whatsapp-widget

Maria Budui

Campanie din trecut 0 zile
48.448761904762% Complete

Suma primita

5.087 €

Necesari

10.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_66855688df147_Maria-Budui-03.07.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Mihai I.
Fly M.
Butnariu C.
Robert E.
Marius I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Maria Budui

Campanie din trecut

Update-uri campanie

03 Jul
2024-07-03
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 1407 RON conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

19 Jun
2024-06-19

Dragii noștri prieteni,

Cu inimile copleșite de emoție, vrem să vă împărtășim cât de uluiți și recunoscători suntem pentru sprijinul incredibil pe care l-ați oferit micuței Maria. În mai puțin de 48 de ore, datorită vouă, s-a colectat suma necesară pentru intervenția ei salvatoare. Este greu să exprimăm în cuvinte cât de mult înseamnă acest gest pentru noi.

Lacrimile noastre sunt acum de bucurie, iar inimile noastre sunt pline de speranță și recunoștință. Într-o lume în care uneori pare că suntem singuri în fața greutăților, voi ne-ați demonstrat că bunătatea și solidaritatea încă există. Ați fost lumina noastră în această perioadă întunecată, iar acest lucru nu va fi uitat niciodată.

Dăm Slavă lui Dumnezeu pentru că ne-a binecuvântat cu sprijinul vostru. Prin generozitatea voastră, ne-ați dat puterea să credem că Maria va avea șansa la o viață normală și fericită. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare, fiecare rugăciune au fost pentru noi ca niște raze de soare care ne-au încălzit sufletele și ne-au dat speranță.

Nu avem suficiente cuvinte pentru a ne exprima mulțumirea și aprecierea față de voi. Ați devenit eroii noștri, iar prin gesturile voastre ne-ați arătat că împreună putem face minuni. Suntem profund recunoscători fiecăruia dintre voi pentru sprijinul necondiționat și pentru iubirea pe care ne-ați arătat-o.

Vă mulțumim din toată inima că sunteți alături de noi și că ați ales să faceți parte din această luptă pentru viața Mariei. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să vă răsplătească pentru bunătatea și generozitatea voastră.

Cu toată dragostea și recunoștința,
Familia Mariaei

FOARTE URGENT!!!

Campanie inițiată pe data de: 18.06.2024

Nume: Budui

Prenume: Maria Teodora

Vârstă: 6  ani

Sumă necesară: 10500 euro

Diagnostic: Moyamoya

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea micuței Maria

Micuța Maria Teodora Budui, de doar 6 ani, este o fetiță minunată și puternică, care de la naștere se confruntă cu provocări imense. Maria suferă de anemie hemolitică prin deficit enzimatic de piruvat kinază, o afecțiune rară ce necesită transfuzii de sânge la fiecare șase săptămâni.

În vara anului 2022, familia Budui a trecut printr-un coșmar când Maria a suferit un accident vascular cerebral ischemic, care a dus la paralizia mâinii și piciorului stâng. După numeroase investigații, doctorii au stabilit că Maria suferă de boala Moyamoya, o afecțiune rară ce cauzează îngustarea și blocarea arterelor cerebrale pe partea dreaptă. De atunci, Maria a suferit multiple atacuri vasculare cerebrale.

Cu toate aceste greutăți, Maria rămâne o fetiță plină de viață, curajoasă și veselă, fiind sprijinul și bucuria părinților săi, Budui Daniel și Budui Oana, ambii polițiști. În ciuda veniturilor lor modeste de 2400 euro pe lună, familia face tot posibilul să ofere Mariei cele mai bune îngrijiri medicale.

Doctorul Sergiu Stoica de la Brain Institut a adus speranță în inimile părinților, oferindu-le o soluție: o operație de encefalomiosinangioză, ce ar putea îmbunătăți semnificativ starea Mariei. Însă costul acestei intervenții este de 10.500 euro, o sumă imposibil de strâns într-un timp scurt pentru familia Budui. Fiecare zi de întârziere înseamnă riscul unor noi atacuri vasculare pentru Maria, din cauza circulației deficitare la nivelul creierului.

"Ca mamă, este cel mai dureros lucru să îți vezi copilul suferind și să te simți neputincios. Maria este totul pentru noi, este lumina vieții noastre. Încercăm să fim puternici pentru ea, dar fiecare zi aduce noi temeri și provocări. Când doctorii ne-au spus că există o șansă pentru Maria, ne-am agățat de acea speranță cu toată inima. Dar costul acestei operații depășește cu mult posibilitățile noastre financiare. De aceea, apelăm la bunătatea oamenilor din jurul nostru. Orice contribuție, oricât de mică, poate face diferența între viață și moarte pentru Maria. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să-i oferim Mariei șansa la o viață normală."ne-a declarat mama micuței Maria

Maria suferă de boala Moyamoya, o afecțiune rară ce determină îngustarea și blocarea arterelor cerebrale, provocând atacuri vasculare cerebrale frecvente. Această condiție, combinată cu anemia hemolitică prin deficit enzimatic de piruvat kinază, face ca fiecare zi să fie o luptă pentru supraviețuire. Operația de encefalomiosinangioză, recomandată de specialiștii de la Brain Institut, este crucială pentru a-i salva viața și pentru a-i oferi șansa la un viitor sănătos.

Ajută-ne să o salvăm pe Maria! Orice donație contează și aduce un pas mai aproape de salvarea ei.

Vă mulțumim din inimă pentru sprijin!

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: MARIA BUDUI