whatsapp-widget

Gabriela Negruță

Campanie din trecut 0 zile
47.3042% Complete

Suma primita

70.956 €

Necesari

150.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5fa42690ad049_Gabriela-Negruta-05.11.2020.pdf
doc_5fd86538da9bb_Gabriela-Negruta-15.12.2020.pdf
doc_6020e7a0a6246_Gabriela-Negruta-08.02.2021.pdf
doc_602fa2b66a32e_Gabriela-Negruta-19.02.2021.pdf
doc_605893a94a909_Gabriela-Negruta-22.03.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Budeanu A.
GALEA T.
PAIU L.
NEGRUTA .
CLAUDIA P.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Gabriela Negruță

Campanie din trecut

Update-uri campanie

21 Jul
2021-07-21

Din păcate Gabriela a pierdut lupta cu cancerul dar a câștigat Raiul.

Dumnezeu să o așeze cu Sfinți în ceata drepților. Sincere condoleanțe familiei!

22 Jun
2021-06-22

Zbor lin ...

Să te prefaci în lumină sau în curcubeu și să te întorci...

Dumnezeu să te așeze cu îngeri întru Împărăția Sa.

10 May
2021-05-10

Dragii mei, 🌺 vreau să vă zic că pe 1 mai am făcut transplantul. Eu cred că Dumnezeu mi-a oferit cel mai frumos cadou de ziua mea de naștere, RENAȘTEREA!!! 💎

Cu toate că mulți îmi spuneau despre cât de ,,înfricoșătoare” e perioada de recuperare după transplantul de la donator străin, eu astăzi mă simt perfect și nu am nicio durere (cu excepția stomatitei, însă aceasta deja e un fleac pe lângă celelalte reacții adverse).😄 Să știți că celulele turcești s-au împrietenit bine cu ale mele.😂☝🏻

Acum sunt încă sub supravegherea medicilor, iar în curând voi putea pleca acasă.🙏🏻❤️

Vă sunt recunoscătoare tuturor celor care ați contribuit la vindecarea mea!!! Să știți că datorită sufletului vostru bun cineva s-a născut a doua oară. 🌷😍

29 Apr
2021-04-29

Astazi este ziua de naștere a tinerei Gabriela Negruță!

Împlinește frumoasa vârstă de 19 ani.

La mulți ani cu sănătate și fericire!

 

05 Apr
2021-04-05

Știți...viața aceasta într-adevăr e frumoasă. E frumoasă pentru că, oricât de greu ar fi, există cineva care ne duce în brațe, ne alină durerile și ne dă putere să mergem mai departe. Deși am dat peste multe greutăți și obstacole, Dumnezeu a fost mereu lângă mine. Îl simt mereu aproape și îi aud vocea care îmi spune: ,,Tu poți și trebuie să te ridici de la pământ ca să-ți continui calea.” Credința este leacul oricărei boli. Credeți...în voi și în Dumnezeu!!!🧸❤️

P.S Acum sunt acasă, însă peste câteva zile sau săptămâni (încă nu știu exact când) va trebui să mă întorc în Turcia. Recunosc că au durat foarte mult pregătirile pentru acest transplant.

01 Mar
2021-03-01

E dureros...foarte dureros atunci când înțelegi că nu mai poți face nimic. Doare când te gândești că înainte arătai într-un fel, iar acum îți privești chipul în oglindă și te vezi altfel. Vezi o străină palidă la față, fără păr și gene, cu pielea uscată. Apoi îți vezi oasele și înțelegi cât de mult ai slăbit. Îți privești atent corpul, toate cicatricile și te întrebi cum de ai suportat atâtea. De câtă putere este nevoie ca să suporți atâta durere? Îți ridici ochii și te privești direct în suflet. Apoi vezi lumina. Vezi acea scânteie care îți luminează chipul și realizezi că ești cea mai frumoasă ființă din Univers. Înțelegi că ești iubire pură, ești creația lui Dumnezeu. Oare mai contează acel păr lung și acele gene frumoase? Oare mai contează acea figură frumoasă? Oare mai contează în general fizicul? Nu...Sigur că nu. Nucleul existenței umane e Iubirea. Cea din care suntem creați noi, oamenii. Sufletul e totul, iar felul cum arătăm nu are nicio valoare. Viața nu trebuie să fie perfectă pentru a fi fericit. Fericirea nu este condiționată de a avea totul, ci de a te avea pe tine, de a fi liber și de a avea Iubire-n suflet.

