whatsapp-widget

Elisa Sîrghi

Campanie din trecut 0 zile
90.243571428571% Complete

Suma primita

25.268 €

Necesari

28.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65ae2ff9bd7f1_Elisa-S-rghi-22.01.2024.pdf
doc_65c09c4336ffd_Elisa-S-rghi-05.02.2024.pdf
doc_65c1edb99aa75_Elisa-S-rghi-06.02.2024.pdf
doc_65aeab620c4d1_S-rghi-Elisa-22.01.2024.pdf
doc_65b8d2c035ecd_Elisa-S-rghi-30.01.2024.pdf
doc_659e9de70c8cf_Elisa-Sirghi-10.01.2024.pdf
doc_664b858baf32e_Elisa-S-rghi-20.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Madalina-elena V.
Dra S.
AVANT C.
FRUITINTER S.
CASTILIO S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Elisa Sîrghi

Campanie din trecut

Update-uri campanie

20 May
2024-05-20
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7800 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

06 Feb
2024-02-06
Plati efectuate Fisier 1

În această călătorie a speranței și vindecării, lumina se arată prin gesturi de generozitate care ne umplu sufletele de recunoștință. Astăzi, Asociația Salvează o inimă a devenit un far de speranță pentru Elisa și familia sa, achitând suma de 99.617 RON, conform ordinului de plată atașat. Această contribuție substanțială marchează un pas monumental în lupta Elisei, aducând-o mai aproape de recuperarea completă și de zilele pline de sănătate și bucurie care o așteaptă.

Lupta noastră, însă, continuă. În timp ce sărbătorim acest moment de progres semnificativ, suntem conștienți că drumul către vindecare este unul lung și că fiecare pas contează. Generozitatea Asociației Salvează o inimă ne reamintește puterea comunității și a solidarității umane în fața adversității.

Vă mulțumim fiecăruia pentru generozitate, pentru timpul și resursele investite în sprijinul Elisei. Acest gest remarcabil nu doar că ne aduce mai aproape de obiectivul nostru financiar, dar servește și ca o sursă de inspirație și motivație pentru toți cei implicați în această luptă. Este o dovadă a bunătății și compasiunii care există în lumea noastră, o luminiță de speranță care ne ghidează în momentele de îndoială.

Continuăm să stăm alături de Elisa, să o susținem cu iubire, gânduri pozitive și orice formă de ajutor pe care o putem oferi. Fiecare gest de sprijin contează, fiecare zâmbet și cuvânt de încurajare aducându-ne mai aproape de momentul în care Elisa va putea spune că a învins.

În acest spirit de unitate și speranță, să continuăm să oferim și să ne sprijinim reciproc. Lupta noastră pentru sănătate, fericire și un viitor mai bun pentru Elisa continuă. Vă mulțumim pentru tot!

05 Feb
2024-02-05
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 10986.72 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

30 Jan
2024-01-30
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 38331 RON  conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

29 Jan
2024-01-29

În miezul unei zile însorite, soarele strălucind ca un far de speranță și alinare, un moment de mare încărcătură emoțională a avut loc în zidurile ospitaliere ale Spitalului Monza. Elisa Sîrghi, o tânără de 28 de ani, a trecut prin portile dificile ale unei intervenții chirurgicale, o călătorie plină de curaj și rezistență.

Ora 14 a marcat finalul acestei bătălii chirurgicale, un moment în care respirația întregii familii și a prietenilor a revenit la normal, însoțită de un sentiment profund de ușurare. Cu mâini pricepute și inimi pline de dedicare, echipa medicală a Spitalului Monza a condus această intervenție cu succes remarcabil, un dans precis între știință și artă.
Mâine, Elisa va fi dusă pe secție, un nou capitol în povestea ei de recuperare și speranță. Fiecare pas pe acest drum reprezintă o victorie, un pas mai aproape spre o viață plină de posibilități și zâmbete.

Acesta nu este doar un triumf medical, ci și o poveste despre reziliență umană, despre cum speranța și iubirea pot învinge chiar și cele mai mari provocări. Elisa, prin curajul și puterea ei, ne-a inspirat pe toți, reamintindu-ne că fiecare zi este un dar și că fiecare moment de luptă ne apropie de zorii unei noi zile pline de viață și bucurie.

