whatsapp-widget

Nicolae Turcu

Campanie din trecut 0 zile
84.944942528736% Complete

Suma primita

14.780 €

Necesari

17.400 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65f1779292a07_Nicolae-Turcu-13.03.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Surugiu G.
Adrian-mihaita C.
NICOLA A.
BANICA M.
Nicoleta O.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Nicolae Turcu

Campanie din trecut

Update-uri campanie

18 Mar
2024-03-18

HAPPY END!!!

Într-o zi marcată de speranță și temeri împletite, Nicolae, un luptător curajos, a fost confruntat cu provocarea vieții sale: o intervenție chirurgicală majoră pentru a corecta tetralogia de Fallot, o afecțiune cardiacă complexă care i-a umbrit zilele. Pe 14 martie 2024, timpul parcă s-a oprit, în timp ce operația lui Nicolae se desfășura, durând mai bine de șapte ore. În acele momente de așteptare, inima bunicii lui Nicolae a fost strânsă de emoție, frică și speranță, sentimente pe care le-am împărtășit cu toții, formând un lanț uman de solidaritate și compasiune în jurul lui.

Intervenția a avut loc la Spitalul Monza din București, unde mâinile pricepute ale chirurgilor au lucrat neîncetat, desenând calea către un nou început pentru Nicolae. Cu fiecare trecere a minutelor, emoțiile au crescut, încărcând aerul cu tensiune și rugăciuni nerostite.

Acum, cu inima lui Nicolae bătând mai puternic și mai sănătos decât oricând, privim către viitor cu ochi plini de lacrimi de ușurare și bucurie. Starea lui de sănătate este bună, un semn că cele mai grele momente au fost depășite. Urmează o perioadă de recuperare, de readaptare la ritmurile vieții de zi cu zi, dar suntem plini de speranță. Nicolae va reveni pe băncile școlii, îmbrățișând normalitatea unei vieți pe care o merită, o viață plină de promisiuni și visuri așteptând să fie trăite la maximum.

Această călătorie nu a fost doar despre o operație; a fost despre curaj, despre iubirea unei familii și despre puterea unei comunități care s-a unit pentru a susține un suflet tânăr. În inimile noastre, Nicolae va rămâne mereu un simbol al speranței, al rezilienței și al triumfului vieții asupra obstacolelor.

13 Mar
2024-03-13
Plati efectuate Fisier 1

Dragi susținători și inimi generoase,

Astăzi, suntem mândri și profund emoționați să vă împărtășim o veste care ne-a umplut sufletele de speranță și gratitudine. Nicolae Alexandru Constantin Turcu, un tânăr de 16 ani plin de viață și curaj, se pregătește pentru un moment crucial în lupta sa pentru o viață sănătoasă. Diagnosticate cu Tetralogia Fallot, o afecțiune cardiacă complexă, Nicolae a trăit cu incertitudinea și frica, dar nu a fost niciodată singur în această luptă.

Într-un timp record, prin generozitatea și mobilizarea incredibilă a comunității noastre, am reușit să strângem suma necesară de 17,400 de euro. Este o dovadă a solidarității și a puterii umanității de a schimba vieți. A fost o cursă contra cronometru, dar împreună am demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când inimile noastre bat în unison pentru o cauză nobilă.

Mâine, Nicolae va intra în sala de operație la Spitalul Monza din București, iar emoțiile sunt la cote maxime. Nu doar pentru el, ci și pentru bunica sa, care a fost stâlpul de susținere în această călătorie plină de provocări. În aceste momente, cuvintele sunt de prisos, dar speranța și credința într-un viitor mai bun pentru Nicolae sunt mai puternice ca niciodată.

Asociația Salvează o Inimă a achitat astăzi suma de 87,140 de RON, conform ordinului de plată atașat. Este un pas imens spre vindecarea lui Nicolae, dar și un moment de reflecție pentru noi toți, despre ce înseamnă să dai fără să aștepți nimic în schimb.

Lupta noastră nu se oprește aici. Continuăm să susținem și alte inimi care au nevoie de ajutor, inspirați de povestea lui Nicolae și de incredibila mobilizare a comunității noastre. Vă mulțumim din suflet fiecăruia dintre voi pentru sprijinul oferit. Fiecare donație, fiecare mesaj de încurajare și fiecare gând bun ne apropie de o lume în care suferința poate fi ameliorată prin solidaritate și compasiune.

