whatsapp-widget

Maria Tănase

Campanie din trecut 0 zile
90.83875% Complete

Suma primita

7.267 €

Necesari

8.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_655eff7133141_Maria-T-nase-23.11.2023.pdf
doc_6568c74d9fddb_Maria-Tanase-29.11.2023.pdf
doc_6568c78d4ed98_Tanase-Maria-29.11.2023.pdf
doc_65698dbc91d4a_Maria-Tanase-29.11.2023.pdf
doc_65698dc44b3e0_Tanase-Maria-29.11.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CRISTEA F.
LUCIAN COSTACHE
Cristian O.
Ghita C.
FLORENTINA C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Maria Tănase

Campanie din trecut

Update-uri campanie

01 Dec
2023-12-01
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Într-o zi de marți, sub cerul albastru al Bucureștiului, o lume întreagă părea să își oprească răsuflarea. Tănase Maria, o luptătoare de doar 15 ani, a îmbrățișat curajul în cea mai pură formă a sa. Diagnosticată cu Sindromul Cushing, provocat de un adenom hipofizar, Maria a pășit în sala de operație a spitalului Monza, înconjurată de speranțe și rugăciuni.

Două ore pline de emoție au trecut, fiecare minut o eternitate pentru familia care aștepta cu inima strânsă. În acele momente, timpul nu mai avea însemnătate; doar speranța și gândurile bune contau.

În acest timp, Asociația Salvează o Inimă a fost acolo, un far de speranță și sprijin. Ei au reușit să adune suma impresionantă de 35.403 lei, achitând toate investigațiile medicale și operația. Această generozitate a venit din inimi deschise, din mâini întinse spre ajutor, din oameni care au ales să fie mai mult decât simpli spectatori ai vieții.

Mulțumim fiecărui donator care a ales să împărtășească o parte din lumea sa pentru a lumina lumea Mariei. Fiecare leu donat a fost un pas în plus spre vindecare, fiecare gând bun a fost o rază de speranță. În acele două ore, în sala de operații, nu a fost doar o echipă medicală și o pacientă curajoasă, a fost o întreagă comunitate care și-a unit forțele pentru un singur scop: a oferi Mariei o nouă șansă la viață.

Astăzi, Maria nu este doar un simbol al curajului, ci și al unității și al iubirii necondiționate. Povestea ei este o amintire că, indiferent de greutățile pe care le întâmpinăm, există întotdeauna lumină la capătul tunelului, atâta timp cât alegem să fim acea lumină pentru ceilalți.

În inima Mariei și a familiei sale, fiecare donator, fiecare membru al asociației, fiecare medic și asistent va rămâne veșnic, nu doar ca o amintire, ci ca o parte esențială a unei călătorii de neuitat. Aceasta nu este doar povestea Mariei, ci povestea tuturor celor care aleg să lupte, să iubească și să sprijine, indiferent de obstacole

23 Nov
2023-11-23
Plati efectuate Fisier 1

În inima fiecărei lupte pentru viață, există povești care ne ating sufletul. Astăzi, vă vorbim despre Maria Tănase, o luptătoare de 15 ani, care se confruntă cu un adversar invizibil, Sindromul Cushing. Boala sa, ascunsă în umbră, a fost dezvăluită de curajul neclintit și determinarea ei de a se vindeca. La Spitalul Monza, un nou capitol este pe cale să înceapă, unul plin de speranță și vindecare. Cu investigații medicale complete și cu inima împăcată, Asociația Salvează o inimă a făcut un pas esențial în această călătorie, achitând suma de 1690 RON pentru a deschide drumul către recuperarea Mariei. Împreună, cu fiecare gest de generozitate, continuăm să scriem o poveste de speranță. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și de Maria, într-o luptă care nu se oprește aici, ci continuă cu fiecare inimă pe care reușim să o atingem.

