whatsapp-widget

Marian Teodorescu

Campanie din trecut 0 zile
5.6095238095238% Complete

Suma primita

1.178 €

Necesari

21.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

GHEORGHIOIU T.
Enescu R.
CIMPEAN L.
ARUXANDEI E.
Stanescu R.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Marian Teodorescu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

21 Sep
2023-09-21

Cu profundă recunoștință și speranță, suntem încântați să vă informăm că Marian Teodorescu, un beneficiar al campaniilor noastre, a fost operat cu succes. Perioada imediat următoare va fi dedicată recuperării, iar ulterior, Marian va începe ședințele de chimioterapie.

Azi, familia lui Marian ne-a adus o veste minunată. Cu generozitatea și solidaritatea celor care i-au fost alături, suma necesară intervenției medicale a fost colectată. În semn de recunoștință și spirit comunitar, familia Teodorescu ne-a solicitat să redirecționăm suma colectată de Asociația Salvează o Inimă, în valoare de 1138 euro, către un alt caz urgent și demn de sprijin.

Alexandru Dogaru, un tânăr de numai 17 ani, se luptă cu o formă gravă de leucemie acută mieloblastică. Alexandru este acum noua noastră prioritate și orice ajutor din partea comunității poate face diferența în lupta lui pentru viață.

Ne bucurăm să vedem cum solidaritatea și empatia transformă viața oamenilor și suntem mândri să fim parte din această comunitate care-și unește forțele pentru a aduce speranță acolo unde este cea mai mare nevoie.

Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea continuă pe care ni le-ați arătat. Fiecare gest contează și împreună putem face mai mult decât ne-am imagina.

16 Sep
2023-09-16

Dragi prieteni,

Cu nici 48 de ore în urmă, pășeam împreună pe un drum nou, un drum de speranță și solidaritate, deschis pentru a-l ajuta pe Marian Teodorescu, un tânăr în plină floare a vieții, care se luptă acum cu un diagnostic crunt de cancer. Un tânăr care are în față o intervenție chirurgicală extrem de urgentă, ce ar putea avea loc miercuri, dacă reușim să strângem fondurile necesare, 21.000 de euro.

Mesajul nostru a ajuns la peste 4200 de oameni, o mână largă de suflete care au ales să împărtășească această cauză mai departe. Ne înclinăm în fața celor 25 de persoane care au pus umărul și au donat, adunând laolaltă suma de 854 de euro. E un început, dar drumul până la atingerea scopului nostru este încă lung.

Realitatea dură cu care ne confruntăm este că, în aceste momente cruciale, Marian are nevoie de mai mult decât like-uri și distribuiri. Înțelegem că emoția ne încearcă pe toți și că este dificil să asistăm la suferința semenilor noștri. Dar acum, mai mult ca niciodată, este momentul să arătăm că nu suntem doar spectatori în această poveste, ci putem fi eroi care salvează vieți.

Vă implorăm, din adâncul sufletelor noastre, să nu lăsați indiferența să ne domine. Chiar și cei 2 euro pe care îi considerăm uneori nesemnificativi pot reprezenta pentru Marian diferența între viață și moarte.

În fiecare dintre noi zace puterea de a face bine, de a întinde o mână de ajutor, de a oferi speranță. Hai să nu fim "prea puțini care ajutăm", ci să formăm o mare de oameni uniți în dragoste și compasiune, care dau șansa la viață și vindecare.

Împreună putem să construim miracole din mici gesturi de bunătate, să împletim compasiunea cu acțiunea și să creăm o lume în care nimeni nu trebuie să lupte singur.

Cu speranță și cu inima deschisă,

Campanie începută la data de 14.09.2023

Nume: Teodorescu

Prenume: Marian

Vârsta: 34 ani

Suma necesară: 21000€

Diagnostic: Carcinom timic. (cancer)

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Memorial din București

 

Povestea lui Marian: Un luptător în fața celui mai mare adversar 

 

Marian, un tânărde 34 de ani, a cunoscut valoarea muncii și sacrificiului încă de tânăr. La vârsta de 18 ani, imediat după terminarea studiilor liceale, Marian s-a angajat în domeniul construcțiilor, muncind din greu atât în România cât și în străinătate, în Germania și Suedia. A reușit, din munca sa asiduă, să ridice fundația unui cămin, ajungând până la etapa în care a pus acoperișul casei.

Însă, în iarna trecută, visul lui Marian de a construi un viitor sigur s-a întrerupt brusc, confruntându-se cu dureri în piept și o tuse persistentă. După investigații medicale, a primit un diagnostic care i-a înghețat sufletul: carcinom timic.

Aflând de existența unui medic specializat la Spitalul Memorial, Marian și-a pus toată speranța în mâinile acestuia, fiind programat pentru o operație vitală în data de 20 septembrie. Operația și tratamentul ulterior au un cost substanțial de 21000 de euro, o sumă pe care Marian și familia lui încearcă să o strângă prin apelul la generozitatea și empatia oamenilor cu suflet mare.

În mijlocul acestei lupte, Marian își găsește puterea de a împărtăși un mesaj:

"Dragii mei,

Sunt Marian, un om care a construit multe, dar acum am nevoie de ajutor pentru a construi speranța pentru un viitor. Fiecare zi este o luptă, iar timpul pare că se împuținează. Vă rog, din suflet, să mă ajutați să strângem fondurile necesare pentru tratament.

Fiecare euro contează, fiecare gest de solidaritate îmi aduce speranța la viață. Vă mulțumesc pentru generozitate și pentru timpul acordat.”

Marian nu este doar un luptător; el este un simbol al speranței, al voinței de fier și al credinței nestrămutate. În această încercare grea, el își pune încrederea în bunătatea umană, sperând că împreună vom putea să construim un pod peste dificultățile momentului prezent.

Ajutându-l pe Marian, nu doar că îi oferim o șansă la vindecare, dar demonstrăm și puterea comunității, valoarea solidarității și triumful iubirii și speranței peste temeri și incertitudini.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această misiune de salvare a vieții lui Marian. Fiecare donație contează, fiecare gând bun îl poate ajuta să meargă mai departe.

Împreună, putem face diferența. Împreună, putem aduce speranță și putem salva o viață.

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele MARIAN TEODORESCU