whatsapp-widget

Elena Matache

Campanie din trecut 0 zile
60.067111111111% Complete

Suma primita

13.515 €

Necesari

22.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65ef0b3b01e20_Elena-Matache-11.03.2024.pdf
doc_65b2bc44a774b_Elena-Matache-25.01.2023.pdf
doc_659e4fe4a7c65_Matache-Elena-10.01.2024.pdf
doc_6659f2845b4ae_Elena-Matache-31.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CALDARARU S.
Dra S.
MARIA M.
DANIELA A.
Asociatia Vasile Bogdan Andrei

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Elena Matache

Campanie din trecut

Update-uri campanie

31 May
2024-05-31
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 9470 RON  conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

11 Mar
2024-03-11
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 3000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

29 Jan
2024-01-29

Astăzi, inimile noastre sunt pline de recunoștință și emoție, pe măsură ce privim spre viitor cu speranță și optimism. Prin generozitatea și dedicarea unor oameni excepționali, am fost martori la un adevărat miracol, un exemplu viu că Dumnezeu lucrează prin oameni.

Vrem să-i mulțumim din adâncul inimilor noastre lui Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o Inimă, pentru sprijinul inestimabil acordat. Datorită eforturilor sale neobosite și ale echipei sale, visul unei vieți mai bune pentru micuța noastră Elena a devenit realitate. Fără ajutorul lui, călătoria aceasta ar fi fost mult mai grea, dacă nu chiar imposibilă.

Ne îndreptăm cu aceeași căldură și apreciere către Spitalul Monza, sub conducerea distinsului Dr. Alexandru Thiery și a echipei sale de medici, asistenți și tot personalul secției de chirurgie. Fiecare dintre ei a avut un rol esențial în acest proces de vindecare, demonstrând un profesionalism și o empatie rar întâlnite.

Elena, lumina noastră, se confrunta cu o luptă grea, o luptă pentru sănătate și pentru un viitor fără durere. Dar, prin ajutorul vostru, ea nu mai este singură. Acum, speranțele și visele ei pot prinde aripi, oferindu-i o șansă la o viață plină de posibilități și fericire.

În aceste momente, cuvintele par neîndestulătoare pentru a exprima adâncimea recunoștinței noastre. Fiecare gest, fiecare cuvânt de încurajare, fiecare donație a contribuit la crearea unui viitor strălucit pentru Elena. În inima noastră, fiecare dintre voi va rămâne ca un erou tăcut, o sursă de speranță și lumină într-o lume adesea plină de provocări.

Vă mulțumim că ați ales să fiți parte din această minunată călătorie de vindecare și speranță. Prin voi, Dumnezeu a lucrat minuni și ne-a arătat că bunătatea și compasiunea umană nu cunosc limite.

Cu suflete pline de recunoștință și iubire,

Familia și prietenii Elenei 🙏❤️

25 Jan
2024-01-25
Plati efectuate Fisier 1

În adâncul inimii orașului București, la Spitalul Monza, s-a întâmplat un miracol pentru o tânără luptătoare, Elena Matache. La doar 16 ani, Elena a purtat în tăcere povara unei afecțiuni grele: scolioza. Acest diagnostic nu a fost doar un cuvânt într-un dosar medical, ci a fost o luptă constantă, cu durere și nesiguranță, o bătălie în care fiecare zi era o provocare.

Însă, în această călătorie anevoioasă, Elena nu a fost singură. Inima mare a comunității s-a arătat în tot splendorul său prin Asociația "Salvează o inimă". Acesti eroi fără cape, cu o generozitate care depășește orice cuvinte, au adus un strop de speranță și o șansă la o viață normală pentru Elena. Ei au strâns suma impresionantă de 103.922 RON, o mărturie a solidarității și empatiei umane, pentru a finanța operația de corectare a scoliozei.

Momentul intervenției chirurgicale a fost unul plin de emoție și speranță. Domnul Dr. Alexandru Thenry, un nume respectat în lumea medicală, a preluat cazul Elenei cu o dedicare și o măiestrie remarcabile. Mâinile sale pricepute au făcut mai mult decât o simplă intervenție chirurgicală; ele au sculptat un nou început pentru Elena, un viitor în care să se poată îndrepta spre cer, fără povara durerii și a incertitudinii.

