Gabriela Negruță

Gabriela Negruță

Campanie activa 23 zile
76.81106% Complete

Suma primita

38.406 €

Necesari

50.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5fa42690ad049_Gabriela-Negruta-05.11.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Rusu Vera
Rusu V.
Mihail Blanici
Lungu F.
CAPRARESCU M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Gabriela Negruță

Campanie activa 23 zile

Update-uri campanie

03 Nov
2020-11-03

Bună seara!

Scrie lumina acum din mine😊

În sfârșit m-am acomodat și iarăși mi-am recăpătat aripile!!!🦋

Mai bine zis...Dumnezeu iar mi-a trimis în cale pe cineva ca să mă ajute să fac acest lucru.

Coelho spune că ,,Atunci când îţi doreşti cu adevărat un lucru, tot Universul conspiră la realizarea dorinţei tale”, într-adevăr, m-am convins și eu de acest lucru.

Puțini cunosc că acest an a adus schimbări majore în viața mea. Am aplicat la multe cursuri online de dezvoltare personală/spirituală(unul care mi-a șlefuit interiorul a fost un curs de 8 săptămâni ,,Vindecă-ți traumele din copilărie” cu Roxana Borz și Pera Novacovici),am meditat zilnic, am intrat în acea stare profundă de relaxare, am practicat recunoștința, am citit multe cărți psihologice(cel mai mare impact asupra mea a avut-o ,,Alchimistul” de Paulo Coelho, în urma lecturării acestei cărți i-am zis direct dnei Lucia Gariuc că ea e alchimista mea,😊❤️m-am îndrăgostit și de fizica cuantică, m-am întâlnit și cu copilul meu interior, am eliminat toți oamenii toxici din viața mea și am atras oameni care rezonau cu valorile mele. Cumva încercam să-mi reprogramez de una singură subconștientul. Însă toate astea erau ca niște ,,analgezice” pentru mine, care nu făceau decât doar să-mi aline rănile sufletești pe moment, nu și să rezolve conflictul care stătea la baza acestui nucleu. Doar asta fac analgezicile, nu? Iau durerea pentru o perioadă de timp...nu și boala însăși!!!

Eu pentru asta îi mulțumeam cancerului că a apărut în viața mea, pentru că mi-a fost cel mai bun învățător și mi-a oferit șansa să descopăr toate aceste comori. Am descoperit ,,medicamente” sănătoase, care , ulterior, vor deveni uneltele mele de bază, cu aceste unelte îmi propun să ajung și eu în domeniul psihologiei. Asta vreau să fac în viață, să ajut oamenii ca să-și poată salva singuri sufletele, prin iubire și acceptare.❗️❗️❗️

M-am îndrăgostit foarte mult de psihosomatică. Am început atât de mult să mă aprofundez în această sferă, încât lucram singură cu mine în terapie și rezultatele erau magice. Evident că aici credința lucrează, de-ați ști câtă capacitate are creierul nostru!!!

Însă demult mi-am dorit să fac asta cu un psihoterapeut specializat în domeniul dat. Atunci când îți deconectezi conștiința ești focusat doar pe respirație doar te relaxezi...e imposibil să lucrezi de unul singur cu tine. Ai nevoie de o ghidare, de un îndrumător care să-ți ajute subconștientul să scoată la suprafață ceea ce a fost inhibat acolo ani de zile. Paradoxal, însă, psihicul omului influențează direct sănătatea corpului lui. Da, așa se vindecă...întorcându-te în trecut și retrăind fricile și emoțiile care au fost inhibate în interior.

Uite că a dat Dumnezeu și am făcut o ședință online cu doamna Psiholog Buga Lorina. Ce să zic, atâta lumină și iubire în sufletul meu nu am văzut demult.☀️M-a dus în trecut și am trăit friecare frică care mi-a declanșat trauma, am plâns, m-am eliberat de orice blocaj energetic, mi-am văzut strămoșii și i-am acceptat pe fiecare în parte, am trăit în prezent, am acceptat chimia care îmi curgea prin vene...dar, cel mai important, am simțit că mă iubesc din tot sufletul. Nu se redă această stare în cuvinte, e una inexplicabilă.🙏🏻 Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a trimis-o la timpul potrivit în viața mea.❤️

Ține minte, în prezent stă tot secretul; dacă dai atenţie prezentului, poţi să-l îmbunătăţeşti. Şi dacă îţi îmbunătăţeşti prezentul, tot ce se va întâmpla apoi va fi mai bine. Uită de viitor şi trăieşte fiecare zi cu încrederea că Dumnezeu are grijă de copiii Lui. Fiecare poartă în sine veşnicia.❤️🙏🏻

Vă mulțumesc pentru donațiile zilnice și vă rog și în continuare să mă ajutați!!!

