Lenuța Iconaru

Lenuța Iconaru

Campanie activa 9 zile
5.61% Complete

Suma primita

1.122 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

DE P.
GEORGETA N.
REVOLUT P.
TICA L.
POPOVICI I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Lenuța Iconaru

Campanie activa 9 zile

Campanie începută la data: 12.02.2021

Nume: Iconaru

Prenume: Lenuța

 Varsta: 46 ani

Suma necesara: 20000 euro 

Diagnostic:  Hernie de disc în stare avansată. Pacienta este imobilizată la pat

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: American Neurosufery-Constanța

Povestea 

O femeie din București și-a petrecut toată tinerețea în dureri cumplite. În ultimii 20 de ani, Lenuța Iconaru a trecut prin patru operații menite să-i rezolve problemele de la coloana vertebrală și să o scape de chin.

Din cauza unei hernii de disc, la 28 de ani a fost nevoită să apeleze la un medic chirurg.

După intervenție, m-am trezit cu piciorul stâng amorțit și dureri chiar mai mari decât înainte de operație. Au trecut ani de zile, iar durerea și amorțeala era chiar mai intensă! După 7 ani de suferință de la prima intervenție, hernia de disc a recidivat și m-am operat pentru a doua oară, la același medic. Imediat după aceasta, m-am simțit tot mai rău, iar atunci când am vrut să cer o explicație, medicul nu a mai fost de găsit. M-am resemnat și am îndurat durerile cumplite în continuare... 

Un an mai târziu, a căutat alt medic, iar acesta i-a spus că primul nu a executat corect intervențiile anterioare, fapt pentru care pacienta a rămas cu sechele grave. Astfel a suferit și a patra operație, dar chinul nu s-a sfârșit.

Infiltrații, recuperări costisitoare, injecții și fizioterapie... toate au avut efect doar pentru scurt timp, iar apoi durerile au revenit, deseori cu o forță parcă și mai mare.

Anul acesta durerile au ajuns la culme, nu mai rezistam nici să cobor din pat de durere, astfel că am mers din nou să caut un răspuns medical. Am găsit pentru prima dată de când mă confrunt cu acest coșmar, o speranță de vindecare...

Speranța constă într-o operație unică în România, prin care îi pot fi înlocuite discurile vertebrale și o parte din șold cu proteze. Intervenția, efectuată de reputatul medic Ștefan Mindea de la Clinica „Regina Maria”, costă peste 20.000 de euro.

Nu avem acești bani, nici într-o viață n-am reuși să-i adunăm, spune cu tristețe Lenuța, știind că aceasta ar fi singura ei șansă de a scăpa de durerile cumplite și de a se bucura de viață alături de cei doi copii.

Noi însă o putem ajuta să se opereze, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. Puținul fiecăruia va însemna totul pentru această femeie, chinuită de mai bine de 20 de ani. Să nu fim indiferenți la suferința unui om prea neputincios pentru a se ajuta singur! Oricare dintre noi putem avea probleme de sănătate și tuturor ne-ar prinde bine o mână de ajutor într-o astfel de situație. Contăm cu toții pe sprijinul vostru!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -LENUȚA ICONARU