whatsapp-widget

Diana Popescu

Campanie din trecut 0 zile
82.1309% Complete

Suma primita

49.279 €

Necesari

60.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6124d3bfd7027_Diana-Popescu-24.08.2021.pdf
doc_61018d012a55d_Diana-Popescu-28.07.2021.pdf
doc_60e4242a1659b_Diana-Popescu-06.07.2021.pdf
doc_617ad0afef4f8_Diana-Popescu-28.10.2021.pdf
doc_619f4818a4c86_Popescu-Diana-25.11.2021.pdf
doc_622ef186b7fe1_F-r-titlu.jpg
doc_6320871c72cfb_Diana-Popescu-13.09.2022.pdf
doc_63b3e7ad1b218_Diana-Popescu-29.12.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

AGROTTERA
LASCU D.
Oprea G.
TRANDAFIR B.
Rai O.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Diana Popescu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

21 Jan
2023-01-21

Când îngerii din cer sunt ”bolnăviori”, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!

Azi a chemat-o pe Diana , buna și frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică!

Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei.

DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM,DİANA MEA BUNĂ!

Sincere condoleanțe familiei!

15 Jan
2023-01-15

Bună seara ! Așa cum v-am informat zilele trecute, Diana se află la terapie intensivă.Pentru că respira cu foarte mare dificultate, medicii au decis azi să o intubeze.Mai mult ca oricând, e nevoie de speranță, credință și rugăciune.Preț de câteva minute, să ne rugam pentru ea!Sa-i dea Dumnezeu putere să continue lupta!Să o încurajăm să fie la fel de optimistă ca și până acum!Vă mulțumim!

12 Jan
2023-01-12

Veștile despre starea de sănătate a Dianei nu sunt tocmai bune. Când credeam că chimioterapia funcționează și totul este în regulă, efectele adverse au pus-o încă o dată în dificultate, de data aceasta ajungând în terapie intensivă. Dar dorința de a învinge și a trăi a Dianei a fost mai puternică decât efectele adverse, acum starea ei este stabilă și sperăm ca, în cel mai scurt timp, să poată ieși de la ATI. 

Vă mulțumim pentru gândurile bune, pentru rugăciuni și donații și sperăm că ne veți sprijini și de acum înainte. Diana este o luptătoare, să o ajutăm să devină învingătoare! 

29 Dec
2022-12-29

Bună ziua! Vin cu vești bune. 

Zilele trecute, am efectuat mai multe investigații pentru a vedea cum vom continua tratamentul oncologic. Astăzi voi fi extermată deoarece s-au rezolvat problemele de sănătate pentru care am fost internată cu succes. A rămas doar dependența de oxigen pe care o vom rezolva cu ajutorul tratamentelor oncologice, oxigenoterapiei și cu multă răbdare. 

Printre investigațiile făcute, am făcut și PET-CT care a venit cu vești foarte bune. Toate metastazele inclusiv tumora principală scad în număr și mărime după doar 3 cure de chimioterapie! Însă metastaza de piele de pe scalp încă mai are o mică activitate, motiv pentru care s-a decis să mai facem tratamemt cu radioterapie asupra ei pentru a o opri de tot. Chiar azi, înainte de externare se va face cura de chimioterapie. 

Din păcate, nu sunt transportabilă pentru a putea reveni în țară. Voi rămâne aici sub atenta supraveghere a medicilor, doar că nu în spital.

24 Dec
2022-12-24

Bine v-am găsit în prag de sărbatori. Azi ar fi trebuit să vă scriu de lângă brad, însă, deși mi-am dorit cu ardoare să fiu acasă de Crăciun, alături de familie, acest lucru nu a fost posibil. O pneumonie extinsă , precum și o pericardită, au împiedicat acest lucru, alături de dependența de oxigen.. Da, din pacate sunt în continuare dependentă

de oxigen! Dar important este că eu mă simt mult mai bone, analizele se îmbunătățesc de la o zi la alta și asta nu poate decât să-mi dea mai multă putere și speranță! Voi rămâne internată în spital pentru o perioada nedeterminată, dar destul de lungă din ce preconizează medicii.

