whatsapp-widget

Ioana Bîrsan

Campanie din trecut 0 zile
59.575532315834% Complete

Suma primita

10.724 €

Necesari

18.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_656adc57a1a92_Ioana-Birsan-02.12.2023.pdf
doc_65015a275939e_Ioana-Birsan-13.09.2023.pdf
doc_6596e06b198c4_Ioana-Birsan-04.01.2024.pdf
doc_65e5bc55e0eec_Ioana-B-rsan-04.03.2024.pdf
doc_651a953048c45_Ioana-Birsan-02.10.2023.pdf
doc_660a9a21338bb_Ioana-B-rsan-01.04.2024.pdf
doc_65bce8177868a_Ioana-B-rsan-02.02.2024.pdf
doc_6543734caf73f_Ioana-Birsan-02.11.2023.pdf
doc_653e97d601ded_Ioana-Birsan-29.10.2023.pdf
doc_66337c2a9cbc1_Ioana-B-rsan-02.05.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Farmacia Tei
Dna B.
SARARIU R.
Decebal L.
Gheorghe M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Ioana Bîrsan

Campanie din trecut

Update-uri campanie

02 May
2024-05-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

02 May
2024-05-02

Sub razele blânde ale unui soare primăvăratic, micuța Natalia Ioana Bîrsan, în vârstă de 7 ani, continuă să își scrie povestea de curaj și speranță. După trei săptămâni de când pragul spitalului a rămas în urmă, familia ei se pregătește acum pentru o nouă reevaluare, programată pe data de 13 mai. Acolo, un RMN va arăta cât de eficient a fost transplantul efectuat, în lupta continuă împotriva unui adversar redutabil: Neuroblastomul Gr. 4.

Transplantul, deși nu a reușit să elimine în totalitate celulele active ale tumorii, a deschis calea pentru o nouă strategie: chimioterapia administrată direct în tumoare. Este o luptă desfășurată pas cu pas, cu fiecare zi aducându-și aportul la fortăreața speranței.

Tratamentul Nataliei se desfășoară sub grija dedicată a medicilor de la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù” din Italia, un loc unde fiecare zâmbet de copil se transformă într-o promisiune pentru viitor. Cu fiecare zi care trece, Natalia, înconjurată de dragostea familiei și de competența echipei medicale, își continuă călătoria, învățându-ne pe toți despre puterea incredibilă a speranței și despre curajul de a visa la mai mult.

01 Apr
2024-04-01
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

04 Mar
2024-03-04
Plati efectuate Fisier 1

În umbra sterilității unui salon de spital, inima noastră se frânge și se reconstruiește în fiecare zi, odată cu lupta nevăzută, dar simțită în fiecare suflu al micuței Natalia. De două săptămâni, zidurile reci ale acestei fortărețe medicale au devenit casa noastră temporară, un sanctuar al speranței și al durerii. În această perioadă, Natalia a traversat un ocean de provocări: șase zile de chimioterapie cu doze înalte, un procedeu care își propune să reconstruiască, dar care demolează în același timp. Joi, curajul ei a fost pus la încercare printr-un nou transplant, un far în noapte care ne ghidează speranța.

Din păcate, de vineri, starea ei de sănătate s-a deteriorat. Reacțiile au fost intense și dureroase, un coșmar ce s-a materializat prin dureri abdominale insuportabile, vome repetate și diaree continuă. În acest moment, Natalia este hrănită doar prin perfuzii, corpul ei refuzând orice altă formă de susținere. Este devastator să vezi cum un suflet atât de pur este supus unei asemenea încercări, cum inocența este învăluită în suferință.

În ciuda acestui peisaj sumbru, credința noastră rămâne neclintită. Credem cu tărie că suntem însoțiți în această călătorie de o forță mai mare, că undeva, în acest univers vast, există un plan pentru Natalia. Ea este un luptător născut, un spirit indomabil care, chiar și în cele mai întunecate momente, strălucește de o forță interioară remarcabilă.