În aceste clipe, gândurile și inimile noastre sunt alături de Elisa și de toți cei care, în această călătorie, au oferit sprijin, îngrijire și dragoste. Să ne rugăm și să sperăm pentru o recuperare rapidă și pentru multe zile luminoase în viitorul Elisei.

Într-un spital unde vieți sunt transformate și speranțe renasc, Elisa Sîrghi ne-a demonstrat că, chiar și în cele mai întunecate clipe, lumina speranței nu încetează niciodată să strălucească.

22 Jan
2024-01-22
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Astăzi marchează începutul unei călătorii pline de emoție și speranță pentru tânăra Elisa Sîrghi. Diagnosticată cu spondilită ankilozantă HLA-B27 pozitivă, Elisa a traversat deja provocări de neimaginat, inclusiv ruperea unei tije metalice implantate în coloană - un eveniment care a adus nu doar durere fizică, dar și un val de îngrijorare și incertitudine.

Acum, în pragul unei noi etape de tratament la Spitalul Monza din București, emoțiile Elisei și ale celor dragi ei cresc. Aceste investigații medicale reprezintă pași esențiali spre înțelegerea completă a stării ei de sănătate și spre definirea unui plan de tratament care să-i ofere cele mai bune șanse de ameliorare și, sperăm, de vindecare.

Este un moment de mare importanță, marcând începutul unei lupte curajoase împotriva unei boli complicate. Dar Elisa nu este singură în această luptă. Asociația Salvează, un far de speranță și suport în vremuri dificile, a făcut un pas semnificativ astăzi prin achitarea sumei de 2860 RON pentru investigațiile Elisei. Acest gest de generozitate și solidaritate nu doar că ușurează povara financiară, dar reprezintă și un puternic mesaj de încurajare și sprijin.

Pentru Elisa, aceasta este mai mult decât o simplă etapă medicală; este un capitol plin de curaj, de lupta interioară și de speranță. În fiecare zi, ea demonstrează o forță remarcabilă și o determinare de neclintit în fața adversităților. Fiecare pas înainte în acest proces dificil este o victorie, fiecare zi un pas mai aproape de un viitor mai luminos.

Vestea bună primită astăzi nu este doar un ajutor financiar, este un semn că oamenii buni și generoși sunt gata să se alăture luptei ei, să-i fie alături și să-i ofere sprijinul de care are nevoie. Să ținem strâns unită această comunitate de sprijin în jurul Elisei, să-i oferim forța, speranța și dragostea noastră în fiecare zi.

Elisa, ești un simbol al curajului și al speranței. Îți suntem alături cu inima și gândurile noastre. Împreună, suntem mai puternici, și împreună, vom traversa această călătorie spre vindecare. Pentru tine, pentru viitorul tău, noi toți suntem aici, susținându-te pas cu pas.

10 Jan
2024-01-10
Plati efectuate Fisier 1

Elisa Sîrghi, în vârstă de 28 de ani, se confruntă cu o provocare enormă în viața sa. Diagnosticată cu spondilită ankilozantă HLA-B27 pozitivă, Elisa a trecut deja prin multe încercări, inclusiv o situație extrem de dificilă - ruperea unei tije metalice implantate în coloană. Aceasta nu este doar o luptă fizică, ci și una emoțională, deoarece fiecare zi aduce noi provocări și obstacole.

Cu toate acestea, speranța și determinarea Elisei rămân neclintite. În pregătirea pentru operația majoră ce se apropie, Elisa a efectuat primele investigații medicale, un pas crucial în călătoria sa către recuperare. Emoțiile sunt intense pe măsură ce se apropie ziua cea mare a operației, dar Elisa rămâne încrezătoare și curajoasă.

În această perioadă dificilă, Asociația "Salvează o inimă" a venit în sprijinul Elisei, un gest care demonstrează solidaritatea și compasiunea comunității. Astăzi, asociația a achitat suma de 350 RON, conform ordinului de plată atașat, contribuind semnificativ la povara financiară pe care Elisa și familia ei o poartă.

