Diana Popescu

Campanie din trecut 0 zile
71.3184% Complete

Suma primita

42.791 €

Necesari

60.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6124d3bfd7027_Diana-Popescu-24.08.2021.pdf
doc_61018d012a55d_Diana-Popescu-28.07.2021.pdf
doc_60e4242a1659b_Diana-Popescu-06.07.2021.pdf
doc_617ad0afef4f8_Diana-Popescu-28.10.2021.pdf
doc_619f4818a4c86_Popescu-Diana-25.11.2021.pdf
doc_622ef186b7fe1_F-r-titlu.jpg

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

TITA I.
Memet N.
POPOVICI R.
ALHALLAK O.
FLOREA A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Diana Popescu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

18 Jul
2022-07-18

18 iulie 2021 e o zi oarecare din calendar, dar pentru mine este data la care m-am născut a 2-oară. Acum un an intram în sala de operație încrezătoare, fără teamă, deși puțini îmi dădeau șanse de supraviețuire! Dar eu voiam să trăiesc, voiam să înving această boală grea... pentru că este greu!

Drumul de anul trecut până acum a fost plin de durere, de încercări, de tratamente chinuitoare, de nopți nedormite și zile în care voiam să renunț, pentru că nu mai aveam putere. Însă cei de lângă mine mă motivau și îmi dădeau speranța că pot, că nu este boala mai puternică decât mine.

Acum un an, cu ajutorul vostru, al medicilor și al Bunului Dumnezeu am reușit să dovedesc că miracolele există! Și iată că mă aflu în fața voastră, mulțumindu-vă, mulțumind tuturor celor care s-au rugat pentru mine, care au donat, care mi-au trimis gânduri bune, mulțumind „Salvează o inimă” și domnului Vlad Plăcintă pentru implicare și susținere.

În acest an am învățat că și atunci când crezi că nu mai poți... mai poți mult! Că nu trebuie să renunți niciodată la luptă, oricât de grea ar fi! Că trebuie să ai credință și încredere. Că oamenii sunt buni și empatici, în ciuda vremurilor grele prin care trecem. Mă înclin în fața voastră! Aș vrea să vă pot îmbrățișa pe fiecare în parte, să vă transmit iubirea și energia mea bună! Vă sunt și voi fi mereu recunoscătoare pentru tot ce am primit și învățat în acest an.

Lupta mea continuă și nu pot izbândi singură! Tratamentele, deplasările la spital și medicamentele sunt mult prea scumpe. Am nevoie, în continuare, de ajutorul vostru. Știu că este greu pentru toți și de aceea efortul vostru de a rupe din puținul de care dispuneți ca să mă ajutați pe mine este și mai meritoriu. Mi-am propus ca anul ce vine, pe 18 iulie, să mă aflu la noul loc de muncă, să fiu medic, așa cum mi-am dorit mereu, să fiu sănătoasă și capabilă să întorc binele și ajutorul primit. Fiți binecuvântați cu sănătate și fericire! 

30 Jun
2022-06-30

Mă aflu la ședința de imunoterapie. Nu este ușor, dar nu mă las doborâtă de durere sau deznădejde. Sunt încrezătoare că acest coșmar se va sfârși în curând și voi putea să-mi trăiesc viața.

Pentru a continua tratamentul, am nevoie în continuare de foarte mulți bani. Orice sumă, fiecare leu este foarte important pentru mine! Fără donațiile voastre nu pot reuși.

Vă mulțumesc din suflet și vă doresc o zi minunată, așa cum sunteți și voi! 

(Diana Popescu)

14 Jun
2022-06-14

Azi am început seria celor 6 tratamente lunare de imunoterapie. Medicii sunt foarte mulțumiți de evoluția mea și eu mă simt, pe zi ce trece, mult mai bine, mai puternică, mai hotărâtă ca oricând să înving această boală.

Însă tratamentele sunt foarte scumpe și am nevoie, în continuare, de ajutorul dumneavoastră. Ajutați-mă să continui lupta, ajutați-mă să trăiesc și să-mi împlinesc visul de a practica medicina și de a ajuta, la rândul meu, alți oameni!

Vă mulțumesc cu recunoștință. Fiți binecuvântați! (Diana Popescu)

19 May
2022-05-19

Azi vin cu vești bune și foarte bune. Tratamentele lungi, grele și chinuitoare au dat rezultate. Ultimele investigații efectuate au arătat că metastazele cerebrale s-au retras în totalitate, iar cele de la plămân s-au micșorat și redus ca număr, ceea ce înseamnă că sunt pe drumul cel bun spre vindecare.

