whatsapp-widget
Liderul anului 2023 în implicare socială
2024-02-14

Cu o inimă plină de emoție și recunoștință, mă adresez astăzi tuturor care, prin sprijinul și credința lor, m-au ajutat să ajung aici. Câștigând titlul de "Liderul Anului 2023" în cadrul celei de-a noua ediții a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderași 2024, simt o responsabilitate imensă, dar și o onoare deosebită. Aceasta nu este doar o recunoaștere a muncii mele, ci un omagiu adus tuturor proiectelor curajoase desfășurate în anul 2023, care au avut ca scop crearea unui univers mai bun pentru copiii.

Fiecare moment petrecut în cadrul acestor proiecte a fost o lecție de viață, o oportunitate de a vedea lumea prin ochii celor care au cea mai mare nevoie de sprijin, de înțelegere și de iubire. Devotamentul și implicarea liderilor cu care am avut onoarea să colaborez au fost sursa mea de inspirație și forța motrice din spatele fiecărei inițiative.

Premiul pe care îl primesc astăzi, pe scena magnifică a Le Chateau - Castelul din inima Bucureștiului, este un simbol al speranței și al schimbării pozitive pe care împreună le putem aduce în societatea noastră. Este un semn al aprecierii pentru toți liderii care, zi de zi, aleg să meargă un pas înainte și să facă diferența în comunitățile noastre.

Îmi doresc să dedic acest premiu fiecărui copil, părinte din România, pentru că ei sunt adevărații eroi în această călătorie. Fiecare zâmbet, fiecare strălucire în ochii lor este recompensa cea mai prețioasă pentru munca noastră. Această recunoaștere îmi întărește angajamentul de a continua să lupt pentru o lume în care fiecare copil are acces la educație, sănătate și fericire, o lume în care părinții și profesorii sunt susținuți și valorizați pentru rolul esențial pe care îl joacă în formarea viitorului.

Vă mulțumesc din suflet pentru această onoare și pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Împreună, suntem mai puternici și, împreună, vom continua să construim un viitor mai luminos pentru toți copiii României. Să ne unim forțele și să mergem înainte cu curaj, pasiune și determinare, pentru că, așa cum am demonstrat până acum, împreună putem face diferența.

Vă mulțumesc!