whatsapp-widget

Emanuel Fărcaș

Campanie din trecut 0 zile
80.866825% Complete

Suma primita

32.347 €

Necesari

40.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_648ab92d6a8c7_Emanuel-Farcas-15.06.2023.pdf
doc_64a3dbbcd1e2f_Emanuel-Farcas-04.07.2023.pdf
doc_64d5c9f6c222f_Emanuel-Farcas-11.08.2023.pdf
doc_6467358b56559_Emanuel-Farcas-19.05.2023.pdf
doc_65537afc07ff4_Emanuel-Farcas-14.11.2023.pdf
doc_662c070fe2bb0_Emanuel-Farcas-26.04.2024.pdf
doc_662f36a71e105_Emanuel-Farcas-29.04.2024.pdf
doc_662f5a74a1f4e_Farcas-Emanuel-29.04.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

PUSCARAGIU L.
Radu N.
Florin F.
ANGELICA I.
Andreea B.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Emanuel Fărcaș

Campanie din trecut

Update-uri campanie

29 Apr
2024-04-29
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 4000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

29 Apr
2024-04-29
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 600 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

26 Apr
2024-04-26
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1000 EURO conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

14 Dec
2023-12-14

Dragi susținători și binefăcători,

Astăzi, cuvintele noastre sunt pline de emoție și recunoștință profundă. Vă scriem aceste rânduri pentru a vă împărtăși un moment de bucurie și pentru a vă mulțumi din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru Rareș Emanuel.

Fără generozitatea, compasiunea și sprijinul fiecăruia dintre voi, călătoria lui Rareș spre vindecare ar fi fost mult mai grea, dacă nu imposibilă. Grație ajutorului vostru neprețuit, astăzi am sărbătorit un pas mare în lupta lui Rareș pentru o viață normală - succesul unei intervenții chirurgicale cruciale pentru îndepărtarea unei părți din fixatorul de pe piciorușul lui.

În fiecare clipă a acestei operații, am simțit alături de noi puterea rugăciunilor și gândurilor bune pe care le-ați trimis. Este o bucurie imensă să vă anunțăm că, cu ajutorul lui Dumnezeu, intervenția a fost un succes. Fiecare moment al acestei victorii îl datorăm vouă, celor care nu ați ezitat să vă deschideți inimile și să vă oferiți sprijinul.

Pe măsură ce Rareș Emanuel își continuă călătoria de recuperare, vă rugăm din suflet să rămâneți alături de el pentru următoarele etape. Fiecare gând bun, fiecare ajutor, oricât de mic, reprezintă o rază de speranță pentru el și pentru noi, familia lui.

Vă mulțumim din toată inima pentru tot ce ați făcut și pentru ceea ce veți continua să faceți. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe fiecare și să vă răsplătească generozitatea cu aceeași măsură de bucurie și sănătate pe care ne-ați oferit-o nouă.

Cu o recunoștință infinită,

14 Nov
2023-11-14
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 3000 EURO conform ordinului de plată atașat. Lupta noastră continuă! Vă mulțumim!

30 Oct
2023-10-30

Bună ziua!

Vineri s-a făcut o radiologie, după care am trimis în Turcia rezultatul la domnul doctor ortoped. Azi am primit confirmarea că totul decurge bine, ne-a spus că dacă totul decurge bine în luna ianuarie ii va scoate o parte din fixator. 


Vă mulțumim din suflet dumneavoastră și tuturor oamenilor care au fost alături de Rareș! Dumnezeu să vă răsplătească și să vă dea multă sănătate. O să mai venim cu vești tot la trei săptămâni când vom face din nou radiologia.

(Valentina Fărcaș, mama lui Emanuel)

14 Sep
2023-09-14

Vă aducem cele mai sincere mulțumiri, sub binecuvântarea divină, operația de reconstrucție s-a încheiat cu succes. Domnul doctor ortoped ne-a transmis vești încurajatoare, subliniind posibilitatea ca pacientul să se poată întoarce în România la data de 25, moment în care voi fi acolo pentru a-l întâmpina.

Conform planului stabilit, în lunile noiembrie sau decembrie, este necesar să ne întoarcem pentru a îndeplini următoarea etapă importantă a procesului de vindecare: îndepărtarea unei părți a fixatorului care a facilitat alungirea osului de la nivelul genunchiului. Evoluția acestei intervenții va depinde de ritmul de creștere al osului femural, iar, în funcție de aceasta, în lunile următoare se va realiza și extragerea restului de fixator de la nivelul femurului.

Dincolo de complexitatea medicală, ne aflăm în fața unui traseu plin de speranță și regenerare. Recuperarea, etapa care urmează după toate aceste intervenții chirurgicale, va fi un prilej de renaștere și de reîntâlnire cu bucuria pașilor fără durere.