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Noapte bună!

01 Nov
2020-11-01

Dacă până acum începeam cu vești bune, astăzi vin aici cu note mai reci. Au trecut câteva zile de când am început tratamentul, însă eu deja sunt pusă la pământ. AAș minți dacă aș spune că totul e bine (chiar și acum scriu cu mare chin acest text). Chimioterapia s-a dovedit a fi una foarte puternică. De când au apărut reacțiile adversse, cu greu îmi mai pot găsi locul și pacea interioară. Cel mai mult mă îngrijorează faptul că slăbesc pe zi ce trece, însă eu nu mă dau bătută, lupt până la ultima suflare. Primesc foarte multe mesaje din partea voastră. Vă sunt profund recunoscătoare pentru toată grija și sprijinul vostru. Îmi sunteți foarte dragi sufletului. Vă rog in continuare să mă ajutați să-mi pot salva viața.

Mulțumesc!

27 Oct
2020-10-27

Vă implor să mă ajutați să colectez suma necesară pentru transplant care se ridică la 50.000 de euro până în momentul de față am colectat suma de 22.200 euro.

Aseară am ajuns la spitalul din Turcia!

Vreau să vă zic că sunt în mâinile Domnului!

Medicii de aici îmi oferă atâta încredere și siguranță, încât eu deja mă văd învingătoare.

Acum mi-au pus cateter central. A fost a cincea anestezie pe anul acesta. Eu tare mă bucur că de fiecare dată când îmi revin, sunt foarte bine dispusă, uneori chiar râd de nu mai pot.😂

Peste câteva minute voi începe chimioterapia. Nu mi-e frică, ba chiar ard de nerăbdare. Cum și am mai zis, ea îmi va lua durerile care nu mă lasă să dorm nopțile. Mi-e tare dor de vremurile când dormeam fără nicio grijă.

Așa că, scumpi prieteni, prețuiți viața. Prețuiți faptul că puteți să dormiți, că puteți să vă odihniți, să vă distrați, să mâncați etc. Altcineva nu poate!

Vă mulțumesc enorm pentru tot sprijinul vostru!

Vă rog în continuare să mă ajutați ca să putem achita întreaga sumă.🙏🏻❤️

23 Oct
2020-10-23

Vin să vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru mine. Nu pot să redau în cuvinte cât de recunoscătoare sunt. De la bun început știam că Dumnezeu lucrează prin oameni. Acum m-am convins încă odată că anume credința e cea care salvează vieți.

Puterea gândului face minuni. Deși starea mea se agravează, zilnic îmi spun că sunt sănătoasă și că, de fapt, sunt în proces de vindecare. Cred din tot sufletul că Dumnezeu are planuri mari pentru mine.

Fiecare rană, fiecare eșec și fiecare luptă pierdută vine cu un mesaj. Un mesaj pe care dacă îl înțelegi, vei deveni imun la tot ceea ce te-a lovit. În viață totul e în favoarea ta. Pierzi ceva ca să câștigi altceva. Nimic nu vine ca să te rănească, ci doar ca să te facă mai puternic. Dincolo de toate greutățile, pot spune și eu ca și Albert Camus: ,,În adâncurile iernii, am învăţat că în mine este o vară invincibilă.”Mereu am avut un profesor interior, un ghid care mi-a vorbit și mi-a arătat calea.

Greutățile prin care trec nu fac nimic altceva decât să șlefuiască diamantul din mine.

Ieri am primit o veste foarte frumoasă. Am fost anunțată că în curând voi zbura în Turcia pentru a începe tratamentul. Nu pot să exprim cât de fericită sunt. În sfârșit mă voi despărți de durerile care mă chinuie zi și noapte. În sfârșit îmi voi putea îndeplini toate visurile!

Însă pentru asta am nevoie de ajutorul vostru și în continuare. Dar din dar se face rai!