În această bătălie nu suntem singuri. Astăzi, Asociația Salvează o inimă s-a alăturat luptei noastre, oferindu-ne nu doar sprijin financiar, ci și o rază de speranță. Prin generozitatea lor, o sumă de 7500 RON a fost alocată pentru tratamentul Nataliei, un gest care ne întărește convingerea că bunătatea umană nu cunoaște limite.

Lupta noastră este departe de a se încheia, dar fiecare zi ne aduce mai aproape de victorie. Vrem să mulțumim fiecărei inimi care ne-a fost alături, fiecărei gânduri bune care ne-a încălzit sufletele în aceste momente de cumpănă. Împreună, suntem mai puternici, și împreună, vom trece prin această furtună.

Natalia, știi că nu ești singură în această luptă. Fiecare respirație a ta este o mărturie a curajului și a dorinței de a trăi. Și noi, alături de toți cei care te susțin, stăm mărturie a iubirii necondiționate și a speranței care nu moare niciodată.

Continuăm să luptăm, să sperăm și să credem. În final, lumina va învinge întunericul, iar suferința va face loc bucuriei. Până atunci, ținem strâns de mâini, cu inimile unite și cu privirea spre cer, știind că, împreună, suntem invincibili.

02 Feb
2024-02-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

04 Jan
2024-01-04
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, Ioana Birsan și familia sa au început un nou capitol în lupta lor curajoasă. În această zi, cu inimi pline de speranță și determinare, Ioana a fost internată pentru a doua cură de radiometabolism combinată cu chimioterapie. Acest tratament, plin de provocări, are un scop nobil: acela de a aduce măduva sa la un nivel optim pentru a putea realiza săptămâna viitoare un autotransplant.

Vor fi săptămâni în care Ioana și familia ei vor rămâne în spital, un timp de luptă, dar și de speranță. Speranța că fiecare zi care trece îi va aduce mai aproape de vestea mult așteptată - aceea a unei îmbunătățiri. Fiecare moment petrecut în acele săli de spital este un pas înainte spre un viitor mai luminos, spre vindecare.

In această călătorie, nu suntem singuri. Astăzi, Asociația Salvează o Inimă a arătat încă o dată solidaritatea și generozitatea inimaginabilă, acoperind suma de 7500 RON necesară pentru tratamentul Ioanei. Cuvintele nu pot exprima recunoștința noastră profundă pentru acest gest incredibil.

Vă mulțumim din suflet pentru că sunteți alături de noi. Fiecare gând bun, fiecare rugăciune și fiecare ajutor oferit ne întărește și ne oferă puterea de a continua. Lupta Ioanei este lupta noastră, iar împreună, credem că vom învinge.

Lupta noastră continuă, dar nu o facem singuri. Alături de noi sunt inimi mari și generoase, oameni care ne susțin și ne oferă speranță. Pentru fiecare dintre voi, avem doar cuvinte de mulțumire și o eternă recunoștință.

16 Dec
2023-12-16

Ioana Bîrsan, o fetiță de numai 6 ani, a fost confruntată cu una dintre cele mai grele provocări pe care viața le poate aduce: un diagnostic de Neuroblastom Gr. 4, o formă severă de cancer. În ciuda greutăților imense, Ioana și familia ei au rămas neclintiți în fața adversității, înarmați cu credință, speranță și multă dragoste.

Într-o demonstrație remarcabilă de solidaritate și compasiune, 913 inimi generoase au venit împreună pentru a susține lupta Ioanei. Datorită acestor donatori minunați, s-a reușit colectarea sumei necesare pentru a acoperi un an întreg de cheltuieli suplimentare la Clinica Bambino Gesu din Italia, un centru de excelență în tratarea afecțiunilor grave.

Fiecare donație a reprezentat mai mult decât o contribuție financiară; a fost un mesaj de speranță, un gest de dragoste, o mână întinsă către Ioana și familia ei într-un moment de nevoie profundă. Comunitatea a răspuns cu o generozitate copleșitoare, dovedind că, împreună, putem face față celor mai mari provocări.