În numele lui Nicolae, al bunicii sale, și al tuturor celor pe care îi sprijinim, vă mulțumim! Lupta continuă, dar împreună, suntem mai puternici.

Cu recunoștință și speranță, Echipa Asociației Salvează o Inimă

20 Feb
2024-02-20

În doar cinci zile de la lansarea campaniei noastre emoționante de strângere de fonduri prin SMS pentru Nicolae, am fost martorii unei solidarități extraordinare. Comunitatea noastră a trimis 194 de SMS-uri, fiecare contribuind cu 2 euro, printr-un simplu mesaj la numărul 8832, cu textul "Nicolae". Acest gest de generozitate ne reamintește că, împreună, putem face minuni pentru a aduce speranță și vindecare în viața lui Nicolae. Fiecare SMS este o rază de lumină pentru inima lui, demonstrând că bunătatea umană nu cunoaște limite.

15 Feb
2024-02-15

Astăzi, vă invităm să deveniți eroi în povestea reală a lui Nicolae Alexandru Constantin Turcu, un tânăr de 16 ani care se confruntă cu o provocare de proporții uriașe: lupta cu Tetralogia Fallot, o afecțiune cardiacă complexă ce necesită intervenție chirurgicală urgentă pentru a-i oferi o șansă la o viață normală.

Nicolae este un luptător. Deși viața i-a pus în cale obstacole greu de imaginat, el continuă să viseze și să zâmbească.. Crescut de o bunică devotată, care a făcut sacrificii nenumărate pentru a-l vedea fericit și sănătos, Nicolae se pregătește acum pentru cea mai importantă luptă: o operație programată pe 14 martie 2024, la Spitalul Monza din București, o instituție recunoscută pentru excelența în tratamentul afecțiunilor cardiace.

Pentru Nicolae, această operație nu este doar o procedură medicală, ci reprezintă poarta către viitor, spre zile pline de promisiuni și visuri împlinite. Suma de 17400 EURO necesară intervenției este, însă, un munte greu de escaladat pentru Nicolae și bunica sa.

Aici interveniți voi, comunitatea noastră generoasă și plină de compasiune. Prin simpla trimitere a unui SMS la 8832 cu mesajul "Nicolae", contribuiți cu 2 EURO la fondul pentru operația lui Nicolae. Fiecare SMS înseamnă o rază de speranță, o șansă în plus pentru Nicolae de a trăi o viață plină, liberă de constrângerile unei boli cardiace.

Într-o lume în care suntem adesea copleșiți de propriile provocări, a alege să ajuți este un act de curaj și de bunătate supremă. Fiecare dintre noi are puterea de a schimba vieți, de a aduce lumina unde este întuneric și de a oferi speranță acolo unde ea pare să se stingă.

Vă rugăm, nu treceți nepăsători pe lângă această șansă de a face bine. Printr-un gest mic, puteți oferi lui Nicolae și bunicii sale forța de a crede în minuni. Împreună, să scriem un final fericit pentru povestea lui Nicolae, să-i oferim oportunitatea de a visa la un viitor fără limite.

Donând astăzi, veți purta mereu în inimă certitudinea că ați fost parte din ceva cu adevărat măreț: salvarea unei vieți. Nicolae vă mulțumește din suflet pentru fiecare șansă în plus la viață pe care i-o oferiți.


 

07 Feb
2024-02-07

În această lume plină de provocări, există povești care merită spuse și sprijinite, iar povestea lui Nicolae Alexandru Constantin Turcu, un tânăr de 16 ani, este una dintre ele. Nicolae se confruntă cu o provocare majoră în viața sa, fiind diagnosticat cu Tetralogia Fallot, o afecțiune cardiacă complexă care necesită intervenție chirurgicală urgentă pentru a-i oferi o șansă la o viață normală.

Data intervenției este stabilită pentru 14 martie 2024, la Spitalul Monza din București, un centru medical de top în tratamentul afecțiunilor cardiace. Emoțiile sunt mari atât pentru Nicolae, cât și pentru bunica sa, care l-a crescut singură și care acum se confruntă cu cea mai mare provocare a vieții lor - strângerea sumei necesare pentru operație.

