whatsapp-widget

Iris Ailenei

Campanie din trecut 0 zile
45.845233780355% Complete

Suma primita

20.238 €

Necesari

44.144 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_659fefdbb2a54_Iris-Ailenei-11.01.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Tecuceanu A.
MAZURU E.
DOMIDE A.
Marian M.
Mazilu M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Iris Ailenei

Campanie din trecut

Update-uri campanie

22 Jan
2024-01-22


🌟 Vestea Bună Vine cu Raze de Speranță! 🌟

Dragii mei prieteni, familie și susținători,

Astăzi, inima mea este plină de bucurie și recunoștință, iar zâmbetul meu strălucește mai luminos decât oricând! Am fost la controlul post-operator și, oh, câtă bucurie îmi aduce să împărtășesc cu voi aceste vesti minunate! ☺️

Radiografiile sunt ca o hartă a speranței: arată că totul este exact unde trebuie să fie. Soldul meu s-a așezat în poziția perfectă, ca o piesă de puzzle care a găsit locul său. Și cel mai bun lucru? Doctorul este plin de optimism cu privire la progresul meu! 💪🏻

Acum, urmează o perioadă de așteptare, de calm și răbdare. Încă trei săptămâni, trei săptămâni de visat și planificat, înainte de următorul pas pe acest drum al vindecării.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune, pentru mesajele care mi-au fost călăuză și alinare. Fiecare dintre voi a fost o rază de soare în zilele mele. ☺️

Vă îmbrățișez cu drag și speranță,

15 Jan
2024-01-15

"Bună seară tuturor,

Cu o inimă plină de bucurie și ușurare, vreau să vă împărtășesc vestea minunată: Iris Ailenei a ieșit din operație. A fost un demers lung, de aproximativ 5 ore și 30 de minute, dar, datorită abilităților extraordinare ale medicilor, totul a decurs conform planului. Iris este acum un simbol al forței și al speranței 💪🏻.

În această noapte, ea va rămâne sub supraveghere medicală atentă, alături de medicamente pentru a-i ușura durerea. Dacă totul merge bine, mâine va fi mutată în salon. Aceste momente ne reamintesc cât de prețioasă este fiecare zi și cât de important este să ne susținem unii pe alții.

Vreau să vă exprim cea mai profundă recunoștință fiecăruia dintre voi și întregii comunități 'Salvează o inimă' 🙏🏻🙏🏻. Fără sprijinul, generozitatea și iubirea voastră necondiționată, nu am fi putut ajunge atât de repede la această etapă crucială. Împreună, am reușit să oferim Iris șansa la o viață mai bună, o șansă pe care fiecare copil o merită.

În aceste momente de bucurie, ne amintim cât de puternică poate fi unitatea și cât de mult putem realiza împreună. Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru Iris și pentru toate inimile pe care le-ați atins prin generozitatea voastră.

Cu dragoste și recunoștință,

11 Jan
2024-01-11
Plati efectuate Fisier 1

Într-o poveste profund emoționantă de speranță și solidaritate, Iris Ailenei, o fetiță de doar 3 ani, a ajuns cu inima plină de curaj în îndepărtata Arabia Saudită la prestigioasa Clinică American Hospital. Acolo, într-un mediu străin dar plin de grijă și profesionalism, Iris se pregătește pentru două intervenții chirurgicale vitale și extrem de costisitoare, cu o valoare de 44.144 euro. Într-un gest impresionant de generozitate și compasiune umană, Asociația a strâns și donat suma incredibilă de 33.702 euro, alinând astfel povara financiară a familiei greu încercate, care acum trebuie să acopere doar diferența rămasă. Aceasta a fost posibilă prin intermediul Asociației Iris Curcubeu rar, un far de lumină în calea familiei. Cu o inimă deschisă și mâini întinse spre ajutor, viramentul a fost făcut în contul Asociației deschise special pentru micuța Iris, întrucât restricțiile bancare au împiedicat tranzacțiile directe în moneda locală, Drahmi. În curând, promitem să revenim cu fotografii și vești proaspete, însoțite de gânduri bune și rugăciuni pentru recuperarea micuței Iris, simbolul luptei, speranței și unității umane.

02 Jan
2024-01-02

Iris Ailenei, în vârstă de 3 ani, se confruntă cu o situație dificilă. Ea a fost diagnosticată cu trisomie parțială 7, luxație bilaterală de șold, hidrocefalie comunicantă, retard psiho-motor și defect septal atrial, care ar putea necesita intervenție chirurgicală. Gravitatea luxației de șold este clasificată ca fiind de gradul IV. La vârsta de doar o lună, s-a încercat corectarea acesteia printr-un aparat ghipsat timp de două luni, dar, din păcate, fără succes. De asemenea, Iris suferă de artrogripoză congenitală, sindrom hipoton și hiperlaxitate ligamentară.

Până în prezent, campania de strângere de fonduri pentru ajutorarea ei a atras atenția și sprijinul a 486 de persoane, care au donat în total 972 de euro. Prin mesaje la numărul 8832 cu textul "Iris", puteți contribui și dumneavoastră la această cauză nobilă. Termenul limită pentru donații prin SMS este 15 ianuarie 2023.

