whatsapp-widget

Florentina Dârnă

Campanie activa 24 zile
14.90724% Complete

Suma primita

7.454 €

Necesari

50.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Constantin T.
State .
Tatiana E.
Ungureanu I.
Aureliu C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Florentina Dârnă

Campanie activa 24 zile

Update-uri campanie

18 Jul
2024-07-18

În umbra unei lupte grele, povestea Cosminei Florentina Dârnă devine un strigăt de ajutor și speranță pentru toți cei care cred în puterea solidarității umane. La doar 16 ani, Cosmina se confruntă cu o provocare care ar zdruncina temeliile oricui: o tumoră malignă la mușchiul gastrocnemian și metastază la plămâni.

Diagnosisul sumbru a venit ca un trăsnet în viața ei vibrantă și plină de promisiuni, determinându-i familia și pe toți cei dragi să înceapă o cursă disperată pentru salvarea vieții ei. Tratamentul necesar, care include radioterapie și chirurgie, trebuie să fie realizat la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, un centru de excelență în tratamentul afecțiunilor oncologice. Pentru aceasta, familia a inițiat o campanie de strângere de fonduri, având nevoie de 50.000 de euro pentru a acoperi costurile tratamentului vital.

Impresionant este valul de solidaritate care s-a ridicat în sprijinul Cosminei. Până acum, 13 ziare online s-au unit în această cauză, iar generozitatea oamenilor s-a materializat în donații de 7.075 euro direct prin card și 14.132 euro prin transfer bancar, cu un total de 563 de suflete care au ales să se alăture luptei pentru sănătatea și viața tinerei.

Cu inimile noastre copleșite de emoții și cu speranța ca pavăză, continuăm să luptăm pentru Cosmina. Fiecare gest de suport contează enorm în această bătălie dificilă. Această poveste nu este doar despre Cosmina, ci despre puterea comunității de a se uni și de a oferi o șansă la viață.

În aceste momente, vă invităm să vă alăturați și voi în această misiune nobilă. Fiecare contribuție, oricât de mică, aduce lumina speranței mai aproape și demonstrează că, împreună, putem face diferența. Împreună pentru Cosmina, împreună pentru viață!

17 Jul
2024-07-17
 1. HOT NEWS-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

 2. GÂNDUL-Florentina, copila de 16 ani, care duce o luptă nedreaptă împotriva cancerului. Suma ce o poate salva din ghearele morții

 3. ȘTIRI PE SURSE-O mamă și fiica ei, front comun împotriva cancerului

 4. ACTUALITATEA-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

 5. BUSINESS CLUB-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

 6. ȘTIRI BOTOȘANI-Florentina, copila de 16 ani care duce o luptă nedreaptă împotriva cancerului!

 7. BOTOȘANI NEWS-"Fiica unei asistente medicale are nevoie de 50.000 de euro pentru a supraviețui. „Lumea toată mi s-a prăbușit în cap”.

 8. BOTOȘĂNEANUL-Ajutor cerut pentru Theoris: Micuța suferă de o boală extrem de gravă

 9. REPLICA ONLINE-O mamă și fiica ei - front comun împotriva cancerului

 10. NEWS RADIO-Fiica unei asistente medicale are nevoie de 50.000 de euro pentru a supraviețui. „Lumea toată mi s-a prăbușit în cap”

 11. REALITATEA DOROHOIANĂ-O mamă și fiica ei - front comun împotriva cancerului

 12. PRO BRĂILA-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

 13. ZIUA DE CLUJ-O adolescentă de 16 ani luptă secundă de secundă să supraviețuiască cancerului. Suma de care mai are nevoie pentru a fi salvată din ghearele morții

 14. LIVE ARAD-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

 15. DOTTO TV-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

 16. GAZETA DE BOTOȘANI-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

 17. UNIVERSUL ARGEȘEAN-O mamă și fiica ei – front comun împotriva cancerului

16 Jul
2024-07-16

La doar 16 ani, Cosmina se confruntă cu o provocare pe care niciun copil nu ar trebui să o întâlnească: o luptă împotriva unei tumori maligne la mușchiul gastrocnemian, care s-a extins și la plămâni sub forma unei metastaze.

După 14 sedințe de radioterapie, lupta acestei tinere curajoase nu se oprește aici. În curând, Cosmina va începe un nou capitol al tratamentului său, la renumita Clinică Anadolu din Istanbul, Turcia, unde va urma o intervenție chirurgicală necesară pentru a îndepărta tumora. Fiecare pas în această călătorie este o mărturie a curajului său și a speranței care nu o părăsește.