Astăzi, Ioana, înconjurată de dragostea și sprijinul a 913 eroi anonimi, continuă să lupte cu curaj și determinare. Fiecare zâmbet al ei este o victorie, fiecare zi un pas în plus spre vindecare. Familia ei vă mulțumește din suflet, ținând să transmită că fiecare dintre voi a devenit o parte din povestea lor, o sursă de putere și lumină.

'Ioana este luptătoarea noastră, iar voi sunteți armata sa de îngeri. Mulțumim fiecărui suflet care a ales să ne fie alături în această călătorie. Credința, speranța și dragostea pe care ni le-ați arătat ne dau puterea să continuăm. Fiecare dintre voi a contribuit la miracolul vieții ei', spune mama Ioanei cu ochii plini de recunoștință.

Povestea Ioanei nu este doar o luptă pentru viață, ci și un testament al bunătății umane, al forței comunității și al puterii speranței. Fiecare dintre noi poate face o diferență în lume, iar povestea Ioanei și a celor 913 donatori o dovedește în fiecare zi.

02 Dec
2023-12-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

01 Dec
2023-12-01

Astăzi, inima mea este plină de emoții amestecate când vă povestesc despre ultimele noutăți în lupta curajoasă a Ioanei. Miercuri, am venit pentru internare și am făcut o nouă biopsie. Momentul a fost încărcat de anticipare, de o tăcere grea care plutea în aer, așteptând cu sufletul la gură să aflăm mai multe.

Doctora ne-a împărtășit o veste care ne-a străpuns inimile: a apărut un ganglion pe tumora Nataliei. Cuvintele ei au răsunat adânc, aducând cu ele o furtună de gânduri și întrebări. ‘De unde a apărut acest ganglion?’ întrebam în gând, în timp ce speranțele noastre se împleteau cu frica de necunoscut.

În aceste momente de așteptare, fiecare secundă pare să se întindă la nesfârșit. Sperăm, cu inimile strânse, ca acest ganglion să nu fie un obstacol în calea vindecării Nataliei. Fiecare noapte este o luptă cu gândurile, cu temerile care încearcă să ne cuprindă, dar și cu speranța care refuză să se stingă.

Vă spun acestea cu lacrimi în ochi, cu un suflet greu, dar și cu o credință neclintită că, indiferent de rezultate, vom face față cu putere și curaj. În fiecare moment de îndoială, ne amintim de zâmbetul Nataliei, de râsetele ei care umplu coridoarele spitalului și ne dau putere.

În această luptă, nu suntem singuri. Gândurile și rugăciunile noastre se unesc cu cele ale tuturor celor care ne-au cunoscut povestea, formând o rețea de sprijin și iubire necondiționată.

În ciuda incertitudinilor, rămânem optimiști, așteptând cu nerăbdare rezultatele biopsiei. Fiecare zi este un pas înainte, un pas spre speranță și lumină. Și în ciuda tuturor provocărilor, credem că iubirea și voința ne vor ghida prin această călătorie, aducându-ne mai aproape de momentul în care Natalia va putea alerga liberă, fără umbra bolii care să o mai urmărească.

Cu drag și speranță, vă împărtășesc aceste cuvinte, un mic fragment din inima noastră, în această călătorie a vieții, plină de provocări, dar și de posibilități nesfârșite.

02 Nov
2023-11-02
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

29 Oct
2023-10-29
Plati efectuate Fisier 1

Cu ochii mari și curioși, cu visuri de copil și cu speranța în suflet, Ioana Bîrsan, în vârstă de doar 6 ani, luptă cu o boală nemiloasă - Neuroblastom Gr. 4. O luptă care poate fi câștigată doar cu ajutorul și dragostea celor din jur.

În mijlocul acestei bătălii, a existat un moment de speranță. Un moment în care am avut șansa să dăm o mână de ajutor. Astăzi, Asociația Salvează o Inimă a făcut un pas înainte spre vindecarea Ioanei, achitând suma de 15000 RON pentru tratamentul care urmează să fie efectuat la prestigiosul Spitalul Pediatric „Bambino Gesù” din Italia.

