whatsapp-widget

Evelin Dumitrache

Campanie activa 15 zile
65.385065543071% Complete

Suma primita

11.173 €

Necesari

17.088 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6690c81b56a86_Evelin-Dumitrache-12.07.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Nicola A.
Revolut B.
Andrei E.
Stanciu L.
Marian C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Evelin Dumitrache

Campanie activa 15 zile

Update-uri campanie

19 Jul
2024-07-19

Dragi prieteni,

În ciuda tuturor provocărilor, Evelin, micuța noastră de doar 8 luni, arată curaj și putere. În această noapte, a avut câteva episoade de febră, dar medicii ne-au asigurat că nu este o situație gravă. Au spus că mai avem de așteptat aproximativ 24 de ore pentru a vedea o scădere semnificativă a riscurilor. În acest timp, Evelin a început să se hrănească treptat; astăzi i-au dat 60 ml de hrană și urmează să continue să mănânce la intervale regulate.

Intervenția pe cord deschis a fost efectuată de Profesorul Emine Tireli la Spitalul Medical Park din Turcia. Este o veste încurajatoare că, până acum, micuța noastră se descurcă bine. Fiecare mic progres ne umple de speranță și recunoștință.

Vă mulțumim din suflet pentru gândurile voastre bune și pentru susținerea neîntreruptă. Împreună, suntem puternici și încrederea noastră în recuperarea Evelinei nu a fost niciodată mai mare. 🙏💖

Cu drag, Familia Dumitrache

18 Jul
2024-07-18

După cinci ore intense și pline de nerăbdare, Evelin a ieșit din sala de operații la ora 14:17. Fiecare minut până la vestea doctorului a fost o eternitate, dar, în cele din urmă, profesorul doctor ne-a adus vești bune: operația a decurs bine. Totuși, următoarele 72 de ore sunt critice, și ne rugăm împreună, sperând ca totul să fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Abia la ora 16:00 am putut să o vedem, chiar și pentru puțin timp, dar acel moment în care i-am ținut mâna a fost cel mai liniștitor și emoționant din întreaga zi. Acum, mai mult decât oricând, simțim cât de prețioasă este fiecare clipă petrecută alături de cei dragi și cât de fragilă este viața. Suntem recunoscători pentru mâinile pricepute ale medicilor și pentru speranța care ne ghidează în continuare.

17 Jul
2024-07-17

Pentru micuța Evelin Dumitrache, fiecare bătaie a inimii este o luptă pentru viață. La doar 8 luni, zâmbetul ei ascunde o provocare majoră: Tetralogia Fallot, o afecțiune cardiacă complexă care necesită o intervenție chirurgicală urgentă pentru a-i oferi șansa la o viață normală. Suma necesară pentru această procedură vitală se ridică la 17.088 euro, o sumă enormă pentru orice familie.

Astăzi, la ora 9:00, în sălile de operație ale Spitalului Medical Park din Turcia, sub îndrumarea experimentată a Profesorului Emine Tireli, micuța Evelin a început lupta cea mare. Pentru familia Dumitrache, aceasta este o zi de mari emoții, plină de speranță, dar și de îngrijorare, căci intervenția pe cord deschis este lungă și plină de riscuri.

În aceste momente, tot ce ne rămâne este să ne unim inimile și gândurile într-o rugăciune fierbinte către Bunul Dumnezeu și Maica Domnului. Să le cerem să vegheze asupra Evelin și să-i dea putere și sănătate pentru a trece cu bine peste acest hop al vieții. Fiecare contribuție contează, fiecare gest de sprijin este o rază de speranță pentru Evelin. Haideți să fim alături de ea în această călătorie plină de speranță spre vindecare.

 

12 Jul
2024-07-12
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, Asociația Salvează o Inimă a achitat suma de 17.000 EURO, conform ordinului de plată atașat. Această sumă reprezintă un pas crucial în drumul nostru către vindecare și speranță. Lupta noastră continuă neobosită, iar sprijinul vostru ne dă forța necesară să mergem mai departe.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul și încrederea pe care ni le acordați. Fără voi, acest pas important nu ar fi fost posibil. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare și fiecare gând bun ne apropie de obiectivul nostru comun: vindecarea celor care au nevoie.

