whatsapp-widget

Maria Magdalena

Campanie din trecut 0 zile
56.414285714286% Complete

Suma primita

3.949 €

Necesari

7.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Baranescu M.
Grajdian V.
Daniela C.
Maria M.
Ana-Maria-Andreea B.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Maria Magdalena

Campanie din trecut

Update-uri campanie

06 Jul
2024-07-06

În doar 11 zile de la lansarea campaniei, am reușit să strângem suma necesară de 7000 de euro pentru Maria Magdalena. Dăm Slavă lui Dumnezeu, care prin minunata Lui milostivire lucrează atât de smerit prin oameni, ajutându-i pe cei în grele încercări.

Mulțumim din inimă tuturor celor care au contribuit, iar o mulțumire specială merge către Cloudbase Solutions. Aceasta este o companie privată dedicată cloud computing-ului și interoperabilității, cu birouri în Timișoara și București. Dar dincolo de inovațiile tehnologice, Cloudbase Solutions este o companie cu o inimă mare, dedicată nu doar progresului tehnologic, ci și comunității. Ei au contribuit cu suma de 5000 RON pentru tratamentul Mariei. Aceasta nu este doar o donație; este o dovadă a angajamentului nostru de a schimba vieți și de a aduce speranță acolo unde este nevoie.

Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, a contat enorm și a adus un zâmbet pe chipul Mariei și al familiei sale. Ne-ați arătat că bunătatea și solidaritatea sunt forțe puternice care pot înfăptui miracole. Maria și familia ei sunt profund recunoscători pentru generozitatea și susținerea voastră. Rugăciunile și gândurile voastre bune ne-au încurajat și ne-au dat putere să continuăm.

Din suflet, vă mulțumim! Continuăm să ne rugăm și să sperăm că Maria va avea parte de toată îngrijirea necesară și că va depăși această încercare, având alături o comunitate minunată de oameni care o susțin. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți pentru generozitatea și bunătatea voastră!

4o

27 Jun
2024-06-27

Cloudbase Solutions este o companie privată dedicată cloud computing-ului și interoperabilității, cu birouri în Timișoara și București. Dar dincolo de inovațiile tehnologice, Cloudbase Solutions este o companie cu o inimă mare, dedicată nu doar progresului tehnologic, ci și comunității.

Maria Magdalena, o tânără de doar 14 ani, se confruntă cu o provocare imensă. Diagnosticată cu picior strâmb congenital (varus equin) bilateral, Maria are nevoie de suma de 7000 € pentru a urma tratamentul necesar la Spitalul Monza din București. Cu fiecare pas dureros pe care îl face, visul ei de a putea merge normal și de a trăi o viață fără dureri pare mai departe.

În acest context, Cloudbase Solutions a intervenit cu generozitate, contribuind cu suma de 5000 RON pentru tratamentul Mariei. Aceasta nu este doar o donație; este o dovadă a angajamentului nostru de a schimba vieți și de a aduce speranță acolo unde este nevoie.

O punte către un viitor mai bun

Viziunea Cloudbase Solutions este de a schimba modul în care lumea vede comunitatea OpenStack, deschizând-o către lumea Windows. Credem cu tărie în oportunitățile oferite de interacțiunea dintre sisteme eterogene, care schimbă accentul de la opțiuni tehnologice limitate la o gamă largă de alegeri disponibile la atingerea unui buton. Această credință se reflectă nu doar în produsele noastre, ci și în modul în care alegem să susținem comunitatea.

Ne-am stabilit ca misiune să construim o punte între lumea modernă a întreprinderilor și cloud computing, aducând OpenStack în infrastructurile bazate pe Windows. Eforturile noastre includ dezvoltarea și menținerea tuturor componentelor esențiale OpenStack pentru Windows și Hyper-V, culminând cu o gamă de produse care include orchestrare pentru Hyper-V, SQL Server, Active Directory, Exchange și SharePoint Server prin intermediul charm-urilor Juju și a șabloanelor Heat.

Împreună pentru Maria

Astăzi, această viziune de conectivitate și interoperabilitate se extinde dincolo de tehnologie, atingând viața Mariei. Cu sprijinul nostru și al altor oameni generoși, Maria poate primi tratamentul necesar pentru a-și corecta piciorul strâmb congenital și pentru a trăi o viață normală, fără dureri.

Fiecare contribuție contează. Împreună putem face o diferență reală în viața Mariei și a altor copii care au nevoie de ajutor. Să fim alături de Maria în această luptă și să-i oferim șansa de a face primii pași într-un viitor mai luminos și mai fericit.

Cloudbase Solutions – construind punți nu doar între sisteme, ci și între inimi.

Campanie începută la data de 25.06.2024

Nume:Maria

Prenume: Magdalena

Vârsta: 14 ani

Suma necesară: 7000 €

Diagnostic: picior stramb congenital (varus equin) bilateral

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

Un pas spre speranță: ajută-o pe Maria să meargă din nou

Mariei Magdalena Lazăr, o tânără minunată care, încă de la naștere, s-a confruntat cu provocări pe care majoritatea dintre noi nici nu le pot imagina. Maria s-a născut prematur, luptând pentru fiecare suflu în greutatea de doar 900 de grame. A fost abandonată în maternitate și a crescut într-un centru de plasament, fără căldura unei familii și fără ajutorul esențial pentru condițiile ei severe: picioare strâmbe congenital și lipsa vederii.

Viața ei a luat o întorsătură neașteptată când o inimă mare a decis să-i deschidă ușa și sufletul. Maria a fost primită într-o casă plină de iubire, unde zâmbetul ei a început să strălucească mai des, chiar dacă fiecare pas este însoțit de durere și efort.

Declarația mamei sale adoptive ne oferă o fereastră spre profunzimea legăturii lor: "Fiecare zi alături de Maria este o lecție de curaj și speranță. De când a venit la noi, am văzut-o transformând fiecare obstacol într-o victorie. Vocea ei, care răsună prin casă, aduce cu ea sunetele curajului de a înfrunta o lume întunecată. Maria nu vede lumina soarelui, dar învață să găsească lumina în muzica pe care o iubește atât de mult. Chiar și în cele mai întunecate momente, când durerea pare insuportabilă, ea se așază la pian, și degetele ei dansează pe clape, într-un duet cu speranța."

Recent, un nou obstacol i-a apărut în cale: un accident nefericit a făcut ca unul dintre picioarele ei să se umfle și să o doară îngrozitor, făcând aproape imposibilă deplasarea. Costurile intervenției chirurgicale necesare sunt de 7000 de euro, o sumă pe care familia noastră nu le pot suporta singure.

Acum, mai mult ca oricând, Maria are nevoie de ajutorul nostru.  În spatele fiecărui euro donat se află speranța și zâmbetul unei fete care visează să meargă, să alerge, să joace - să trăiască o viață normală, liberă de constrângerile fizice și durerile constante.

Vă rugăm să contribuiți la fondul pentru operația Mariei, fiecare gest contează și se adaugă la marele nostru obiectiv: a-i reda Mariei libertatea de mișcare și bucuria vieții fără durere.

Împreună, putem reconstrui viitorul Mariei. Împreună, putem transforma speranța în realitate.
 

Donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele:MARIA MAGDALENA