Medicii au recomandat continuarea tratamentului cu imunoterapie pentru cel puțin încă 6 cure deoarece rezultatele au fost extraordinare și speră că prin acest tratament vom reuși să învingem boala. Pare o perioadă lungă, dar sunt încrezătoare că va trece ușor, voi fi sănătoasă și viața mea va reveni la normal.

Vă mulțumesc că ați crezut în șansa mea de a mă vindeca și m-ați ajutat și susținut și vă rog din suflet să fiți alături de mine și de acum înainte căci fără ajutorul vostru nu pot continua tratamentele. Încă puțin, cu suportul vostru, al medicilor și al bunului Dumnezeu voi învinge! Fiți binecuvântați! 🙏🏻

(Diana Popescu)

10 Apr
2022-04-10

Durerea unei mame care-și vede copilul cum se stinge, puțin câte puțin, nu poate fi descrisă în cuvinte. Nu vă puteți imagina câte griji, câte temeri, câte gânduri... 

Mama Dianei Popescu ne-a scris că acum un an o sărbătorea pe Diana și erau toți fericiți. Anul acesta sunt atât de îngrijorați de starea ei, încât le este frică să se mai bucure. La anul vom avea cui să urăm „La mulți ani”? se întreabă femeia. 

„Nu doresc nimănui să simtă neliniștea mea, teama că unicul meu copil, frumoasa și buna mea fetiță, ar putea fi învinsă de această boală cruntă, numită cancer.

Viața mea din ultimul an este o continuă rugăciune și un plâns. Dar aș face oricând schimb cu Diana. Să sufăr eu în locul ei, însă nu este posibil! Și ca și când nu ar fi îndeajuns suferința și tratamentele dureroase, drumurile lungi între Turcia și România, acum trebuie să ne temem că nu mai avem bani să continuăm tratamentele.

De ce trebuie să coste viața cuiva? Și ce preț poate avea viața copilului tău, când ea este neprețuită? Vă rog din suflet, ajutați-mă să o salvez pe Diana! Vreau în fiecare an, pe 10 aprilie, să am motiv de bucurie. Nu voi putea înapoia toți banii primiți de la voi, dar cu siguranță o să vă pomenesc în toate rugăciunile mele!

Din puținul vostru donați și pentru Diana! Cei care aveți afaceri puteți dona prin contract de sponsorizare! Și distribuiți cât mai mult! Vă mulțumesc din suflet și vă doresc să vă fie copiii sănătoși!” 

12 Mar
2022-03-12

Buna ziua, ieri, in urma discutiilor consiliului medical care se ocupa de cazul meu, s-a decis planul de radioterapie pentru formatiunea de pe scalp depistata in urma investigatiilor efectuate data trecuta. Tot ieri a avut loc si evaluarea pulmonara, pentru care am efectuat cu3 zile in urma un ct de torace. Vestile sunt foarte bune, efectele benefice ale radioterapiei deja incep sa se vada, iar medicul oncolog a hotarat sa schimbe cateva substante din tratamentul de imunoterapie pentru a imbunatatii evolutia cat mai mult posibil. Dupa tratamentele de data trecuta starea mea este mult mai buna multumesc lui Dumnezeu!! 🙏🏻 si sunt sigura ca va fi si mai buna!

21 Feb
2022-02-21

Buna ziua, azi am finalizat curele de radioterapie si radiochirurgie, plus o cura de imunoterapie. Starea mea de sanatate este mult mai buna, insa efectele ultimelor tratamente se vor vedea in timp. Pe scalp era prezenta o formatiune care din pacate, in urma investigatiilor recente, s a confirmat ca fiind metastaza.. La consiliul de evaluare de azi, medicii au decis tratarea acestei metastaze prin radioterapie.

03 Feb
2022-02-03

Bună ziua, oameni minunați! Așa cum am promis, vă țin la curent cu starea mea de sănătate. La recomandarea medicilor, azi am început cele 10 ședințe de radioterapie concomitent cu imunoterapia. Radioterapia promite ameliorarea și apoi înlăturarea totală a durerilor pulmonare. Îmi doresc atât de mult acest lucru, îmi doresc să fiu sănătoasă și pentru asta lupt în fiecare minut. Mulțumesc bunului Dumnezeu și vouă, că am reușit să ajung până aici și mă bazez pe ajutorul vostru și de acum înainte, pentru a învinge această boală. Vă mulțumesc pentru gândurile bune, pentru rugaciuni și pentru donații. Să fiți binecuvântați cu sănătate și iubire!