Cu inimile strânse de emoție, am primit vestea că infecția a reușit să își facă loc în corpul nostru drag și vulnerabil, ocupând un îngrijorător 34% din acesta. Este o lovitură grea, care ne-a luat prin surprindere și ne-a adus multă durere. Dar, chiar și în fața acestei adversități, nu ne lăsăm descurajați. Încrederea noastră în puterea vindecării și în forța medicinei moderne rămâne neclintită.

Timp de o săptămână, antibioticele vor fi aliații noștri de nădejde, luptând din răsputeri pentru a elimina infecția și pentru a restabili echilibrul necesar vindecării. Fiecare zi va fi un pas mic, dar important, spre însănătoșire. Știm că procesul de vindecare este unul dificil și lung, dar suntem pregătiți să îl parcurgem cu răbdare și determinare.

După această perioadă critică, vor urma noi prelevări de sânge și analize post-operatorii. Sperăm ca rezultatele să ne aducă vești bune, să fie o dovadă a rezistenței și a puterii de vindecare a corpului. Fiecare analiză, fiecare rezultat pozitiv ne va aduce mai aproape de normalitate, de zilele în care vom putea zâmbi din nou fără griji.

În aceste momente dificile, sprijinul vostru este mai prețios ca niciodată. Vă mulțumim încă o dată pentru tot sprijinul și vă rugăm să ne fiți alături în continuare. Împreună, vom reuși să trecem peste toate obstacolele și să aducem vindecarea celor care au nevoie.

11 Jul
2024-07-11

Lupta pentru sănătate continuă: o poveste despre curaj și speranță

În urma analizelor post-operatorii, am primit vestea că infecția a reușit să își facă loc în corpul nostru drag și vulnerabil, ocupând un îngrijorător 34% din acesta. Este o lovitură grea, dar nu ne lăsăm descurajați.

Timp de o săptămână, antibioticele vor fi aliații noștri de nădejde, luptând din răsputeri pentru a elimina infecția și pentru a restabili echilibrul necesar vindecării. Fiecare zi va fi un pas mic, dar important, spre însănătoșire.

După această perioadă critică, vor urma noi prelevări de sânge și analize post-operatorii. Sperăm ca rezultatele să ne aducă vești bune, să fie o dovadă a rezistenței și a puterii de vindecare a corpului.

Ne rugăm pentru putere și curaj în această luptă, având încredere că fiecare efort va fi răsplătit și că sănătatea va triumfa. Fiecare gând bun și fiecare rugăciune contează enorm în aceste momente grele. Împreună, vom trece peste această provocare și vom ieși mai puternici.

10 Jul
2024-07-10

Astăzi, micuța Evelin va face un pas important și curajos în lupta pentru sănătatea ei. Va fi internată la Spitalul Medical Park, unde va fi pregătită pentru o intervenție chirurgicală pe inimă, realizată de eminentul prof. dr. Emin Tireli.

În urma investigațiilor medicale minuțioase, s-a constatat că Evelin suferă de patru malformații cardiace, ceea ce face ca operația să fie una deosebit de complexă și cu un risc destul de ridicat. Această veste a adus multă îngrijorare și emoție în sufletele părinților ei, care trăiesc fiecare clipă cu speranța că totul va decurge bine.

Evelin este o fetiță plină de viață și de energie, iar zâmbetul ei inocent și strălucitor este un izvor de putere pentru toți cei din jurul ei. În aceste momente critice, ne rugăm Bunului Dumnezeu să îi ofere puterea și protecția necesară pentru a trece cu bine peste această încercare. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre cer, cu speranța că mâinile pricepute ale dr. Tireli și echipa sa vor reuși să îi ofere micuței Evelin șansa la o viață normală și fericită.

Această zi este una de cumpănă nu doar pentru Evelin, ci și pentru părinții ei, care își doresc cu disperare ca fetița lor să fie sănătoasă și să se întoarcă acasă, în brațele lor. Să fim alături de această familie în gând și în rugăciune, oferindu-le sprijinul nostru moral și sufletesc.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să vegheze asupra micuței Evelin și să îi călăuzească pașii către însănătoșire. Sperăm ca această încercare să fie depășită cu bine și ca Evelin să se bucure din nou de copilăria ei, alături de cei dragi. Dumnezeu să îi dea putere și curaj, iar părinților ei să le ofere liniștea și încrederea că totul va fi bine. Să rămânem uniți în gânduri bune și rugăciuni pentru Evelin și familia ei în aceste momente de mare încercare.
 