17 Feb
2021-02-17

Demult nu am mai scris ceva aici.

Tratamentul s-a dovedit a fi unul nemilos, astfel încât cu greu am scăpat de chinurile provocate de el. După ședințele de chimioterapie durerile încă mai persistau, iar medicii au decis că e nevoie și de radioterapie. Abia după câteva zile de radioterapie tumoarea s-a micșorat și m-au lăsat și durerile. Însă acele ședințe au venit la pachet cu grețuri, vomă la fiecare masă, dureri de cap și o stomatită foarte severă, cu alte cuvinte un adevărat buchet.💐😄

Momentan trebuie să mă odihnesc ca să-mi recapăt forțele pentru următoarea etapă și mai dificilă <Transplantul>.

Toate aceste greutăți prin care trec nu se compară cu dorința mea de a trăi. Eu chiar cred că această boală nu îmi vrea răul, ci din contra...încearcă să mă lustruiască și să mă pregătească pentru viitor. Vă rog să mă ajutați ca să-mi pot îndeplini toate visurile. Pentru mine fiecare donație e importantă, iar rugăciunile și mesajele voastre de susținere mă întăresc și mai mult. Vă sunt recunoscătoare tuturor!

03 Feb
2021-02-03

A trecut ceva timp de când nu am postat nimic. Asta pentru că abia acum mi-am revenit cât de cât. La început am primit o doză foarte puternică de chimie în urma căreia mi-a fost foarte rău. Chimioterapia m-a slăbit cu totul, pofta de mâncare nici acum nu mi-a revenit. Vreo cinci zile parcă am fost în hibernare, dormeam 24/24. Văzând că durerile nu dispar, medicii au decis că trebuie să fac și niște ședințe de radioterapie. Astăzi a fost a patra zi de radioterapie, durerile s-au ameliorat, însă am mari dureri de cap și grețuri. Medicii au spus că totul merge conform planului și că degrabă mă voi simți bine. Iar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru. Vă rog să nu uitați de mine!!! Ajutați-mă să înving cancerul!!!

19 Jan
2021-01-19

Dragii mei, cu greu scriu această postare, însă am nevoie iarăși de ajutorul vostru. Cu ceva timp în urmă v-am anunțat că am terminat tratamentul și că am învins boala. Am revenit fericită acasă ca să-mi trăiesc viața așa cum mi-o imaginam cât eram internată.

Însă, nu după mult timp starea mea de sănătate s-a agravat. Mai multe motive au stat la bază, printre care și calitatea proastă a preparatelor de la noi din țară, care mi-au dat niște reacții adverse de nu știam ce e cu mine, unele dintre ele mai persistă și astăzi. Pe zi ce trecea mă simțeam tot mai rău și mai rău, îmi era (și încă îmi este) foarte greu să mă mișc, astfel încât mama mă ajuta să mă îmbrac și să mă dezbrac, uneori chiar mă hrănea, pentru că eu nu aveam putere să țin lingura în mână. A fost o perioadă cu multe rugăciuni și lacrimi. Cam așa am petrecut eu sărbătorile de iarnă.

Auzind toate astea, medicii din Turcia ne-au chemat urgent înapoi ca sa trec din nou PET-CT-ul. Au bănuit că ceva nu e în regulă. Recent au venit câteva dintre rezultate. Nu sunt deloc bune. Cu vocea tremurândă, traducătoarea ne-a anunțat că e nevoie încă de o ședință de chimioterapie și transplant. Însă de data aceasta transplantul va fi de la donator, ceea ce face ca suma tratamentului să fie și mai mare, ajungând la peste 100.000€.

E o sumă uriașă și conștientizez că va fi greu de acumulat, însă nimic nu e imposibil. De atâtea ori m-am convins că Dumnezeu lucrează prin oameni, încât cred din tot sufletul că vom reuși.

