whatsapp-widget

Eva Ilie

Campanie din trecut 0 zile
54.026855895197% Complete

Suma primita

12.372 €

Necesari

22.900 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65e072cb9d912_Eva-Ilie-07.02.2024.pdf
doc_65e072ac3100c_Eva-Ilie-29.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Oana M.
Ilie R.
DANIEL -.
Bujenita M.
GRASS D.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Eva Ilie

Campanie din trecut

Update-uri campanie

29 Feb
2024-02-29
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 111975 RON conform ordinului de plată atașat.

Operației a fost achitată integral de către Asociația ”Salvează o inimă”

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

28 Feb
2024-02-28

Campanie Eva Ilie :https://salveazaoinima.ro/eva-ilie/
Ieri a fost cea mai lungă zi din viața mea, stând cu emoție la fiecare secundă și așteptând vești din cadrul operației efectuate fetiței mele, Eva Ilie, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru scolioză. Datorită sprijinului vostru inestimabil, atât moral cât și financiar, și în mod special datorită Asociației „Salvează o inimă”, care ne-a fost alături, am reușit să traversăm acest moment dificil. Acum, cu inima plină de bucurie și recunoștință, vreau să vă împărtășesc că fata mea este bine și, datorită ajutorului vostru, va avea de acum o viață normală.

Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost alături de noi în aceste momente. Ajutorul vostru a făcut posibilă nu doar intervenția chirurgicală, dar și speranța unei recuperări complete pentru Eva. Ne-am atins obiectivul și, datorită generozității voastre, nu mai este nevoie de fonduri suplimentare.

Vă sunt profund recunoscătoare pentru tot sprijinul și bunătatea arătate. Împreună am reușit să aducem un zâmbet și o speranță nouă în viața Evei. Vă mulțumim că ne-ați fost alături și că ați contribuit la scrierea acestei povești de succes.

Cu toată recunoștința,
Mama Evei

15 Feb
2024-02-15

Într-o lume unde fiecare gest de bunătate aduce lumină, voi, comunitatea noastră incredibilă, ați strălucit cel mai puternic. Grație inimilor voastre generoase, am fost martorii unei adevărate magii: împreună, am adunat suma necesară pentru a schimba viața micuței Eva Maria Ilie. Acesta nu este doar un triumf al solidarității, ci și o dovadă a puterii unite a umanității.

Eva Maria, o luptătoare de 12 ani, se confrunta cu o provocare imensă - o operație complexă de scolioză. Costul? O sumă de 23.000 de euro, o cifră care părea de neatins. Dar atunci, ceva minunat s-a întâmplat. Voi, 228 de suflete nobile, ați ales să donați prin transfer bancar. Alți 924 de eroi ați folosit platforma noastră online, „Salvează o Inimă”, pentru a contribui la cauza ei. Și nu în ultimul rând, 1075 de inimi pline de speranță au trimis SMS-uri, fiecare adăugând câte 2 euro la marea noastră speranță.

În această aventură a solidarității, nu am fost singuri. Allianz-Tiriac s-a alăturat efortului nostru, contribuind cu o donație generoasă de 5000 de euro. Acest gest de sprijin remarcabil a adus nu doar fondurile necesare, ci și o rază de speranță pentru Eva și familia ei.

Datorită vouă, oameni dragi, am reușit să colectăm suma necesară. Operația va avea  loc la Spitalul Monza din București,la data de 27.02.2024  unde domnul doctor Alexandru Thenry a lucrat cu măiestrie pentru a reda speranța și zâmbetul pe chipul Evei.

Acest succes nu este doar despre cifre și sume strânse. Este despre viața unei fetițe care acum are șansa la o copilărie normală, la visuri neîngrădite de limitări fizice. Este despre comunitatea care s-a unit pentru a spune unui copil: „Nu ești singur. Suntem aici pentru tine.”

Pentru fiecare donație, indiferent de mărimea ei, pentru fiecare mesaj de încurajare, pentru fiecare gând bun trimis în direcția Evei, vă mulțumim din suflet. Ați demonstrat că împreună, indiferent de obstacole, putem face minuni.

Eva Maria, împreună cu familia ei, vă sunt profund recunoscători. Grație vouă, ea poate visa acum la un viitor luminos, plin de posibilități. Să ne amintim că, atunci când inimile noastre bat împreună, nu există provocare prea mare pentru a fi depășită.

În numele Evei, al familiei sale și al tuturor celor care au fost parte din această călătorie incredibilă, vă mulțumesc. Ați demonstrat că, chiar și în cele mai grele momente, umanitatea și compasiunea pot schimba destine.

