whatsapp-widget

Lenuța Iconaru

Campanie din trecut 0 zile
58.105% Complete

Suma primita

11.621 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_60927c7f8774a_Lenuta-Iconaru-05.05.2021.pdf
doc_60927c7f4c36a_Iconaru-Lenuta-05.05.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CALDARARU S.
AXENTE A.
Bucur B.
MITRESCU L.
Vajda M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Lenuța Iconaru

Campanie din trecut

Update-uri campanie

11 May
2021-05-11

Astăzi a avut loc operația, care a fost un real succes. A fost mult de muncă, iar intervenția a durat aproximativ patru ore si jumătate.

Medicul a confirmat că totul a decurs așa cum și-a dorit, apoi am vorbit cu ea puțin. Este bine, își mișca picioarele, practic ce a fost mai greu a trecut.

Urmează recuperările postoperatorii, însă vor trece repede și totul va fi aproape ca înainte.

Pe aceasta cale vreau să multumim tuturor celor care au fost alături de noi de la început și care sunt în continuare! Ne vom ruga necontenit pentru toți!♥️

Mulțumim și asociației Salvează o inimă și domnului Vlad Placinta pentru implicare, suport și donații.

Promitem să postat filmulețe în timp ce ne plimbăm liniștite prin parc🤗

12 Apr
2021-04-12

Lenuța Iconaru a fost programată pe data de 13.05.2021 pentru intervenția chirurgicală.
Dar din păcate mai are nevoie de bani.
Vă rugăm din inimă să o sprijiniți financiar pentru a putea beneficia de această interveție care îi va schimba viața.Vă mulțumim!

31 Mar
2021-03-31

Cu lacrimi in ochi,cu durere in suflet si in tot corpul,va spun ca starea mea de sanatate este tot mai precară,durerile sunt insuportabile si antiinflamatoarele nu si mai fac efectul de mult,desi la exterior nu se vede,sufar enorm,nu mai pot sta nici cum,nici culcata,nici in sezut,noptile albe au devenit o obijnuinta pt.mine,nici sa plang nu mai pot,doar vorbesc cu Dumnezeu sa se indure si de mine.Ca mama mai am o mare durere,fiica mea se casatoreste peste 2 luni si mi e teama ca eu nu am cum sa iau parte la eveniment,nu pot sa mi vad fiica mireasa,sunt greu transportabila si nu pot sta in picioare mai mult de 5 minute.Tristetea ma omoara ca nu ma pot opera si sa fiu alaturi de cei dragi,depind de sot si de baiat.De la 28 de ani ma tot incearca viata,dar acum pare sa nu se mai sfarseasca chinul meu,va rog sa mi fiti alaturi in continuare,Doamne ajuta!

08 Mar
2021-03-08

Se spune că,  sănătatea  este cea mai importantă.  " Dă-ne Doamne sănătate,  că pe celelalte  le rezolvăm!" Vorba românului,  adevăr  grăiește. 
    Dacă  ești  sănătos îți  poți  îngriji  familia, poți  munci  pentru  un trai decent, te poți  bucura  de lucrurile mărunte,  pe care viața  le oferă.   Pe mine, sănătatea  mă  tot ocolește  de aproape douăzeci de ani.  Am trecut prin multe cumpene, una mai înfiorătoare  ca cealaltă, iar acum sunt încercată  din nou.
   Am trăit  modest toată  tinerețea. Am avut multe lipsuri, care m-au făcut  să  mă  neglijez  și  să  mă  pun pe ultimul loc. Asta face o mamă,  nu?
   Am fost totuși  lipsită  și  de noroc. Am aflat că  după  patru intervenții chirugicale,  la nivelul coloanei,  că  toate fuseseră  efectuate  greșit și  că  o a cincea m-ar pune inevitabil într-un  cărucior.
  În  decursul anilor am încercat  de toate. Infiltrații,  fizioterapie, înot,  gimnastică  și multe alte proceduri,  menite să  mă  ferească  de o altă  întâlnire  cu sala de operații.  
  În  vara anului trecut, atunci  când  sănătatea  mea s-a degradat  foarte mult, l-am căutat  pe Dr. Ștefan  Mindea, crescut și  școlit în  America, în  speranța  că  a adus cu el practici menite să  mă  vindece.  Din fericire, da, există  o anumită  intervenție  chirurgicală,  pe care nu mi-o permit, nici eu și  nici familia mea. 20.000 de euro, din care doar 15.500 sunt doar tijele de care am nevoie pentru a duce o viață  normală. 
   Cu fiecare zi care trece, sănătatea  mea este tot mai precară.  Durerile devin insuportabile,  îmi  cuprind toată  coloana și  picioarele.  Mă  deplasez greu, iar neputința  îmi  umbrește  și  ultima umbră  de speranță. 
  Singura mea dorință  este să  pot merge din nou, fără  teama  că  ar putea  fi ultima dată.   Niciodată  nu am visat la lucruri cu însemnătate  materială. Mereu m-am multumit cu ceea ce am avut. Astăzi, nu sper decât  la un miracol. Cu ochii ridicați  spre Cer, mă  rog zilnic. Este încă  o cumpănă grea  și  deși  sunt destul de obosită,  încă  mai sper.
  20.000 de euro este suma care mă  ține  departe de șansa  mea de a fi bine. Este un ultim tren pe care este posibil sa il prind prea târziu.  Doar un miracol  m-ar aduce mai aproape de vindecare. 

