whatsapp-widget

Ioana Bîrsan

Campanie activa 16 zile
32.33108787139% Complete

Suma primita

5.820 €

Necesari

18.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65015a275939e_Ioana-Birsan-13.09.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CATALINA K.
461648444 .
Rusu E.
ISTRATE A.
Cristina G.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ioana Bîrsan

Campanie activa 16 zile

Update-uri campanie

25 Sep
2023-09-25

Dragii mei,

Inima mea de mamă e apăsată de durere și speranță în același timp. Micuța noastră Ioana Birsan, cu zâmbetul ei angelic, la doar 6 ani, luptă cu o boală nemiloasă, neuroblastomul. Vineri am ieșit din spital, iar pe fața Ioanei era o urmă de oboseală, dar și de curaj. Am început o nouă etapă în această bătălie, una de imunoterapie, cu morfina și chimioterapie. Facem 3 cicluri, fiindcă, cu inima strânsă vă spun, rezultatele nu au fost așa cum am sperat. Răul din trupul ei nu a dispărut complet; mai avem metastaze de 11%.

Am hotărât, cu lacrimi în ochi, să amânăm intervenția chirurgicală. 🥹 Este un drum greu, unul care ne solicită din toate punctele de vedere. Dar ceea ce mă ține puternică este iubirea pentru Ioana și credința că, împreună, vom trece și peste asta.

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru încurajări și pentru rugăciunile voastre. În aceste momente, orice fărâmă de speranță contează enorm.

Cu dragoste și recunoștință,
O mamă cu sufletul plin de speranță. 🌸

18 Sep
2023-09-18

Cu o inimă plină de emoție și entuziasm, anunțăm că extragerea câștigătorului tombolei caritabile a avut loc astăzi, la ora 18:00!

Este o veste care ne umple sufletele de bucurie și recunoștință. Numărul câștigător este 194, iar norocosul se numește Vlad Adam, un tânăr cu o inimă mare. Ce alegere minunată a făcut el! A decis să ofere acest urs special, Ioanei, făcând astfel o faptă de neuitat.

În curând, ursul va fi trimis la casa Ioanei, pregătit să o întâmpine la revenirea ei acasă. Cu siguranță, acest gest generos va aduce un zâmbet pe buzele ei și o căldură în inimă.

Vrem să transmitem un sincer "Mulțumim!" tuturor celor care au contribuit la această tomboală caritabilă. Fiecare donație a fost o expresie de generozitate și solidaritate, iar acum, cu această veste minunată, ne simțim cu adevărat binecuvântați că putem face o diferență în viețile oamenilor.

Această experiență ne arată cât de minunată poate fi comunitatea atunci când se adună în jurul unui scop nobil. Cu fiecare gest de iubire și cu fiecare acțiune de bunătate, facem lumea mai frumoasă și mai plină de speranță. Împreună, putem face minuni. Mulțumim din suflet pentru fiecare contribuție și pentru fiecare inimă deschisă.

13 Sep
2023-09-13
Plati efectuate Fisier 1

Dragi prieteni,

Astăzi, ne gândim cu speranță și recunoștință la micuța Ioana Bîrsan, o luptătoare de 6 ani care nu se dă bătută în fața neuroblastomului gr. 4.

Grație generozității voastre, am reușit să achităm suma de 7500 RON pentru tratamentul ei. Este un pas important în drumul către vindecare, un drum pe care îl parcurgem împreună, zi de zi, cu speranță și iubire.

Lupta noastră continuă! Vă mulțumim din suflet pentru fiecare gest de sprijin!

12 Sep
2023-09-12

🌟✨START Tombolă caritabilă cu inimă mare!✨🌟

Pregătiți-vă pentru un moment magic, o oportunitate de a face bine prin participarea la tombola noastră caritabilă! 🌈

Imaginați-vă că îl strângeți în brațe pe adorabilul ursuleț croșetat Bulică Fermecatul, care măsoară nu mai puțin de 80 cm de pufoșenie delicioasă! 💖 Acest companion adorabil poate fi al tău pentru doar 25 de lei, iar tu poți fi eroul care contribuie la o cauză nobilă.