07 Feb
2024-02-07
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 890 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

19 Jan
2024-01-19

Ne adresăm astăzi inimilor generoase care au mai făcut minuni. Eva Ilie, o tânără de 12 ani plină de visuri, se confruntă cu o provocare majoră: scolioza. În doar patru zile de la lansarea campaniei noastre prin SMS la numărul 8832, am primit 179 de mesaje, fiecare contribuind cu 2 euro pentru tratamentul Evei. Este un început promițător, dar călătoria noastră este departe de a se încheia.

Eva este mai mult decât un număr sau o statistică. Ea este o ființă plină de viață, care își dorește să alerge, să se joace și să crească la fel ca orice alt copil. Scolioza nu este doar o curbare a coloanei vertebrale, ci o barieră în calea normalității și a fericirii ei zilnice.

Dar există speranță. Speranță în fiecare SMS trimis, în fiecare gest de bunătate și în fiecare zâmbet pe care îl putem aduce pe chipul Evei. Prin contribuția dumneavoastră, nu doar că susțineți tratamentul necesar, dar transmiteți un mesaj puternic de credință, dragoste și speranță.

Vă rugăm, să nu subestimați puterea unui mic gest. Fiecare SMS de 2 euro trimis la 8832 este o piatră de temelie în construirea unui viitor mai bun pentru Eva. Să ne unim forțele pentru a transforma speranța în realitate. Fiecare moment contează, fiecare ajutor contează.

15 Jan
2024-01-15

Eva Ilie, 12 ani, suferă de o scolioză gravă. Pentru a-i oferi o șansă la un viitor mai bun, este necesară suma de 23.000 de euro pentru tratamentul care se va efectua la Spitalul Monza din București. Fiecare dintre noi poate contribui la această cauză nobilă. Începând de azi, puteți dona prin trimiterea unui SMS în valoare de 2 euro la numărul 8832, cu mesajul "Eva, șansă, credință, dragoste". Fiecare donație contează și poate face o diferență enormă în viața Evei. Să fim uniți în speranță și solidaritate pentru a-i oferi Evei șansa la o viață mai bună!

08 Jan
2024-01-08

Eva Ilie, în vârstă de 12 ani, se confruntă cu o provocare majoră în viața ei: scolioza severă, cu o deviație de 75 de grade. Într-o lume plină de incertitudini, există însă și raze de speranță. Compania Allianz-Tiriac Asigurări a demonstrat un act de bunătate remarcabil, venind în sprijinul Evei cu o donație generoasă de 5.000 de euro. Această contribuție semnificativă a avut un impact major asupra fondului creat pentru a susține tratamentul Evei.

Operația și tratamentul Evei sunt planificate să aibă loc la prestigiosul Spital Monza din București, sub îndrumarea atentă a domnului doctor Alexandru Thenry, un specialist recunoscut pentru expertiza sa. Dar sprijinul nu se oprește aici. Într-un gest impresionant de solidaritate, 23 de ziare la nivel național au decis să se alăture cauzei, contribuind la răspândirea poveștii emoționante a micuței Eva. Această expunere a adus o lumina nouă asupra situației ei, atrăgând atenția și sprijinul publicului larg.

Până în prezent, s-au strâns 9.144 de euro, un pas important către atingerea sumei necesare de 23.000 de euro pentru tratamentul complet. Fiecare donație, indiferent de mărime, a venit de la oameni cu inimă mare, demonstrând că empatia și generozitatea pot face o diferență reală în viețile celor aflați în nevoie. Deja, 323 de persoane au ales să se alăture acestei cauze nobile, fiecare contribuție aducându-ne mai aproape de obiectivul final.

Este o poveste de curaj, speranță și comunitate, care ne reamintește că, împreună, putem depăși obstacolele aparent insurmontabile. Sprijinul continuu al comunității, atât la nivel național, cât și internațional, este esențial pentru ca Eva să poată trece cu bine peste această etapă dificilă a vieții sale și să se îndrepte spre un viitor mai luminos și plin de posibilități.

08 Jan
2024-01-08

Media

 

 1. ȘTIRI PE SURSE-Strigătul de ajutor al unei mame: `Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!`

 2. RADIO HIT-STRIGĂTUL DE AJUTOR AL UNEI MAME: ”COASTELE ÎI VOR PERFORA PLĂMÂNII ÎN LIPSA UNEI INTERVENŢII CHIRURGICALE DE URGENŢĂ!”