Este emoționant să vedem cum comunitatea se unește pentru a sprijini un copil în nevoie. Fiecare contribuție, fie ea mică sau mare, contează enorm în lupta pentru un viitor mai bun pentru Iris.

15 Dec
2023-12-15

Într-o lume în care adesea ne simțim copleșiți de zgomotul și ritmul alert, există momente care ne reamintesc de frumusețea și puterea umanității. Pentru Iris Ailenei, o fetiță de numai 3 ani, suma de 2 euro poate nu părea mult, dar pentru ea înseamnă o lume întreagă. Acești 2 euro pot fi cheia spre o copilărie normală, un pas mic pentru noi, dar un salt uriaș pentru viitorul ei. Trimite și tu un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul "Iris" și devino parte dintr-o poveste de iubire, speranță, unitate și bucurie. Fiecare contribuție, oricât de mică, poate aduce o schimbare enormă în viața acestei fetițe adorabile. Împreună, putem face diferența și putem oferi lui Iris șansa la o copilărie fericită, plină de zâmbete și momente prețioase. Să ne unim în acest gest de solidaritate, demonstrând că într-o lume plină de provocări, încă există loc pentru generozitate și compasiune.

15 Dec
2023-12-15

În ciuda provocărilor impuse de luxația ambelor șolduri, artrogripoza congenitală și multe alte diagnostice care aduc cu ele restricții în cadrul kinetoterapiei, nu ne pierdem speranța și nu ne dăm bătuți. Înarmate cu o determinare de nezdruncinat și susținute de o comunitate care ne stă alături, visăm la ziua în care Iris va putea să stea în picioare. După operațiile la șolduri, avem speranța ca ea să depășească aceste obstacole și să privească lumea dintr-o nouă perspectivă, de la "înălțime". Fiecare pas mic înainte este o victorie uriașă, o celebrare a rezilienței și a puterii spiritului uman. Suntem uniți în această călătorie, luptând împreună pentru ca Iris să poată să împlinească acest vis minunat, să stea în picioare și să privească lumea cu ochi noi, plini de speranță și curaj ❤️.

Campanie inițiată în data de: 27.11.2023

Nume: Ailenei

Prenume: Iris

Vârsta: 3 ani

Sumă necesară: 44144 €

Diagnostic: Trisomie parțială 7, luxație bilaterală de șold, hidrocefalie comunicantă și retard psiho-motor,defect septal atrial ( posibila operatie ) si ca luxatia de sold este de gradul IV si la varsta de 1 luna s a incercat prin  aparat gispsat tip de 2 luni punerea lor la loc, ca sufera si de artogripoza congenitala, sindrom hipoton si hiperlaxitate ligamentara

Tratamentul va avea loc la Spitalul American din Dubai

"Povestea Curajului și Speranței - Ajutor pentru Iris"

În acest colț al universului, inimile noastre bat ca una singură pentru Iris, o mică luptătoare de doar câțiva ani, care se confruntă cu o luptă imensă împotriva unei boli genetice rare. Diagnosticul ei, Trisomie parțială 7, luxație bilaterală de șold, hidrocefalie comunicantă și retard psiho-motordefect septal atrial ( posibila operatie )  și la vârsta de o lună s-a încercat prin  aparat gispsat tip de 2 luni punerea lor la loc, că suferă și de artogripoza congenitală, sindrom hipoton și hiperlaxitate ligamentară, este o poveste despre reziliență și luptă nevăzută cu durerea și limitările. În fiecare zi, ea se ridică deasupra provocărilor cu o determinare care ne lasă fără cuvinte, inspirându-ne prin fiecare gest, zâmbet și victorie.

Oana Catalina Ailenei, mama lui Iris, împărtășește cu emoție: "Viața mea a fost un montagne russe de când am aflat despre diagnosticul fiicei mele. Primele 7 luni au fost un maraton de durere, între gleznele corectate chirurgical și șuntul necesar pentru hidrocefalia ei. Fiecare zi este o luptă, dar speranța nu ne părăsește niciodată."

Valentin Ailenei, tatăl lui Iris, adaugă cu speranță: "Privind-o pe Iris luptând cu o forță uimitoare, învățăm cea mai prețioasă lecție despre ce înseamnă să nu renunți niciodată. Fiecare progres, chiar și cel mai mic, este o victorie împotriva unei boli care vrea să ne fure fericirea."

Iris are nevoie de noi toți acum. Cu o sumă de 44.144 de euro, Iris poate continua tratamentele la Clinica Spitalului American din Dubai, care i-ar putea schimba viața. Acesta nu este doar un număr; este speranța pentru o copilărie mai bună, pentru pași făcuți fără durere, pentru o viață plină de promisiuni și visuri.

Haideți să ne unim forțele pentru Iris. Fiecare contribuție este o piatră de temelie în construirea unui viitor mai luminos pentru ea. Fii parte din povestea ei de curaj și speranță. Împreună, putem face diferența.

Nume entitate: Asociația "SALVEAZĂ O INIMĂ"

Cod fiscal: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Organizația roagă ca donatorii să menționeze numele "IRIS AILENEI" în detaliile de plată ale transferului bancar.