whatsapp-widget

Diana Stroie

Campanie din trecut 0 zile
55.232% Complete

Suma primita

5.523 €

Necesari

10.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_663b428431113_Diana-Strie-08.05.2024.pdf
doc_6641ab5fa4596_Stroie-Diana-13.05.2024.pdf
doc_6641ab5f821e6_Diana-Stroie-13.05.2024.pdf
doc_6643aaa9e237b_Diana-Stroie-14.05.2024.pdf
doc_664b85b3807c2_Diana-Stroie-20.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Cocean C.
Mitrache M.
Racoviteanu A.
Lucian G.
Dl L.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Diana Stroie

Campanie din trecut

Update-uri campanie

20 May
2024-05-20
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 350 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

17 May
2024-05-17

Cu inimile pline de recunoștință, dorim să vă împărtășim vestea minunată că am reușit să strângem suma necesară de 10.000€ într-un timp record pentru micuța Diana Stroie, în vârstă de 10 ani, diagnosticată cu un chist hidatic.

Diana a fost operată cu succes la Spitalul Monza din București, iar acum, datorită intervenției extraordinare a medicilor de la Brain Institute și, mai ales, datorită sprijinului vostru, al tuturor donatorilor, viața ei are o nouă șansă. Diana a fost externată și urmează o perioadă de recuperare și tratament.

Vestea cea mai bună este că, după această perioadă, Diana va putea duce o viață normală, fără crize epileptice și fără a mai fi privită diferit.

Nu putem exprima în cuvinte cât de mult înseamnă pentru noi și pentru Diana acest sprijin. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare și fiecare gând bun ne-au adus mai aproape de acest moment de bucurie și speranță.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și bunătatea voastră. Ați demonstrat că împreună putem realiza minuni și putem oferi copiilor precum Diana o viață mai bună și mai fericită.

Cu recunoștință și dragoste,

14 May
2024-05-14
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 4028 RON conform ordinelor de plată atașate.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

13 May
2024-05-13
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 49455 RON conform ordinelor de plată atașate.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

10 May
2024-05-10

Diana, micuța noastră luptătoare, a trecut recent printr-un moment decisiv în viața ei. Cu ajutorul unei echipe de medici dedicată și a tuturor celor care au susținut-o, a suferit cu succes operația de hemisferotomie la Brain Institute. Acest pas curajos a fost un succes răsunător și deschide un nou capitol plin de promisiuni pentru viitorul ei.

Acum, cu inima plină de speranță și bucurie, putem spune că Diana va avea oportunitatea să trăiască o viață normală, să se bucure de copilărie fără umbra crizelor epileptice. Fiecare zi care trece ne aduce vești mai bune despre recuperarea ei, și vedem cum, încet dar sigur, Diana începe să descopere lumea într-un mod pe care până acum nu și-l putea permite.

Mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi în aceste momente, al căror sprijin a fost vital în realizarea acestui miracol. Sunt momente ca acestea care ne reamintesc cât de puternică este solidaritatea umană și cât de multe putem realiza împreună. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum Diana va crește și se va bucura de fiecare zi, fără frică și cu zâmbetul larg pe buze, grație acestei intervenții salvatoare.


 

08 May
2024-05-08
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1407 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

30 Apr
2024-04-30

În zorii zilei de 9 mai 2024, Diana Stroie, o fetiță de doar 10 ani, va păși cu emoție în sala de operație a Spitalului Monza din București. Cu inima plină de speranță și ochii căutând alinare, Diana se pregătește pentru o intervenție majoră pentru eliminarea unui chist hidatic, o provocare pe care niciun copil nu ar trebui să o întâmpine.

Grație generozității comunității noastre, suma necesară de 10.000€ pentru operația ei a fost strânsă, un semn clar al solidarității și al bunătății umane care încă predomină în lumea noastră. Această operație este mai mult decât o procedură medicală; este o poartă către o viață fără durere și suferință pentru Diana.

Operată de distinsul domn Doctor Sergiu Stoica, unul dintre cei mai buni medici ai nostru, Diana are la dispoziție toată expertiza și grijă necesare pentru a face față acestei încercări. În aceste momente pline de tensiune, ne adunăm toate rugăciunile și gândurile pozitive pentru a o însoți pe Diana în această călătorie crucială.

Ne rugăm și sperăm, alături de familia ei, în mila și binecuvântarea divină pentru ca totul să decurgă bine. Este o zi care nu va schimba doar un destin, ci va reaminti tuturor despre fragilitatea vieții și despre importanța comunității și a sprijinului reciproc.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi, că ați donat și v-ați împărtășit speranțele pentru viitorul Dianei. Fiecare mesaj de încurajare și fiecare donație a adus-o pe Diana mai aproape de o viață normală, de zile fără spitalizări și de jocurile copilăriei neumbrite de griji.

Împreună, suntem mai puternici, și împreună, ajutăm o inimă tânără să bată liberă și fericită.

24 Apr
2024-04-24

Ne adresăm astăzi cu un mesaj profund de recunoștință și speranță, în urma generozității extraordinare manifestate de către compania Allianz-Țiriac Asigurări. În cadrul ultimei noastre întâlniri, am avut bucuria de a anunța alocarea unei sume semnificative de 5000 de euro, un gest care deschide noi orizonturi pentru micuța noastră Diana Stroie, în vârstă de doar 10 ani.