S-a hotărât în consiliul organizat de medici pentru mine și inceperea unui nou tratament de imunoterapie care va lupta cu boala, dar va ajuta și plămânii să-și revina după experiența aceasta neplăcută.

Nu vreau să mă gândesc cât vor

costa toate aceste tratamente și de unde voi face rost de bani. Speranța mea este tot la oamenii minunați și generoși care m-au ajutat până acum și știu că o vor face și de această dată. Așa că vă rog, când vă puneți dorințele sub brad să puneți și dorința mea: vreau să mă vindec, vreau să trăiesc, vreau să am suficienți bani pentru a continua să lupt această boală nemiloasă. Când vă rugați în seara de Ajun, rugați-vă și pentru mine, precum și pentru toți oamenii bolnavi, care nu sunt acasă de Crăciun și nu se pot bucura de această Sfântă sărbătoare. Și dacă din puținul vostru donați și pentru mine , orice sumă, chiar și 1 leu, eu vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră cu recunoștință!

Minunile se întâmplă cu oameni și prin oameni, cu ajutor și har divin.

Sărbători binecuvântate cu iubire și sănătate, sa aveti!! 🙏🏻❤️

12 Dec
2022-12-12

Cu multă bucurie vă anunț că, în urma Concertului Caritabil de Crăciun, ediția a-VIII-a, desfășurat aseară, (11.12.2022) în Biserica „Sf. Vasile cel Mare” din Constanța și a colectei realizate în scopul strângerii de fonduri pentru Diana Popescu (27 ani), diagnosticată cu cancer, s-au strâns 51.243 de lei (mai exact 42.243 lei, din care 1.830 de euro și 10 lire + 9.000 de lei direct în contul mămicii). 

Aduc mulțumiri tuturor donatorilor, tuturor colindătorilor și susținătorilor care au făcut posibil și anul acesta realizarea acestui concert! Încredințați fiind de îndemnul Scripturii, care spune că cel ce dă lui își dă, vă binecuvântez, dorindu-vă ca sărbătoarea Crăciunului și a Anului Nou să vă găsească alături de cei dragi, în pace, cu sănătate și multe împliniri! SLAVĂ ȚIE, DOAMNE! 

Avem încredințarea că suma va crește și că se vor alătura prin donații și alți buni și darnici creștini! Diana și familia ei vă mulțumesc și vă poartă maximă recunoștință! 

Hristos se naște, slăviți-L! 

(Preot Jean Ion)

10 Dec
2022-12-10

Bună ziua! Deși am luptat din răsputeri cu efectele adverse ale chimioterapiei, acestea au fost mai puternice și m-au copleșit. Plămânii mei au cedat și sunt dependentă de oxigen. Am fost nevoită să mă internez de urgență. Din nou mă aflu departe de familie, în spitalul din Turcia, cea de-a doua mea casă în ultima vreme. Tratamentul administrat promite să mă repună pe picioare în cel mai scurt timp, să pot fi de Crăciun acasă lângă cei dragi. Dar tratamentul înseamnă bani, mulți bani, și iar mă aflu în postura de a cere ajutor. Ați fost buni și generoși cu mine tot anul, nădăjduiesc că veți fi și de această dată. 

Vă rog, donați, suflete dragi și minunate! În voi îmi este nădejdea și puterea. Gesturile voastre de bunătate, mesajele pline de iubire și toată energia minunată transmisă de voi îmi dau putere să merg mai departe. Rog pe cei care dețin afaceri să-și întrebe contabilii despre redirecționarea sumelor nesponsorizate din 2021. Orice sumă, oricât de mică, pentru mine înseamnă încă o zi de viață. 

Vă mulțumesc din suflet și vă doresc să fiți sănătoși, să nu cunoașteți niciodată disperarea de a lupta pentru viața voastră. Doamne ajută!

15 Nov
2022-11-15

Bună ziua! 

