whatsapp-widget

Giulia Gînja

Campanie din trecut 0 zile
44.115652173913% Complete

Suma primita

10.147 €

Necesari

23.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65a10c349b51b_Giulia-G-nja-12.01.2024.pdf
doc_65a11f84d4011_Ginja-Giulia-12.01.2024.pdf
doc_65a900c5f2d13_Giulia-G-nja-18.01.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Bebetei Investments Group
COCEAN C.
PARTNERS M.
O G.
Constantin -.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Giulia Gînja

Campanie din trecut

Update-uri campanie

29 Jan
2024-01-29
19 Jan
2024-01-19

❤️🙏Vă mulțumim tuturor! 

Fără sprijinul și eforturile voastre, fără bunătatea inimii voastre n-am fi fost aici! Fie ca tot ceea ce ați făcut pentru noi să se întoarcă de două ori la voi, ca Dumnezeu să vă trimită sănătate pentru inimile voastre blânde, ca viața să vă ofere oportunități extraordinare pentru realizarea tuturor ideilor voastre, ca răspuns la amabilitatea ce ne-ați oferit-o prin ajutorul dumneavoastră! 

Îți mulțumim din suflet ție, OM FRUMOS de pretutindeni! 🙏❤️ 
#Giulialuptanoastracontinua

18 Jan
2024-01-18
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, Asociația Salvează o Inimă a atins inimile multora printr-un gest profund de generozitate și speranță. Cu o contribuție substanțială de 70,057 RON, confirmată printr-un ordin de plată atașat, această asociație nu doar că a finanțat o intervenție chirurgicală vitală, dar a și deschis un nou capitol în viața micuței Giulia.

Intervenția chirurgicală de scolioză, realizată cu măiestrie de către domnul doctor Alexandru Thenry în data de 16 ianuarie 2024, a fost mai mult decât o procedură medicală. A fost un act de redare a speranței și un pas către un viitor mai bun pentru Giulia. Acest moment reprezintă o rază de lumină în lupta ei îndelungată cu o afecțiune debilitantă, un moment care marchează începutul transformării ei.

Acum, după succesul intervenției, urmează o perioadă crucială de recuperare pentru Giulia. Este un drum care va necesita multă răbdare, curaj și determinare. Dar, grație suportului Asociației Salvează o Inimă și al comunității care s-a mobilizat în jurul ei, Giulia nu va parcurge acest drum singură. Ea va avea alături o echipă de îngeri păzitori, oameni care cred în puterea vindecării și a speranței.

Fiecare zi va fi o mărturie a luptei și a rezistenței ei, iar cu fiecare pas mic pe calea recuperării, Giulia ne va aminti tuturor de forța extraordinară a spiritului uman. Vom fi alături de ea în fiecare moment, sărbătorind fiecare progres, fiecare zâmbet recuperat, fiecare vis care se apropie de a deveni realitate.

În aceste momente, vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit la acest miracol. Fiecare donație, fiecare gând bun, fiecare rugăciune a jucat un rol esențial în povestea Giuliei. Prin generozitatea și compasiunea voastră, ați demonstrat că, împreună, putem schimba vieți și putem construi un viitor mai bun pentru cei care au nevoie de noi.

Recuperarea Giuliei este acum un simbol al speranței, al comunității și al umanității la cel mai înalt nivel. Vă mulțumim pentru că ați fost și sunteți parte din această călătorie extraordinară.

17 Jan
2024-01-17

Giulia Gînja, 9 ani, Un Războinic Mic în Lupta cu Boala: Emoții Profunde După Operație

Într-o zi plină de emoții intense, Giulia Gînja, o fetiță de numai 9 ani, a demonstrat o curaj nemăsurat. După o operație extenuantă de peste 10 ore, vestea că Giulia a ieșit cu bine din sala de operație a adus un val de emoții copleșitoare pentru familia ei: lacrimi de bucurie, frica amestecată cu speranță și o credință neclintită.

Imaginează-ți tensiunea ce a dominat acele ore, fiecare secundă trecând parcă mai greu decât cea anterioară, în așteptarea unui semn, a unei vești. Și apoi, eliberarea, momentul acela în care toate temerile și îngrijorările s-au transformat în lacrimi de ușurare și recunoștință. Este o poveste despre puterea incredibilă a unei familii unite, despre dragostea necondiționată ce țese legături invizibile, dând putere și curaj unui suflet atât de tânăr.

