whatsapp-widget

Mara Beudean

Campanie din trecut 0 zile
43.45% Complete

Suma primita

10.428 €

Necesari

24.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Mitrache M.
Revolut B.
Cocean C.
Velu G.
UHY

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Mara Beudean

Campanie din trecut

Update-uri campanie

16 Apr
2024-04-16

Dragi prieteni,

În aceste momente de profundă recunoștință, vreau să vă împărtășesc o veste minunată care a adus lumină și speranță în viețile noastre. Datorită generozității și sprijinului vostru necondiționat, împreună cu familia Beudean și prietenii lor devotați, am reușit să colectăm suma de 24.000 de euro necesară pentru investigațiile medicale, intervenția chirurgicală și perioada de recuperare a micuței Mara Sofia Beudean.

Mara, în vârstă de doar 11 ani, se luptă cu o condiție extrem de rară și provocatoare - Miopatie congenitală recesivă autozomală TTN2q31.2, o boală genetică care îi limitează sever puterea musculară și care a impus necesitatea unui tratament specializat la Spitalul Monza din București.

Prin efortul vostru extraordinar, Mara are acum șansa la o viață mai bună, la o copilărie mai apropiată de normalitate. Fiecare donație, fiecare gând bun și fiecare gest de sprijin au contat enorm și au făcut posibil acest miracol.

Sunt profund emoționat  și vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru Mara. Această reușită nu este doar un triumf al solidarității, ci și o dovadă a umanității și compasiunii care ne definesc ca comunitate.

Continuăm să fim alături de Mara și familia ei pe parcursul recuperării și vă vom ține la curent cu progresele ei. Împreună, am adus speranță unde era nevoie cel mai mult.

Cu cea mai mare recunoștință,
Vlad

21 Mar
2024-03-21

În lupta pentru sănătatea și viitorul Marei Sofia Beudean, un suflet nobil de numai 11 ani, se ridică un veritabil erou al compasiunii: Turbomecanica. Acest nume, sinonim cu excelența în domeniul aviației de peste o jumătate de secol, se dovedește a fi la fel de puternic în gesturile sale de generozitate.

Oferind suma impresionantă de 10.000 RON, Turbomecanica nu doar că sprijină lupta Marei Sofia, dar și infuzează speranță în inimile tuturor celor care se roagă pentru vindecarea ei. Mara Sofia este mai mult decât un nume și un diagnostic; este o fetiță care visează la zile fără durere, la zile în care să poată alerga și juca liber.

Diagnosticată cu scolioză și miopatie congenitală recesivă autozomală TTN2q31.2, o afecțiune genetică rară care îi limitează sever forța musculară, Mara Sofia se află în fața celei mai grele provocări. Tratamentul ce o așteaptă la Spitalul Monza din București vine cu o promisiune de ameliorare, iar suma de 24.000 de euro necesară, este acum mai aproape ca niciodată datorită generozității Turbomecanica.

Într-o lume unde adesea uităm să privim în jur și să ne întindem mâna, Turbomecanica ne reamintește adevăratele valori umane, acelea de solidaritate și sprijin necondiționat. Această donație este nu doar un gest financiar, ci este o promisiune ținută, un angajament față de comunitate și o investiție în cea mai de preț resursă - viața unui copil.

Fie ca acest gest să inspire multe altele, și împreună, pas cu pas, să adunăm fondurile necesare pentru ca Mara Sofia Beudean să își poată continua călătoria în viață cu speranța și cu zâmbetul pe buze. Turbomecanica se alătură nu doar cu fonduri, ci și cu inima, scriind o poveste despre cum, dincolo de ceruri înalte și tehnologie de vârf, cele mai mari zboruri se câștigă prin compasiune și umanitate.

Este promisiunea noastră – promisiunea Turbomecanica – și e scrisă în inimile noastre. Haideți să fim parte din povestea Marei Sofia, să-i oferim aripi pentru a se înălța peste provocările acestei boli, și să veghem împreună spre un viitor în care fiecare copil are șansa la o viață plină și fericită.

Campanie inițiată pe data de:19.03.2024

Nume: Beudean

Prenume: Mara Sofia

Vârstă: 11 ani

Sumă necesară: 24000 euro

Diagnostic: Scolioză,Miopatie congenitală recesivă autozomală TTN2q31.2, o boală genetică rară care îi limitează sever puterea musculară.

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea Familiei Beudean: Lupta pentru Mara

În inima unui oraș agitat, într-o familie unită și plină de dragoste, trăiește Mara Sofia Beudean, o fetiță de 11 ani care aduce lumină și speranță celor din jurul ei, în ciuda unei boli rare și debilitante. Părinții ei, Daniel și Simona Beudean, muncesc neîncetat pentru a-i oferi tot ce au mai bun, dar se confruntă acum cu cea mai mare provocare a vieții lor.

Mara a fost diagnosticată la vârsta de 6 ani cu Miopatie congenitală recesivă autozomală TTN2q31.2, o boală genetică rară care îi limitează sever puterea musculară. Această afecțiune a adus cu ea o serie de complicații grave, inclusiv scolioză neuromusculară și dificultăți respiratorii, care îi amenință viața. În ciuda acestor obstacole, Mara este o luptătoare. Zâmbetul ei strălucitor și spiritul neînvins inspiră pe toți cei din jur.

Povestea de luptă a Marei este și povestea familiei Beudean, care se confruntă acum cu o cursă contra cronometru. Mara are nevoie urgentă de o operație de corectare a scoliozei la Spitalul Monza din București, o procedură costisitoare care depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei. Cu un venit lunar de doar 1300 de euro, Daniel și Simona se luptă să adune suma de 24000 de euro necesară pentru operație, servicii de implant, investigații preoperatorii și recuperare.

"Fiecare zi fără tratament este o zi în care boala îi fură din viață și din visurile Marei. Ca mamă, mă doare să o văd luptându-se să respire, să mănânce sau să doarmă. Să știu că există o șansă pentru ea și să nu pot să i-o ofer, este o tortură. Mă trezesc noaptea, ascultându-i respirația îngreunată și mă rog să mai avem încă o zi împreună. Nu cerem decât o șansă pentru Mara, o șansă la o viață normală, o șansă să respire fără durere, o șansă să fie copil. Vă rugăm, ajutați-ne să îi oferim această șansă."ne-a transmis mama fetiței”

În acest moment critic, apelăm la generozitatea și compasiunea comunității pentru a aduna fondurile necesare. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, poate face diferența între o viață plină de suferință și o șansă la normalitate pentru Mara. Vă invităm să vă alăturați luptei noastre, să împărtășiți povestea Marei și să ne ajutați să adunăm fondurile necesare pentru operația care îi poate schimba viața.

Împreună, putem oferi Marei șansa la o viață mai bună, o șansă să respire ușurat, să râdă și să se bucure de copilărie. Fiecare donație ne apropie de obiectivul nostru și aduce speranță în inima unei familii care luptă cu disperare pentru viitorul copilului lor. Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor și pentru că vă alăturați acestei cauze nobile.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele MARA BEUDEAN