Am fost externată, mă simt mult mai bine. Medicii au reușit iar să mă salveze căci eram pe marginea prăpastiei. Acum lucrurile sunt bune, analizele sunt bune și recuperarea este vizibilă de la o zi la alta. 

Medicii au decis să modifice puțin planul de tratament și substanțele administrate, pentru a-i fi mai ușor corpului meu să facă față. 

În timpul internării, printre multele investigații mi s-a făcut și o puncție cu biopsie la sânul drept, unde exista o metastază. Specialiștii voiau să fie siguri că nu este alt tip de cancer care provoacă probleme și îngreunează evoluția spre vindecare. Veștile au fost foarte bune - nu este alt cancer, ci o metastază a celui deja existent, așa că tratamentele dau randamentul maxim. 

Vă mulțumesc mult pentru toată susținerea și vă doresc o zi minunată! 🙏🏻☺️

07 Nov
2022-11-07

Bună ziua , oameni minunați și generoși .

Săptămâna ce a trecut a fost cumplită pentru mine, am crezut ca voi pierde lupta cu boala! Am fost cuprinsă de disperare, durere și neputință! Organismul meu a cedat din cauza efectelor adverse ale ședințelor de chimioterapie și am fost nevoită să plec de urgență în Turcia, unde am fost internată și supusă mai multor investigații.Analizele de sânge au fost foarte proaste și s-a decis administrarea unui tratament intensiv de reechilibrare a organismului, precum și a unei transfuzii de sânge.Lupt în continuare, cu câtă putere mai am, cu această boală nemiloasă.Echipa medicală a făcut tot ce a putut pentru a mă ajuta să-mi revin.Nu pot și nu vreau să cedez, nu după cât am suferit în ultima vreme.Pot și trebuie să înving.Nu e nimic mai puternic decât dorința și credința mea că mă voi vindeca. Dar pentru asta voi rămâne internată pentru o perioadă mai lungă, fapt ce generează costuri mari.Din nou mă aflu în postura de a vă cere ajutorul.Vă rog mult, ajutați-mă să nu îmi pierd șansele de a mă vindeca, de a trăi!Orice leu donat îmi poate salva viața.Cei care dețin afaceri o pot face prin contract de sponsorizare. Vă mulțumesc cu recunoștință și vă doresc să fiți sănătoși !

Pentru sumele nedistribuite aferente anului 2021 se poate depune declarația 177, nu trebuie să plătiți nimic, doar să intrați pe site-ul asociației, să descărcați și să completați contractul de sponsorizare, în care să specificați numele meu, apoi să depuneți declarația.

12 Oct
2022-10-12

Bună ziua, oameni minunați și generoși! Am încheiat încă o cură de chimioterapie. Efectele adverse sunt foarte dure, foarte greu de suportat, durerile sunt chinuitoare și mă țintuiesc în pat zile întregi. Însă nu renunț. Toată energia mea este canalizată spre vindecare. 

Vreau să ies învingătoare din lupta cu boala. Îmi doresc să am o viață normală, să pot munci, să mă bucur, să râd, să dansez, așa cum fac toți tinerii de vârsta mea. Boala mi-a luat toate aceste lucruri și pe deasupra îmi pune și viața în pericol. 

Din păcate, drumul spre vindecare este lung și toate tratamentele sunt scumpe. De aceea, vin din nou cu rugămintea să mă ajutați. Întreruperea tratamentului în acest moment ar anula tot câștigul de până acum. Fiecare leu donat îmi poate salva viața. Vă rog, vă implor… ajutați-mă! 

Vă mulțumesc cu recunoștință și vă doresc să fiți sănătoși! 

13 Sep
2022-09-13

Bună ziua! 

Zilele trecute, din cauza unor complicații ale tratamentelor efectuate, am plecat în Turcia pentru a face mai multe investigații astfel încât să fie exclusă existența unor probleme grave. Mulțumesc lui Dumnezeu, veștile au fost foarte bune, ceea ce mi se întâmplă sunt doar efecte adverse noi și atât. 