S-au făcut eforturi considerabile și până acum au fost strânși majoritatea fondurilor necesare. Totuși, mai avem nevoie de ajutorul vostru pentru a strânge ultimii 2.221 euro. Acești bani reprezintă nu doar costul unei intervenții chirurgicale, ci prețul speranței, al sănătății și al unei vieți pline de posibilități pentru Nicolae.

Orice contribuție, indiferent de mărime, poate face o diferență enormă în viața lui Nicolae și a bunicii sale. Fiecare donație ne apropie de obiectivul nostru și îi oferă lui Nicolae șansa la o viață mai bună, o viață fără restricții și suferință cauzate de această afecțiune cardiacă.

Ne adresăm comunității noastre largi, prietenilor, familiei și tuturor celor care simt că pot contribui la această cauză nobilă. Fie că alegeți să donați, să împărtășiți povestea lui Nicolae cu rețeaua voastră sau pur și simplu să trimiteți gânduri bune și rugăciuni, fiecare gest de sprijin contează enorm.

Împreună, putem oferi lui Nicolae Alexandru Constantin Turcu o nouă șansă la viață, o șansă la bucurie și la un viitor luminos. Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor și vă asigurăm că fiecare contribuție va fi folosită exclusiv pentru tratamentul lui Nicolae.

05 Feb
2024-02-05

Un val de speranță vine de la DIVCO PROTECT, care a donat 5000 RON, un gest care simbolizează credință și unitate.

Fiecare ajutor contează, transformând disperarea în speranță, frica în pace. Să contribuim la un viitor mai bun pentru Nicolae, unde fiecare bătaie a inimii sale aduce bucurie.

Mulțumesc pentru sprijinul vostru. Împreună, suntem puternici.

27 Jan
2024-01-27

Dragi prieteni și oameni cu inimi mari,

Mă adresez astăzi către voi cu o poveste care m-a atins profund. Este povestea lui Nicolae Alexandru Constantin Turcu, un tânăr de 16 ani, care se confruntă cu o provocare imensă: Tetralogia Fallot, o afecțiune cardiacă rară și complexă. 

Nicolae este mai mult decât un pacient sau un caz medical. Este un tânăr plin de visuri și speranțe, care, în ciuda greutăților, își păstrează optimismul și dorința de a trăi o viață plină. Fiecare zi pentru el este o luptă, nu doar cu boala, ci și cu timpul care pare să curgă inexorabil în defavoarea sa.

Campania de strângere de fonduri pentru Nicolae a început cu speranțe mari, dar realitatea ne-a arătat cât de dificil este drumul nostru. Până acum, doar 71 de persoane au contribuit, strângând suma de 804 euro. Este un început, dar departe de suma necesară de 17.400 de euro pentru tratamentul său la Spitalul Monza din București.

În această luptă, nu suntem singuri. Allianz-Tiriac a venit în ajutor cu o donație generoasă de 23.000 de RON, un gest impresionant de umanitate și solidaritate. Dar drumul până la suma necesară este încă lung și anevoios.

Mă adresez acum către fiecare dintre voi, nu doar ca un strigăt de ajutor, ci și ca un apel la compasiune și la bunătate. Nicolae nu are doar nevoie de fonduri, ci și de credința noastră într-un viitor mai bun pentru el. Fiecare euro donat, fiecare mesaj de încurajare, fiecare gând bun trimis către el înseamnă un pas mai aproape de salvarea vieții unui tânăr care merită să lupte pentru visele sale.

Haideți să ne unim forțele și să transformăm speranța în realitate. Să arătăm că, împreună, putem depăși orice obstacol și că viața fiecărui tânăr merită să fie trăită la maximum. Nicolae contează. Ajutorul tău contează.

Vă mulțumesc pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Nicolae în aceste momente atât de importante.

25 Jan
2024-01-25

În inima fiecăruia dintre noi zace puterea de a face o schimbare, de a aduce lumină acolo unde întunericul amenință să învingă. Astăzi, vă împărtășesc povestea lui Nicolae Turcu, un tânăr de numai 16 ani, a cărui viață este o luptă continuă pentru normalitate și sănătate.

