whatsapp-widget

Nadia Bondariu

Campanie din trecut 0 zile
94.856833333333% Complete

Suma primita

28.457 €

Necesari

30.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_62b943fd2dcb6_Nadia-Bondariu-27.06.2022.pdf
doc_62b943fd06f20_Bondariu-Nadia-27.06.2022.pdf
doc_62b98a45e506f_Bondariu-Nadia-nr.2-27.06.2022.pdf
doc_62c6950eaea05_Nadia-Bondariu-07.07.2022.pdf
doc_62d1798c7f471_Nadia-Bondariu-15.04.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CRISTEA C.
Toma V.
Gheorghe F.
SAFTA V.
CIUPE I.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Nadia Bondariu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

15 Feb
2023-02-15

Stiu ca multi dintre voi va intrebati ce s-a mai intamplat cu fetita noastra deoarece pe site-ul asociatiei Salvează o inimă nu mai apare cazul Nadiei de ceva vreme pentru ca a fost transferata la un spital de stat din cauza unei complicatii abdominale foarte severe. Dupa multe alte complicatii si operatii Nadia inca rezista, dar medicii nu ne mai dau sperante. De cateva luni ne-am intors acasa, Nadia fiind momentan internata la sectia de Ingrijiri Paliative de la spitalul Sf. Maria. Nici o imbunatatire nu s-a produs in starea ei neurologica, fiind in continuare in stare vegetativa, dar totusi mai speram intr-o minune, pentru ca daca ea e atat de puternica si a trecut prin atatea, trebuie sa putem si noi. Si asta ne da putere sa mergem inainte si sa nu renuntam la dorinta de a adopta din nou, pentru ca sunt copii minunati care abia asteapta sa iubeasca si sa fie iubiti.

Multumim din suflet tuturor celor care ne-au fost alaturi si ne-au ajutat cunoscuti si necunoscuti!! Asociatiei @Salveaza o inima care chiar ne-a ajutat enorm! Si chiar va incurajez sa donati in continuare pentru ca banutii chiar ajung la oamenii cu nevoi. Noua ne-au achitat datoriile inainte de a se fi strans inca toti banii!

Nadia cu siguranta va multumeste tuturor celor care i-au adus un zambet si un gand bun! Si sunt atat de multi copilasi minunati care merita si ei o sansa la o viata normala. Asa ca nu ezitati sa adoptati daca aveti posibilitatea! Noi nu regretam nimic, ne bucuram enorm ca avem parte de ea atat cat va fi si ca are pe cineva alaturi in aceste clipe grele! Viata e tare grea uneori dar totusi trebuie sa o privim cu bucurie si incredere ca vom reusi sa trecem peste orice, mai ales daca avem sustinere si iubire din partea celor din jur! Multumim tuturor!

 

 

15 Jul
2022-07-15
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 44479.83 RON conform ordinului de plată atașat.

Starea de sănătate a Nadiei este gravă și a fost transferată catre spitalul Marie Curie din București.

Ne rămâne doar să ne rugăm să se facă bine!

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

 

11 Jul
2022-07-11

După un weekend în care am crezut că o vom pierde parcă s-a mai arătat o scânteie de speranță. În sfarsit se pare ca Nadia noastră răspunde la acest nou tratament și se vede o îmbunătățire în analizele ei. Pericolul încă nu e depășit, dar măcar vedem o ameliorare cât de cât. 
Bucuria ne este umbrită de plata facturilor. Numai pe ultimele 2 saptamani factura a fost de 58800 de lei. Bănuții care s-au strâns până acum deja s-au terminat și apelez din nou la bunătatea oamenilor cine mai poate să distribuie sau să doneze atât cât se poate. 
Un suflet ața mic și nevinovat nu ar trebui să fie nevoit să treacă prin așa chinuri! Dar Nadia mi-a arătat ce înseamnă cu adevărat să lupți pentru viața ta! Așa că voi lupta și eu cu tot ce pot să o ajut să reușească! 
# Hai Nadia!

07 Jul
2022-07-07
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 58882.30 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

05 Jul
2022-07-05

Oameni frumoși, cu ajutorul vostru am reușit să strângem suma necesară pentru ca Nadia noastră să continue tratamentul încă o perioadă. Nu am cuvinte să vă mulțumesc ca să îmi simțiți recunoștința din suflet mai tare. Nu mă așteptam să se mobilizeze toată lumea așa de repede și să fie atât de dornică să ne ajute. Mulțumim încă o dată!