Rezultatul operației a fost mai mult decât un succes medical; a fost o victorie a umanității, a compasiunii și a comunității care s-a unit pentru a-i oferi Elenei o șansă la o viață mai bună. Astăzi, Elena nu doar că merge cu capul sus, dar poartă și povestea ei ca un simbol al speranței și al solidarității. Este o mărturie vie a faptului că, atunci când inimile se unesc pentru a face bine, miracolele se întâmplă cu adevărat.

În acest parcurs al vindecării, Elena Matache a devenit mai mult decât un nume; ea a devenit un simbol al curajului, al rezilienței și al bunătății umane. Fiecare pas pe care îl face acum în viață este un testament al acestei lupte și al victoriei nu doar asupra scoliozei, ci și asupra limitărilor pe care viața i le-a impus. Grație Asociației "Salvează o inimă", Dr. Alexandru Thenry și comunității care a susținut-o, Elena poate acum să viseze și să trăiască fără bariere, să îmbrățișeze fiecare zi cu un zâmbet și cu inima plină de recunoștință.

10 Jan
2024-01-10
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Elena Matache, o tânără de 16 ani diagnosticată cu scolioză, a parcurs recent un moment semnificativ în călătoria sa medicală. A efectuat investigații RMN pentru coloana vertebrală pe trei regiuni și un CT pentru coloana totală. Emoțiile sunt intense și cresc pe măsură ce ne apropiem de ziua mare a operației. În acest moment crucial, Asociația "Salvează o inimă" a intervenit cu un gest de o generozitate extraordinară, achitând suma de 4208 RON necesară pentru tratamentul Elenei, conform ordinului de plată atașat. Această acțiune reprezintă un pas uriaș în bătălia pentru sănătatea și viitorul Elenei. Continuăm lupta cu speranță și recunoștință! Mulțumim tuturor celor care se alătură acestei cauze și susțin lupta pentru o viață mai bună.

16 Dec
2023-12-16

Elena Matache, în vârstă de 16 ani, a primit un diagnostic dificil de scolioză. Cu toate acestea, speranța a răsărit datorită generozității incredibile a 531 de persoane. În numai 10 zile calendaristice, acești eroi anonimi au reușit să colecteze suma necesară de 28554 EURO pentru intervenția chirurgicală, investigații și recuperare. Operația va avea loc la prestigiosul Spital Monza din București, sub îndrumarea atentă a domnului doctor Alexandru Thienry. Urmează un drum de recuperare la Clinica Recover, unde Elena va avea parte de cele mai bune îngrijiri. Acest succes reprezintă mai mult decât o victorie medicală; este o poveste despre comunitate, empatie și solidaritate. Cu profundă recunoștință, familia și prietenii Elenei își exprimă mulțumirile către toți donatorii. Credința lor neclintită și vorbele 'Slava lui Dumnezeu pentru toate' rezonă ca un ecou al speranței și al puterii umane de a face bine.

11 Dec
2023-12-11

Astăzi, campania noastră pentru Elena Matache, o tânără de doar 16 ani diagnosticată cu scolioză, a primit un impuls extraordinar. Convest Logistic, o companie cu un profund simț al responsabilității sociale, s-a alăturat luptei noastre, donând suma generoasă de 10.000 de lei. Acest sprijin substanțial ne apropie semnificativ de obiectivul nostru, reducând suma necesară pentru tratamentul Elenei la doar 8.255 de euro din totalul de 22.500 de euro.

Incredibilul val de solidaritate se manifestă nu doar prin sprijinul corporativ, ci și prin contribuția impresionantă a 292 de persoane fizice care, în numai șase zile de la lansarea campaniei, au ales să doneze. Acest gest de generozitate și empatie arată cât de puternice pot fi speranța și credința atunci când oamenii se unesc pentru o cauză nobilă.

Mai mult, companiile au oportunitatea unică de a contribui, redirecționând 20% din impozitul pe profit pentru anul 2022 până la data de 21 decembrie și, respectiv, pentru anul 2023 până pe 31 decembrie. Este o modalitate prin care afacerile pot avea un impact real și semnificativ în viețile celor care au nevoie de sprijin.

Fiecare contribuție ne apropie de momentul în care Elena va putea beneficia de tratamentul de care are nevoie. Este o călătorie plină de speranță și credință, o călătorie care demonstrează că, împreună, putem schimba vieți și putem aduce lumină acolo unde este nevoie. Mulțumim tuturor celor care au ales să fie parte din această poveste de solidaritate și umanitate.