08 Jul
2024-07-08

Suntem bucuroși să vă informăm că familia Dumitrache a ajuns cu bine la Clinica Medical Park din Istanbul. Evelina a fost imediat supusă unor investigații medicale detaliate pentru a evalua starea ei și pentru a planifica pașii următori. Acum, ne pregătim cu emoții pentru operația crucială care îi va salva viața.

Pentru a depăși acest obstacol, avem nevoie de 17.088 euro pentru a efectua intervenția chirurgicală necesară. Până în prezent, cu ajutorul vostru, am reușit să strângem suma de 12.613 euro. Ne bucurăm să anunțăm că Allianz-Țiriac Asigurări, demonstrând un profund spirit civic și inimi deschise, a venit în sprijinul Evelinei cu o contribuție generoasă de 5.000 €. Acest gest remarcabil ne-a adus mai aproape de obiectivul nostru și ne-a oferit speranță în aceste momente dificile.

Fiecare donație, fiecare gând bun și fiecare rugăciune contează enorm pentru Evelina și pentru familia ei. Suntem profund recunoscători pentru tot sprijinul primit până acum. Solidaritatea și generozitatea voastră ne-au arătat că nu suntem singuri în această luptă și că împreună putem face minuni.

Evelina are nevoie de această operație pentru a avea o șansă reală la o viață sănătoasă și fericită. Continuăm să ne bazăm pe sprijinul vostru pentru a strânge restul sumei necesare și pentru a trece cu bine peste această încercare.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul oferit și pentru că sunteți alături de noi în această luptă. Cu ajutorul vostru, Evelina poate avea o șansă la o viață normală, plină de bucurii și împliniri.

08 Jul
2024-07-08

Viața micuței Evelin Dumitrache a fost marcată de provocări uriașe încă de la naștere. Această fetiță adorabilă, în vârstă de doar 8 luni, a fost diagnosticată la doar o lună de viață cu Tetralogie Fallot, o afecțiune gravă a inimii. De atunci, fiecare zi a fost o luptă pentru supraviețuire și pentru a-i oferi șansa la o viață normală. Cu inima strânsă, părinții ei au căutat neîncetat soluții și tratamente, înfruntând dificultăți de neimaginat.

Evelin a fost un copil dorit și iubit încă dinainte de a se naște. În timpul sarcinii, mama ei, Anina Dumitrache, a trecut prin momente dificile, având complicații care au pus în pericol atât viața ei, cât și a fetiței. La 12 săptămâni, riscul de avort spontan le-a adus în pragul disperării, iar la 28 de săptămâni, riscul de naștere prematură le-a ținut cu sufletul la gură. Cu toate acestea, Evelin s-a născut la termen, dar la externare au descoperit că are un suflu cardiac de gradul 2-3 din 6.

În aceste momente dificile, am fost martorii unor gesturi extraordinare de generozitate și compasiune. Allianz-Țiriac Asigurări, cu un profund spirit civic și inimi deschise, au venit în sprijinul Evelinei cu o contribuție generoasă de 5000 €. Acest act de bunătate ne-a demonstrat, încă o dată, puterea colaborării între sectorul privat și cauzele umanitare.

Cu ajutorul vostru, Evelin are acum o șansă mai mare de a primi tratamentul de care are nevoie pentru a duce o viață sănătoasă și fericită. Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru și pentru faptul că ați ales să faceți o diferență în viața acestei micuțe și a familiei sale.