Vă suntem profund recunoscători pentru susținere, pentru gândurile bune și pentru solidaritatea de care dați dovadă. Împreună, facem posibilă vindecarea și redăm speranța într-un viitor mai bun.

Vă mulțumim din suflet tuturor 🙏🙏🙏.

24 Aug
2023-08-24
Plati efectuate Fisier 1

Privind situația copilului Emanuel Fărcaș, în vârstă de 6 ani, care trece printr-o luptă grea cu osteosarcomul, un tip grav de cancer osos, dorim să aducem la cunoștința publicului situația actuală. Emanuel, un copil curajos și puternic, a îndurat multă durere și suferință în această bătălie. Drumul său de vindecare este lung și presărat cu provocări.

În acest context, dorim să exprimăm cea mai profundă recunoștință față de toți cei care au răspuns apelului nostru și au donat pentru a-l sprijini pe Emanuel. Asociația „Salvează o inimă” a achitat astăzi suma de 2000 EURO, conform ordinului de plată atașat, contribuind astfel la suportul tratamentului și îngrijirii necesare.

Fiecare ajutor contează, iar sprijinul dumneavoastră ne reamintește că suntem o comunitate unită și că împreună putem face diferența în viețile celor care au nevoie.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitate și solidaritate. Prin contribuția dvs., speranța în inima lui Emanuel și a familiei sale continuă să ardă.

24 Aug
2023-08-24

Dragi oameni, vrem să împărtășim cu voi această zi plină de bucurii. Astăzi, cu credință și speranță, am avut loc operația de reconstrucție a capului femural, care a durat șapte ore. Mulțumim bunului Dumnezeu că, în urma unei lupte tensionate, operația a fost un succes și totul a decurs fără probleme. Acum așteptăm cu încredere să se trezească Emanuel.

Din adâncul sufletului, vrem să aducem mulțumiri Domnului Doctor Profesor Mustafa și întregii echipe medicale. Suntem recunoscători și asociației "Salvează o inimă", precum și tuturor donatorilor și oamenilor implicați. Cu ajutorul și generozitatea voastră, Emanuel a primit șansa la o viață nouă și posibilitatea de a merge din nou.

Dumnezeu să vă răsplătească pentru toată binefacerea și să vă dăruiască multă sănătate. Vă rugăm să rămâneți alături de noi și de Emanuel. El va avea nevoie în continuare de susținere pentru recuperare, controale RMN, analize și multe altele.

Vă mulțumim din suflet pentru tot!

11 Aug
2023-08-11
Plati efectuate Fisier 1

În lupta aprigă cu osteosarcomul, un cancer osos nemilos, micuțul Emanuel Farcas, un băiețel de doar 6 ani cu ochii plini de speranță, se află la Spitalul Memorial din Istanbul. În această călătorie dificilă, unde fiecare zi contează și fiecare gest de bunăvoință face diferența, Asociația „Salvează o inimă” a făcut astăzi un pas semnificativ, achitând suma de 3000 EURO, conform ordinului de plată atașat.

Este incredibil ce poate face solidaritatea și bunătatea umană atunci când sunt direcționate spre o cauză nobilă. Fiecare dintre voi, care ați contribuit, ați oferit nu doar resurse financiare, ci și speranță, lumina și încredere pentru Emanuel și familia sa.

Din adâncul sufletului, vă mulțumim pentru sprijinul acordat! Cu fiecare gest, aduceți mai aproape zâmbetul pe chipul lui Emanuel și îi dați șansa la o viață plină de bucurii și momente frumoase. ❤️🙏

Cu recunoștință și speranță renăscută.

08 Aug
2023-08-08

Dragi oameni, vrem să împărtășim cu voi această zi binecuvântată de Dumnezeu. După cum știți, Emanuel a terminat cele 12 ședințe de chimioterapie. Ieri i s-au făcut analize și un tomograf. Astăzi am primit vestea extraordinară de la doamna profesor doctor Muge: Emanuel este bine, este curat și nu mai are nevoie de tratament oncologic. 🙏

În zilele următoare, vom fi informați de domnul profesor doctor ortoped despre data la care va avea loc operația de reconstrucție a capului femural. După aceasta, va urma o perioadă de recuperare, pentru ca Emanuel să poată merge din nou.

Vrem să mulțumim din suflet bunului Dumnezeu pentru bunătatea Sa. De asemenea, suntem recunoscători doamnei doctor Muge și domnului doctor Mustafa pentru tot efortul și dăruirea cu care au lucrat pentru binele lui Emanuel. Mulțumim și doamnelor traducătoare care ne-au fost alături în aceste momente.

