whatsapp-widget

Florentina Onel

Campanie activa 24 zile
17.205317577548% Complete

Suma primita

5.824 €

Necesari

33.850 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Stanciu L.
Nila A.
Ionut A.
Duta M.
Cocean C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Florentina Onel

Campanie activa 24 zile

Update-uri campanie

11 Jul
2024-07-11
 1. ȘTIRI PE SURSE-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii

 2. ȘTIRI ROMÂNIA-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii

 3. ZIARUL ACTUALITATEA-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii

 4. HUB PRESS-Dorind să salveze alți copii, se pregătește să devină medic după ce a pierdut lupta fratelui său cu cancerul.

 5. BIZ-Florentina Onel își dorește să devină medic! Și-a pierdut fratele în lupta cu cancerul! Tânăra a luat 9.75 la Bacalaureat, fără nicio oră de pregătire

 6. DOTTO TV-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii

 7. LIVE ARAD-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii

 8. ȘTIRI BOTOȘANI-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii!

 9. BOTOȘANI NEWS-"Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii. „Dacă el a putut îndura atâta suferință, pot să o fac și eu”"

 10. GAZETA DE BOTOȘANI-"Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii”

 11. ȘTIRI DE CLUJ-Deși se confruntă cu o boală grea, Florentina nu s-a oprit niciodată din luptat! Tânăra vrea să devină medic, după ce cancerul i-a luat frățiorul mai mic

 12. VREMEA NOUĂ-Diagnosticatã cu scoliozã, vrea sã devinã medic pentru a salva alti copii, dupã ce fratele i-a murit de cancer!

 13. UNIVERSUL ARGEȘEAN-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii

 14. PRO BRĂILA-Și-a pierdut frățiorul în lupta cu cancerul, dar vrea să devină medic pentru a salva alți copii

11 Jun
2024-06-11

Speranța mea pentru un viitor mai bun se află în tratamentul de la Spitalul Monza din București, dar costul acestuia este de 33.850 de euro, o sumă imensă pentru mine și familia mea.

Ieri a fost o zi extraordinară pentru viitorul meu. 357 de persoane cu suflet mare au donat, reușind să strângem până în prezent suma de 9.426 de euro. Deși mai avem mult până la atingerea sumei necesare, cred cu tărie că nu este imposibil. Cu sprijinul vostru și al Asociației Salvează o Inimă, sunt sigură că voi reuși să obțin tratamentul de care am nevoie.

Vă rog din suflet să continuați să distribuiți campania mea de strângere de fonduri și, dacă puteți, să mă sprijiniți financiar. Fiecare donație, oricât de mică, contează enorm pentru mine și pentru șansa mea la o viață normală.

29 May
2024-05-29

Dragi prieteni,

Astăzi vă aducem în atenție povestea Florentinei Onel, o tânără de 19 ani care se confruntă cu o provocare uriașă: cifoscolioza congenitală severă. Deși viața i-a adus numeroase dificultăți, Florentina nu și-a pierdut niciodată speranța și credința în puterea dragostei și a solidarității.

Florentina are nevoie urgentă de un tratament specializat la Spitalul Monza din București, iar costul acestuia este de 33.850 de euro. În această luptă grea, o veste minunată a adus o rază de lumină: CEDOL AUTOCRAFT a venit în sprijinul Florentinei cu impresionanta sumă de 22.002 RON. Acest gest generos reprezintă un pas semnificativ către strângerea sumei necesare, dar mai este nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Orice contribuție, oricât de mică, contează enorm și poate face o diferență uriașă în viața Florentinei. Prin donațiile voastre, nu doar că o ajutați să obțină tratamentul necesar, dar îi oferiți și speranța și credința că nu este singură în această luptă. Fiecare donație este un pas înainte, fiecare gând bun este un strop de speranță și fiecare gest de sprijin este o dovadă a puterii comunității noastre unite prin dragoste și solidaritate.


Vă mulțumim din inimă pentru tot sprijinul și pentru că sunteți alături de Florentina în aceste momente dificile. Împreună, putem transforma speranța într-o realitate palpabilă.

Campanie inițiată pe data de:28.05.2024

Nume: Onel

Prenume:Florentina

Vârstă: 19 ani

Sumă necesară: 33850  euro

Diagnostic: Cifoscolioză congenitală severă

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Ajut-o pe Florentina să meargă mai departe - O luptă pentru viitor

Astăzi vă adresăm un apel emoționant, în numele unei tinere curajoase, Florentina, care la doar 19 ani se confruntă cu o încercare care i-a marcat profund viața și viitorul. Florentina își dorește mai mult decât orice să-și poată urma visul de a deveni medic, pentru a ajuta alte vieți așa cum ea însăși are nevoie de ajutor acum.

În urmă cu câțiva ani, Florentina și-a pierdut fratele mai mic, care a luptat curajos împotriva leucemiei. Tragedia a adus o durere imensă în familia ei, dar și o determinare în sufletul Florentinei de a se dedica medicinei, pentru a lupta împotriva bolilor care iau vieți prea devreme.

"Sunt Florentina și visul meu este să devin medic, să lupt pentru viață așa cum fratele meu a luptat până în ultima clipă. Durerea pierderii lui m-a învățat cât de prețioasă este fiecare zi. Astăzi, eu însumi mă lupt cu o afecțiune gravă - cifoscolioză congenitală severă, care îmi amenință capacitatea de a trăi o viață normală. Fără o intervenție chirurgicală urgentă, care costă 33.850 de euro, viitorul meu ca medic este în pericol. Vă rog să mă ajutați să continui această luptă nu doar pentru mine, ci pentru toți cei pe care sper să îi pot ajuta într-o zi."ne-a mărturisit Florentina

Apelul nostru către voi este simplu dar urgent: ajutați-ne să strângem fondurile necesare pentru operația Florentinei. Fiecare euro donat este un pas către recuperarea ei și către visul ei de a deveni doctor. Familia ei, deja împovărată de pierderea fiului și de cheltuielile medicale anterioare, nu mai poate suporta singură acest cost.

Vă invităm să contribuiți la acest efort, să distribuiți povestea Florentinei în rețelele voastre și să oferiți speranță acestei familii care a suferit atât de mult. Împreună, putem face o diferență semnificativă în viața unei tinere pline de speranță și de ambiție.

Vă mulțumim din inimă pentru orice ajutor și pentru solidaritatea voastră!

Donează acum pentru Florentina!

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați " ONEL FLORENTINA" în detaliile plății.