whatsapp-widget

Mario Voinea

Campanie activa 16 zile
0.31541666666667% Complete

Suma primita

1.893 €

Necesari

600.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Cosmin F.
Tujan M.
Revolut B.
Emanuel G.
Dl P.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Mario Voinea

Campanie activa 16 zile

Update-uri campanie

20 May
2024-05-20

Media

 1. ȘTIRI PE SURSE-1,2 milioane de euro - prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său

 2. HUBB PRESS-Prețul vieții unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său este de 1,2 milioane de euro.

 3. ZIARE 24 ONLINE-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui copil de un an și 6 luni și a fratelui său. Poți fi TU salvarea lor!

 4. AGORA PRESS-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

 5. ZIARUL DE PE NET-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

 6. BOTOȘĂNEANUL-1,2 milioane de euro, prețul pus pe viața a doi frați care suferă de o boală extrem de rară

 7. SUCEAVA NEWS-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

 8. ZIUA DE CONSTANȚA- 1,2 milioane de euro - prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Cum îi poți ajuta

 9. UNIVERSUL ARGEȘEAN-1,2 milioane de euro – prețul vieții unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

 10. REALITATEA DOROHOIANĂ-1,2 milioane de euro - prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

 11. INFO IASI-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său

 12. IAȘI INFO-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

 13. GAZETA DE SUD-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui copil de un an și 6 luni și a fratelui său. Poți fi TU salvarea lor!

 14. GAZETA DE BOTOȘANI-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui copil de un an și 6 luni și a fratelui său. Poți fi TU salvarea lor!

 15. DOTTO TV-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

 16. ABC NEWS ROMÂNIA-1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui bebeluș de un an și 6 luni și a fratelui său. Află cum poți fi TU salvarea lor!

Campanie inițiată pe data de:09.05.2024

Nume: Voinea

Prenume: Mario

Vârstă: 2 ani

Sumă necesară: 600.000 euro

Diagnostic: paraplegie plastică ereditară tipul 56

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul de copii Quensland Australia
 

Viața la 600.000 de euro: Doi frați, o boală rară și o șansă în Australia

Astăzi, ne adresăm dumneavoastră pentru a vă împărtăși și solicita sprijin într-un caz profund emoționant și critic: povestea familiei Voinea.

Vlad și Mădălina Voinea sunt părinții a trei copii extraordinari, care în fața adversității au arătat o reziliență uimitoare. Cu trei ani în urmă, familia lor a fost zguduită de vestea că David, primul lor fiu, a fost diagnosticat cu leucemie. Datorită tratamentului primit la prestigiosul spital Bambino Gesu din Roma, David și-a revenit remarcabil. Această victorie a fost, însă, umbrită curând de o nouă provocare devastatoare.

La scurt timp după nașterea celui de-al doilea copil, Mario, familia Voinea a descoperit că bucuria lor va fi din nou testată. Mario a fost diagnosticat cu parapareza spastică ereditară tipul 56, o condiție genetică rară care afectează celulele nervoase responsabile de mișcările voluntare. Această boală a transformat viața lui Mario într-o luptă continuă pentru mobilitate și independență.

Situația a devenit și mai gravă când Medeea, cel mai mic membru al familiei, a fost diagnosticată cu aceeași boală încă de la naștere. Astfel, familia Voinea se confruntă acum cu provocarea de a gestiona nevoile a doi copii cu o afecțiune severă și progresivă, în timp ce încearcă să mențină o viață normală pentru David, care încă se recuperează după leucemie.

Astăzi, există o rază de speranță pentru Mario și Medeea. Un tratament inovativ de terapie genetică, dezvoltat în Australia, oferă o posibilitate reală de îmbunătățire semnificativă a calității vieții lor. Acest tratament presupune administrarea unei injecții unice care poate restaura funcțiile motorii pierdute. Costul tratamentului este, însă, de 1,2 milioane de euro pentru ambii copii - o sumă enormă pentru orice familie.

Până în prezent, familia Voinea a reușit să strângă 213,320 de euro, dar drumul până la suma necesară este încă lung. Timpul este un factor critic, deoarece tratamentul trebuie aplicat cât copiii sunt încă mici pentru a maximiza efectele terapiei.

Declarația Mădălinei Voinea: "În fiecare zi, privindu-i pe Mario și Medeea, simt un amestec de durere și speranță. Nu pot să descriu disperarea de a vedea că propriii tăi copii nu pot sta, nu pot vorbi, nu pot merge, când ar trebui să exploreze lumea în jurul lor. Dar nu ne vom da bătuți. Terapia din Australia este mai mult decât o șansă; este visul nostru ca Mario și Medeea să poată alerga și juca ca orice copil. Vă rugăm să ne ajutați să transformăm acest vis în realitate."

Prin urmare, facem apel la generozitatea și solidaritatea dumneavoastră pentru a ajuta acești copii să aibă o șansă la o viață normală. Orice contribuție, indiferent de dimensiune, poate face o diferență enormă. Vă invităm să vă alăturați acestei cauze și să sprijiniți eforturile noastre prin donații, distribuirea acestei scrisori sau organizarea de evenimente de strângere de fonduri.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: MARIO VOINEA