Această poveste nu este doar despre lupta unei femei curajoase, ci și despre puterea comunității de a veni în ajutorul celor în nevoie. Lupta Elisei continuă, iar fiecare gest de sprijin îi oferă forța și speranța necesare pentru a înfrunta provocările ce vin. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de Elisa și care continuă să susțină această cauză nobilă. împreună, facem diferența!

Vă mulțumim!

16 Dec
2023-12-16

Elisa Sîrghi, o femeie de 28 de ani, a înfruntat o provocare extraordinară în viața sa. Diagnosticată cu Spondilită ankilozantă HLA-B27 pozitivă, Elisa a trecut printr-o încercare și mai grea când o tijă metalică implantată în coloană s-a rupt. În fața acestui obstacol, un val de generozitate a cuprins comunitatea. Un număr impresionant de 765 de persoane și-au unit forțele, reușind să strângă suma necesară pentru intervenția chirurgicală, investigații și recuperare în numai 3 zile calendaristice. Operația va avea loc la Spitalul Monza din București, unde medici specialiști vor lucra pentru a-i reda Elisei sănătatea și speranța. Acest act de solidaritate incredibil demonstrează puterea comunității și căldura inimilor celor implicați. Familia și prietenii Elisei sunt profund recunoscători pentru fiecare contribuție și gând bun trimis. 'Slava lui Dumnezeu pentru toate!' nu este doar un cuvânt de mulțumire, ci un ecou al credinței și speranței care răzbate din fiecare gest de sprijin și generozitate.

Campanie inițiată pe data de: 13.12.2023

Nume: Sîrghi

Prenume: Elisa Manuela

Vârstă: 28 ani

Sumă necesară: 28000 euro

Diagnostic: Spondilită ankilozantă HLA-B27 pozitivă și s-a confruntat cu ruperea unei tije metalice implantate în coloană.

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Lumina Speranței pentru Elisa-Manuela

În inima Asociației „Salvează o Inimă”, zi de zi, se scriu povești de curaj și speranță. Astăzi, vrem să vă împărtășim povestea lui Elisa-Manuela, o tânără medic rezident, care reprezintă simbolul luptei, al determinării și al speranței.

Elisa-Manuela, la cei 28 de ani ai săi, a traversat deja multe încercări. Descoperirea scoliozei idiopatice în copilărie a marcat începutul unei călătorii pline de provocări. După ani de tratamente, kinetoterapie, purtarea unui corset și o intervenție chirurgicală majoră, Elisa a crezut că cel mai greu a trecut. Dar, viața i-a pregătit noi obstacole.

Recent, a fost diagnosticată cu Spondilită ankilozantă HLA-B27 pozitivă și s-a confruntat cu ruperea unei tije metalice implantate în coloană. Aceste noi provocări au adus-o în fața unei decizii cruciale: două intervenții chirurgicale complexe, esențiale pentru a-și putea continua viața și cariera.

„Mă aflu la o răscruce în viață, dorindu-mi să-mi întemeiez o familie și să-mi continui cariera. Dar sunt reținută de condiția mea fizică, care se agravează rapid. Fiecare zi e o luptă cu dureri crescânde și dificultăți în a face chiar și cele mai simple lucruri. Apelul meu către voi este unul de speranță și ajutor. Sprijinul vostru ar însemna enorm pentru mine.”-ne-a transmis Elisa în urma discuției telefonice avute cu ea

La Asociația „Salvează o Inimă”, credem că fiecare viață este prețioasă și merită șansa la un viitor mai bun. De aceea, ne unim forțele pentru a sprijini cazul Elisei-Manuela. Împreună, putem aduce lumină în viața ei, putem alunga umbrele durerii și incertitudinii.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru, să deveniți parte din această poveste de speranță. Orice ajutor, fie el mic sau mare, poate face diferența între o viață trăită în durere și una plină de posibilități și realizări.

Haideți să scriem împreună următorul capitol al vieții lui Elisa-Manuela, să-i oferim șansa la o viață normală, la un viitor în care să-și poată împlini visele și să continue să ajute pe alții.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o Inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: ELISA SÎRGHI