 3. ZIARUL PROFIT-Strigătul de ajutor al unei mame: `Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!`

 4. ROMÂNIA TV-Micuța Eva are nevoie de sprijin! Mama copilei, disperată și neputincioasă. ”Aș face orice să îi iau suferința. Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 5. COTIDIANUL-„Fără operație, coastele îi vor perfora plămânii“

 6. CRIȘANA-Puteți începe anul cu o faptă bună - Ajutați-o pe Eva să respire normal!

 7. INFO IAȘI-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 8. ZIARUL ACTUALITATEA-Strigătul de ajutor al unei mame: „Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 9. EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa operației!”

 10. ZIARE 24-Strigătul de ajutor al unei mame!

 11. ȘTIRI BOTOȘANI-Strigătul de ajutor al unei mame: ”Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 12. CONSTANTA 100%-O fată de 12 ani care se luptă în fiecare zi să respire are nevoie de ajutor

 13. BOTOȘANI NEWS-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 14. SUCEAVA NEWS-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 15. MONITORUL EXPRES-O fată de 12 ani are nevoie urgent de ajutor: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 16. TÂRGOVIȘTE NEWS-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 17. ZIUA DE CLUJ-Salvează o inimă! Eva are numai 12 anişori şi riscă să se sufoce dacă nu este operată de urgenţă

 18. PRO BRĂILA-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!” 

 19. BOTOȘĂNEANUL-Strigătul disperat al unei mame: Fata ei riscă să se sufoce dacă nu este operată URGENT

 20. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. O fetiță are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

 21. AGORA PRESS-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 22. GAZETA DE SUD-Strigătul de ajutor al unei mame!

 23. GAZETA DE BOTOȘANI-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 24. INFO IAȘI-Strigătul de ajutor al unei mame: ”Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 25. LIVE ARAD-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 26. NEWSLIST-Micuța Eva are nevoie de sprijin! Mama copilei, disperată și neputincioasă. ”Aș face orice să îi iau suferința. Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!”

 27. NEWS PAȘCANI-Strigătul de ajutor al unei mame: ,,Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!” 

 28. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Strigătul de ajutor al unei mame: „Coastele îi vor perfora plămânii în lipsa unei intervenţii chirurgicale de urgenţă!” 

Campanie inițiată pe data de:02.01.2024

Nume: Ilie

Prenume: Eva Maria

Vârstă: 12 ani

Sumă necesară: 23000 euro

Diagnostic: Scolioză

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea Evei

Cu un suflet plin de speranță și mânat de dragoste, mă adresez astăzi către fiecare dintre voi pentru a vă împărtăși povestea Evei Maria, o fetiță de 11 ani , care se luptă cu o boală necruțătoare. Diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă, Eva se confruntă cu un pericol iminent pentru viața ei, iar singura speranță rămâne o operație de urgență.

Imaginează-ți un copil la vârsta la care joaca și descoperirea lumii ar trebui să fie singurele preocupări, însă pentru Eva, zilele sunt pline de durere și lupta pentru o viață normală. "Coloana ei, de la o curbură de 30 de grade a ajuns azi la 75 de grade", spune mama ei, cu ochii în lacrimi. Situația este disperată: dacă nu va fi operată urgent, Eva riscă să-și piardă viața.

Operația, care va fi realizată de către Doctor Alexandru Thenry la Spitalul Monza, costă 22900 euro, o sumă de neatins pentru o familie modestă. Mama Evei, asistent personal cu salariu minim, și tatăl ei, lucrător zilier, se luptă zi de zi pentru a asigura cele necesare familiei, însă această sumă este dincolo de posibilitățile lor.

În ciuda suferinței, Eva nu renunță la școală. Își poartă ghiozdanul greu, iar mama ei o însoțește zilnic, dorind să-i ușureze povara. "Dacă aș putea să îi iau suferința aș face-o. Din păcate nu pot", spune mama Evei, cu un glas tremurând de emoție.

Familia ei nu poate conta pe decontarea operației de către Casa de Asigurări de Sănătate, iar costul la un spital privat este colosal. "Avem nevoie de peste 100 de mii de lei pentru operația la coloana vertebrală și implantul care include plăci cu șuruburi metalice. Vă rugăm disperat, oameni cu inima mare, să ne ajutați", este mesajul mamei disperate.

Astăzi, vă chem pe fiecare să deveniți parte a acestei lupte. Povestea Evei nu este doar despre un destin individual, ci despre un apel la umanitate, compasiune și solidaritate. Fiecare contribuție, oricât de mică, în contul deschis pe numele mamei copilei, poate face diferența între viață și suferință pentru Eva.

Împreună putem schimba un destin. Împreună putem aduce speranță și vindecare în viața unui copil care merită să trăiască. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Eva în aceste momente critice.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele EVA ILIE