Comisia a observat că sub tratamentul cu imunoterapie evoluția este cam lentă și mi s-a oferit varianta de a încerca un tratament de chimioterapie nou, mult mai rapid și foarte bun pentru tipul meu de cancer. Desigur, este mult mai agresiv și cu mult mai multe efecte adverse, dar importantă este vindecarea. 

Eu cred că voi putea rezista și voi lupta în continuare. Îmi doresc foarte mult să reușesc să înving în această luptă! Vă mulțumesc nespus că mă susțineți și mă ajutați să fac asta! 🙏🏻🙏🏻

22 Aug
2022-08-22

Bună ziua, oameni frumoși! Azi vin cu vești bune, mulțumesc Divinității și vouă, celor ce au făcut posibilă bucuria mea! 

Azi sunt încântată să vă spun că, în urma evaluării și a investigațiilor făcute în ultimele zile, metastazele la plămâni sunt în regresie! Tratamentul dur din ultimul an își atinge ușor, ușor scopul și mă ajută să mă simt din ce în ce mai bine și să fiu cât mai aproape de vindecare! În urma evaluării, s-a decis să iau o pauză de la imunoterapie deoarece sunt foarte multe ședințe efectuate până acum și să urmez doar chimioterapia țintită sub formă de pastile, care sunt foarte costisitoare, la fel ca toate celelalte tratamente pentru cancer. 

În funcție de rezultatele de la următoarea evaluare, se va decide dacă voi continua imunoterapia sau voi lua doar pastilele de chimioterapie țintită. Lupta cu boala nu s-a încheiat, dar mai este încă puțin și voi învinge. Acum, mai mult ca niciodată, am nevoie de susținerea și ajutorul vostru, de gânduri pozitive, rugăciune și donații. Să fiți binecuvântați cu sănătate, iubire și fericire!

18 Jul
2022-07-18

18 iulie 2021 e o zi oarecare din calendar, dar pentru mine este data la care m-am născut a 2-oară. Acum un an intram în sala de operație încrezătoare, fără teamă, deși puțini îmi dădeau șanse de supraviețuire! Dar eu voiam să trăiesc, voiam să înving această boală grea... pentru că este greu!

Drumul de anul trecut până acum a fost plin de durere, de încercări, de tratamente chinuitoare, de nopți nedormite și zile în care voiam să renunț, pentru că nu mai aveam putere. Însă cei de lângă mine mă motivau și îmi dădeau speranța că pot, că nu este boala mai puternică decât mine.

Acum un an, cu ajutorul vostru, al medicilor și al Bunului Dumnezeu am reușit să dovedesc că miracolele există! Și iată că mă aflu în fața voastră, mulțumindu-vă, mulțumind tuturor celor care s-au rugat pentru mine, care au donat, care mi-au trimis gânduri bune, mulțumind „Salvează o inimă” și domnului Vlad Plăcintă pentru implicare și susținere.

În acest an am învățat că și atunci când crezi că nu mai poți... mai poți mult! Că nu trebuie să renunți niciodată la luptă, oricât de grea ar fi! Că trebuie să ai credință și încredere. Că oamenii sunt buni și empatici, în ciuda vremurilor grele prin care trecem. Mă înclin în fața voastră! Aș vrea să vă pot îmbrățișa pe fiecare în parte, să vă transmit iubirea și energia mea bună! Vă sunt și voi fi mereu recunoscătoare pentru tot ce am primit și învățat în acest an.

Lupta mea continuă și nu pot izbândi singură! Tratamentele, deplasările la spital și medicamentele sunt mult prea scumpe. Am nevoie, în continuare, de ajutorul vostru. Știu că este greu pentru toți și de aceea efortul vostru de a rupe din puținul de care dispuneți ca să mă ajutați pe mine este și mai meritoriu. Mi-am propus ca anul ce vine, pe 18 iulie, să mă aflu la noul loc de muncă, să fiu medic, așa cum mi-am dorit mereu, să fiu sănătoasă și capabilă să întorc binele și ajutorul primit. Fiți binecuvântați cu sănătate și fericire! 

