whatsapp-widget
Gala ”România ești TU”
2024-03-28

Cu o inimă plină de recunoștință și emoție, aș dori să exprim, în numele întregii echipe a Asociației "Salvează o Inimă", profunda noastră onoare și bucurie pentru primirea Premiului de Excelență în cadrul Galei "România ești TU". Aceast premiu nu reprezintă doar o recunoaștere a eforturilor noastre, ci este, mai presus de toate, un omagiu adus curajului și rezilienței celor pentru care luptăm zi de zi.

Fiecare moment petrecut alături de cei aflați în nevoie ne-a învățat despre valoarea supremă a solidarității și a compasiunii umane. Această distincție ne inspiră să continuăm cu și mai multă determinare misiunea noastră de a oferi speranță și suport persoanelor cu boli grave din România.

Aș dori să împărtășesc acest premiu cu fiecare membru, voluntar și susținător al Asociației "Salvează o Inimă". Fără dedicarea, pasiunea și munca voastră neobosită, nu am fi putut atinge aceste realizări remarcabile. Împreună, formăm o familie unită de dorința de a face bine și de a aduce lumină acolo unde este mai multă nevoie de ea.

În încheiere, vreau să mulțumesc organizatorilor Galei "România ești TU", comunității și tuturor celor care ne-au sprijinit și au crezut în cauza noastră. Acest premiu ne încurajează să privim spre viitor cu încredere și optimism, știind că fiecare gest de generozitate contribuie la construirea unei lumi mai bune.

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru sprijinul și încrederea voastră. Împreună, vom continua să salvăm inimi și să aducem speranță!