Giulia, cu zâmbetul ei luminos și ochii plini de speranță, ne reamintește că adevărata forță vine din interior, din acea scânteie de viață care nu se lasă stinsă nici în cele mai întunecate momente. Familia ei, un pilon de susținere, ne arată că, împreună, putem traversa cele mai grele încercări.

Astăzi, Giulia Gînja, micuța noastră războinică, ne inspiră pe toți cu povestea ei de curaj și reziliență. Emoțiile care au învăluit familia sa sunt un testament al iubirii și al credinței neștirbite, un exemplu pentru fiecare dintre noi.

Giulia, ești o adevărată eroină, iar lupta ta și a familiei tale va rămâne întotdeauna în inimile noastre. Te îmbrățișăm cu dragoste și te susținem în călătoria ta către recuperare și vindecare.

12 Jan
2024-01-12
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Dragi prieteni ai Asociației „Salvează o Inimă”,

Astăzi, vă aducem în atenție povestea micuței Giulia Gînja, o luptătoare de numai 9 ani, a cărei viață a fost definită prin curaj și reziliență în fața unor provocări de neimaginat. Giulia se confruntă cu o serie de afecțiuni complexe: scolioză, hipotonie marcată, tetrapareză spastică cu tulburări trofice, întârziere globală de dezvoltare într-o formă severă, și regres psiho-motor. În plus, o mutație genetică rară i-a adus un retard neuro-motor sever, transformând fiecare zi într-o luptă pentru normalitate.

În ciuda acestor dificultăți, zâmbetul lui Giulia continuă să lumineze camerele prin care trece, reamintindu-ne tuturor despre puterea spiritului uman și despre importanța speranței. Drumul ei către recuperare este lung și plin de obstacole, dar cu fiecare pas, ne învață despre curaj, determinare și dragoste necondiționată.

Tratamentul Giuliei va fi efectuat la Spitalul Monza din București, unde a început deja investigațiile medicale premergătoare operației. Această intervenție este vitală pentru a-i îmbunătăți calitatea vieții și pentru a-i oferi o șansă la un viitor mai bun.

Vrem să vă mulțumim fiecăruia dintre voi, pentru că sunteți alături de noi în această călătorie. Asociația „Salvează o Inimă” a achitat astăzi suma de 1458 RON necesară pentru tratamentul lui Giulia, conform ordinului de plată atașat. Acest gest este un pas important în lupta noastră, dar drumul de parcurs este încă lung.

Fiecare dintre voi poate contribui la această cauză, fiecare donație, oricât de mică, aducându-ne mai aproape de obiectivul nostru de a-i oferi lui Giulia șansa la o viață mai bună. Împreună, putem face o diferență reală în viața acestei fetițe curajoase.

Lupta noastră continuă, iar speranța este motorul care ne conduce. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat.

Cu recunoștință și speranță, Echipa Asociației „Salvează o Inimă”

24 Dec
2023-12-24

 Giulia Gînja, o fetiță de doar 9 ani, poartă în sufletul ei o poveste despre curaj, speranță și o luptă nevăzută.

Giulia, cu zâmbetul ei ce luminează întunericul, poartă în spate povara unei boli neîndurătoare – scolioza. Dar, în ochii ei curajoși, se citește o poveste diferită – una despre visuri neînfrânte și despre o inimă ce bate puternic în fața adversităților.

Anul 2024 marchează un nou început pentru Giulia. Spitalul Monza din București va fi scena unde curajul ei se va întâlni cu măiestria medicilor, un loc unde speranțele devin realitate și unde fiecare zi aduce mai aproape visul unei vieți fără durere.

Dar această poveste nu este doar despre Giulia. Este și despre cei 564 de îngeri pământeni, donatori generoși, care au întins mâini pline de dragoste și sprijin. Fiecare dintre ei, persoane fizice și juridice, au țesut împreună o rețea de solidaritate și afecțiune, demonstrând că, împreună, suntem mai puternici.

Dragostea și credința sunt mai mult decât simple cuvinte pentru Giulia și familia ei. Sunt lumini care strălucesc în întuneric, sunt mâini care ridică și inimi care bat în unison pentru un viitor mai bun.

Fiecare gest de generozitate, fiecare gând bun trimis către Giulia, întărește credința în bunătatea umanității. În această lume adesea nepăsătoare, povestea Giuliei este un testament al compasiunii, al unității și al speranței care nu moare niciodată.

Giulia Gînja, cu inima ei mare și curajul neclintit, ne învață pe toți o lecție prețioasă: că, chiar și în cele mai grele momente, dragostea și speranța pot face minuni.