30 Jun
2022-06-30

Mă aflu la ședința de imunoterapie. Nu este ușor, dar nu mă las doborâtă de durere sau deznădejde. Sunt încrezătoare că acest coșmar se va sfârși în curând și voi putea să-mi trăiesc viața.

Pentru a continua tratamentul, am nevoie în continuare de foarte mulți bani. Orice sumă, fiecare leu este foarte important pentru mine! Fără donațiile voastre nu pot reuși.

Vă mulțumesc din suflet și vă doresc o zi minunată, așa cum sunteți și voi! 

(Diana Popescu)

14 Jun
2022-06-14

Azi am început seria celor 6 tratamente lunare de imunoterapie. Medicii sunt foarte mulțumiți de evoluția mea și eu mă simt, pe zi ce trece, mult mai bine, mai puternică, mai hotărâtă ca oricând să înving această boală.

Însă tratamentele sunt foarte scumpe și am nevoie, în continuare, de ajutorul dumneavoastră. Ajutați-mă să continui lupta, ajutați-mă să trăiesc și să-mi împlinesc visul de a practica medicina și de a ajuta, la rândul meu, alți oameni!

Vă mulțumesc cu recunoștință. Fiți binecuvântați! (Diana Popescu)

19 May
2022-05-19

Azi vin cu vești bune și foarte bune. Tratamentele lungi, grele și chinuitoare au dat rezultate. Ultimele investigații efectuate au arătat că metastazele cerebrale s-au retras în totalitate, iar cele de la plămân s-au micșorat și redus ca număr, ceea ce înseamnă că sunt pe drumul cel bun spre vindecare.

Medicii au recomandat continuarea tratamentului cu imunoterapie pentru cel puțin încă 6 cure deoarece rezultatele au fost extraordinare și speră că prin acest tratament vom reuși să învingem boala. Pare o perioadă lungă, dar sunt încrezătoare că va trece ușor, voi fi sănătoasă și viața mea va reveni la normal.

Vă mulțumesc că ați crezut în șansa mea de a mă vindeca și m-ați ajutat și susținut și vă rog din suflet să fiți alături de mine și de acum înainte căci fără ajutorul vostru nu pot continua tratamentele. Încă puțin, cu suportul vostru, al medicilor și al bunului Dumnezeu voi învinge! Fiți binecuvântați! 🙏🏻

(Diana Popescu)

10 Apr
2022-04-10

Durerea unei mame care-și vede copilul cum se stinge, puțin câte puțin, nu poate fi descrisă în cuvinte. Nu vă puteți imagina câte griji, câte temeri, câte gânduri... 

Mama Dianei Popescu ne-a scris că acum un an o sărbătorea pe Diana și erau toți fericiți. Anul acesta sunt atât de îngrijorați de starea ei, încât le este frică să se mai bucure. La anul vom avea cui să urăm „La mulți ani”? se întreabă femeia. 

„Nu doresc nimănui să simtă neliniștea mea, teama că unicul meu copil, frumoasa și buna mea fetiță, ar putea fi învinsă de această boală cruntă, numită cancer.

Viața mea din ultimul an este o continuă rugăciune și un plâns. Dar aș face oricând schimb cu Diana. Să sufăr eu în locul ei, însă nu este posibil! Și ca și când nu ar fi îndeajuns suferința și tratamentele dureroase, drumurile lungi între Turcia și România, acum trebuie să ne temem că nu mai avem bani să continuăm tratamentele.

De ce trebuie să coste viața cuiva? Și ce preț poate avea viața copilului tău, când ea este neprețuită? Vă rog din suflet, ajutați-mă să o salvez pe Diana! Vreau în fiecare an, pe 10 aprilie, să am motiv de bucurie. Nu voi putea înapoia toți banii primiți de la voi, dar cu siguranță o să vă pomenesc în toate rugăciunile mele!