Imaginile acestei fetițe, cu zâmbetul ei timid și dorința de a trăi o viață normală, ne mână înainte. Îi dăm șansa la o viață mai bună, la zile mai frumoase și la amintiri pline de bucurie.

Lupta noastră nu se oprește aici. Mii de copii precum Ioana așteaptă un gest de speranță, un semn că viața lor poate fi salvată.

Pentru toți cei care ne-au susținut, pentru fiecare leu donat, pentru fiecare mesaj de încurajare, vă mulțumim din suflet! Datorită vouă, Ioana are o șansă în plus la viață.

Lupta noastră continuă! Pentru fiecare inimă care bate și care așteaptă să fie salvată. Vă suntem recunoscători!

02 Oct
2023-10-02
Plati efectuate Fisier 1

Dragii noștri,

Azi, am dorit să împărtășim cu voi o poveste reală, despre curaj, speranță și lupta neîncetată cu boala. Este povestea micuței Natalia, o fetiță a cărei zâmbet și curaj ne inspiră pe toți, în fiecare zi.

De fiecare dată când ne întoarcem la spital pentru controalele de rutină, emoțiile sunt copleșitoare. Simțim fiecare pas pe coridoarele sterile, fiecare sunet de monitor, fiecare privire îngrijorată. Azi, a fost una dintre acele zile. Natalia a avut schimbarea pansamentului de la cateterul numit CVC. Știm că este o procedură necesară, dar pentru ea este întotdeauna o provocare, un moment de teamă. Ne pregătim acum pentru următoarea etapă a tratamentului: imunoterapie cu morfină și chimioterapie.

Și în toată această luptă, sunteți alături de noi. Astăzi, datorită generozității voastre, Asociația „Salvează o inimă” a putut acoperi suma de 7500 RON pentru tratamentul Nataliei, așa cum se poate vedea din ordinul de plată atașat. Este mult mai mult decât o sumă de bani. Este speranța, este o șansă, este viitorul.

Vrem să vă mulțumim din suflet pentru fiecare gest, pentru fiecare donație, pentru fiecare mesaj de încurajare. Împreună putem face diferența. Împreună putem aduce zâmbetul pe fața unui copil. Împreună putem salva o inimă.

Vă suntem recunoscători pentru sprijinul acordat. Datorită vouă, Natalia și mulți alți copii primesc șansa la viață și la fericire. ❤️

Împreună putem face mai mult.

26 Sep
2023-09-26
 1. ZIARE ONLINE 24-O fetiță de 6 ani are cancer. Ioana are nevoie urgent de ajutor

 2. BOTOȘĂNEANUL-Ioana înfruntă cancerul la doar șase ani, însă are nevoie de un tratament administrat de URGENȚĂ în Italia

 3. ȘTIREA DE IAȘI-O fetiță de 6 ani care se luptă cu un cancer nemilos are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea spera la o viață normală
 4. ȘTIRI BOTOȘANI-La doar 6 anișori Ioana se luptă cu o boală cumplită. Apelul părinților către comunitate: „Nu puteam accepta că fetița noastră poate muri în orice clipă”

 5. MONITORUL EXPRES-O fetiță de 6 ani are cancer. Ioana are nevoie urgent de ajutor

 6. SUCEAVA NEWS-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia
 7. NEWS ROMÂNIA-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 8. BOTOȘANI NEWS-Câtă durere! Copilă de șase ani izolată într-o cameră de spital din cauza unei boli crunte.Ioana stă departe de bucuriile copilăriei.

