele zile i se va scoate drenul din zona genunchiului și se va sutura zona care acum este deschisa.Va ramane doar cu drenajul de la tibie și femur.Speram să scape repede și de acestea și să poată fi mobilizată pentru a se da jos din pat.Cu credință și încredere vă mulțumim tuturor pentru tot sprijinul acordat și va rugam sa nu ne lăsați acum când mai avem nevoie de ajutorul vostru al oamenilor de bună credință!Dumnezeu să vă dea multă sănătate!

10 May
2021-05-10

In jurul orei 17.00 s-a încheiat operația Dianei.Medicii spun că totul a decurs așa cum trebuia și conform planului.Acum Diana este la Terapie Intensivă unde v-a sta peste noapte.Am văzut-o , ne-a auzit că suntem acolo....Mâine așteptăm cu nerăbdare să revină în salon.Drumul v-a fi greu dar cu răbdare, credință și cu ajutorul vostru al oamenilor de bună credință sperăm să fie bine.Doamne ajută tuturor! Mulțumim din suflet că ați făcut posibilă această intervenție!

07 May
2021-05-07

Luni la prânz Diana va intra în operația.Astazi am fost din nou la analize și am avut întrevederea și cu Profesorul Chirurg ortoped.Ni s-a explicat cum i se va face intervenția.Se va curata de metastaze și se v-a face protezare cu o proteza modulara tibie-genunchi iar la femur se va înlocui cu os și cimentui.Maine v-om merge sa i se pună trombocite pentru că au scăzut de la 89 de mii ieri la 81 de mii astăzi.Trebuie să fie stabilizata bine înainte de operație.Multumim tuturor ce au contribuit pentru realizarea operației și va rugăm din suflet sa nu ne lăsați acum când avem mare nevoie de ajutorul vostru.Dumnezeu să vă dea multă sănătate!

28 Apr
2021-04-28

Bună ziua! Nu v-am mai scris de mult.Diana nu s-a simțit prea bine după cea de a 4 a cură de chimioterapie.Greata, vărsăturile, durerile de burtică au doborât-o și obisit-o foarte tare.A scăzut destul de mult și în greutate.In urma evaluarii PET-CT medicii au întrunit consiliu și au decis că Diana va trebui operată și la piciorul drept femur-tibie.Interventia se va finaliza cu o protezare totală femur -tibie.Costurile acestei intervenții se ridică la aproximativ 120.000 de euro ,suma de care noi nu dispunem și care este peste puterile noastre.Tratamentul ei nu se încheie aici în urma intervenției.Dupa recuperare v-a continua cu chimioterapie.Nu știm câte ședințe.Multumim din suflet tuturor oamenilor de bună credință care au donat in contul Dianei și îi rugam in continuare să nu ne lase acum când avem mare nevoie de ajutorul lor.Dorim din suflet tuturor multă sănătate, liniște sufletească și sărbători Pascale cu bucurii și credința!

10 Apr
2021-04-10

Suntem binișor! Ieri am făcut un PET.Asteptam rezultatul.Probabil o să-l primim marți când ne vom interna pentru a 4a cură de chimio.Medicii sunt mulțumiți de evoluția ei de până acum.Metastazele s-au redus în proporție de 25% in urma tratamentului.

24 Mar
2021-03-24

Cu ajutorul bunului Dumnezeu am ajuns și la cea de a 3 a cură de chimio.RMN-ul( scanarea) la tot corpul arată modificări în bn.Maine vom face și un CT de torace.Speram să primim și de aici vesti bune.In ceea ce privește mâna operată, Pr.Ortoped spune că e bn și ca va putea să înceapă să facă mișcare cu ea.Multumum tuturor celor care au contribuit la bunăstarea copilului nostru!Dumnezeu sa vă răsplătească faptele înzecit!

13 Mar
2021-03-13

Ne mai despart două zile pentru a trimite SMS pentru Diana.

S-au transmis 3330 de SMS-uri la numarul 8832 mesaj DIANA.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ DIANA

Va multumim!

08 Mar
2021-03-08

Cu ajutorul medicilor și al Bunului Dumnezeu ,Diana a reușit să treacă și de a 2 -a cură de chimio.Este un pic slăbită ,cu mici dureri încă la mâna operată dar speram să treacă repede și analize sa nu scadă prea mult.Pe 15 și 16 Martie este programată la noi investigații de evaluare a tratamentului făcut până acum ( RMN,PET-CT).Din adâncul sufletului ne dorim sa avem vești bune.Va mulțumim din suflet și va rugam in continuare sa donati pentru Diana!