Din puținul vostru donați și pentru Diana! Cei care aveți afaceri puteți dona prin contract de sponsorizare! Și distribuiți cât mai mult! Vă mulțumesc din suflet și vă doresc să vă fie copiii sănătoși!” 

12 Mar
2022-03-12

Buna ziua, ieri, in urma discutiilor consiliului medical care se ocupa de cazul meu, s-a decis planul de radioterapie pentru formatiunea de pe scalp depistata in urma investigatiilor efectuate data trecuta. Tot ieri a avut loc si evaluarea pulmonara, pentru care am efectuat cu3 zile in urma un ct de torace. Vestile sunt foarte bune, efectele benefice ale radioterapiei deja incep sa se vada, iar medicul oncolog a hotarat sa schimbe cateva substante din tratamentul de imunoterapie pentru a imbunatatii evolutia cat mai mult posibil. Dupa tratamentele de data trecuta starea mea este mult mai buna multumesc lui Dumnezeu!! 🙏🏻 si sunt sigura ca va fi si mai buna!

21 Feb
2022-02-21

Buna ziua, azi am finalizat curele de radioterapie si radiochirurgie, plus o cura de imunoterapie. Starea mea de sanatate este mult mai buna, insa efectele ultimelor tratamente se vor vedea in timp. Pe scalp era prezenta o formatiune care din pacate, in urma investigatiilor recente, s a confirmat ca fiind metastaza.. La consiliul de evaluare de azi, medicii au decis tratarea acestei metastaze prin radioterapie.

03 Feb
2022-02-03

Bună ziua, oameni minunați! Așa cum am promis, vă țin la curent cu starea mea de sănătate. La recomandarea medicilor, azi am început cele 10 ședințe de radioterapie concomitent cu imunoterapia. Radioterapia promite ameliorarea și apoi înlăturarea totală a durerilor pulmonare. Îmi doresc atât de mult acest lucru, îmi doresc să fiu sănătoasă și pentru asta lupt în fiecare minut. Mulțumesc bunului Dumnezeu și vouă, că am reușit să ajung până aici și mă bazez pe ajutorul vostru și de acum înainte, pentru a învinge această boală. Vă mulțumesc pentru gândurile bune, pentru rugaciuni și pentru donații. Să fiți binecuvântați cu sănătate și iubire!

10 Jan
2022-01-10

Bună ziua și un an nou plin de sănătate, iubire și liniște! Azi am încheiat o nouă cură de imunoterapie și am avut consiliul de evaluare în urma investigațiilor făcute zilele aceste. Tratamentul începe să-și facă, treptat, efectul, chiar și vederea s-a inmunătățit, însă drumul spre vindecare este greu și de durată. Din păcate, la nivel cerebral s-a sesizat apariția unei noi metastaze. Aceasta nefiind un pericol momentan, dar necesită tratament de radiochirurgie pentru a o elimina. Iar pentru o metastază pulmonară care îmi cauza dureri și îmi crea probleme de respirație, medicii au hotărât că este necesar un tratament mai dur, drept pentru care voi fi supusă unei cure de radioterapie, ce va dura aproape o lună și care este costisitoare și ea. Tratamentele specifice fiecărei zone vor fi facute concomitent cu imunoterapia, acestea completandu-se și oferind un efect mult mai puternic asupra bolii. Am în continuare nevoie de sprijinul dumneavoastră, de rugăciuni, gânduri bune și donații! Pentru mine orice donație înseamnă viață! Vă mulțumesc fiecăruia în parte și mă rog să fiți răsplătiți pentru bunătate! Cu ajutorul dumneavoastră, al medicilor și al bunului Dumnezeu am convingerea că voi învinge boala și îmi voi urma visele! Doamne ajută!

