whatsapp-widget

Mihaela Axenti

Campanie din trecut 0 zile
12.344675925926% Complete

Suma primita

26.665 €

Necesari

216.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6058939fdba44_Mihaela-Axenti-22.03.2021.pdf
doc_602fa08651a58_Mihaela-Axenti-19.02.2021.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

MUNTEANU A.
FECHETE A.
SBIRLEA C.
MUNTELE L.
TURCU R.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Mihaela Axenti

Campanie din trecut

Update-uri campanie

18 May
2022-05-18

Pentru mine doar așa rămâi în amintiri puiule , o luptătoare cu zâmbetul pe buze 😭

Drum lin la cer Mihăița și odihnă veșnică printre îngeri , ai obosit să lupți și cum Doamne să nu te înțelegem 😭😭😭

Condoleanțe și putere familiei îndurerate …

09 May
2022-05-09

Mihaela continua sa lupte, dar fara operatia si inimioara artificiala ea nu va putea invinge. Minunea pentru Mihaela zilele acestea suntem noi, doar oamenii, doar noi ii putem oferi sansa sa traiasca, sansa sa isi salveze viata. Aceasta fetita este extrem de puternica, dar cat de puternica nu ar fi, Mihaela nu ar putea invinge fara ajutorul nostru... La moment avem colectati peste 75000 euro, dintre care pentru transportarea ei de urgenta, la data de 03 martie  cu avionul privat si medici la bord au fost transferati 15000 euro. Medicii de acolo imediat au preluat-o, pentru ca starea era grava. Plus 11000 euro au fost transferati pentru ca a fost internata la terapia intensiva, unde in fiecare zi a fost supusa  la  zeci de investigatii, proceduri si alte tratamente pentru a stabili cursul corect al tratamentului. Verdictul medicilor, este crunt: Unica salvarea a micutei este operatia cu inima artificiala cu doua clapane ce ajunge la 190000 euro, doar operatia si aceasta inimioara de care depinde acum viata Mihaelei. Noi ne rugam pentru ea, si credem intr-o minune inainte de Sfintele Sarbatori de Pasti. Va rugam din toata inima, sa fim ingerii pe pamant  pentru ea, sa ii oferim sansa sa traiasca, sa respire si sa se bucure de viata, asa cum o facea in ultimul jumatate de an... 

14 Apr
2021-04-14

Starea Mihaelei e cat de cat  stabila, inimioara noua, incetul cu incetul se adapteaza cu alte organe, starea ei inca se considera destul de grea si e nevoie de mult timp si recuperare. Pshilogoc micuta este stresata, mamica ne-a zis  ca doar plange si nu lasa pe nimeni sa se apropie, sarmanica face si crize de panica... Tare mult ne dorim ca chinurile ei sa se finiseze, pentru ca a suferit atat de mult, Doamne atata durere a incaput in sufletelul ei micut, atatea tratamente, mamica  ar da orice doar sa isi vada micuta ca zambeste din nou. Aceasta boala i-a stirbit totul((( Insa speram din suflet ca acest drum spre recuperare lung si anevoios sa fie ultimele picaturi de suferinta si sa revina acasa cat mai curand sa simta, sa traiasca si ea copilaria pe care o merita fiecare copilas, e atat de dureros e tare dureros sa o vedem cu atatea perfuzii...  nici nu ne putem imagina ce se intampla in inima mamei... Dragi oameni,  va rugam din numele ei, pentru ca ea sarmana deja nu mai are putere,  sa ii sustinem pana la urma, e mare nevoie de noi, disperarea inca e mare, frica inca e mare, neputinta familiei e si mai mare... sufera prea mult aceasta familie... Va rugam sa nu ii lasam pentru ca Mihaela fara noi, fara ajutorul nostru nu ar avea sansa la viata. Din orice din orice colt, cat puteti si cat va lasa inima va rugam sa donati. 

10 Mar
2021-03-10

Mihaela se simte mai bine și în curând urmează să ne externeze să mergem acasă. Cu multă stimă și respect față de dumneavoastră vrem să vă multumim enorm de mult că sunteți alături de noi și ne susțineti ne înclinăm în fața dumneavoastră și a întregei echipe "SALVEAZĂ O INIMĂ" sunteți un inger pe pământ cu credință în Dumnezeu și în tot ce faceți pentru sute de copii , vă suntem foarte recunoscători că existați și ne-ați dat o șansă la viață.Vă  mulțumim foarte mult sunteți un inger pentru micutț mea Mihaela fără ajutorul dumneavoastră și a donatorilor dumneavoastră nu puteam să ne permitem să ne salvăm copilul. Vă mulțumim din toată inima!