07 Nov
2023-11-07

Dragi prieteni,

Într-o lume plină de nesiguranță și provocări, vă aducem astăzi o rază de speranță și bucurie care strălucește prin unitate și generozitate. Vorbim despre povestea tinerei Maria Tănase, o luptătoare de 15 ani, care înfruntă cu curaj Sindromul Cushing - o călătorie dificilă, marcată de lupta cu un adenom hipofizar. Dar nu este singură în această luptă; alături de ea s-au adunat 397 de inimi nobile care au donat online suma de 5396 euro și alte 117 persoane care, prin transfer bancar, au contribuit cu 16572 RON și 238 euro.

Este remarcabil ce se poate întâmpla când comunitatea se unește pentru un scop nobil. În doar 14 zile calendaristice, am reușit să strângem fondurile necesare pentru operația pe care Maria o va efectua la Brain Institute, parte a Spitalului Monza din București. Această victorie este o dovadă a ceea ce putem realiza împreună și un omagiu adus puterii credinței și speranței care ne ghidează pașii.

Vrem să vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru fiecare gest de iubire, pentru fiecare contribuție și pentru că v-ați ascultat inima. Fiecare donație este o închinare la adresa vieții și a posibilităților nelimitate pe care le are umanitatea când lucrează împreună. Împreună, am scris o pagină de istorie a bunătății și am demonstrat că inima umană nu cunoaște limite când vine vorba de a ajuta.

"Slava lui Dumnezeu pentru toate" - aceste cuvinte nu sunt doar o expresie de recunoștință, ci și o mărturie a credinței profunde care ne unește și ne împinge să facem mai mult, să iubim mai mult și să sperăm fără încetare.

Cu inimile pline de recunoștință,
Asociația "Salvează o inimă"

02 Nov
2023-11-02

 

 1. STIRI PE SURSE-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 2. TIMIS ONLINE-O intervenție chirurgicală în valoare de 8.000 euro îi poate salva viața Mariei. Donează și tu!

 3. GAZETA DE BOTOȘANI-URGENȚĂ MAXIMĂ! Maria are nevoie disperată de o operație pe creier pentru a-și salva viața. Fiecare secundă contează!

 4. ACTUALITĂȚI ARAD-Apel umanitar. O adolescentă are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală

 5. TÂRGOVIȘTE NEWS-Mi se rupe sufletul când o văd cum suferă. De când a luat în greutate, a devenit ținta răutăților colegilor de clasă și s-a autoizolat.

 6. GAZETA DE DÂMBOVIȚA-"O fetiță de 15 ani din Dâmbovița, diagnosticată cu sindromul Cushing, are nevoie de 8000 de euro pentru o operație"

 7. BOTOȘANI NEWS-O fată de 15 ani se luptă cu o afecțiune gravă. Mama: „Mi se rupe sufletul când o văd cât suferă. Este un copil singuratic, fără prieteni

 8. ROMÂNIA TV-Maria vrea și ea dreptul la o viață normală, după ce a fost diagnosticată cu sindromul Cushing. Cum îi poți ajuta

 9. NEWS PAȘCANI-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 10. INFO IAȘI-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 11. GAZETA DE BOTOȘANI-Apel umanitar! 8.000 de euro, pasul către salvarea unei adolescente de 15 ani

 12. DOTTO TV-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 13. BOTOȘĂNEANUL-Strigăt de ajutor pentru Maria, adolescenta care se luptă cu obezitatea: Mi se rupe sufletul când o văd cât suferă

 14. ȘTIRI BOTOȘANI-8.000 de euro, prețul pentru salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 15. ȘTIREA DE IAȘI-Maria, o tânără de 15 ani care suferă o afecțiune medicală gravă are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea spera la o viata normala

 16. SIBIU INDEPENDENT-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 17. ZIARUL PROFIT-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 18. ZIARUL DE PE NET-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 19. VREMEA NOUĂ-Maria are nevoie de 8.000 de euro pentru a scãpa de o afectiune gravã!