20 Dec
2021-12-20

Oameni buni și minunați! Astăzi am încheiat o nouă cură de imunoterapie. Evoluția mea este bună și sper că va fi din ce în ce mai bună. Vă mulțumesc că în tot acest timp, mi-ați fost alături și pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului vreau să vă rog să trimiteți moșului și dorința mea - VREAU SĂ MĂ VINDEC! Acest lucru este posibil doar continuând tratamentul. Știu că Dumnezeu mă iubește și v-a făcut pe voi buni, ca să mă ajutați. Se spune că bunătatea este sufletul lui Dumnezeu pe pământ! Orice ajutor pentru mine contează enorm și mai știu că bunătatea și generozitatea vă va fi răsplătită.

Donați, îndemnați și pe alții să o facă sau doar distribuiți.

Dragi antreprenori, sponsorizarea vă ajută în afacere la deducerea cheltuielilor iar pe mine să trăiesc, să-mi îndeplinesc visul de a fi medic și de a ajuta și eu alți oameni aflați în suferintă. Pe link-ul campaniei găsiți explicații despre cât și cum puteți sponsoriza.

Crăciunul acesta să fie magic pentru fiecare și să ne îndeplinească tuturor dorințele. Vă mulțumesc! Fiți binecuvântați!

27 Nov
2021-11-27

Astazi am primit acordul de a face cura de imunoterapie caci analizele hepatice au iesit mult mai bine. A fost facuta si o evaluare zilele acestea, un ct pulmonar care a aratat ca nu mai exista urme de inflamatie sau alte pericole si ca imunoterapia isi face efectul si este benefica.

23 Sep
2021-09-23

Buna seara, oameni minunati!Sunt la a doua cura de imunoterapie.Din pacate sunt dependenta de oxigen , dar evolutia mea este din ce in ce mai buna !Va multumesc pentru sustinere si sper sa vin cu vesti si mai bune!Doamne ajuta!

02 Sep
2021-09-02

Buna ziua, oameni minunati!Din cauza unor complicatii,saptamana trecuta a trebuit sa ma intorc cu o ambulanta in Turcia pentru a primi ingrijiri de urgenta.De astazi voi incepe un nou tratament, imunoterapia!Un tratament costisitor si de lunga durata.Ma bazez pe sustinerea dumneavoastra in continuare !Va multumesc!Fiti binecuvantati!'

25 Aug
2021-08-25

Diana a ajuns de urgență în Turcia fiind transporată cu ambulanța, a fost internată de urgență iar medicii specialiști îi administrează un tratament mai intensiv și a fost supusă investigațiilor medicale.

Asociația ”Salvează o inimă” ia asigurat plata  transportului cu ambulanța privată costurile fiind în valoare de 11402,02 RON conform ordinului de plată atașat pe platformă.

Vă mulțumim!

05 Aug
2021-08-05

Astazi am avut si consultul cu domnul dr oncolog , iar maine voi incepe chimioterapia pentru metastazele la plamani si cea de la san , acestea se vor desfasura in prima zi si in a opta zi , iar apoi pauza 21 de zile . Cand va veni rezultatul molecular in aproximativ o saptamana sau doua , se va schimba planul de chimioterapie si se va face cu o substanta speciala pe analiza respectiva

30 Jul
2021-07-30

Buna ziua, oameni buni si frumosi!Astazi, datorita darniciei voastre , am inceput radiochirurgia.O noua etapa in drumul spre vindecarea mea, drum pe care nu-l pot finaliza fara ajutorul vostru.Va rog sa ma sprijiniti in continuare, donand sau distribuind.Imi doresc sa ma vindec, sa ma intorc acasa, sa pot vindeca si eu alti oameni!Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa fiti rasplatiti pentru tot ce faceti!''

22 Jul
2021-07-22

Buna seara , am fost externata, acum continui recuperarea si tratamentul , recuperarea merge foarte bine dar inca nu si a revenit vederea de aceea inca fac tratamente , va reveni in 2-3 saptamani . Luni voi avea 4 consulturi legate de tratament si evolutia postoperatorie iar pe 28 29 voi avea consultul de radioterapie oncologica in care se va decide cand incep radioterapia , o sa va comunic date exacte pentru ca atunci va fi nevoie sa achitam radioterapia

15 Jul
2021-07-15

Cu ajutorul bunului Dumnezeu si datorita generozitatii voastre, astazi ma voi opera!Lupta cu boala a inceput!Da-mi Doamne putere sa o inving!Sa ma intorc acasa sanatoasa!Sa pot trai!Sa pot munci!Sa pot intoarce binele ce l-am primit in aceste zile!Fiti alaturi de mine! Contez in continuare pe donatiile voastre , Va multumesc !

