Nicolas Stoica

Nicolas Stoica

Campanie activa 23 zile
95.4875% Complete

Suma primita

7.639 €

Necesari

8.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5f5517e5e2827_pp.jpg
doc_5f6479ad37b3f_Nicolas-Stoica-07.09.2020.pdf
doc_5f97e5b3789c0_Nicolas-Stoica-27.10.2020.pdf
doc_5fa01fc07a582_Nicolas-Stoica-02.11.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

STOICA G.
STOICA L.
Stoica D.
ADRIAN S.
RADU A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Nicolas Stoica

Campanie activa 23 zile

Update-uri campanie

25 Sep
2020-09-25

Speranța noastră sunteți voi‼
Va rugam sa ne  fiti alaturi ,ca avem un drum lung care necesită foarte multe investigații și controale care noi nu avem posibilități financiare ,să strângem bănuti într-un timp atât de scurt, până la următorul control care il vom avea, și sai faca biopsia din nou și următoarele investigații care ni lea recomandat .Poate ca cerem prea mult ,dar multi dintre voi stiu ca ne intelegeti prin ce trecem noi, si ca noi vrem sa facem tot ce ne stă în putință, sa fie bine ingerasul nostru ,dar sta in mainile lu Dumnezeu ,dar și al vostru ca fara voi nu putem sa luptăm in continuare . ‼                                                       Va multumim din tot sufletu pentru marele ajutor tuturor,Bunul Dumnezeu să vă ocrotească și sa va răsplătească inzecit‼

12 Sep
2020-09-12

Dragii noștri astăzi am fost la control la chirugie și la oncologie .La chirugie ne-a spus să stam liniștiți ca a îndepărtat tot ce a fost nevoie și că lichidul acela a fost benign,o sa fie un pic mai greu recuperarea că nu are voie 2 săptămâni să stea în fund dar mulțumim Bunului Dumnezeu că au acționat enorm de repede .Iar la oncologie situația este un pic mai gravă în sensul că în afară de boală lui analizele și biobsia arată că el este predispus la leucemie și peste 2 luni trebuie să venim din nou pentru biobsie și investigații să vedem cât de repede se afectează măduva . Nu știu ce aș mai putea spune...niciodată nu mă pot bucura de o veste că poate apărea altceva care îmi umbrește acel strop de fericire.

Mă rog la Bunul Dumnezeu clipă de clipă să facă o minune să fie bine ,dar parcă simt că așteptarea asta pur și simplu ne doboară tot mai mult când vedem cât de mult poate să îndure un suflet atât de nevinovat

Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru fiecare rugăciune spusă pentru copilul meu și că sunteți alături de noi atât de mulți oameni cu tot sufletul și inima.

Vă rog să îl purtați în continuare pe Nicolas în rugăciunile voastre, și să fiți mereu lângă noi!

07 Sep
2020-09-07

Nicolas Stoica a ieșit din operatie ,a decursul totul bine .Ne-a zis domnul doctor că a fost ceva nou pentru el ,că nu a mai întâlnit așa situație, efectiv testicolul era înconjurat într-un lichid lipicios care nici nu ia mai dat voie să coboare în scrot.A spus să nu ne îngrijoram că a curățat tot lichidul și ce a trebuit și că este bine . Multumim Bunului Dumnezeu și vouă tuturor ca suntem aici astăzi. Așteptam rezultatele care ne dorim din suflet sa fie cu veste bună. 

Campanie inceputa la data: 06.09.2020

Nume: Stoica

Prenume:Nicolas

 Varsta: 2 ani

Suma necesara: 3165 euro

Diagnostic: ANEMIA FANCONI o boală genetică rară o forma de cancer la maduva spinari

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Turcia Emsey Hospital

Povestea lui Nicolas

Dragi oameni cu suflet mare, mă numesc Nicolas și am doi anișori ,am apărut în viața familiei mele ca printr-o minune, atunci când mama mea avea probleme de sănătate, la un pas de cancer uterin Eram cei  mai fericiți și împliniți alături de cei doi frățiori ai mei .Dar fericirea a fost pentru puțin timp până la vârsta de 6 luni când mama mea a observat că numi folosesc bine partea stângă. Am fost la un control la neurologie unde mi-a zis că trebuie neapărat să facem RMN.Am facut RMN și ne-a  spus că nu am nici un nerv afectat că am decât o pareză ușoară și se va rezolva cu recuperare.După 4 luni a început adevăratul coșmar unde în urma investigațiilor medicale le-a zis părinților că sunt niște probleme că am stagnat în greutate și am analize modificate și trebuie alte analize mai amănunțite. Am făcut o grămadă de teste și analize dar tot nu aflam ce am,până am fost trimis la genetică și acolo nea spus că trebuie să facem niste analize în străinatate că este vorba de o boală genetică. Analizele și timpul îndelungat de 3 luni cât am așteptat ne-a venit cu un verdict groaznic că  am o formă de boală genetică  rară  ANEMIA FANCONI o formă de cancer la măduvă .Doctorii din România  nu ne ofereau prea multe șanse, așa că familia și prietenii au luat inițiativa și a contactat un spital din  Turcia ,pentru investigații și biopsie. Pe data de 16.08.2020 am ajuns in Turcia unde în urma investigațiilor și a biopsiei ne-au spus că maduva a început să aibă displazi și că singurul tratament pentru ca să mă fac bine este transplantul, dar până să ajungem la transplant trebuie analize lunar făcute și la 3 luni biopsie medulara. Pe data 01.09.2020 am venit la control unde în urma RMN a observat o problemă la un testicol  și trebuie urgent operat și biopsia făcută.

Vă rog să mă ajutați și să fiți alături de mine ,așa cum ați fost mereu  să fac această operație care va avea loc mâine iar mami și tati nu își permit suma pentru intervenția chirurgicală.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie - Stoica