whatsapp-widget

Matias Crîșmaru

Campanie activa 6 zile
24.374068554396% Complete

Suma primita

8.178 €

Necesari

33.550 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_660511b4d5477_Matias-Crismaru-28.03.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

PETERS M.
BRATA B.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Matias Crîșmaru

Campanie activa 6 zile

Update-uri campanie

28 Mar
2024-03-28

Cu inima strânsă și lacrimi în ochi, ne îndreptăm spre un alt capitol al luptei noastre. Astăzi, în biroul domnului doctor, cu fiecare cuvânt spus, pământul nostru s-a cutremurat din nou. Matias, micuțul nostru luptător, se confruntă cu o scădere a analizelor sale, o veste grea, o povară pe care niciun părinte nu ar trebui să o poarte.

Sărmana noastră lumină, Matias Crîșmaru, la doar 6 ani, se zbate în umbra unui diagnostic nemilos: Sarcom Ewing, un cuvânt care ne distruge sufletele, care ne fură liniștea și ne îngheață înfricoșarea în inimile noastre. Cancerul, un inamic crud și nemilos, îi amenință copilăria, îi răpește inocența și îi schimbă pentru totdeauna drumul.

Cu fiecare clipă care trece, simțim că timpul se strecoară printre degete, că fiecare zi ne îndepărtează de speranță. Dar nu suntem singuri în această călătorie plină de dureri și lacrimi. Ne uităm în ochii voștri, în sufletele voastre pline de compasiune și dragoste, și ne simțim susținuți, ne simțim împrejmuriți de o comunitate care împărtășește povestea noastră de durere și speranță.

În fața noastră se întinde un drum lung și anevoios. Ședințele de chimioterapie și radioterapie vor fi ca niște bătălii pe care Matias trebuie să le câștige cu fiecare picătură de curaj și fiecare zâmbet forțat. Dar, în această luptă, ne agățăm de o rază de lumină, de o promisiune a speranței - transplantul de celule stem, un pas crucial către vindecare, către o nouă șansă la viață.

Dar pentru a ajunge acolo, avem nevoie de ajutorul vostru, de brațele voastre întinse și de inimile voastre generoase. Suma necesară, 33550 EURO, ne pare o fărâmă de univers întreg, dar știm că fiecare donație, fiecare gest de bunătate, poate face diferența între întuneric și lumină pentru Matias și familia sa.

Într-o încercare disperată de a-i oferi o șansă la viață, ne îndreptăm privirile spre o clinică privată din Turcia, unde fiecare tratament este o fărâmă de speranță aruncată în furtuna cancerului. Știm că această călătorie nu va fi ușoară, că ne așteaptă zile întunecate și nopți nedormite, dar suntem hotărâți să luptăm, să luptăm până la ultima suflare pentru Matias.

Înconjurăm cu dragoste și speranță numele său - Matias Crîșmaru - și strigăm către ceruri rugăciuni de vindecare și alinare. Să împărțim împreună povestea sa, să îi fim alături în această bătălie pentru viață și să îi dăruim lumina pe care o merită.

28 Mar
2024-03-28
Plati efectuate Fisier 1

Povestea lui Matias nu este doar despre lupta cu boala, ci și despre speranță, despre o comunitate care se unește pentru a-l sprijini în această călătorie dificilă. Astăzi, Asociația "Salvează o inimă" a făcut un pas semnificativ în această direcție, achitând suma de 3.300 EURO pentru începerea tratamentului necesar de chimioterapie și radioterapie la o clinică privată din Turcia. Este un gest de o generozitate copleșitoare și un mesaj puternic de solidaritate.

Cu toate acestea, drumul către vindecare este lung și costisitor. Suma necesară pentru tratamentul complet al lui Matias se ridică la 33.550 EURO, o sumă uriașă pentru o singură familie. Dar împreună, ca o comunitate unită, putem face față acestei provocări. Fiecare contribuție, fiecare gest de sprijin poate aduce ziua în care Matias va putea alerga din nou fără griji, va putea râde și se va bucura de copilărie, mai aproape.

Lupta noastră continuă! Este un apel la bunătate, la generozitate, la a oferi un viitor unui copil care se luptă cu o boală nemiloasă. Este un apel la umanitate, la a ne uni forțele pentru a aduce lumină în viața lui Matias și a familiei sale. Împreună, putem transforma speranța în realitate, putem scrie un nou capitol în povestea lui Matias, unul plin de sănătate și zâmbete.

Vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați ales să fiți parte din această luptă, să oferiți nu doar resurse financiare, ci și speranță, curaj și iubire. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare contează enorm în lupta împotriva cancerului. Haideți să fim împreună pentru Matias, să îi oferim șansa la o viață plină și fericită. Pentru că împreună, suntem mai puternici, și împreună, putem face minuni.


 

25 Mar
2024-03-25

Bună seara... nu am mai postat nimic pentru că nu am avut noutăți. Astăzi, medicul ne-a externat. Cu toate că analizele după chimioterapie nu arătau prea bine, mediul de acolo nu îi făcea bine... Așa că am venit să stăm la hotel cu Matias până miercuri, când revenim din nou pentru analize. Să știți că el astăzi a început să se dea jos din pat... și să stea puțin în picioare, dar ținut de noi, sprijinit. Aici, la hotel, a exersat singur... Până să vedeți voi cu ochii voștri, nu am vrut să treacă seara asta fără să vă arăt minunea care s-a petrecut... datorită rugăciunilor voastre... 🙏🙏🙏 am reușit să îi facem băiță în cădiță la hotel. Până acum, stătea doar în pat, nu se putea mișca... Cu greu, dar am reușit... Mulțumim lui Dumnezeu ❤️🙏

Campanie inițiată la data de: 21.03.2024

Nume de familie: Crîșmaru
Prenume: Matias
Vârstă: 6  ani
Sumă necesară: 33550 EURO

Diagnostic:Sarcom Ewing (CANCER)

Ședințele de chimioterapie și radioterapie vor fi efectuate la o clinică privată din Turcia

Împreună pentru Matias: O luptă pentru Viață 

Venim la voi cu o poveste care ne-a atins profund și ne amintește de fragilitatea vieții, dar și de forța comunității noastre de a face diferența. Matias, un băiat curajos de doar câțiva ani, se confruntă din nou cu o luptă terifiantă împotriva cancerului. Diagnosticat inițial în 2020 cu sarcom Ewing, Matias a demonstrat o forță remarcabilă, învingând boala după o serie lungă și epuizantă de tratamente. Însă, destinul i-a pregătit un nou obstacol - boala a recidivat într-o formă mult mai agresivă, cu metastaze osoase și la coloană.

În aceste momente, familia sa este copleșită de disperare și durere. Mama lui Matias își varsă durerea, spunându-ne: "Ne simțim neputincioși și frânți. Am crezut că am învins monstrul odată, dar el s-a întors mai furios ca niciodată. Inima mea se frânge văzându-l pe Matias luptându-se din nou. Suntem disperați. Avem nevoie de ajutorul vostru mai mult ca oricând."

În prezent, Matias și familia sa se află în Turcia la Clinica Medical Park, sub îngrijirea Asst. Prof. Dr. Koray YALCIN. Urgența situației nu permite așteptarea rezultatelor biopsiei fără inițierea tratamentului. Prin urmare, medicii au decis să înceapă două cure de chimioterapie în încercarea de a reduce tumora, o abordare esențială pentru a-i oferi lui Matias șansa la un tratament eficient.

Pentru a continua această luptă, familia lui Matias are nevoie de sprijinul nostru pentru a acoperi costurile tratamentului, care depășesc cu mult posibilitățile lor financiare. Suma necesară este de 33,550 Euro, o cifră enormă pentru o familie deja împovărată de greutățile vieții.

Vă îndemnăm să vă uniți cu noi în această luptă pentru viața lui Matias. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, poate aduce o rază de speranță și poate face diferența între viață și durere. Împreună, putem oferi lui Matias și familiei sale sprijinul de care au atâta nevoie în aceste momente critice.

Pentru donații, vă rugăm să accesați site-ul nostru oficial sau să contactați direct Asociația Salvează o Inimă. În numele lui Matias și al familiei sale, vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor și pentru bunătatea voastră. Împreună, putem aduce lumină în momentele cele mai întunecate și putem lupta pentru o cauză nobilă - viața unui copil.
 

Denumirea entității: Asociația "SALVEAZĂ O INIMĂ"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN):

Cont în RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont în Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont în USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați "MATIAS CRISMARU" în detaliile plății.