03 Mar
2021-03-03

Oameni de bună credință haideți in continuare să susținem cazul Mihaelei , situația e încă foarte critică , recuperarea va fi una lungă și deloc ușoară , deci susținerea noastră este indispensabilă , orice mică sumă donată contează pentru a susține recuperarea ei . Forza Mihaela ❤️🙏.Distribuim și Donăm in continuare pentru a o vedea cit de curînd acasă pe micuța noastră luptătoare !

26 Feb
2021-02-26

Mihaela încet cu încetul se simte mai bine dar în momentul de față este la terapie intensivă și este conectată la oxigen. A  început să vorbească și  mânânce. 

Slavă lui Dumnezeu pentru toate! 

22 Feb
2021-02-22

Mihaela acuma este un pic mai bine medicii spun ca azi o sa incerce sa scoata de la aparatul de ventilație mecanică și pe urmă ne vor spune mai multe despre starea ei o să vadă cum va fi fără aparat.

20 Feb
2021-02-20

Mihaela trebuie să stea timp de 48 de ore o vor ține la terapie intensivă intr-un somn adânc.Micuța a ieșit din operație ieri la ora 20:00

19 Feb
2021-02-19

Micuța Mihaela a intrat în operație să îi ținem pumni strânși pentru a depăsi acest obstacol cu bine.

Asociația Salvează o inimă ia achitat astazi suma de 32000 de euro ne mai rămâne să strângem suma de 68000 de euro.

Vă vom ține la curent cu starea ei post operatorie!

16 Feb
2021-02-16

Azi am primit o veste cât cerul de mare. Fundația Sfantul Gheorghe din Republica Moldova prin intermediul platformei de donați online caritate.md va contribui cu suma de 90.000 de euro.

Pe această cale le mulțumim din inimă pentru devotament și implicare.

Ne mai rămâne să strângem suma de 93.000 de euro.

06 Feb
2021-02-06

În urma investigațiilor medicale familia Axenti a primit cea mai grea veste primită până acum. Micuța lor Mihaela Axenti are nevoie de transplant de inimă URGENT iar costurile ajung la 200.000 de euro.

Campanie începută la data de 28.01.2021

Nume: Axenti

Prenume: Mihaela

Vârsta: 4 ani

Suma necesară: 200.000 euro

Diagnostic: Miocardie, defect septal atrial

Clinica unde va efectua operația și tratamentul: Emsey Hospital, Turcia

 

Povestea micuței Mihaela

 

Oameni dragi, vin cu un mesaj disperat și cu o mare rugăminte să ne ajutați să-mi salvez fetița!

Așa începe mesajul unei mame îngenuncheate de o situație în care nimeni nu ar vrea să fie: fiica ei de numai câțiva anișori are grave probleme de sănătate.

Mihaela s-a născut cu defect septal atrial, o gaură în inimioară și, deși a fost operată în repetate rânduri, starea fetiței s-a agravat, mușchiul inimii inflamându-se. A ajuns, biata de ea, la numai 4 anișori, să aibă insuficiență cardiacă, iar medicii din țară nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire.

Mihaela are nevoie de un motoraș la inimă. Am găsit o clinică de peste hotare, care a acceptat să ne salveze fetița, însă este foarte costisitor...

„Motorașul” despre care vorbește mama copilei este transplantul de inimă artificială, iar costul intervenției și al tratamentelor ulterioare care îi pot salva viața Mihaelei este de 20000 Euro. Suma este una exorbitantă pentru mulți dintre noi, însă viața unui copil valorează mult mai mult de atât, așa că acești bani trebuie strânși pentru a o salva pe micuță.

Nu mai cunoaștem unde să apelăm și cum să ne salvăm fetița! Vă implor din suflet, ajutați-ne cu orice mică donație pentru că acum viața ei depinde de această sumă imensă pentru noi, ne-a transmis îndurerată la maximum Axenti Lilia. 

Uitați-vă la chipul Mihaelei, vedeți inocența, fragilitatea și frumusețea pe care numai un copilaș curat le poate avea. Puteți trece mai departe, știind că va muri fără ajutorul nostru? Trebuie să ne mobilizăm și pentru această fetiță și să donăm fiecare cât poate, astfel încât împreună să reușim să fim salvarea ei. 

Mihaela trebuie să trăiască, iar noi îi putem oferi acest drept prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. 

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar numele copilului (Mihaela Axenti)!