Starea de sănătate a Nadiei încă este incertă, are imunitatea foarte scăzută, nu răspunde la tratamente așa cum ne dorim, a făcut și meningită și nu i se poate face drenajul ventriculo-peritoneal momentan din cauza acestor complicații. Nadia este un copil puternic, luptă cu toate forțele, se vede că suferă dar nu se dă bătută! Sperăm totuși că lucrurile vor începe să se îmbunătățească și pentru noi și să răsară soarele și pe strada noastră! Sperăm, sperăm și iar sperăm!

(Daniela Bondariu, mama Nadiei)

27 Jun
2022-06-27
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi  și suma de 25694.45 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

27 Jun
2022-06-27
Plati efectuate Fisier 1 Fisier 2

Asociația Salvează o inimă a achitat azi facturile în valoare de 48686.08 RON și 1250 RON conform ordinului de plată atașat.

Vă mulțumim!

Lupta noastră continuă!

Campanie începută la data de 22.06.2022

Nume: Bondariu

Prenume: Nadia

Vârsta: 4 ani

Suma necesară: 22.000€

Diagnostic: tumoră cerebrală, hidrocefalie

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza (Brain Institute), București

 

Povestea Nadiei

 

Unul dintre cele mai nobile gesturi pe care le poți face ca om este să adopți un copil, să-l iei și să-l crești ca și când ar fi al tău, să-l iubești și să-i oferi familia de care are nevoie pentru a trăi o viață frumoasă, pentru a se dezvolta armonios și a fi, la rândul său - când va crește - un om minunat.

Să fii părintele unui copil care nu este al tău implică multă responsabilitate, mult curaj, multă dăruire și o doză de imprevizibil. Imprevizibilă a fost și situația Nadiei Bondariu, o fetiță de 4 anișori veselă, iubăreață, sociabilă și zglobie. Înfiată de Daniela și Victor în noiembrie, anul trecut, copila a început să aibă dureri de cap din ce în ce mai frecvente și mai puternice la doar zece luni de când a început să aibă, oficial, mamă și tată. 

Soții Bondariu au mers cu ea la spital și acolo au aflat că Nadia avea o tumoră cerebrală profundă de 5 centimetri diametru, fapt care îi provoca și o hidrocefalie semnificativă.

Am stat internate două săptămâni la Spitalul de Neurochirugie din județul Iași, dar cu toate că starea ei se agrava, nu s-au făcut progrese. Fetița a început să aibă dificultăți locomotorii din ce în ce mai mari. Astfel, am început să căutăm alte alternative unde am putea să îi dăm acestui copilaș minunat mai multe șanse la o viață normală, povestește Daniela Bondariu, mama adoptivă a Nadiei.

Așa au ajuns la Spitalul Monza din București, unde medicii i-au extirpat 80% din tumoră, restul fiind corp comun cu nervul optic. Din păcate, situația nu s-a rezolvat, hidrocefalia fetiței nu s-a ameliorat, deci nici starea ei nu s-a îmbunătățit. Au trecut mai bine de două luni de la operație, iar Nadia încă nu se mișcă, nu vorbește, iar când deschide ochii nu pare să fie prezentă. Nici alte șase intervenții chirurgicale nu au reușit să reducă hidrocefalia.

La ora actuală, copila este la Terapie Intensivă, părinții așteptând o ameliorare astfel încât să poată fi supusă unei alte operații de drenare a lichidului care îi inundă creierul.

Am încercat, pe cât posibil, să susținem singuri financiar costurile tratamentelor și spitalizării, dar după două luni încep să ne depășească facturile. Momentan avem datorii de peste 100.000 de lei și nu știm ce va mai urma. Trăim în continuare cu speranța că Nadia își va reveni complet și că vom pleca în curând acasă, la o viață normală, iar fetița noastră mult dorită se va putea bucura de toate activitățile copilăriei, ne-au scris Daniela și Victor.

Cei doi tineri părinți sunt copleșiți, atât de situația fetiței căreia doresc să-i ofere o viață frumoasă, cât și de situația financiară provocată de gravele ei probleme de sănătate. Nici nu știu ce să mai facă, unde să mai ceară, la cine să apeleze... Într-o ultimă instanță, au făcut apel la noi, sperând că vor găsi mila și sprijinul de care au nevoie pentru a-i oferi Nadiei o șansă în plus la viață.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” este o rază de speranță pentru îngerașul nevinovat de pe patul de spital. Donează și tu pentru Nadia!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Nadia Bondariu!