10 Jan
2022-01-10

Bună ziua și un an nou plin de sănătate, iubire și liniște! Azi am încheiat o nouă cură de imunoterapie și am avut consiliul de evaluare în urma investigațiilor făcute zilele aceste. Tratamentul începe să-și facă, treptat, efectul, chiar și vederea s-a inmunătățit, însă drumul spre vindecare este greu și de durată. Din păcate, la nivel cerebral s-a sesizat apariția unei noi metastaze. Aceasta nefiind un pericol momentan, dar necesită tratament de radiochirurgie pentru a o elimina. Iar pentru o metastază pulmonară care îmi cauza dureri și îmi crea probleme de respirație, medicii au hotărât că este necesar un tratament mai dur, drept pentru care voi fi supusă unei cure de radioterapie, ce va dura aproape o lună și care este costisitoare și ea. Tratamentele specifice fiecărei zone vor fi facute concomitent cu imunoterapia, acestea completandu-se și oferind un efect mult mai puternic asupra bolii. Am în continuare nevoie de sprijinul dumneavoastră, de rugăciuni, gânduri bune și donații! Pentru mine orice donație înseamnă viață! Vă mulțumesc fiecăruia în parte și mă rog să fiți răsplătiți pentru bunătate! Cu ajutorul dumneavoastră, al medicilor și al bunului Dumnezeu am convingerea că voi învinge boala și îmi voi urma visele! Doamne ajută!

20 Dec
2021-12-20

Oameni buni și minunați! Astăzi am încheiat o nouă cură de imunoterapie. Evoluția mea este bună și sper că va fi din ce în ce mai bună. Vă mulțumesc că în tot acest timp, mi-ați fost alături și pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului vreau să vă rog să trimiteți moșului și dorința mea - VREAU SĂ MĂ VINDEC! Acest lucru este posibil doar continuând tratamentul. Știu că Dumnezeu mă iubește și v-a făcut pe voi buni, ca să mă ajutați. Se spune că bunătatea este sufletul lui Dumnezeu pe pământ! Orice ajutor pentru mine contează enorm și mai știu că bunătatea și generozitatea vă va fi răsplătită.

Donați, îndemnați și pe alții să o facă sau doar distribuiți.

Dragi antreprenori, sponsorizarea vă ajută în afacere la deducerea cheltuielilor iar pe mine să trăiesc, să-mi îndeplinesc visul de a fi medic și de a ajuta și eu alți oameni aflați în suferintă. Pe link-ul campaniei găsiți explicații despre cât și cum puteți sponsoriza.

Crăciunul acesta să fie magic pentru fiecare și să ne îndeplinească tuturor dorințele. Vă mulțumesc! Fiți binecuvântați!

27 Nov
2021-11-27

Astazi am primit acordul de a face cura de imunoterapie caci analizele hepatice au iesit mult mai bine. A fost facuta si o evaluare zilele acestea, un ct pulmonar care a aratat ca nu mai exista urme de inflamatie sau alte pericole si ca imunoterapia isi face efectul si este benefica.

23 Sep
2021-09-23

Buna seara, oameni minunati!Sunt la a doua cura de imunoterapie.Din pacate sunt dependenta de oxigen , dar evolutia mea este din ce in ce mai buna !Va multumesc pentru sustinere si sper sa vin cu vesti si mai bune!Doamne ajuta!

02 Sep
2021-09-02

Buna ziua, oameni minunati!Din cauza unor complicatii,saptamana trecuta a trebuit sa ma intorc cu o ambulanta in Turcia pentru a primi ingrijiri de urgenta.De astazi voi incepe un nou tratament, imunoterapia!Un tratament costisitor si de lunga durata.Ma bazez pe sustinerea dumneavoastra in continuare !Va multumesc!Fiti binecuvantati!'

25 Aug
2021-08-25

Diana a ajuns de urgență în Turcia fiind transporată cu ambulanța, a fost internată de urgență iar medicii specialiști îi administrează un tratament mai intensiv și a fost supusă investigațiilor medicale.

Asociația ”Salvează o inimă” ia asigurat plata  transportului cu ambulanța privată costurile fiind în valoare de 11402,02 RON conform ordinului de plată atașat pe platformă.

Vă mulțumim!

05 Aug
2021-08-05

Astazi am avut si consultul cu domnul dr oncolog , iar maine voi incepe chimioterapia pentru metastazele la plamani si cea de la san , acestea se vor desfasura in prima zi si in a opta zi , iar apoi pauza 21 de zile . Cand va veni rezultatul molecular in aproximativ o saptamana sau doua , se va schimba planul de chimioterapie si se va face cu o substanta speciala pe analiza respectiva

30 Jul
2021-07-30

Buna ziua, oameni buni si frumosi!Astazi, datorita darniciei voastre , am inceput radiochirurgia.O noua etapa in drumul spre vindecarea mea, drum pe care nu-l pot finaliza fara ajutorul vostru.Va rog sa ma sprijiniti in continuare, donand sau distribuind.Imi doresc sa ma vindec, sa ma intorc acasa, sa pot vindeca si eu alti oameni!Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa fiti rasplatiti pentru tot ce faceti!''