Ajutați-mă vă rog și de această dată. Eu vreau să trăiesc. Știu că Dumnezeu nu îmi vrea răul, însă trebuie să trec prin toate astea, pur și simplu trebuie. Și eu voi trece, pe alocuri cu capul sus, pe undeva cu lacrimi și chinuri, dar acesta e drumul meu.

19 Jan
2021-01-19

Imi cer scuze ca va deranjez! Din pacate am noutati foarte rele. De cand am plecat acasa starea mea s-a inrautatit foarte mult, au aparut iarasi durerile insuportabile care ma chinuiau si inainte, si iarasi am trecut la analgezice de 4-5 ori pe zi. Am vorbit cu medicii din Turcia si mi-au zis sa vin ugent sa trec aparatul (PET-CT-ul). Ieri au venit rezultatele si s-a constatat ca boala iarasi a aparut si ca e nevoie inca odata sa fac tratamentul, de data aceasta transplantul va fi de la donator.😞 Ma simt foarte epuizata si fizic, si moral, insa vreau sa traiesc. As vrea sa va intreb daca puteti sa ma ajutati si in continuare cu colectarea banilor, va rog mult!🙏🏻Va rog din suflet sa ma ajutati!

17 Dec
2020-12-17

Știu că mulți ați așteptat această veste!

Daaa, ieri am fost externată din spital, iar aseară am ajuns în Moldova. Deși sunt stoarsă de puteri, inima mea e împăcată și fericită.

Nu voi putea scrie prea multe, însă vreau să vă spun un singur lucru...MULȚUMESC...mulțumesc că mi-ați salvat viața. Vă mulțumesc că nu ați rămas indiferenți și ați fost cu mine pe tot parcursul tratamentului. Cu toate că am fost anunțată la început că voi sta mai mult timp acolo, medicii au decis să grăbească procesul, pentru că aveam dureri insuportabile. Astfel, mi-au făcut toate procedurile una după alta, fără întreruperi.

Un mare mulțumesc acelor oameni care m-au ajutat și m-au ghidat spre vindecarea spirituală. Vindecarea începe din interior, iar eu m-am convins de nenumărate ori de acest lucru, în special atunci când analizele mele creșteau într-un tempo foarte rapid după transplantul de celule, deși medicii mă avertizau că recuperarea va fi grea și îndelungată. Practicile spirituale m-au ajutat foarte mult. Recunosc, am avut parte și de foarte multe lacrimi, depresii, dureri atât fizice, cât și sufletești, însă...#printregreutățisprestele✨❤️

Această perioadă m-a distrus, dar în același timp m-a făcut să văd viața cu alți ochi. Am avut multe de învățat de la acest cancer. Acum nu-mi rămâne decât să-i zic Mulțumesc și Adio!

Savurați, vă rog, viața!!! Savurați natura, oamenii, animalele...astea sunt minunile lumii! Și iubiți, pentru că iubirea este nucleul existenței umane.

Sărbători frumoase, dragii mei, și fie ca spiritul Crăciunului să vă inunde inimile!

17 Dec
2020-12-17

Am vrut sa va zic ca pe mine ieri m-au externat si analizele toate sunt bune! Aseara am avut zborul spre casa. Nu pot sa va redau cat de fericita sunt ca am scapat, tin sa va multumesc pentru faptul ca mi-ati acceptat cazul si ca faceti astfel de minuni, fara dvs si fara ajutorul oamenilor care s-au rugat si au donat, nu ajungeam acolo!🙏🏻❤️❤️❤️

17 Dec
2020-12-17

Am vrut sa va zic ca pe mine ieri m-au externat si analizele toate sunt bune! Aseara am avut zborul spre casa. Nu pot sa va redau cat de fericita sunt ca am scapat, tin sa va multumesc pentru faptul ca mi-ati acceptat cazul si ca faceti astfel de minuni, fara dvs si fara ajutorul oamenilor care s-au rugat si au donat, nu ajungeam acolo!🙏🏻❤️❤️❤️

 

03 Nov
2020-11-03

Bună seara!