09 Jul
2021-07-09

Bună ziua, oameni buni și minunați!Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu, astăzi plec spre Turcia.Mă așteaptă o luptă grea cu boala, dar plec cu speranță și încredere că voi învinge.Am mai învins o dată!Cu voi alături totul va fi mai ușor.Am simțit bunătatea și iubirea voastră la fiecare bănuț donat, la fiecare distribuire și mai ales, la fiecare mesaj de încurajare.Nu am destule cuvinte să vă mulțumesc, voi mulțumi învingând această boală urâtă, întorcându-mă acasă să ajut și eu oamenii aflați în suferință, practicând profesia pentru care m-am pregătit.

Dar am nevoie în continuare de voi, de donații, de susținere.Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!Diana va fi bine!

06 Jul
2021-07-06

48 de ore de campanie, peste 18000 euro donati!Sunteti minunati!Va multumesc din suflet pentru generozitate si implicare!Multumesc ca mai exista bunatate pe acest pamant!Sa fiti cu totii rasplatiti si binecuvantati!O seara linistita!

Diana inca are nevoie de voi!

Doneaza si tu!!

Campanie inceputa la data: 03.07.2021

Nume: Diana Florentina

Prenume: Popescu

Vârsta: 26 ani

Suma necesară: 60.0000 euro

Diagnostic: Sarcom de părți moi alveolar cu metastaze

Tratamentul îl va efectua la Clinica Anadolu din Turcia

 

Povestea Dianei

 

Numele meu este Diana Popescu si am 26 de ani , visul meu dintotdeauna a fost sa devin medic , sa ajut oamenii aflati in suferinta , dorinta insufalta de mama mea care este asistent medical . Dar viata a avut alte planuri pentru mine si in toamna anului 2016 , cand eram anul 3 la Facultatea de Medicina , am fost diagnosticata cu sarcom de parti moi la coapsa dreapta si metastaze pulmonare.

Norocul meu a fost sa descopar o echipa de medici minunati la Spitalul din Turcia , medici care au luptat cot la cot cu mine , sa-mi salveze viata . Am urmat un tratament dur , am suferit , am plans , m-am simtit de multe ori infranta de boala , insa nu am cedat . Am luptat si cancerul a intrat in remisie . In tot acest timp nu am renuntat la visul meu si anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicina  , devenind medic .

Din pacate , nu am putut practica deoarece cancerul a recidivat , de data asta mult mai agresiv , acum am metastaze la san , metastaza la creier care imi pune in pericol viata , si leucemie cronica .Sansa mea sa ma salvez si sa-mi continui viata este un nou tratament in Turcia , tratament care include si o operatie pe creier , deoarece metastaza de la creier imi afecteaza iremediabil vederea si imi pune in pericol viata .

Parintii mei nu ma mai pot sustine financiar , in cei 4 ani si jumatate de cand ma lupt cu aceasta boala nemiloasa , au vandut tot ce se putea vinde , au facut credite la banci , s-au imprumutat de la prieteni . De aceea va rog sa ma ajutati. Orice suma pentru mine inseamna enorm .Suma care este necesară pentru operație este în valoare de 35.000 de euro iar pentru 3 luni de tratament suma se ridică la 25000 euro total fiind 60.000 euro dacă nu intervin complicații.

Va multumesc pentru sustinere si ajutor . Multumesc si asociatiei SALVEAZA O INIMA pentru implicare .

Simt ca Dumnezeu ma iubeste , cu ajutorul Lui si al dumneavoastra voi supravietui !

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  tinerei -POPESCU