Floria Elena

Floria Elena

Campanie activa 28 zile
107.79587628866% Complete

Suma primita

6.274 €

Necesari

5.820 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GHITA C.
1/ALIN M.
MINDROC C.
FLORIN V.
Ferastrau C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Floria Elena

Campanie activa 28 zile

Campanie inceputa la data: 16.03.2020

Nume: Karinna Elena

Prenume: Floria

 Varsta:  9 luni

Suma necesara: 6500 USD (doar investigatiile)

Diagnostic:Neuroblastom

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Medical Park

 

Povestea micutei Karinna

Numele meu este Floria Karinna Elena și am numai 9 luni. Totul a început cu "banali" ganglioni limfatici la gat, care ar fi trebuit să treacă. Din păcate, nu a fost și norocul meu. Din luna noiembrie 2019, timp de o luna ne-am luptat cu ei, tratament, analize, eco, aveam numai 5 luni 😥. Părinții mei, vizibil îngrijorați după o luna au decis sa mergem mai departe, pentru mai multe investigații. Din nou, din păcate au aflat ca este vorba de o tumora, deci trebuie sa ma operez. Operația a fost un succes! Ne-am rugat cu toții, ca singurul greu pe care eu sa îl depășesc, o manuta de om de 6 luni, sa fie operația. Din nou, ne-am lovit de un zid, iar la un interval de 3 săptămâni, rezultatul biopsiei schimba situația radical, trebuie sa urmez tratament oncologic, tumora mea fiind una canceroasa. Din păcate, aceasta boala nu te întreabă dacă ești pregătit, câți ani ai, și nici nu da semne ca ar fi prezenta în corpul meu mic. Imediat, am fost internata pe secția de oncologie pediatrica.
De aici începe perioada mai grea. Urmez prima ședință de tratament, a început și perioada în care nu mai mâncăm, analize proaste. Bunul Dumnezeu, a fost lângă mine, m-a ajutat, au început și alte investigații și în sfârșit vesti bune pentru mine. Rmn, testul de genetica și prelevarea din măduva spinării ne-au adus rezultate favorabile. Din fericire boala nu s-a extins decât în zona gatului, la ceilalți ganglioni de lângă operație. După 2 ședințe de chimioterapie, analizele au scăzut drastic. Doctorii au decis ca tratamentul sa fie schimbat. Un tratament mai lung de aceasta data. Terminând și a 3 a cura de tratament, am mers acasă. La o săptămână au început însă semne de rău. Temperatura foarte mare, plus o infecție în corp. Părinții mei s-au speriat, asa ca au decis sa ceara și a doua părere medicala, medicilor din Turcia. Răspunsul a fost unul foarte repede și prompt.
Undeva poate exista o eroare medicala la boala mea, de aceea dânșii doresc sa ne prezentam în Turcia, pentru alte investigații mai amănunțite, un diagnostic corect pentru mine și eventual un tratament, dacă va fi nevoie. Costurile însă, depășesc cu mult puterea financiara a părinților mei, de aceea apelez la voi, oameni cu suflet bun, care vor sa ma ajute sa scap mai repede de chinurile prin care trec de 4 luni.
Vreau sa fiu un copil normal, sa ma bucur de copilărie, sa ma pot juca cu surioara mea mai mare de 2 ani, și sa nu mai fie nevoie sa stam despărțite una de cealaltă.
Cei care nu ne puteți ajuta, o distribuire pentru mine contează enorm, o distribuire poate însemna o donație, orice bănuț în plus în momentul de fata ma ajuta sa ajung cât mai repede la spitalul din Turcia, timpul este prețios pentru mine și familia mea. Numai cu ajutorul dvs oameni cu suflet mare, putem reușii!
Va mulțumim și Dumnezeu sa va dea sănătate, este cea mai importanta!!!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Floria) al copilului pentru care faceți donatia!