whatsapp-widget

Eduard Ilie

Campanie activa 15 zile
27.304545454545% Complete

Suma primita

6.007 €

Necesari

22.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Eco N.
Mitrache M.
Tecuceanu A.
Racoviteanu A.
Enache V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Eduard Ilie

Campanie activa 15 zile

Update-uri campanie

23 May
2024-05-23

Eco Neutralizare Grindasi a făcut o donație generoasă de 6400 RON pentru a sprijini tratamentul lui Eduard Gabriel Ilie, un băiat de 12 ani diagnosticat cu autism.

Eduard Gabriel Ilie are nevoie de un tratament specializat care va fi efectuat la Linden Stem Cell din Turcia. Costul total al tratamentului este de 22,000 euro, iar contribuția primită de la Eco Neutralizare Grindasi aduce familia lui Eduard cu un pas mai aproape de a strânge suma necesară.

Suntem profund recunoscători pentru acest gest minunat. Fiecare donație, fiecare cuvânt de încurajare și fiecare rugăciune ne ajută să ne păstrăm speranța și să luptăm pentru viitorul lui Eduard. Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul acordat. Această donație nu înseamnă doar bani, ci și un strop de speranță și lumină în viața noastră. Fiecare pas înainte ne aduce mai aproape de visul nostru de a-i oferi lui Eduard șansa la o viață mai bună.

30 Apr
2024-04-30

În inimile și viețile noastre, uneori, apar povești care ne ating profund și ne amintesc de puterea extraordinară a comunității. Astăzi, vă vorbim despre Eduard Gabriel Ilie, un băiat de 12 ani plin de visuri și speranțe, care se luptă cu autismul în fiecare zi. Eduard, sau Edi, cum îi spunem noi cu drag, are o cale grea de parcurs, dar cu ajutorul nostru, el poate avea o șansă la o viață mai bună.

Recent, am fost martori la un val impresionant de generozitate: 291 de inimi mari au donat online și 55 de persoane au contribuit prin transfer bancar pentru a susține tratamentul lui Edi la Linden Stem Cell în Turcia. Aceste gesturi minunate au adunat o parte importantă din suma necesară de 22,000 de euro, dar călătoria lui Edi spre vindecare nu s-a încheiat.

Vă invităm să vă alăturați acestei mișcări de compasiune și să contribuiți la fondurile necesare pentru tratamentul lui Edi. Fiecare euro donat îi aduce pe Edi mai aproape de zilele în care poate râde și juca liber, fără greutățile pe care autismul i le-a impus până acum.

Împreună, putem transforma povestea lui Edi într-una de succes și speranță. Vă rugăm să deschideți inimile și să oferiți generos, să împărtășiți povestea lui Edi cu familia, prietenii și colegii dumneavoastră. Orice contribuție, mare sau mică, contează enorm pentru Edi și familia lui.

Accesați linkul pentru a dona și pentru a afla mai multe despre lupta lui Edi: Ajută-l pe Eduard Gabriel Ilie să lupte împotriva autismului.

Vă mulțumim pentru fiecare gând, rugăciune și donație trimisă către Edi. Împreună, putem aduce lumină în viața unui copil minunat.

Campanie inițiată pe data de:23.04.2024

Nume: Ilie

Prenume: Eduard Gabriel

Vârstă: 12 ani

Sumă necesară: 22000  euro

Diagnostic: autism

Tratamentul va fi efectuat la : Linden Stem Cell Turcia

Un apel la inimi generoase: Ajutor pentru Eduard

În labirintul vieții, uneori, ne întâlnim cu povești care ne ating profund inima și ne amintesc de puterea compasiunii și a solidarității umane. Astăzi, vreau să vă împărtășesc povestea lui Ilie Eduard Gabriel, un băiețel de 12 ani și 4 luni, care se luptă cu autismul de gradul 1. Eduard este lumina vieții mele, un suflet curajos ce luptă să-și găsească locul în această lume.

De la vârsta de 4 ani, când am descoperit diagnosticul lui Eduard, viața noastră s-a schimbat pentru totdeauna. Inițial, Eduard era prins într-o lume a tăcerii, fără contact vizual, fără cuvinte, într-un univers departe de noi. Dar speranța și-a făcut loc. După doi ani de terapie intensivă, am văzut luminița de la capătul tunelului: Eduard a început să vorbească, să stabilească contact vizual, să comunice. Progresul său a fost miraculos, un semn că speranța nu este în zadar.

Însă, viața ne-a testat din nou rezistența. Situația financiară precară ne-a forțat să întrerupem terapia, iar Eduard a suferit un regres sever. A devenit agitat, violent și a refuzat școala. Situația a devenit atât de critică încât a necesitat internarea de urgență. În ciuda reluării terapiei, progresul s-a oprit, iar zilele noastre sunt acum pline de incertitudine și luptă.

Sunt Daniela Didina Ilie, o mamă care luptă zi de zi pentru fiul său, în ciuda obstacolelor care par de neînvins. Familia noastră se confruntă cu o realitate dură: venitul zero și lipsa unei ocupații ne-au adus într-un punct în care singura noastră speranță este generozitatea voastră.

Eduard are nevoie de un tratament special la clinica Linden Stem Cell din Turcia, o oportunitate care costă 22.000 de euro, o sumă imposibilă pentru resursele noastre. Este o șansă la o viață mai bună, la liniște și progres pentru Eduard.

"Fiecare zi alături de Eduard este o lecție de curaj și speranță. Am văzut cum lumina se reaprinde în ochii lui, doar pentru a se stinge din nou în fața unor obstacole aparent insurmontabile. Inima mea de mamă este zdrobită văzându-l luptându-se cu o lume pe care nu o înțelege și care nu îi oferă ușor locul pe care îl merită. Eduard este un luptător, dar lupta lui nu poate fi dusă singur. Ne este nevoie de ajutorul vostru, de speranța și generozitatea comunității, pentru a-i oferi șansa la o viață mai bună. Fiecare contribuție, oricât de mică, este o rază de speranță pentru noi. Vă mulțumesc din suflet pentru orice ajutor și pentru că alegeți să fiți parte din călătoria noastră spre lumină."ne-a declarat mama lui Eduard

Cum puteți ajuta?

Fiecare donație contează, fiecare gest de sprijin poate fi decisiv în lupta lui Eduard pentru o viață normală. Vă rugăm să luați în considerare contribuția voastră la acest drum plin de provocări, dar și de speranță.

Împreună, putem aduce schimbarea în viața lui Eduard.
 

Dacă doriți să contribuiți, iată detaliile necesare pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați  EDUARD ILIE  în detaliile plății.