Campanie începută pe: 06.07.2024
Nume: Dumitrache
Prenume: Evelin
Vârsta: 8 luni
Suma necesară: 17.088 euro
Diagnostic: Tetralogia Fallot
Tratament: Intervenție pe cord deschis la Profesorul Emine Tireli de la Spitalul Medical Park, Turcia

Povestea micuței Evelin

Viața micuței Evelin Dumitrache a fost marcată de provocări uriașe încă de la naștere. Această fetiță adorabilă, în vârstă de doar 8 luni, a fost diagnosticată la doar o lună de viață cu Tetralogie Fallot, o afecțiune gravă a inimii. De atunci, fiecare zi a fost o luptă pentru supraviețuire și pentru a-i oferi șansa la o viață normală. Cu inima strânsă, părinții ei au căutat neîncetat soluții și tratamente, înfruntând dificultăți de neimaginat.

Evelin a fost un copil dorit și iubit încă dinainte de a se naște. În timpul sarcinii, mama ei, Anina Dumitrache, a trecut prin momente dificile, având complicații care au pus în pericol atât viața ei, cât și a fetiței. La 12 săptămâni, riscul de avort spontan le-a adus în pragul disperării, iar la 28 de săptămâni, riscul de naștere prematură le-a ținut cu sufletul la gură. Cu toate acestea, Evelin s-a născut la termen, dar la externare au descoperit că are un suflu cardiac de gradul 2-3 din 6.
„Bună ziua, mă numesc Anina Dumitrache, iar Evelin este ultimul copil din cei cinci pe care îi am. La o lună de la naștere, a fost diagnosticată cu Tetralogie Fallot. În timpul sarcinii, am avut câteva complicații: la 12 săptămâni am avut risc de avort spontan, apoi la 28 de săptămâni risc de naștere prematură. Am născut la termen, dar la externare ni s-a spus că are un suflu de gradul 2-3 din 6. De la vârsta de 2 săptămâni, Evelin a început să răcească des și să facă viroze care, netratate cu antibiotice, o lăsau fără respirație. Mergând la urgențe din cauza respirației foarte slabe, la 2 săptămâni mi s-a recomandat să mergem urgent la un cardiolog. Simțind că ceva nu este în regulă, am mers la un medic privat recomandat de pediatru. La o lună, primul consult a confirmat diagnosticul de Tetralogie Fallot, care poate fi tratat numai prin intervenție pe cord deschis.

Am consultat mai mulți medici de stat și privați pentru a ne convinge că acest diagnostic dureros este real. În cele din urmă, toți au confirmat același lucru. A urmat o perioadă foarte grea în care Evelin nu avea voie să plângă, riscând crize de invinetire sau chiar să rămână fără aer. Aveam încă patru copii de îngrijit, dar mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău de atât. De la o lună, Evelin este sub tratament care a ajutat-o să nu facă crize, deși în ultima lună a început să le facă chiar și cu tratament. Controalele au fost lunare pentru a-i ajusta dozele și pentru a se asigura că crește suficient pentru a rezista operației. Pe 11 iunie 2024, am fost internați pentru operație, dar, din păcate, din cauza infecțiilor și lipsei de locuri la ATI, nu a putut fi operată. Ni s-a recomandat să căutăm ajutor în altă parte.

Dumnezeu ne-a ajutat și am găsit pe cineva care ne-a pus în legătură cu Profesorul Emine Tireli din Turcia. Avem nevoie urgentă de suma de 17088 Euro costul operației. Este foarte greu pentru noi și nu avem putere financiară, de aceea apelăm la Asociația "Salvează o inimă" pentru ajutor. Evelin merită să trăiască și să aibă o șansă la o viață normală. Vă rog să vă gândiți la Evelin ca și cum ar fi copilul dumneavoastră, merită dreptul la o nouă șansă!”ne-a declarat mama micuței

Cum puteți ajuta
Evelin este un copil adorabil, plin de viață, care merită să crească sănătoasă și fericită. Cu sprijinul vostru, putem să-i oferim șansa la o viață normală. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, contează enorm și ne ajută să acoperim costurile operației salvatoare.
Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul vostru! Împreună, putem oferi Evelin șansa la o viață normală și fericită, la împlinirea visurilor ei și la un viitor plin de speranță și lumină. Fiecare gest de bunătate și solidaritate contează și ne aduce mai aproape de ziua în care vom putea spune că această luptă a fost câștigată. Evelin și familia ei își pun toate speranțele în generozitatea voastră. Haideți să fim alături de ea și să-i oferim șansa de a trăi și de a se bucura de copilărie!
Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: DUMITRACHE EVELIN