whatsapp-widget

Maria Moca

Campanie din trecut 0 zile
74.216% Complete

Suma primita

11.132 €

Necesari

15.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_64f01f0cc34a9_Maria-Moca-31.08.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Catalin M.
Andrei S.
MARIUS-CONSTANTIN D.
Dura R.
Gabriel I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Maria Moca

Campanie din trecut

Update-uri campanie

11 Sep
2023-09-11

Din data de 5.09.2023, Maria a început un drum greu, dar plin de speranță, începând tratamentul de consolidare prin chimioterapie care se va întinde pe parcursul a 10 zile pline de încercări și emoții fluctuante.

După 4 zile de chimioterapie, starea Mariei oscilează profund, cu momente în care tristețea și durerea îi umbresc spiritul vibrant. Durerea persistentă de spate și oboseala la nivelul picioarelor îi îngreunează mișcările, iar lipsa apetitului îi aduce un sentiment continuu de epuizare. Cu toate acestea, Maria își păstrează o flacără a curajului în suflet, încercând să se agațe de gândul zilelor mai bune ce vor veni.

În primele 5 zile, regimul ei de tratament a inclus citostatice sub formă de tablete și administrate prin perfuzie, o combinație menită să pregătească terenul pentru etapa următoare. Din ziua a 6-a, se trece la un regim mai ușor, cu administrare exclusiv orală de citostatice, o schimbare ce aduce cu sine o rază de speranță și un strop de alinare.

După încă patru zile în care fiecare moment pare o eternitate, se va încheia această etapă dificilă, lăsând loc pregătirilor pentru marele pas: transplantul ce stă să vină. În sufletul ei încercat, Maria își adună toată forța, nădejdea și speranța, proiectându-se în ziua în care, la sfârșitul lunii octombrie, viața ei va lua un nou început.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de Maria în această călătorie tumultuoasă plină de curaj și determinare, în timp ce ea înfruntă cu bravură fiecare obstacol, îndreptându-se cu pas hotărât către vindecare. Cu o credință neclintită în viitor, îi urăm Mariei multă putere și lumină în această cale dificilă, dar salvatoare, pe care a ales-o.

01 Sep
2023-09-01

Astăzi, cu lacrimi în ochi și cu inimile pline de recunoștință, suntem bucuroși să vă anunțăm o victorie incredibilă: am colectat suma necesară pentru un an de tratament pentru micuța noastră Maria. Un tratament care îi oferă o nouă șansă la viață, o șansă de a visa din nou, de a se juca și de a crește.

În viața unui om greu încercat, fiecare gest contează. Și chiar și 2 euro pot face diferența între speranță și disperare. Fiecare dintre voi a contribuit cu o parte din inimile voastre, și pentru asta vă mulțumim din suflet.

Această victorie nu este doar a Mariei, ci a tuturor noastră. Este victoria speranței peste frică, a dragostei peste indiferență, a credinței peste îndoială. Maria și familia ei vor continua să lupte, dar acum o fac știind că nu sunt singuri, și că există oameni care îi susțin cu dragoste și cu credință.

Mulțumiri infinite tuturor pentru generozitate, compasiune și dragoste. Prin faptele voastre, ați adus lumina într-o lume plină de provocări, demonstrând că umanitatea și bunătatea sunt cele mai puternice arme pe care le avem.

31 Aug
2023-08-31
 1. HOT NEWS-Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 2. ȘTIRI PE SURSE-Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 3. REFLEQTMEDIA-Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 4. GAZETA DE BOTOȘANI-Apel umanitar! La doar 13 ani, Maria nu mai știe cum e să fii copil! „Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?”

 5. ȘTIRI BOTOȘANI-Maria, copila care nu mai știe ce este copilăria: ”Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?”

 6. REALITATEA DOROHOIANĂ „Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?”

 7. BOTOȘĂNEANUL-Maria are doar 13 ani și a fost diagnosticată cu leucemie: Pune aceeași întrebare, fără răspuns - Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 8. LVE ARAD-Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 9. CONSTANTA 100%-„Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?”. Maria, o fetiță de 13 ani, se luptă cu leucemia

 10. SUCEAVA NEWS-Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 11. GHIDUL BANATULUI-Își dorea să se facă balerină și asistentă medicală, dar acum viața ei depinde de 15.000 euro pentru un transplant

 12. VREMEA NOUĂ-Mami, chiar asa de bolnavã sunt de nu mã mai pot juca?

 13. MONITORUL EXPRESS-O fată de 13 ani, diagnosticată cu o boală rară și devastatoare, are nevoie urgent de ajutor

 14. BOTOȘANI EXPRESS-Maria are doar 13 ani si a fost diagnosticata cu leucemie: Pune aceeasi intrebare, fara raspuns – Mami, chiar asa de bolnava sunt de nu ma mai pot juca?

 15. PRO BRĂILA-Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 16. UNU PE TROTUS=SALVEAZĂ O INIMĂ! „MAMI, CHIAR AŞA DE BOLNAVĂ SUNT DE NU MĂ MAI POT JUCA?”