 20. SUCEAVA NEWS-8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

 

Campanie începută la data de  26.09.2023

Nume: Tănase

Prenume: Maria Alexandra

Vârsta: 15 ani

Suma necesară: 8000 €

Diagnostic:Sindromul Cushing, cauzat de un adenom hipofizar

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza

 

Maria Alexandra: O Luptă Deschisă Pentru Viață și Speranță

În vâltoarea zilelor noastre agitate, este ușor să uităm cât de fragile pot fi viețile noastre. Astăzi, aș vrea să vă împărtășesc povestea curajoasei Maria Alexandra, o adolescentă de doar 15 ani, care se luptă cu o boală care îi amenință nu doar visurile, ci și viitorul.

Eugen și Roxana, părinții Mariei, se străduiesc zi de zi să ofere un cămin plin de căldură și siguranță. Cu toate acestea, viața le-a pregătit o încercare grea. Maria, care până nu de mult era vioi și plină de energie, acum se confruntă cu o oboseală constantă și alte simptome care nu-i dau pace.

După luni de incertitudine și nenumărate vizite la doctori, diagnosticul a venit ca un trăsnet: sindromul Cushing, cauzat de un adenom hipofizar. Speranța există, însă calea spre vindecare este anevoioasă și costisitoare. Maria are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală de precizie la Brain Institute, sub îndrumarea expertă a doctorului Sergiu Stoica. Dar pentru a putea accesa această șansă la viață, familia se vede în fața unui zid financiar: 8000 de euro, o sumă enormă pentru posibilitățile lor.

În acest moment de răscruce, Roxana, o mamă cu inima zdrobită de greutatea acestei lupte, se îndreaptă către noi toți. Cu speranța strălucind în ochii înlăcrimați, ea ne roagă să fim alături de Maria Alexandra, să-i susținem pasul spre o viață sănătoasă și împlinită. În spatele fiecărui apel stau ochii unei mame care refuză să se dea bătută și zâmbetul unei fete care încă visează.

A venit momentul să transformăm compasiunea în acțiune. Fiecare contribuție, fie că e mare sau mică, contează enorm și poate schimba destinul Mariei. Fiecare donație este o piatră de temelie în construirea speranței și a unui viitor luminos pentru o tânără a cărei viață a fost pusă în așteptare.

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze și să oferiți, prin generozitatea dumneavoastră, nu doar ajutor financiar, ci și un mesaj de încurajare pentru Maria și familia ei. Împreună, putem reuși să aducem zâmbetul pe buzele unei fete care merită să se bucure de viață la fel ca oricare dintre noi.

Acum, Roxana, cu speranța în ochi și cu inima deschisă, face apel la bunătatea și generozitatea comunității: ""Dragi oameni cu suflet mare, mă aflu în fața voastră cu o inimă grea și cu speranța că, împreună, putem aduce o rază de lumină în viața Mariei Alexandra. Fiecare zi în care o văd pe fiica mea luptându-se cu această boală mă frânge, și îmi doresc atât de mult să îi pot oferi șansa la o viață normală. Vă rog, din adâncul inimii mele de mamă, să vă gândiți la ochii ei luminoși, la zâmbetul ei sincer, și la visele ei de adolescent. Maria Alexandra este ființa mea cea mai dragă și nu pot să stau deoparte văzând-o suferind. Vă implor să ne ajutați cu orice puteți, fiecare gest, fiecare leu, poate aduce alinare și speranță în sufletul nostru. Mă rog în fiecare seară pentru sănătatea ei și pentru generozitatea oamenilor buni care își deschid inima pentru a ajuta. Vă mulțumesc pentru fiecare clipă în care v-ați gândit la noi și v-ați alăturat luptei noastre."

 Cu ajutorul dumneavoastră, putem scrie un final fericit. Orice contribuție, oricât de mică, poate face diferența între viață și boală pentru această tânără. Vă mulțumim pentru generozitate, compasiune și speranța pe care o aduceți în viața acestei familii.

Vă mulțumim din suflet pentru fiecare gând bun și pentru fiecare ajutor oferit. Să nu uităm că, uneori, eroismul constă în acte simple de bunătate.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele  MARIA TANASE