Campanie începută la data: 12.02.2021

Nume: Iconaru

Prenume: Lenuța

 Varsta: 46 ani

Suma necesara: 20000 euro 

Diagnostic:  Hernie de disc în stare avansată. Pacienta este imobilizată la pat

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: American Neurosufery-Constanța

Povestea Lenuței Iconaru

O femeie din București și-a petrecut toată tinerețea în dureri cumplite. În ultimii 20 de ani, Lenuța Iconaru a trecut prin patru operații menite să-i rezolve problemele de la coloana vertebrală și să o scape de chin.

Din cauza unei hernii de disc, la 28 de ani a fost nevoită să apeleze la un medic chirurg.

După intervenție, m-am trezit cu piciorul stâng amorțit și dureri chiar mai mari decât înainte de operație. Au trecut ani de zile, iar durerea și amorțeala era chiar mai intensă! După 7 ani de suferință de la prima intervenție, hernia de disc a recidivat și m-am operat pentru a doua oară, la același medic. Imediat după aceasta, m-am simțit tot mai rău, iar atunci când am vrut să cer o explicație, medicul nu a mai fost de găsit. M-am resemnat și am îndurat durerile cumplite în continuare... 

Un an mai târziu, a căutat alt medic, iar acesta i-a spus că primul nu a executat corect intervențiile anterioare, fapt pentru care pacienta a rămas cu sechele grave. Astfel a suferit și a patra operație, dar chinul nu s-a sfârșit.

Infiltrații, recuperări costisitoare, injecții și fizioterapie... toate au avut efect doar pentru scurt timp, iar apoi durerile au revenit, deseori cu o forță parcă și mai mare.

Anul acesta durerile au ajuns la culme, nu mai rezistam nici să cobor din pat de durere, astfel că am mers din nou să caut un răspuns medical. Am găsit pentru prima dată de când mă confrunt cu acest coșmar, o speranță de vindecare...

Speranța constă într-o operație unică în România, prin care îi pot fi înlocuite discurile vertebrale și o parte din șold cu proteze. Intervenția, efectuată de reputatul medic Ștefan Mindea de la Clinica „Regina Maria”, costă peste 20.000 de euro.

Nu avem acești bani, nici într-o viață n-am reuși să-i adunăm, spune cu tristețe Lenuța, știind că aceasta ar fi singura ei șansă de a scăpa de durerile cumplite și de a se bucura de viață alături de cei doi copii.

Noi însă o putem ajuta să se opereze, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Puținul fiecăruia va însemna totul pentru această femeie, chinuită de mai bine de 20 de ani. Să nu fim indiferenți la suferința unui om prea neputincios pentru a se ajuta singur! Oricare dintre noi putem avea probleme de sănătate și tuturor ne-ar prinde bine o mână de ajutor într-o astfel de situație. Contăm cu toții pe sprijinul vostru!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -LENUȚA ICONARU