 17. ZIARE 24 ONLINE-O fată de 13 ani, diagnosticată cu o boală rară și devastatoare, are nevoie urgent de ajutor

 18. ZIARUL ACTUALITATEA-Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?

 19. ZI DE ZI-Maria, o fetiță din Luduș, are nevoie de ajutorul nostru.

 20. BOTOȘANI NEWS-Un copil de 13 ani, trece prin clipe cumplite.!Mami, chiar așa de bolnavă sunt de nu mă mai pot juca?”

 

31 Aug
2023-08-31
Plati efectuate Fisier 1

Este o lume în care speranța este uneori greu de păstrat, dar în Maria, vedem un exemplu strălucitor de ce înseamnă să nu renunți niciodată. Dincolo de durere și incertitudine, există o flacără de speranță și un zâmbet care spune: "Voi continua să lupt".

Ne dăm seama că, în spatele acestei lupte, stă un întreg colectiv de oameni care pun umărul și inima la bătaie. Suntem recunoscători pentru fiecare donație, fie ea mică sau mare, pentru că aceste gesturi transformă speranța în realitate.

Astăzi, cu ajutorul vostru și cu sprijinul Asociației Salvează o Inimă, am reușit să achităm suma de 7500 RON, conform ordinului de plată atașat. Această sumă, mai mult decât o valoare financiară, reprezintă iubire, compasiune și solidaritate.

Lupta noastră, lupta Mariei, nu se încheie aici. Ea continuă cu fiecare nouă zi, cu fiecare nouă provocare. Dar cu voi alături, știm că împreună vom reuși. Pentru Maria, pentru toate sufletele care au nevoie de ajutor și pentru puterea comunității de a schimba vieți.

Din adâncul inimilor noastre, vă mulțumim!

28 Aug
2023-08-28

Maria Moca, o fetiță de doar 13 ani, se confruntă cu o provocare pe care niciun copil nu ar trebui să o întâmpine: Leucemia acută limfoblastică. În fața acestei lupte, puterea comunității s-a manifestat într-un mod incredibil. În mai puțin de 12 ore, s-a colectat suma uluitoare de 4700 euro, datorită generozității a peste 330 de persoane care au pus credința și speranța în fața adversității. Aceasta nu este doar o poveste despre lupta pentru viață, ci și despre puterea incredibilă a solidarității, a speranței și a credinței în bunătatea umană. Adresăm mii de mulțumiri tuturor donatorilor care au transformat această speranță într-o realitate pentru Maria.

Lupta noastră continuă!

Campanie începută la data de 28.08.2023

Nume: Moca

Prenume: Maria

Vârsta: 13 ani

Suma necesară: 15.000€

Diagnostic: Leucemie acută mieloblastică

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Pediatric „Bambino Gesù”, Italia

 

Povestea Mariei

 

Am suferit mult în viață, dar indiferent cât de grele au fost cele mai sumbre clipe prin care am trecut nu îmi pot imagina șocul, groaza și durerea din sufletul părinților care află că fetița lor poate muri din cauza unei boli nemiloase.

Era luna octombrie, anul trecut, când Nina și Eugen au mers cu fiica lor, Maria, la medic deoarece se plângea de dureri în zona rinichilor. Analizele preliminare au indicat o problemă, iar o puncție medulară a scos la iveală cauza durerilor Mariei - fata suferea de o formă foarte rară de cancer al sângelui, leucemie acută mieloblastică.

Am trecut prin situații prin care nu credeam că o să trecem vreodată. Am primit o rețetă cu un citostatic numit Oncotrone ce trebuia obținut în termen de cinci zile. Am căutat peste tot în România, dar nimeni nu l-a avut. Fiind într-o situație disperată, mi-am luat inima în dinți și am sunat la Cluj. Pot spune că Dumnezeu m-a luminat cu această soluție pentru că medicii de acolo mi-au dat citostaticul și l-am putut duce la spital, povestește sora Mariei, Cristina Moca.

La doar 13 ani, Maria a trecut prin clipe foarte grele. Ședințele de chimioterapie i-au provocat infecții, afte bucale, iar despre alte reacții adverse nici nu mai trebuie să amintim. Cu toate acestea, a răzbit. Din nefericire, boala a recidivat în luna martie a acestui an.

Doamna doctor ne-a anunțat că Maria are nevoie urgentă de transplant, singura ei salvare. Încă de la aflarea veștii am decis ca procedura să fie făcută la Spitalul „Bambino Gesù” din Roma. Tratamentul va fi suportat de o asigurare făcută de tata în Italia, dar nu ne vom descurca și cu cheltuielile extra-spitalicești, tot ce înseamnă chirie, transport, etc. Spitalul de acolo pune pe un loc fruntaș psihicul copilului, așa că Maria va sta mai mult acasă decât internată, mai spune Cristina.

În total, familia Moca are nevoie de 15.000€ pentru ca Maria să poată scăpa de cumplita afecțiune care îi amenință viața. 15.000€ pentru o viață de om... Cât de tristă poate fi uneori realitatea, mai ales în viața unor tineri aflați la început de drum! Suma nu este exorbitantă, dar nici nu poate fi strânsă de o familie cu un venit mai mic de 1.000€ din care supraviețuiesc 5 suflete. De aceea, acești oameni au nevoie mai mult ca oricând de ajutor financiar. În joc este viața unei fete de 13 ani!

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” o poate salva pe Maria! Doar împreună putem aduce din nou bucuria în această familie greu încercată. Prin ajutorul nostru comun, Maria va putea trăi sănătoasă, fără teama zilei de mâine. Fii și tu parte din comunitatea salvatorilor de oameni!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Maria Moca!