Campanie inceputa la data: 19.10.2020

Nume: Negruță 

Prenume: Gabriela

 Vârsta:  18 ani

Suma necesară: 50000 euro 

Diagnostic: Limfom Holdkin stadiu 4 (CANCER)

Clinica unde va efectua tratamentul: Clinica Emsey Hospital

 

Cancerul- binecuvîntare, nu pedeapsă

Apreciem cu adevărat ceea ce avem doar atunci când simțim că pierdem. Eu simțeam cum îmi pierd sufletul, cum mă pierd pe mine. 

Mi-e greu să îmi amintesc de perioada de început, atunci când nu știam nimic, când erau doar niște aruncături de intuiție sau al VI-lea simț, când era mai degrabă o durere sufletească decât ceva fizic, acum înțeleg că boala încolțea în mine...a evoluat atât de repede încât fizic eram copleșită complet. Aveam niște dureri groaznice în fiecare zi, veneam de la liceu epuizată și abia de reușeam să fac față, însă am avut marele noroc să fiu eleva unor profesori de aur care îmi înțelegeau durerea. Le sunt foarte recunoscătoare. 

 Apoi, starea organismului meu s-a agravat. Cancerul a pus stăpânire pe mine. A decis mai întâi să se joace cu urechea, nasul și gâtul meu. Apoi au urmat 4 intervenții chirurgicale, aproape una după alta. Îmi dau seama că toate astea nu făceau nimic altceva decât să îmi avanseze stadiul cancerului, așa am ajuns la al patrulea.   

Ulterior, medicul ORL mi-a zis că sângele nu curgea de unde ar trebui să curgă(aveam și hemoragii nazale), ci de undeva din creier, respectiv a suspectat că e o tumoare la creier(ceea ce nu era adevărat.)  

 Și iată în așa mod cancerul meu progresa și îmi bântuia corpul, iar eu încă nu știam de existența lui, nimeni nu știa. 

  După o perioadă foarte lungă, Dumnezeu mi-a trimis în cale doctori care au înțeles ce am de fapt. Sau...poate eu eram cea care a înțeles ce era cu mine, la nivel de subconștient bineînțeles, pentru că deseori o voce interioară îmi spunea că am cancer.   

 Foarte greu am primit această noutate, însă și mai greu au primit-o părinții mei. Eu eram cea care îi susținea și le spunea că voi fi bine.  

 Am început chimioterapia în ianuarie, iar ca și la oricare pacient oncologic au apărut reacțiile adverse, printre care și căderea totală a părului. A fost un șoc pentru mine. Intrasem în depresie, îmi visam zilnic părul meu lung de 70 cm, iar când mă trezeam, realizam că, de fapt, nu îl mai am. Întrebarea pe care mi-o puneam zilnic era ,,De ce anume eu?”. Era groaznic, nu credeam că voi ieși vreodată din acea stare. Însă am reușit datorită medicilor și asistenților din secția ,,Hematologie pentru copii” care își dau și sufletul numai să fie copiii sănătoși și să se simtă ca la ei acasă.

  Parcă o rază de soare apăruse și la geamul meu, durerile dispăruse, ganglionii se dezumflau, eram convinsă că încă puțin și gata, înving.   

 Pentru mine vârsta de 18 ani a devenit maturitate și înțelepciune, nu doar în cuvinte, ci la propriu. Dumnezeu mi-a trimis în cale oameni care m-au îmbogățit cu bunătate și putere lăuntrică, oameni cu chip de înger care mi-au demonstrat că anume credința e cea care vindecă. Mi-am recăpătat aripile și acum merg înainte cu convingerea că toate greutățile prin care trec e drumul spre fericirea absolută.      Însă recent am fost anunțată că tratamentul făcut în Moldova nu prea a avut efect, iar starea mea s-a agravat. Urmează să fac alte proceduri de chimioterapie și la final transplant de celule stem.

 Însă toate astea au un preț ireal pentru familia mea, este vorba de 59.000$, dar eu știu că Dumnezeu are acești bani pentru mine, el lucrează prin oameni.  

Eu sunt recunoscătoare și mândră de mine că această veste nu m-a pus la pământ și că încă mai am putere să merg mai departe. Știu că corpul nostru are o capacitate incredibilă de a se vindeca.

Da, această perioadă m-a distrus, dar m-a distrus într-un mod special, în așa fel încât, am devenit mai puternică.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

REVOULT 0752753540

717161

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie -NEGRUTA