🌟 Diagnostic: Tetralogia Fallot - un nume care pentru mulți poate fi străin, dar pentru Nicolae, acesta este un adversar zilnic. Inima lui Nicolae luptă o bătălie pe care niciun copil nu ar trebui să o poarte.

🏥 Speranța vine de la Spitalul Monza din București, unde tratamentul său poate fi o șansă la o viață normală, la un viitor luminos. Dar drumul către vindecare este anevoios și costisitor. Suma necesară pentru intervenția lui Nicolae este de 17.400 EURO – o sumă enormă pentru o familie obișnuită.

💖 Intră în scenă o rază de speranță: Allianz-Țiriac Asigurări, care, cu o generozitate impresionantă, a contribuit cu suma de 23.000 RON. Acest gest magnific nu este doar o donație, ci un mesaj de credință, speranță, dragoste și unitate.

🙏 Fiecare contribuție este un pas mai aproape de victorie. Efortul colectiv poate face diferența între disperare și speranță, între frică și liniște. Să ne unim și să oferim un viitor lui Nicolae, un viitor în care fiecare bătaie a inimii sale să fie un cântec de bucurie, nu un ecou al luptei.

Vă mulțumesc din suflet pentru orice sprijin, pentru fiecare gest de bunătate și pentru fiecare gând de bine trimis către Nicolae. Împreună, putem face minuni.

Campanie inițiată pe data de: 23.01.2024

Nume: Turcu

Prenume:Nicolae Alexndru Constantin

Vârstă: 16 ani

Sumă necesară: 17400 EURO

Diagnostic:Tetralogia Fallot

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea lui Alexandru...inimă de leu

Astăzi, vă scriem cu un sentiment profund de speranță și cu credința că împreună putem face o diferență semnificativă în viața unui tânăr curajos. Numele lui este Turcu Nicolae Alexandru Constantin, un băiat de 16 ani care, în ciuda provocărilor vieții, se străduiește să își urmeze pasiunile și să se bucure de fiecare zi.

Nicolae a fost diagnosticat cu tetralogie de Fallot, o afecțiune cardiacă complexă, și a fost supus primei intervenții chirurgicale la vârsta de 6 ani. Acum, el se confruntă cu o nouă provocare majoră: necesitatea unei operații de reprotezare a valvei pulmonare, o procedură vitală pentru a-i asigura o viață sănătoasă și plină.

Elev la Liceul Tehnologic Energetic, Nicolae se dedică studiilor, având note între 5 și 9, și își găsește bucuria în fotbal și înot. Bunica lui, Turcu Sofica, este stâlpul care l-a susținut în toate aceste provocări, crescându-l cu dragoste și sacrificii enorme.

Costul intervenției chirurgicale este de 17400 Euro, o sumă ce depășește cu mult posibilitățile familiei lui Nicolae. În acest moment critic, apelăm la generozitatea și bunătatea dumneavoastră. Fiecare donație, oricât de mică, aduce speranță și poate schimba radical viitorul acestui tânăr curajos.

De când era mic, am fost alături de el, văzându-l cum se confruntă cu dificultăți pe care niciun copil nu ar trebui să le întâmpine. După operația de la vârsta de 6 ani, am sperat că cele mai grele momente au trecut, dar acum, Nicolae se confruntă cu o nouă provocare care îi amenință viitorul.

Fiecare zi pe care o petrecem împreună este o binecuvântare, dar și un memento al luptei continue pentru sănătatea lui. Dragostea mea pentru el este nesfârșită, iar dorința mea este să-l văd crescând, jucând fotbal, înotând și trăind viața la maxim, așa cum merită orice tânăr.

Vă rog, din suflet, să ne ajutați. Fiecare donație, fie ea mică sau mare, este un pas către salvarea lui Nicolae, un pas spre o viață în care el să poată respira ușurat, să râdă și să viseze fără teama unei noi intervenții chirurgicale, ne-a transmis mesajul de mai sus bunica copilului .

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze nobile și să contribuiți la fondurile necesare pentru operația lui Nicolae. Donațiile pot fi făcute în conturile Asociației „Salvează o Inimă”, iar fiecare contribuție va fi un pas către un viitor mai bun pentru Nicolae.

Vă mulțumim pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră constant. Împreună, putem face o diferență reală și putem oferi speranță acolo unde este cel mai mult nevoie.
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Nicolae Turcu