22 Jul
2021-07-22

Buna seara , am fost externata, acum continui recuperarea si tratamentul , recuperarea merge foarte bine dar inca nu si a revenit vederea de aceea inca fac tratamente , va reveni in 2-3 saptamani . Luni voi avea 4 consulturi legate de tratament si evolutia postoperatorie iar pe 28 29 voi avea consultul de radioterapie oncologica in care se va decide cand incep radioterapia , o sa va comunic date exacte pentru ca atunci va fi nevoie sa achitam radioterapia

15 Jul
2021-07-15

Cu ajutorul bunului Dumnezeu si datorita generozitatii voastre, astazi ma voi opera!Lupta cu boala a inceput!Da-mi Doamne putere sa o inving!Sa ma intorc acasa sanatoasa!Sa pot trai!Sa pot munci!Sa pot intoarce binele ce l-am primit in aceste zile!Fiti alaturi de mine! Contez in continuare pe donatiile voastre , Va multumesc !

09 Jul
2021-07-09

Bună ziua, oameni buni și minunați!Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu, astăzi plec spre Turcia.Mă așteaptă o luptă grea cu boala, dar plec cu speranță și încredere că voi învinge.Am mai învins o dată!Cu voi alături totul va fi mai ușor.Am simțit bunătatea și iubirea voastră la fiecare bănuț donat, la fiecare distribuire și mai ales, la fiecare mesaj de încurajare.Nu am destule cuvinte să vă mulțumesc, voi mulțumi învingând această boală urâtă, întorcându-mă acasă să ajut și eu oamenii aflați în suferință, practicând profesia pentru care m-am pregătit.

Dar am nevoie în continuare de voi, de donații, de susținere.Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!Diana va fi bine!

06 Jul
2021-07-06

48 de ore de campanie, peste 18000 euro donati!Sunteti minunati!Va multumesc din suflet pentru generozitate si implicare!Multumesc ca mai exista bunatate pe acest pamant!Sa fiti cu totii rasplatiti si binecuvantati!O seara linistita!

Diana inca are nevoie de voi!

Doneaza si tu!!

Campanie inceputa la data: 03.07.2021

Nume: Diana Florentina

Prenume: Popescu

Vârsta: 26 ani

Suma necesară: 60.0000 euro

Diagnostic: Sarcom de părți moi alveolar cu metastaze

Tratamentul îl va efectua la Clinica Anadolu din Turcia

 

Povestea Dianei

 

Numele meu este Diana Popescu si am 26 de ani , visul meu dintotdeauna a fost sa devin medic , sa ajut oamenii aflati in suferinta , dorinta insufalta de mama mea care este asistent medical . Dar viata a avut alte planuri pentru mine si in toamna anului 2016 , cand eram anul 3 la Facultatea de Medicina , am fost diagnosticata cu sarcom de parti moi la coapsa dreapta si metastaze pulmonare.

Norocul meu a fost sa descopar o echipa de medici minunati la Spitalul din Turcia , medici care au luptat cot la cot cu mine , sa-mi salveze viata . Am urmat un tratament dur , am suferit , am plans , m-am simtit de multe ori infranta de boala , insa nu am cedat . Am luptat si cancerul a intrat in remisie . In tot acest timp nu am renuntat la visul meu si anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicina  , devenind medic .

Din pacate , nu am putut practica deoarece cancerul a recidivat , de data asta mult mai agresiv , acum am metastaze la san , metastaza la creier care imi pune in pericol viata , si leucemie cronica .Sansa mea sa ma salvez si sa-mi continui viata este un nou tratament in Turcia , tratament care include si o operatie pe creier , deoarece metastaza de la creier imi afecteaza iremediabil vederea si imi pune in pericol viata .

Parintii mei nu ma mai pot sustine financiar , in cei 4 ani si jumatate de cand ma lupt cu aceasta boala nemiloasa , au vandut tot ce se putea vinde , au facut credite la banci , s-au imprumutat de la prieteni . De aceea va rog sa ma ajutati. Orice suma pentru mine inseamna enorm .Suma care este necesară pentru operație este în valoare de 35.000 de euro iar pentru 3 luni de tratament suma se ridică la 25000 euro total fiind 60.000 euro dacă nu intervin complicații.

Va multumesc pentru sustinere si ajutor . Multumesc si asociatiei SALVEAZA O INIMA pentru implicare .

Simt ca Dumnezeu ma iubeste , cu ajutorul Lui si al dumneavoastra voi supravietui !

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  tinerei -POPESCU