 9. BOTOȘANI EXPRES-Ioana infrunta cancerul la doar sase ani, insa are nevoie de un tratament administrat de URGENȚA in Italia

 10. NEWS FLASH-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 11. DAY NEWS 24-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 12. ZIARUL PROFIT-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 13. ZIARUL DE PE NET-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 14. ȘTIRI PE SURSE-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 15. CONSTANȚA 100%-Ioana, o fetiță cu chip de înger, de numai 6 ani, are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul. „Medicii i-au dat copilului meu numai 10% șanse de supraviețuire”

 16. GAZETA DE BOTOȘANI-Apel umanitar! La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Va fi suspusă unei intervenții chirurgicale de urgență în Italia

 17. LIVE ARAD-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 18. REALITATEA DOROHOIANĂ-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 19. SIBIU IDEPENDENT-La doar 6 anișori Ioana înfruntă cancerul. Tratament administrat de urgență în Italia

 

25 Sep
2023-09-25

Dragii mei,

Inima mea de mamă e apăsată de durere și speranță în același timp. Micuța noastră Ioana Birsan, cu zâmbetul ei angelic, la doar 6 ani, luptă cu o boală nemiloasă, neuroblastomul. Vineri am ieșit din spital, iar pe fața Ioanei era o urmă de oboseală, dar și de curaj. Am început o nouă etapă în această bătălie, una de imunoterapie, cu morfina și chimioterapie. Facem 3 cicluri, fiindcă, cu inima strânsă vă spun, rezultatele nu au fost așa cum am sperat. Răul din trupul ei nu a dispărut complet; mai avem metastaze de 11%.

Am hotărât, cu lacrimi în ochi, să amânăm intervenția chirurgicală. 🥹 Este un drum greu, unul care ne solicită din toate punctele de vedere. Dar ceea ce mă ține puternică este iubirea pentru Ioana și credința că, împreună, vom trece și peste asta.

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru încurajări și pentru rugăciunile voastre. În aceste momente, orice fărâmă de speranță contează enorm.

Cu dragoste și recunoștință,
O mamă cu sufletul plin de speranță. 🌸

18 Sep
2023-09-18

Cu o inimă plină de emoție și entuziasm, anunțăm că extragerea câștigătorului tombolei caritabile a avut loc astăzi, la ora 18:00!

Este o veste care ne umple sufletele de bucurie și recunoștință. Numărul câștigător este 194, iar norocosul se numește Vlad Adam, un tânăr cu o inimă mare. Ce alegere minunată a făcut el! A decis să ofere acest urs special, Ioanei, făcând astfel o faptă de neuitat.

În curând, ursul va fi trimis la casa Ioanei, pregătit să o întâmpine la revenirea ei acasă. Cu siguranță, acest gest generos va aduce un zâmbet pe buzele ei și o căldură în inimă.

Vrem să transmitem un sincer "Mulțumim!" tuturor celor care au contribuit la această tomboală caritabilă. Fiecare donație a fost o expresie de generozitate și solidaritate, iar acum, cu această veste minunată, ne simțim cu adevărat binecuvântați că putem face o diferență în viețile oamenilor.

Această experiență ne arată cât de minunată poate fi comunitatea atunci când se adună în jurul unui scop nobil. Cu fiecare gest de iubire și cu fiecare acțiune de bunătate, facem lumea mai frumoasă și mai plină de speranță. Împreună, putem face minuni. Mulțumim din suflet pentru fiecare contribuție și pentru fiecare inimă deschisă.

13 Sep
2023-09-13
Plati efectuate Fisier 1

Dragi prieteni,

Astăzi, ne gândim cu speranță și recunoștință la micuța Ioana Bîrsan, o luptătoare de 6 ani care nu se dă bătută în fața neuroblastomului gr. 4.

Grație generozității voastre, am reușit să achităm suma de 7500 RON pentru tratamentul ei. Este un pas important în drumul către vindecare, un drum pe care îl parcurgem împreună, zi de zi, cu speranță și iubire.

Lupta noastră continuă! Vă mulțumim din suflet pentru fiecare gest de sprijin!

12 Sep
2023-09-12

🌟✨START Tombolă caritabilă cu inimă mare!✨🌟

Pregătiți-vă pentru un moment magic, o oportunitate de a face bine prin participarea la tombola noastră caritabilă! 🌈

Imaginați-vă că îl strângeți în brațe pe adorabilul ursuleț croșetat Bulică Fermecatul, care măsoară nu mai puțin de 80 cm de pufoșenie delicioasă! 💖 Acest companion adorabil poate fi al tău pentru doar 25 de lei, iar tu poți fi eroul care contribuie la o cauză nobilă.