Acum, mai mult decât oricând, Cosmina are nevoie de sprijinul nostru. Suma de 50.000€ necesară pentru tratamentul ei nu este doar o cifră – este un pod spre o viață sănătoasă, spre zile mai bune și spre un viitor care îi aparține. Vă rugăm să vă alăturați luptei Cosminei, să ajutați o inimă tânără să bată mai departe în fața adversității. Orice contribuție, mare sau mică, contează enorm în această bătălie pentru viață. Haideți să îi dăm împreună Cosminei șansa la un nou început.

Campanie începută la data de 09.07.2024
Nume: Dârnă
Prenume: Cosmina Florentina
Vârsta: 16ani 
Suma necesară: 50.000€
Diagnostic: Tumoră malignă la mușchiul gastrocnemian și metastază la plămâni
Tratament: Radioterapie și chirurgie la Clinica Anadolu, Istanbul, Turcia

Povestea Florentinei


O mică durere în luna ianuarie s-a transformat într-un coșmar pentru Cosmina Florentina Dârnă și familia ei. Pe 27 mai, la Spitalul Municipal București, i s-a descoperit o tumoare malignă și metastază la plămâni. Medicii i-au dat un prognostic sumbru, estimând doar șase luni de viață și sugerând amputarea piciorului.

Cosmina, o tânără de 15 ani și 11 luni, elevă la Colegiul Național Neagoe Basarab, la profilul mate-informatică intensiv, cu rezultate bune spre foarte bune, visa să devină chirurg și să salveze vieți. Diagnosticul de cancer la mușchiul gastrocnemian și metastază la plămâni a lovit nemilos, dar nu a stins speranța.
„Florentina în România am fost diagnosticată cu o formațiune tumorală malignă la nivelul capătului medial al mușchiului gastrocnemian. Medicii din România mi-au sugerat amputarea piciorului. Atât eu, cât și părinții mei minunați, nu am putut accepta așa ceva și am plecat la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia. Aici mi-au dat același diagnostic plus metastază la plămâni, dar în același timp mi-au spus că mă pot opera, trata postoperatoriu și nu este necesară amputarea piciorului. V-am scris aceste rânduri cu lacrimi în ochi și cu speranța de a mă face bine.

Acum facem radioterapie, 33 de ședințe pentru picior și 14 pentru plămâni, dar am reușit să plătim doar jumătate. Nu mai avem fonduri pentru cealaltă parte de bani și cer ajutorul dumneavoastră pentru o viață mai lungă și fericită alături de familie. Visul meu este să devin chirurg și să ajut alți oameni să treacă prin astfel de momente grele. Vă implor din adâncul inimii mele, orice ajutor este un pas spre salvarea mea și spre realizarea visului meu.”ne-a declarat mama fetiței

Cosmina este un copil extraordinar, cu o determinare și o voință de fier, care nu renunță la visurile ei, chiar și în fața acestei cumplite provocări. Suma necesară pentru tratamentul complet și operația salvatoare este în jur de 50.000€. Fiecare contribuție, oricât de mică, contează enorm și ne poate ajuta să-i oferim Cosminei șansa la viață, să-și continue studiile și să-și împlinească visul de a deveni chirurg.

Cosmina este acum la un pas de a-și vedea visurile năruite de o boală cruntă. Însă, împreună, putem să-i redăm speranța și șansa la o viață normală. Vă rugăm din suflet să ne sprijiniți în această luptă. Fiecare zi care trece fără tratamentul complet este o zi de suferință pentru ea și o zi în care visurile ei se îndepărtează.

Cum puteți ajuta?

Generozitatea voastră poate transforma disperarea în speranță. Sprijinul vostru financiar este esențial pentru a acoperi costurile tratamentului și pentru a asigura o viață mai lungă și fericită pentru Cosmina.
Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul vostru! Împreună, putem oferi Cosminei șansa la o viață normală și fericită, la împlinirea visurilor ei și la un viitor plin de speranță și lumină. Fiecare gest de bunătate și solidaritate contează și ne aduce mai aproape de ziua în care vom putea spune că această luptă a fost câștigată. Cosmina și familia ei își pun toate speranțele în generozitatea voastră. Haideți să fim alături de ea și să-i oferim șansa de a trăi și de a-și realiza visurile.
 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele:DARNA FLORENTINA