08 Dec
2023-12-08

Dragi susținători și prieteni ai Asociației "Salvează o Inimă",

Astăzi, suntem onorați să vă împărtășim o veste extraordinară care aduce un strop de speranță și lumină în viața unei tinere curajoase, Elena Matache. Printr-un act impresionant de generozitate, Allianz-Țiriac Asigurări a contribuit cu suma semnificativă de 5.000 de euro la fondul creat pentru a sprijini tratamentul Elenei. Această sumă reprezintă mai mult decât un simplu gest financiar; este o dovadă de solidaritate profundă și un exemplu convingător că, împreună, avem puterea de a schimba vieți și de a aduce schimbări pozitive.

Elena, în vârstă de 16 ani, se luptă cu o provocare medicală majoră - scolioza - o afecțiune ce necesită o intervenție chirurgicală delicată pentru a-i asigura o calitate a vieții îmbunătățită și fără dureri. Intervenția ei este programată pentru luna ianuarie a anului 2024, și datorită acestei contribuții generoase, suntem un pas mai aproape de a atinge obiectivul de a acoperi costurile necesare pentru operație.

Vrem să adresăm un sincer și profund mulțumesc Allianz-Țiriac Asigurări pentru acest gest extraordinar. Această donație nu doar că susține financiar calea recuperării Elenei, dar este și un mesaj puternic de speranță și de încredere pentru toți cei care se confruntă cu provocări similare. Demonstrând că empatia și sprijinul comunitar pot face adevărate minuni, acest gest ne reamintește importanța solidarității în momentele dificile.

În numele Elenei, al familiei sale și al întregii echipe "Salvează o Inimă", vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru orice formă de sprijin și pentru alegerea de a fi parte din acest drum de ajutorare și vindecare. Fiecare contribuție, indiferent de mărimea ei, este un pas înainte spre un viitor mai bun și mai luminos pentru Elena.

Cu o profundă recunoștință,
Echipa Asociației "Salvează o Inimă"

Campanie inițiată pe data de: 05.12.2023

Nume: Matache

Prenume: Elena Adriana

Vârstă: 16 ani

Sumă necesară: 22500 euro

Diagnostic: Scolioză

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Lupta Elenei: Un Drum Spre Speranță

Era o zi obișnuită de școală, soarele strălucea și copiii se jucau pe terenul de sport. Dar pentru Elena, acea zi avea să marcheze începutul unei călătorii pline de încercări. În timpul orei de educație fizică, profesoara a observat ceva neobișnuit la spatele Elenei și a sfătuit-o să facă o radiografie a coloanei. La Spitalul Marie Curie, diagnosticul a fost unul care a zguduit întreaga familie: scolioză toraco-lombară cu o deviație de 50%.

Mama Elenei, cu lacrimi în ochi și o voce tremurândă, își amintește acele momente: "Am aflat de scolioza Elenei și inima mi s-a strâns de durere. Am fost sfătuiți să optăm pentru o intervenție chirurgicală, dar gândul că fiica mea va trebui să treacă printr-o asemenea procedură ne-a umplut de teamă. Am decis să încercăm terapii alternative și am petrecut ani de zile căutând cele mai bune tratamente, de la corsete ortopedice până la sesiuni intense de kinetoterapie. Dar, cu toate acestea, starea Elenei nu s-a îmbunătățit, ci s-a agravat, iar acum durerea ei este mai mare ca oricând. Este sfâșietor să vezi cum copilul tău suferă și să simți că nu poți face nimic să o ajuți."

Această declarație emoționantă subliniază lupta neîncetată a unei mame pentru sănătatea fiicei sale. În ciuda eforturilor, starea Elenei s-a înrăutățit, iar acum familia se confruntă cu o decizie dificilă: o intervenție chirurgicală costisitoare, estimată la 22500 de euro, sumă imposibilă pentru bugetul lor.

În fața acestei situații disperate, familia Elenei apelează la generozitatea și sprijinul comunității și fundațiilor de caritate. Povestea lor nu este doar despre lupta cu o afecțiune fizică, ci și despre solidaritate, speranță și puterea incredibilă a comunității de a veni în ajutorul celor aflați în nevoie.

 În acest moment crucial, fiecare contribuție poate face diferența între o viață plină de durere și o șansă la vindecare pentru Elena. Este un apel la umanitate și la compasiunea fiecăruia dintre noi.

Denumire entitate: Asociația "Salvează o Inimă"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: ELENA MATACHE