Regulament:
✅ Fiecare donație de 25 de lei îți aduce un număr în tombolă – cât de multe numere vei avea?
✅ Biletele se alocă în ordinea înscrierii – grăbește-te să fii printre primii!
✅ Donațiile se fac în contul Asociației "Salvează o Inimă", menționând numele Ioana Bârsan în detaliile transferului bancar (detalii mai jos).
✅ După efectuarea donației, trimite-mi dovada plății în mesaj privat și îți voi confirma numerele alocate.

💖 Descoperă povestea emoționantă a Ioanei Bârsan și lasă-te inspirat să ajuți:
https://salveazaoinima.ro/ioana-birsan/...

Inscrierile se încheie pe 18.09.2023, la ora 16:00, oferindu-ți șansa să faci parte dintr-o comunitate care se mobilizează pentru a aduce schimbări pozitive în viața Ioanei.

🎉 La ora 18, voi intra live pe canalul de YouTube Georgi & Croșeta fermecată pentru a face extragerea, promițându-vă emoție și suspans în timp ce vom descoperi împreună cine este marele câștigător!

Haideți să ne unim forțele și să creăm împreună un val de bunătate, aducând speranță și zâmbete în viața Ioanei! 💖

Campanie începută la data de 11.09.2023

Nume: Bîrsan

Prenume: Natalia Ioana

Vârsta: 6 ani

Suma necesară: 18.000€

Diagnostic: Neuroblastom Gr. 4

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia

 

Povestea micuței Natalia Ioana

 

Povestea familiei Bîrsan este una care impresionează, mobilizează și reunește întreaga comunitate în jurul unui singur scop: salvarea micuței Natalia Ioana. O poveste despre luptă, dăruire și credință.

Mama, Bîrsan Bianca, și tatăl, Bîrsan Ionel, sunt doi tineri care s-au luptat zi de zi, ceas de ceas, alături de micuța lor îngeraș, Natalia Ioana, care la doar 6 ani a fost diagnosticată cu Neuroblastom de gradul 4. După 9 luni de tratament intens în România, familia a decis să își continue lupta la Clinica Bambino Gesu din Italia, un loc unde speră că Natalia va avea parte de cel mai bun tratament posibil.

Cu începutul noului an școlar, Natalia Ioana ar fi trebuit să se bucure de primul ei clopoțel, să descopere bucuriile și emoțiile ce vin odată cu această etapă. Din păcate, îngerașul se luptă cu o boală nemiloasă, însă cu dăruire și susținută de iubirea necondiționată a părinților ei, continuă să lupte zi de zi pentru viață.

În aceste momente grele, mama Bîrsan Bianca împărtășește cu o voce tremurândă: „Fiecare zi este o bătălie, o luptă pe care suntem determinați să o câștigăm. Natalia este inima noastră, puterea noastră, și vom face tot ce este uman posibil pentru a-i oferi șansa la o viață normală. Este un drum lung și greu înainte, iar sumele necesare tratamentului se ridică la 18.000 de euro pe an. Avem nevoie de ajutorul vostru, de sprijinul vostru, pentru a putea aduna această sumă. Natalia Ioana are nevoie de noi toți pentru a avea o șansă la vindecare.”

În acest sens, familia a demarat o campanie de strângere de fonduri, rugându-se ca oamenii cu suflet mare să contribuie, fiecare după posibilități, pentru a aduna suma necesară tratamentului costisitor. Este o luptă contra cronometru, o luptă pentru viață, pentru zâmbetul Nataliei Ioana.

Haideți să ne unim forțele și să le arătăm că nu sunt singuri în această luptă. Haideți să donăm, să împărtășim și să oferim speranță și credință. Pentru Natalia Ioana, pentru un viitor plin de zâmbete și pentru șansa de a crește sănătoasă și fericită.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Bîrsan Ioana!