Scrie lumina acum din mine😊

În sfârșit m-am acomodat și iarăși mi-am recăpătat aripile!!!🦋

Mai bine zis...Dumnezeu iar mi-a trimis în cale pe cineva ca să mă ajute să fac acest lucru.

Coelho spune că ,,Atunci când îţi doreşti cu adevărat un lucru, tot Universul conspiră la realizarea dorinţei tale”, într-adevăr, m-am convins și eu de acest lucru.

Puțini cunosc că acest an a adus schimbări majore în viața mea. Am aplicat la multe cursuri online de dezvoltare personală/spirituală(unul care mi-a șlefuit interiorul a fost un curs de 8 săptămâni ,,Vindecă-ți traumele din copilărie” cu Roxana Borz și Pera Novacovici),am meditat zilnic, am intrat în acea stare profundă de relaxare, am practicat recunoștința, am citit multe cărți psihologice(cel mai mare impact asupra mea a avut-o ,,Alchimistul” de Paulo Coelho, în urma lecturării acestei cărți i-am zis direct dnei Lucia Gariuc că ea e alchimista mea,😊❤️m-am îndrăgostit și de fizica cuantică, m-am întâlnit și cu copilul meu interior, am eliminat toți oamenii toxici din viața mea și am atras oameni care rezonau cu valorile mele. Cumva încercam să-mi reprogramez de una singură subconștientul. Însă toate astea erau ca niște ,,analgezice” pentru mine, care nu făceau decât doar să-mi aline rănile sufletești pe moment, nu și să rezolve conflictul care stătea la baza acestui nucleu. Doar asta fac analgezicile, nu? Iau durerea pentru o perioadă de timp...nu și boala însăși!!!

Eu pentru asta îi mulțumeam cancerului că a apărut în viața mea, pentru că mi-a fost cel mai bun învățător și mi-a oferit șansa să descopăr toate aceste comori. Am descoperit ,,medicamente” sănătoase, care , ulterior, vor deveni uneltele mele de bază, cu aceste unelte îmi propun să ajung și eu în domeniul psihologiei. Asta vreau să fac în viață, să ajut oamenii ca să-și poată salva singuri sufletele, prin iubire și acceptare.❗️❗️❗️

M-am îndrăgostit foarte mult de psihosomatică. Am început atât de mult să mă aprofundez în această sferă, încât lucram singură cu mine în terapie și rezultatele erau magice. Evident că aici credința lucrează, de-ați ști câtă capacitate are creierul nostru!!!

Însă demult mi-am dorit să fac asta cu un psihoterapeut specializat în domeniul dat. Atunci când îți deconectezi conștiința ești focusat doar pe respirație doar te relaxezi...e imposibil să lucrezi de unul singur cu tine. Ai nevoie de o ghidare, de un îndrumător care să-ți ajute subconștientul să scoată la suprafață ceea ce a fost inhibat acolo ani de zile. Paradoxal, însă, psihicul omului influențează direct sănătatea corpului lui. Da, așa se vindecă...întorcându-te în trecut și retrăind fricile și emoțiile care au fost inhibate în interior.

Uite că a dat Dumnezeu și am făcut o ședință online cu doamna Psiholog Buga Lorina. Ce să zic, atâta lumină și iubire în sufletul meu nu am văzut demult.☀️M-a dus în trecut și am trăit friecare frică care mi-a declanșat trauma, am plâns, m-am eliberat de orice blocaj energetic, mi-am văzut strămoșii și i-am acceptat pe fiecare în parte, am trăit în prezent, am acceptat chimia care îmi curgea prin vene...dar, cel mai important, am simțit că mă iubesc din tot sufletul. Nu se redă această stare în cuvinte, e una inexplicabilă.🙏🏻 Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a trimis-o la timpul potrivit în viața mea.❤️

Ține minte, în prezent stă tot secretul; dacă dai atenţie prezentului, poţi să-l îmbunătăţeşti. Şi dacă îţi îmbunătăţeşti prezentul, tot ce se va întâmpla apoi va fi mai bine. Uită de viitor şi trăieşte fiecare zi cu încrederea că Dumnezeu are grijă de copiii Lui. Fiecare poartă în sine veşnicia.❤️🙏🏻

Vă mulțumesc pentru donațiile zilnice și vă rog și în continuare să mă ajutați!!!