Diana se confruntă cu o situație medicală gravă care îi umbrește zilele de copilărie, însă, datorită acestui sprijin, ea va putea beneficia de o intervenție chirurgicală vitală. Această operație nu este doar o procedură medicală, ci reprezintă o rază de speranță, o șansă la o copilărie normală, liberă de constrângerile și durerea zilnică.

Impactul donației Allianz-Țiriac Asigurări depășește aspectul financiar; este o dovadă a solidarității și a umanității care ne inspiră pe toți. În acest moment crucial, sprijinul lor nu numai că va salva o viață, dar va reitera și importanța comunității și a implicării sociale în lupta pentru un viitor mai bun.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și că participați activ la această călătorie de a aduce zâmbete pe chipurile copiilor precum Diana. Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, contează enorm și reafirmă credința noastră în puterea comunității.

23 Apr
2024-04-23

În aceste clipe, în care solidaritatea umană își arată adevărata putere, povestea micuței Diana Stroie ne unește într-un scop comun. La doar 10 ani, Diana se confruntă cu o luptă grea, diagnosticată cu un chist hidatic care necesită o intervenție chirurgicală urgentă la Spitalul Monza din București. Costul operației este unul considerabil, 10.000 de euro, o sumă ce pare descurajantă, dar nu imposibilă când inimile se unesc.

Până în acest moment, 306 suflete generoase au contribuit cu suma de 3.752 de euro, iar prin transferuri bancare, alte 67 de persoane au adunat încă 6.314 RON. Acest val de generozitate ne arată că împreună, pas cu pas, putem face diferența. Însă calea spre vindecare este încă lungă, și Diana mai are nevoie de aproximativ 5.000 de euro.

Fiecare contribuție contează, fiecare gest de sprijin aduce speranța mai aproape. Să ne unim forțele pentru Diana, să îi oferim șansa la o viață normală, la o copilărie fără durere. Să o ajutăm să învingă această boală și să zâmbească din nou, liberă și fericită. Fiecare moment contează, iar timpul nu așteaptă. Sperăm cu toții să adunăm suma necesară în timp util.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru necondiționat. Împreună, putem schimba un destin.

Campanie inițiată pe data de:19.04.2024

Nume: Stroie

Prenume: Diana

Vârstă: 10 ani

Sumă necesară: 10.000€

Diagnostic: Chist hidatic

Operația o va efectua la Spitalul Monza din București

 

Împreună putem face miracole! Apelul pentru ajutorul Dianei

 

Într-un colț de lume, unde lupta pentru sănătate devine o poveste de fiecare zi, o familie își pune toate speranțele în bunătatea și generozitatea străinilor. Aceasta este povestea Dianei Maria Stroie, o fetiță de doar 10 ani și 9 luni, care se confruntă cu o realitate pe care niciun copil nu ar trebui să o trăiască.

Din 2018, Diana a început o călătorie pe care nimeni nu și-ar dori-o. Diagnosticul ei cu un chist hidatic frontal drept a fost doar începutul. Operația inițială, departe de a aduce vindecarea așteptată, a deschis calea pentru o serie de complicații ce au marcat-o pe Diana cu crize zilnice, afectându-i grav calitatea vieții. Cu fiecare zi care trece, Diana luptă cu efectele unei hemipareze stângi remise și ale crizelor motorii generalizate postoperator, o bătălie continuă între speranță și disperare.

În aceste momente de cumpănă, sprijinul și iubirea familiei sunt esențiale, dar lupta Dianei necesită mai mult. Necesită un act de generozitate colectivă, o mână întinsă din partea comunității, pentru a finanța o a doua intervenție chirurgicală vitală la Spitalul Monza din București. Această operație reprezintă o rază de speranță, o șansă la o copilărie normală, liberă de constrângerile și durerea zilnică.

"Fiecare zi în care Diana suferă este o zi în care și inima mea este frântă în mii de bucăți. Am văzut-o cum se luptă cu dureri pe care niciun copil nu ar trebui să le cunoască, cum își pierde zâmbetul în fața crizelor care nu dau semne de oprire. Dar, chiar și în cele mai întunecate momente, am văzut și speranță în ochii ei, o dorință arzătoare de a trăi o viață diferită, mai bună. Nu există nimic în lume pe care nu l-aș face pentru a-i transforma această speranță în realitate. Acest apel pentru ajutorul Dianei nu este doar un strigăt disperat, ci și o mărturie a credinței noastre în umanitate și compasiune. Vă rog, ajutați-ne să-i oferim Dianei șansa la o nouă viață. Fiecare contribuție ne aduce mai aproape de ziua în care Diana va putea alerga, juca și râde, fără umbra durerii să-i întunece zilele."ne-a povestit la telefon mama Dianei

Cum puteți contribui la miracolul Dianei:

Fiecare donație, fiecare gest de sprijin, fie el mic sau mare, are puterea de a aduce schimbarea în viața Dianei. Suma de 10.000 de euro necesară pentru operația ei poate părea enormă, dar împreună, putem atinge acest obiectiv. Este momentul să arătăm că, în fața suferinței, nu suntem indiferenți.

Detaliile pentru donații sunt la dispoziția voastră, fiecare contribuție fiind un pas către un viitor mai bun pentru Diana:

Dacă doriți să contribuiți, iată detaliile necesare pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați "DIANA STROIE în detaliile plății.