Și nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă tuturor, pentru rugăciuni, pentru ajutorul financiar și încurajările constante. Suntem profund recunoscători asociației "Salvează O Inimă" pentru sprijinul acordat în acoperirea costurilor aferente tratamentului lui Emanuel.

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să îl însoțească și în etapa operației de reconstrucție și recuperare, pentru ca Emanuel să revină la viața normală. Vă mulțumim din adâncul inimii tuturor. Dumnezeu să vă răsplătească cu sănătate și binecuvântări! 🙏🙏🙏

26 Jul
2023-07-26

Bună ziua! Emanuel Rareș a terminat ultima chimioterapie, a 12-a. Săptămâna viitoare, medicii îi vor face un RMN și un CT pentru a fi siguri că nu mai sunt acele nemiloase celule canceroase. Apoi, în câteva săptămâni, i se va face și operația de reconstrucție a capului femural. 

Vrem să vă mulțumim din suflet tuturor că ați ales să îi dați o a doua șansă fiului nostru.  Dumnezeu să vă răsplătească și să vă dea multă sănătate tuturor celor ce v-ați implicat în cazul lui Emanuel! Vă mulțumim din suflet! 🙏🙏🙏

(Valentina Fărcaș, mama lui Emanuel)

06 Jul
2023-07-06

Bună ziua! Azi, la ora 9:30, Emanuel a intrat în sala de operații pentru poziționarea osului femural sub mușchi și țesuturi.

Operația a fost una cu succes. Așteptăm si operația cea mare dar avem încredere că și aceea va fi una plină cu bucurii și vești bune.

Mulțumim Bunului Dumnezeu și tuturor oamenilor pentru tot ceea ce ați făcut pentru el. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească.

Multă sănătate! 🙏🙏🙏  

(Valentina Fărcaș, mama lui Emanuel)

04 Jul
2023-07-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 8500 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

03 Jul
2023-07-03

Bună ziua și multă sănătate!

Emanuel a fost azi la control la ortoped. Domnul doctor a decis că în cursul zilei de joi va mai fi supus încă unei operații pentru poziționarea osului sub mușchi și țesuturi. 

Săptămâna viitoare va avea și ultima cură de chimioterapie, după care peste trei săptămâni este programată operația pentru reconstruirea capului femural. 

(Valentina Fărcaș, mama lui Emanuel)

15 Jun
2023-06-15

Campania de strângere de fonduri prin SMS la nr. 8832 s-a incheiat cu un numar de 1764 de SMS-uri transmise a 2 euro.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

15 Jun
2023-06-15
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 2000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

12 Jun
2023-06-12

Ne mai despart 48 de ore până la finalizarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Emanuel Fărcaș. Până în prezent  s-au transmis 1619 de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „EMANUEL” la numărul 8832

01 Jun
2023-06-01

Emanuel a fost azi la control, la domnul doctor ortoped. Va mai avea două ședințe de chimioterapie, iar peste două luni este programată operația.

Va mai trebui să țină fixatorul trei luni pentru a-i reface femurul, apoi va urma recuperarea. 

(Valentina Fărcaș, mama lui Emanuel)

29 May
2023-05-29

În primele 14 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Emanuel Fărcaș, s-au transmis 1087 de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „EMANUEL” la numărul 8832

24 May
2023-05-24

În primele 9 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Emanuel Fărcaș, s-au transmis 628 de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „EMANUEL” la numărul 8832

19 May
2023-05-19
Plati efectuate Fisier 1

Asociația „Salvează o inimă” a achitat azi suma de 3000 EURO, conform ordinului de plată atașat. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

18 May
2023-05-18

În primele 2 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri prin SMS pentru Emanuel Fărcaș, s-au transmis 178 de SMS-uri a câte 2 euro. 

Trimite și tu un SMS cu textul „EMANUEL” la numărul 8832

18 May
2023-05-18
 1. HOT NEWS-25.000 de euro - prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaun cu rotile!

 2. R3MEDIA-Un copil de șase ani ne cere ajutorul: are nevoie de 25.000 de euro pentru o operație, dar părinții căștigă doar 2.000 de lei/lună

 3. ROMÂNIA TV-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anişori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

 4. DOBROGEA NEWS-Emanuel are 6 ani și este bolnav de cancer osos. 25.000 euro costă operația care i-ar da o șansă

 5. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. Un copil de 6 ani are nevoie de ajutor

  ȘTIRI DE CLUJ-Un băiat de 6 ani cere ajutor pentru a trăi! Emanuel are nevoie de bani pentru tratament

  ȘTIRI PE SURSE-Un băiat de 6 ani cere ajutor pentru a trăi! Emanuel a are nevoie de bani pentru tratament 

 6. REFLEQT MEDIA-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori bolnav de cancer

 7. ȘTIRILE TRANSILVANIEI-25.000 DE EURO – PREȚUL PUS PE VIAȚA UNUI BĂIEȚEL DE 6 ANIȘORI, BOLNAV DE CANCER

 8. GLASUL CETĂȚII-25.000 de euro - prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaun cu rotile!

 9. BOTOȘANI NEWS-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anişori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

 10. BOTOȘĂNEANUL-25.000 de euro, prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori: Suntem distruși de suferință!