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Noapte bună!

01 Nov
2020-11-01

Dacă până acum începeam cu vești bune, astăzi vin aici cu note mai reci. Au trecut câteva zile de când am început tratamentul, însă eu deja sunt pusă la pământ. AAș minți dacă aș spune că totul e bine (chiar și acum scriu cu mare chin acest text). Chimioterapia s-a dovedit a fi una foarte puternică. De când au apărut reacțiile adversse, cu greu îmi mai pot găsi locul și pacea interioară. Cel mai mult mă îngrijorează faptul că slăbesc pe zi ce trece, însă eu nu mă dau bătută, lupt până la ultima suflare. Primesc foarte multe mesaje din partea voastră. Vă sunt profund recunoscătoare pentru toată grija și sprijinul vostru. Îmi sunteți foarte dragi sufletului. Vă rog in continuare să mă ajutați să-mi pot salva viața.

Mulțumesc!

27 Oct
2020-10-27

Vă implor să mă ajutați să colectez suma necesară pentru transplant care se ridică la 50.000 de euro până în momentul de față am colectat suma de 22.200 euro.

Aseară am ajuns la spitalul din Turcia!

Vreau să vă zic că sunt în mâinile Domnului!

Medicii de aici îmi oferă atâta încredere și siguranță, încât eu deja mă văd învingătoare.

Acum mi-au pus cateter central. A fost a cincea anestezie pe anul acesta. Eu tare mă bucur că de fiecare dată când îmi revin, sunt foarte bine dispusă, uneori chiar râd de nu mai pot.😂

Peste câteva minute voi începe chimioterapia. Nu mi-e frică, ba chiar ard de nerăbdare. Cum și am mai zis, ea îmi va lua durerile care nu mă lasă să dorm nopțile. Mi-e tare dor de vremurile când dormeam fără nicio grijă.

Așa că, scumpi prieteni, prețuiți viața. Prețuiți faptul că puteți să dormiți, că puteți să vă odihniți, să vă distrați, să mâncați etc. Altcineva nu poate!

Vă mulțumesc enorm pentru tot sprijinul vostru!

Vă rog în continuare să mă ajutați ca să putem achita întreaga sumă.🙏🏻❤️

23 Oct
2020-10-23

Vin să vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru mine. Nu pot să redau în cuvinte cât de recunoscătoare sunt. De la bun început știam că Dumnezeu lucrează prin oameni. Acum m-am convins încă odată că anume credința e cea care salvează vieți.

Puterea gândului face minuni. Deși starea mea se agravează, zilnic îmi spun că sunt sănătoasă și că, de fapt, sunt în proces de vindecare. Cred din tot sufletul că Dumnezeu are planuri mari pentru mine.

Fiecare rană, fiecare eșec și fiecare luptă pierdută vine cu un mesaj. Un mesaj pe care dacă îl înțelegi, vei deveni imun la tot ceea ce te-a lovit. În viață totul e în favoarea ta. Pierzi ceva ca să câștigi altceva. Nimic nu vine ca să te rănească, ci doar ca să te facă mai puternic. Dincolo de toate greutățile, pot spune și eu ca și Albert Camus: ,,În adâncurile iernii, am învăţat că în mine este o vară invincibilă.”Mereu am avut un profesor interior, un ghid care mi-a vorbit și mi-a arătat calea.

Greutățile prin care trec nu fac nimic altceva decât să șlefuiască diamantul din mine.

Ieri am primit o veste foarte frumoasă. Am fost anunțată că în curând voi zbura în Turcia pentru a începe tratamentul. Nu pot să exprim cât de fericită sunt. În sfârșit mă voi despărți de durerile care mă chinuie zi și noapte. În sfârșit îmi voi putea îndeplini toate visurile!

Însă pentru asta am nevoie de ajutorul vostru și în continuare. Dar din dar se face rai!