04 Mar
2021-03-04

În primele 17 zile s-au transmis 2030 de SMS-uri la numarul 8832 mesaj DIANA.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ DIANA

01 Mar
2021-03-01

Astăzi am fost la controlul ortopedic. Medicii spun că totul merge bine după operație și că Diana va putea reîncepe chimioterapia.Am făcut testele covid pentru internare și de mâine se va relua tratamentul cu a 2 -a cură de citostatice din cele 6.Speram sa fie totul bine.In continuare va rugăm din suflet să-i fiți alături Dianei in lupta ei pentru viața.Cu profundă recunoștință , va mulțumim tuturor!

18 Feb
2021-02-18

În primele 3 zile s-au transmis 1041 de SMS-uri la numarul 8832 mesaj DIANA.

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ DIANA

15 Feb
2021-02-15

Donează

2€
Trimite un SMS la
8832
Mesaj: DIANA

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 15 FEBRUARIE 2021- 14 MARTIE 2021. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

*Suma de pe site la SMS este adaugata manual.

11 Feb
2021-02-11

Aseară ne-am externat din spital după intervenția de la mână. Mulțumim Domnului, suntem binișor! Medicii spun că totul e bine până acum.Sper și vreau să cred că au dreptate.Luni vom merge la control.Vom avea o pauză de recuperare de 2 săptămâni și apoi vom începe din nou chimioterapia.Cu speranță și credința că totul va fi bine , vă mulțumim din suflet tuturor!

04 Feb
2021-02-04

Diana este in operatie de la ora 9. Azi dimineata ni s-a spus ca exista posibilitatea de a amputa mana....Sa fim pregatiti si pentru asta.Am trait Iadul..Au reusit sa scoata tumora si sa salveze nervii si mana.Nu stiu inca sigur, dar e posibil ca ultimile 2 degete sa nu le poata misca.Vom vedea. Urmeaza reconstructia osoasa si grefa de piele.Intreaga interventie dureaza cam 10 ore.Multumim din suflet tuturor celor care au contribuit la salvarea manutei puisorului meu drag! Dumnezeu sa va rasplateasca cu sanatate si bucurii!

02 Feb
2021-02-02

Diana trebuie să se opereze FOARTE URGENT pentru extirparea tumori de la mâna dreaptă. Dar din păcate are nevoie de suma de 45.000 de euro astfel operația va fi amânată iar viața Dianei va fi pusă în pericol. Te rog din toată inima să donezi pentru Diana.

25 Jan
2021-01-25

Astazi am mers la analizele de rutina de dupa chimio. Diana a fost vazuta si de ortoped care a stabilit ca la sfarsitul saptamanii sa facem un RMN la mana si apoi impreuna cu d-ul Profesor va stabili exact data operatiei care se pare ca v-a avea loc saptamana viitoare.Mult mai devreme decat ne-am asteptat.In urma radioterapiei tumora s-a restrans considerabil.Multumim!

18 Jan
2021-01-18

De vineri 15.01.2020 am inceput si terapia tintita cu Nexavar medicamentul de 18 000 de lire turcesti pe luna.Diana nu a fost intr-o stare prea buna din cauza citostaticelor care au si efecte adverse si care au provocat dureri groaznice gastro-intestinale si spasme musculare.Aseara i s-a facut si un Eco pentru a ne asigura ca nu este nimic grav gastro-intestinal. Din fericire nu este nimic grav ,ci doar efecte adverse ale chimioterapiei care este foarte puternica.Speram din tot sufletul sa trecem cu bine peste prima cura care se va termina marti si sa ne revenim pentru cea de a 2-a care va incepe peste 21 de zile.Multumim!

15 Jan
2021-01-15

De ieri Diana a inceput chimio. Din spusele d-ne dr de ieri a in ceput prima cura din cele 6. Ce a facut acum trei saptamani a fost doar de sustinere a radioterapiei. La vizita de astazi ni s-a spus ca urmeaza sa primeasca si un medicament pentru terapia tintita care va costa 18000 de lire turcesti pe luna.Starea Diane nu este una foarte buna din cauza efectelor adverse ale chimioterapiei: lipsa poftei de mancare, greata, varsaturi si stare de somnolenta provocata si de morfina.Va vom tine la curent cu tot ce tine de starea de sanatate a Dianei.Multumim!

09 Jan
2021-01-09

Până în momentul de față Diana a efectuat 10 ședinte de radioterapie și prima ședință de chimoterapie. Lupta ei nu se termină aici din păcate va urma încă 5 ședințe de chimioterapie și apoi operația la mână dacă totul va decurge conform planului de tratament și nu vor apărea complicații.