18 Dec
2023-12-18

Cu mare bucurie și recunoștință, dorim să vă împărtășim o veste extraordinară care aduce speranță și alinare în viața unei tinere luptătoare, Giulia Gînja. Printr-un gest remarcabil de generozitate, Allianz-Țiriac Asigurări a contribuit cu suma generoasă de 5.000 de euro la fondul creat pentru a sprijini tratamentul Giuliei. Această donație reprezintă mult mai mult decât un ajutor financiar; este un act de solidaritate profundă și un semn că, atunci când unim forțele, putem face diferența în viețile celor aflați în nevoie.

Giulia, în vârstă de 13 ani, se confruntă cu o provocare medicală serioasă - scolioza. Această afecțiune necesită o intervenție chirurgicală specializată pentru a-i asigura o viață fără durere și plină de posibilități. Operația ei este planificată pentru luna ianuarie a anului 2024, iar contribuția generoasă a Allianz-Țiriac Asigurări ne ajută să ne apropiem de obiectivul de a acoperi costurile acestei intervenții esențiale.

Vrem să exprimăm cele mai sincere mulțumiri către Allianz-Țiriac Asigurări pentru acest gest nobil. Acesta nu doar că aduce un suport financiar vital în calea recuperării Giuliei, dar este și o sursă de inspirație și de speranță pentru întreaga noastră comunitate. Este o dovadă concretă a faptului că solidaritatea și bunătatea umană pot face minuni.

În numele Giuliei, al familiei sale și al echipei "Salvează o Inimă", vă mulțumim tuturor pentru fiecare formă de sprijin acordată și pentru alegerea de a fi parte din această călătorie de ajutorare și vindecare. Fiecare contribuție, fie ea mică sau mare, reprezintă un pas spre un viitor mai bun și mai luminos pentru Giulia.

Cu profundă gratitudine, Echipa Asociației "Salvează o Inimă"

Campanie inițiată pe data de: 09.12.2023

Nume: Gînja

Prenume: Giulia Elena

Vârstă: 9 ani

Sumă necesară: 23000 euro

Diagnostic: Scolioză,hipotonie marcată, tetrapareză spastică cu tulburări trofice, întârziere globală de dezvoltare în formă severă și regres psiho-motor, împreună cu o mutație genetică rară care cauzează retard neuro-motor sever

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

 

Giulia: Un zâmbet Curajos în fața adversității"

Povestea Giuliei este una de curaj și speranță, o luptă continuă pentru o viață mai bună. Începând cu primele provocări la vârsta de șase luni, Giulia a înfruntat dificultăți semnificative, dar cu ajutorul familiei sale, a continuat să lupte. Diagnosticul ei include hipotonie marcată, tetrapareză spastică cu tulburări trofice, întârziere globală de dezvoltare în formă severă și regres psiho-motor, împreună cu o mutație genetică rară care cauzează retard neuro-motor sever. Această mutație îi limitează capacitatea de a vorbi și de a se deplasa independent.

Cu toate acestea, Giulia și familia ei nu au renunțat niciodată la speranță. Cu dragoste și credință, au făcut față fiecărei provocări, unitatea lor familială fiind un pilon de forță. Recent, Giulia a fost diagnosticată cu scolioză severă, având nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală pentru a preveni complicațiile grave, inclusiv insuficiența respiratorie.

Intervenția costă 23,000 de euro, o sumă pe care familia ei nu și-o poate permite. Ei apelează la bunătatea și generozitatea comunității pentru a aduna fondurile necesare.

Și acum, cuvintele pline de emoție ale mamei Giuliei:”Dragi susținători, sunt mama Giuliei, un suflet luptător de numai 9 ani, a cărei viață a fost o continuă provocare. Acum, ea se confruntă cu o nouă încercare majoră: o operație vitală, dar costisitoare. Apelăm la inima și generozitatea voastră pentru a ne ajuta să strângem fondurile necesare. Fiecare donație contează enorm pentru a-i oferi Giuliei o șansă la o viață mai bună. Vă mulțumim pentru orice sprijin și iubire oferită. Împreună, putem aduce speranță și vindecare în viața ei."

Această poveste nu este doar despre lupta unei fetițe curajoase, ci și despre puterea comunității de a schimba vieți prin acte de bunătate și generozitate. Fiecare contribuție, mare sau mică, poate face diferența în viața Giuliei.

Denumire entitate: Asociația "Salvează o Inimă"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: GIULIA GINJA