Regulament:
✅ Fiecare donație de 25 de lei îți aduce un număr în tombolă – cât de multe numere vei avea?
✅ Biletele se alocă în ordinea înscrierii – grăbește-te să fii printre primii!
✅ Donațiile se fac în contul Asociației "Salvează o Inimă", menționând numele Ioana Bârsan în detaliile transferului bancar (detalii mai jos).
✅ După efectuarea donației, trimite-mi dovada plății în mesaj privat și îți voi confirma numerele alocate.

💖 Descoperă povestea emoționantă a Ioanei Bârsan și lasă-te inspirat să ajuți:
https://salveazaoinima.ro/ioana-birsan/...

Inscrierile se încheie pe 18.09.2023, la ora 16:00, oferindu-ți șansa să faci parte dintr-o comunitate care se mobilizează pentru a aduce schimbări pozitive în viața Ioanei.

🎉 La ora 18, voi intra live pe canalul de YouTube Georgi & Croșeta fermecată pentru a face extragerea, promițându-vă emoție și suspans în timp ce vom descoperi împreună cine este marele câștigător!

Haideți să ne unim forțele și să creăm împreună un val de bunătate, aducând speranță și zâmbete în viața Ioanei! 💖

Campanie începută la data de 11.09.2023

Nume: Bîrsan

Prenume: Natalia Ioana

Vârsta: 6 ani

Suma necesară: 18.000€

Diagnostic: Neuroblastom Gr. 4

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia

 

Povestea micuței Natalia Ioana

 

Povestea familiei Bîrsan este una care impresionează, mobilizează și reunește întreaga comunitate în jurul unui singur scop: salvarea micuței Natalia Ioana. O poveste despre luptă, dăruire și credință.

Mama, Bîrsan Bianca, și tatăl, Bîrsan Ionel, sunt doi tineri care s-au luptat zi de zi, ceas de ceas, alături de micuța lor îngeraș, Natalia Ioana, care la doar 6 ani a fost diagnosticată cu Neuroblastom de gradul 4. După 9 luni de tratament intens în România, familia a decis să își continue lupta la Clinica Bambino Gesu din Italia, un loc unde speră că Natalia va avea parte de cel mai bun tratament posibil.

Cu începutul noului an școlar, Natalia Ioana ar fi trebuit să se bucure de primul ei clopoțel, să descopere bucuriile și emoțiile ce vin odată cu această etapă. Din păcate, îngerașul se luptă cu o boală nemiloasă, însă cu dăruire și susținută de iubirea necondiționată a părinților ei, continuă să lupte zi de zi pentru viață.

În aceste momente grele, mama Bîrsan Bianca împărtășește cu o voce tremurândă: „Fiecare zi este o bătălie, o luptă pe care suntem determinați să o câștigăm. Natalia este inima noastră, puterea noastră, și vom face tot ce este uman posibil pentru a-i oferi șansa la o viață normală. Este un drum lung și greu înainte, iar sumele necesare tratamentului se ridică la 18.000 de euro pe an. Avem nevoie de ajutorul vostru, de sprijinul vostru, pentru a putea aduna această sumă. Natalia Ioana are nevoie de noi toți pentru a avea o șansă la vindecare.”

În acest sens, familia a demarat o campanie de strângere de fonduri, rugându-se ca oamenii cu suflet mare să contribuie, fiecare după posibilități, pentru a aduna suma necesară tratamentului costisitor. Este o luptă contra cronometru, o luptă pentru viață, pentru zâmbetul Nataliei Ioana.

Haideți să ne unim forțele și să le arătăm că nu sunt singuri în această luptă. Haideți să donăm, să împărtășim și să oferim speranță și credință. Pentru Natalia Ioana, pentru un viitor plin de zâmbete și pentru șansa de a crește sănătoasă și fericită.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Bîrsan Ioana!