whatsapp-widget

Luca Manolachi

Campanie activa 11 zile
26.34% Complete

Suma primita

6.585 €

Necesari

25.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6508846887ac5_Luca-Manolachi-18.09.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

IONUT A.
Roxana Z.
Pop M.
Tilea A.
MUNTEANU R.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Luca Manolachi

Campanie activa 11 zile

Update-uri campanie

18 Sep
2023-09-18
Plati efectuate Fisier 1

În viața lui Luca, oameni cu inimi mari au adunat dragoste și speranță ca să-i ofere șansa la o viață mai bună. Acest mic erou și familia sa au fost înconjurați de 446 de donatori, suflete generoase care au fost alături de ei în această călătorie emoționantă. Cu fiecare contribuție, cu fiecare gest de solidaritate, viața lui Luca a început să strălucească tot mai intens.

Azi, ne bucurăm să împărtășim o veste minunată. Asociația "Salvează o inimă" a achitat suma impresionantă de 8000 de EURO, conform ordinului de plată atașat. Este un pas uriaș înainte, o rază de lumină care aduce speranță și mai multă putere în această luptă.

Dar lupta noastră nu se încheie aici. Continuăm să credem că, împreună, putem face minuni. Cu fiecare zi care trece, Luca Manolachi este mai aproape de operația care îi va schimba cursul vieții. Ne strângem mâinile în rugăciune și sperăm într-un viitor strălucitor pentru el.

Nu putem să spunem cât de recunoscători suntem pentru fiecare dintre voi, pentru fiecare inimă care a fost alături de Luca și familia sa. Dragostea voastră ne inspiră și ne dă puterea să continuăm această călătorie. Vă mulțumim din inimă! Iar pentru Luca, fiecare pas pe care îl face este un pas către visul său, iar pentru noi, fiecare pas al vostru este un pas către o lume mai bună și mai plină de speranță.


 

13 Sep
2023-09-13

Dragi prieteni și susținători,

Cu un spirit de generozitate nemărginită, comunitatea noastră s-a mobilizat încă o dată pentru a aduce speranță și zâmbete în viața unui copil cu nevoi speciale. Este vorba despre micuțul Luca Manolachi, un băiat de 8 ani care luptă zilnic cu paralizia cerebrală și autismul.

Astăzi, datorită sprijinului vostru necondiționat, am reușit să colectăm suma de 4799 euro, o sumă adunată prin contribuția a nu mai puțin de 352 de persoane minunate care au ales să își îndrepte atenția și resursele către Luca.

Știm că împreună putem să atingem obiectivul nostru de 25000 euro, o sumă care îi va asigura lui Luca tratamentele și terapiile necesare pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Ne aflăm într-un punct în care fiecare donație contează, fiecare ajutor aduce o rază de speranță în plus în viața lui Luca.

Dragii noștri, mai avem nevoie de sprijinul vostru. Stă în puterea noastră să facem bine, să aducem lumină în viața unui copil care merită toată iubirea și îngrijirea lumii.

Vă mulțumim pentru generozitatea arătată până acum și vă încurajăm să continuați să fiți alături de noi în această misiune nobilă. Haideți să demonstrăm că împreună suntem mai puternici și că binele se multiplică atunci când este împărtășit.

Campanie începută la data de 06.09.2023

Nume: Manolachi

Prenume: Luca-Marius

Vârsta: 8 ani

Suma necesară: 25.000€

Diagnostic: paralizie cerebrală, autism

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Acibadem, Turcia

 

Povestea lui Luca

 

Există câteva cuvinte în această lume care îți provoacă imediat durere, anxietate, furie sau depresie, atunci când sunt strict legate de tine sau de viața celor dragi ție. Pe lângă temutul „cancer”, care cutremură pe oricine, „autism” este diagnosticul care schimbă radical viața părinților ai căror copii au fost loviți de o astfel de boală.

Marius și Florina Manolachi luptă de ani de zile pentru sănătatea fiului lor, Luca. Încă de la naștere au realizat că nu vor avea o viață ușoară, după ce băiețelul a venit pe lume prematur și a suferit două hemoragii cerebrale care i-au afectat dezvoltarea locomotorie și intelectuală.

Am știut de la început că dacă Dumnezeu îl va lăsa în grija noastră, vom fi înzestrați cu putere să îl creștem mare și puternic. Am făcut orice efort ca să îi diminuăm problemele, dar sechele vor fi mereu. El crește și devine tot mai greu de îngrijit. O paralizie cerebrală și autismul sunt greu de tratat, dar există dovezi că iubirea și efortul comun aduc beneficii, povestește Florina.

Astăzi, Luca are 8 ani, merge la școală și la terapii, socializează și își dorește mai multă independență. Vrea să poată merge singur, fără să fie ajutat, însă acest lucru nu poate deveni realitate decât în urma unei operații efectuate la Spitalul Acibadem din Turcia. Intervenția este promițătoare, dar și foarte scumpă - costă 25.000€. Părinții lui Luca nu își permit să strângă atâția bani. Marius câștigă 1.800 de lei ca asistent personal pentru copil, iar Florina are un salariu de 2.020 de lei lunar ca agent de vânzări. 

Orice copil merită să fie pe picioarele lui pentru a-l pregăti de viața de adult care va fi mult mai dificilă. Mă rog să depășim acest obstacol financiar și să îl putem vedea pe Luca mergând singur și deschizând noi oportunități pentru alți copii ca el, mai spune mama băiatului, care speră cu toată ființa ei că lumea va dona pentru a-i ajuta fiul.

E greu să-ți imaginezi cum este viața de părinte cu copil autist, când nu te-ai confruntat niciodată cu un astfel de diagnostic. Dar nu e deloc greu să realizezi cât de important e să ajuți un copil nevinovat să aibă o șansă în plus la o viață cât mai apropiată de normal. Chiar dacă nu ai puterea să aduci vindecare, e la fel de vital să-i îmbunătățești situația, să-l ajuți să îi fie mai bine pe termen lung.

De aceea, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi va oferi lui Luca un viitor mai luminos, mai multă independență, care în timp va însemna o viață mai bună. Suntem aici, pe Pământ, să ne iubim unii pe alții, să ne fim alături, mai ales la greu, căci niciunul dintre noi nu va fi ferit de suferință, iar cu măsura cu care vom oferi, cu aceea ni se va oferi și nouă.

Luca are nevoie de noi. Stă în puterea noastră să îl ajutăm!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Luca Manolachi!