 11. NEWS PAȘCANI-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

 12. INFO IAȘI ONLINE-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 ani bolnav de cancer! Ajută-l să nu sfârșească într-un scaun cu rotile

 13. GAZETA DE BOTOȘANI-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anişori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

 14. CONSTANTA 100%-Un copil de 6 ani, bolnav de cancer, are nevoie de ajutor. Totul a început cu o durere de genunchi

 15.  

 16. ZI DE ZI-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 ani. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

 17. SUCEAVA NEWS-25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

 18. ȘTIRI PE SURSE-25.000 de euro - prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

 19. ȘTIRI BOTOȘANI-25.000 de euro - prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anișori bolnav de cancer 

 20. ȘTIREA DE IAȘI-Un baietel de 6 ani diagnosticat cu tumora maligna osoasa are nevoie de o interventie chirurgicala care sa ii ofere o noua sansa la o viata normala

 

13 May
2023-05-13

Oamenii dragi mulțumită vouă si in primul rând mulțumim lui Dumnezeu. recuperarea lui Emanuel Rareș este una foarte bună, doamna doctor a decis ca azi să îl externeze si să ne pregatim de următoarea chimioterapie care este de luni într-o săptămână. Emanuel mai are trei ședințe de chimioterapie si după care va urma operația de reconstrucție a osului femural. Vă mulțumim din suflet tuturor

05 May
2023-05-05

Până în prezent, Emanuel a reușit să termine nouă ședințe de chimioterapie, dar acum starea lui de sănătate s-a înrăutățit. A fost nevoie de internare de urgență pentru recuperare, fiind foarte slăbit.

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să fie alături de Emanuel ca el să poată termina și ultimele trei ședințe de chimioterapie, după care urmează și operația de reconstrucție a capului femural. 

Campanie începută la data de 03.05.2023

Nume: Farcaș

Prenume: Emanuel

Vârsta: 6 ani

Suma necesară: 30.000€

Diagnostic: osteosarcom (cancer osos)

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Memorial Bahçelievler, Turcia

 

Povestea lui Emanuel

 

La 6 ani este complet nefiresc să îți trăiești copilăria pe un pat de spital, cu branule, cu medici și asistente mereu în jurul tău, cu injecții care te dor și cu părinți care abia reușesc să fie tari pentru tine. Din nefericire, nefirescul pare să-și facă tot mai mult loc în viețile noastre, chiar și ale celor mai mici dintre noi...

În luna septembrie a anului trecut, Emanuel Farcaș a fost diagnosticat cu osteosarcom, cea mai des întâlnită formă de tumoră malignă a osului. Pe lângă boala în sine, care cutremură orice persoană de pe planetă, părinții băiețelului au fost loviți și de șansele foarte puține de supraviețuire estimate de medicii români.

Adrian și Valentina nu au capitulat însă, ci cu toată puterea pe care au mai avut-o au mers înainte și au căutat o rază de speranță, pe care au găsit-o în Istanbul, la Spitalul Memorial Bahçelievler, specializat pe astfel de boli.

După două ședințe de chimioterapie, doctorul ortoped a decis să îi secționeze 18 cm din femur, după care oncologul a decis că mai e nevoie de alte 10 ședințe. După ce le va încheia și pe acestea, în luna iulie sau august e programată a doua operație, care are costul de 25.000€.

Cu 2.000 de lei lunar, cât câștigă Adrian ca zilier, și fără niciun venit din partea soției casnice, Valentina, e greu de închipuit de unde ar putea obține această familie 25.000€, și mai ales într-un timp atât de scurt. E clar că au nevoie disperată de ajutor financiar din exterior.

Dacă puteți, vă rugăm din suflet să îi ajutați pe acești oameni să-și salveze fiul de la moarte. Cancerul netratat la timp nu iartă pe nimeni, iar osteosarcomul este o formă agresivă a acestei maladii. Nu-l lăsați pe Emanuel să-și piardă viața din lipsă de bani! Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl poate salva. Fii alături de acest suflet nevinovat!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Emanuel Farcaș!