Asociația ia achitat 13000 de euro pe data de 28.12.2020 conform ordinului de plată afișat pe site.Urmează ca zilele următoare să mai efectuăm o plată pentru continuarea tratamentului tinerei.

Vă mulțumim!

17 Dec
2020-12-17

Cand totul parea promitator, atat Diana cat si noi am fost comfirmati pozitiv la testul Covid.Orice investigatie si orice tratament a fost intrerupt.Nu am facut decat analizele uzuale de sange care sunt putin modificate datorita faptului ca Diana pierde si sange de la mana cu tumora care s-a spart si curge.Am facut plata-avans de 10 000de euro pentru a ne interna.Acum suntem cazati in afara spitalului la un apartament unde vom sta carantinati 10 zile.Pe 22 decembrie ne vom intoarce la clinica pentru a repeta testul si apoi carantina pana la expirare.Daca vom fi negativi ne vor interna din nou

Campanie începută la data: 14.12.2020

Nume: Munteanu

Prenume: Diana 

 Varsta: 14 ani

Suma necesara:62880 euro

Diagnostic:  OSTEOSARCOM

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: ACIBADEM TURCIA

Povestea Dianei

Diana este sufletul care a ales să dea soților: Andra și Cătălin Munteanu mult așteptata dorință de a fi părinți, apoi să devină sora ocrotitioare a unui nou îngeraș ce le-a întregit familia. Aceasta a fost așa, așa cum și trebuia, un copil care s-a bucurat de toate privilegiile oferite îngerilor pe pământ. O fetiță frumoasă, dezvoltată armonios, veselă, sprintenă, iubitoare cu reale valori dobândite în sânul familii, apoi la școală, unde s-a dovedit a fi o elevă silitoare, cu mereu prezenta dorință de autodepășire, creativă și talentată, dar și o bună colegă, ajutând la sudarea colectivului din care făcea parte. Acest frumos univers a început să capete fisuri la vârsta de 12 ani, când Diana s-a trezit cu dureri crescânde în intensitatea la nivelul osos al membrului inferior stâng. Timp de 9 luni s-a încercat aflarea motivului, singurul răspuns fiind ineretele dureri articulare date de dezvoltarea fizică. Dar, în noiembrie 2018, familia a fost devastată de primirea unui diagnostic greu de acceptat pentru copilul perfect și special, care le-a adus numai lumină și bucurie-OSTEOSARCOM-tumoră malignă a femurului stâng. Astfel a debutat calvarul tratamentelor de chimioterapie la IOB București, până în februarie 2019, când speranța i-a fost dată de o renumită clinică din Italia, unde s-a și operat. scăpând de amputarea piciorului, varianta de la noi în țară, printr-un implant de titan. După această reușită intervenție, mica eroină a suporat cu stoicism încă 12 cure de chimioterapie , până în august 2019, când a putut din nou să prindă aripi și să spere la o viață normală.

 Diana ambițioasă și optimistă, a reluat cursurile, alăturându-se celegilor ei și bucurându-se de educația oferită de sistemul școlar, care îi lipsise în această grea perioadă. Când nimic nu mai prevestea vreun nor urât în viața ei, o simplă durere la incheietura mâinii drepte a dus-o, prea rapid, la un nou diagnostic, obținut după un control din data de 18 iunie 2020, chiar cu o zi înainte de împlinirea frumoasei vârste de 14 ani, zi pe care o aștepta, ca toți copii, cu mare nerăbdare și cu multe planuri. Boala a hătărât să o lovească din nou, atacând de această dată virulent, pe  partea dreaptă-sacral, mebru superior și inferior.După investigații, tratament paleativ, dureri insuportabile, Diana s-a trezit în fața unei mari incertitudini: evoluție galopantă, refuzul celor mai mari clinici din țară de a-i prelua cazul, șanse minime de supravețuire, necesitatea amputarii mâinii.Ajunși în această situație critică, părinții nu s-au putut împăca cu ideea amputării mâinii drepte și a neșansei continuarii dreptului la viață și au reușit să găsească o rază de lumină tocmai în Turcia, o clinică cunoscută redându-le speranța în sufletele chinuite și neputincioase. Acum, singurul impediment care îi reține să sboare spre salvare este costul total de 62880 euro, sumă mult prea mare pentru puterile familiei, ultimii doi ani de greutăți lăsându-i fără suport financiar. 

Diana merită încă o șansă la viață, la dreptul pe care l-a primit pe acest pământ odată cu prima bătaie a nevinovatei ei inimi!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -DIANA MUNTEANU