Campanie inceputa la data: 19.10.2020

Nume: Negruță 

Prenume: Gabriela

 Vârsta:  18 ani

Suma necesară: 50000 euro 

Diagnostic: Limfom Holdkin stadiu 4 (CANCER)

Clinica unde va efectua tratamentul: Clinica Emsey Hospital

 

Cancerul- binecuvîntare, nu pedeapsă

Apreciem cu adevărat ceea ce avem doar atunci când simțim că pierdem. Eu simțeam cum îmi pierd sufletul, cum mă pierd pe mine. 

Mi-e greu să îmi amintesc de perioada de început, atunci când nu știam nimic, când erau doar niște aruncături de intuiție sau al VI-lea simț, când era mai degrabă o durere sufletească decât ceva fizic, acum înțeleg că boala încolțea în mine...a evoluat atât de repede încât fizic eram copleșită complet. Aveam niște dureri groaznice în fiecare zi, veneam de la liceu epuizată și abia de reușeam să fac față, însă am avut marele noroc să fiu eleva unor profesori de aur care îmi înțelegeau durerea. Le sunt foarte recunoscătoare. 

 Apoi, starea organismului meu s-a agravat. Cancerul a pus stăpânire pe mine. A decis mai întâi să se joace cu urechea, nasul și gâtul meu. Apoi au urmat 4 intervenții chirurgicale, aproape una după alta. Îmi dau seama că toate astea nu făceau nimic altceva decât să îmi avanseze stadiul cancerului, așa am ajuns la al patrulea.   

Ulterior, medicul ORL mi-a zis că sângele nu curgea de unde ar trebui să curgă(aveam și hemoragii nazale), ci de undeva din creier, respectiv a suspectat că e o tumoare la creier(ceea ce nu era adevărat.)  

 Și iată în așa mod cancerul meu progresa și îmi bântuia corpul, iar eu încă nu știam de existența lui, nimeni nu știa. 

  După o perioadă foarte lungă, Dumnezeu mi-a trimis în cale doctori care au înțeles ce am de fapt. Sau...poate eu eram cea care a înțeles ce era cu mine, la nivel de subconștient bineînțeles, pentru că deseori o voce interioară îmi spunea că am cancer.   

 Foarte greu am primit această noutate, însă și mai greu au primit-o părinții mei. Eu eram cea care îi susținea și le spunea că voi fi bine.  

 Am început chimioterapia în ianuarie, iar ca și la oricare pacient oncologic au apărut reacțiile adverse, printre care și căderea totală a părului. A fost un șoc pentru mine. Intrasem în depresie, îmi visam zilnic părul meu lung de 70 cm, iar când mă trezeam, realizam că, de fapt, nu îl mai am. Întrebarea pe care mi-o puneam zilnic era ,,De ce anume eu?”. Era groaznic, nu credeam că voi ieși vreodată din acea stare. Însă am reușit datorită medicilor și asistenților din secția ,,Hematologie pentru copii” care își dau și sufletul numai să fie copiii sănătoși și să se simtă ca la ei acasă.

  Parcă o rază de soare apăruse și la geamul meu, durerile dispăruse, ganglionii se dezumflau, eram convinsă că încă puțin și gata, înving.   

 Pentru mine vârsta de 18 ani a devenit maturitate și înțelepciune, nu doar în cuvinte, ci la propriu. Dumnezeu mi-a trimis în cale oameni care m-au îmbogățit cu bunătate și putere lăuntrică, oameni cu chip de înger care mi-au demonstrat că anume credința e cea care vindecă. Mi-am recăpătat aripile și acum merg înainte cu convingerea că toate greutățile prin care trec e drumul spre fericirea absolută.      Însă recent am fost anunțată că tratamentul făcut în Moldova nu prea a avut efect, iar starea mea s-a agravat. Urmează să fac alte proceduri de chimioterapie și la final transplant de celule stem.

 Însă toate astea au un preț ireal pentru familia mea, este vorba de 59.000$, dar eu știu că Dumnezeu are acești bani pentru mine, el lucrează prin oameni.  

Eu sunt recunoscătoare și mândră de mine că această veste nu m-a pus la pământ și că încă mai am putere să merg mai departe. Știu că corpul nostru are o capacitate incredibilă de a se vindeca.

Da, această perioadă m-a distrus, dar m-a distrus într-un mod special, în așa fel încât, am devenit mai puternică.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie -NEGRUTA