whatsapp-widget

Osman Kaplan

Campanie din trecut 0 zile
59.4785% Complete

Suma primita

11.896 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_650d7d27dbe6c_Osman-Kaplan-22.09.2023.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Daniel M.
Ana R.
Radu L.
REVOLUT B.
Ghita C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Osman Kaplan

Campanie din trecut

Update-uri campanie

26 Sep
2023-09-26

Dragii mei,

Cu mâinile tremurătoare, dar cu sufletul inundat de recunoștință, vă scriu aceste rânduri. Astăzi, inima fiului meu a fost reparată printr-o operație pe care am ezitat să o efectuăm. Domnul Dr. mi-a explicat complicațiile și riscurile care ne așteptau, și am fost atât de aproape să spunem "nu". Dar în adâncul sufletului, am simțit că trebuie să avem încredere, să ne punem credința și speranța în Dumnezeu.

Și iată că, după momente de îndoială și frică, am primit vestea așteptată: operația a fost un succes. Cu toate că situația a fost puțin mai delicată, deoarece problema se afla într-o zonă periculoasă a inimii, aproape de o arteră principală, medicii au reușit să facă minuni.

Simt că nu voi putea niciodată să mulțumesc suficient tuturor celor care au fost alături de noi. Donatorilor care au oferit nu doar bani, ci și speranță; personalului medical care a făcut tot posibilul pentru binele fiului meu; familiei și prietenilor care ne-au susținut cu rugăciuni și gânduri bune.

Din toată inima, vă mulțumesc. Fiecare dintre voi ne-a oferit ceva mai prețios decât orice pe această lume: credința că există speranță, iubirea nesfârșită a semenilor și puterea de a învinge chiar și cele mai mari obstacole.

Cu dragoste și recunoștință infinită,

22 Sep
2023-09-22
Plati efectuate Fisier 1

Dragi prieteni și susținători ai Asociației „Salvează o inimă”,

Astăzi, dorim să vă aducem la cunoștință povestea lui Osman Kaplan, un tânăr de 13 ani, care se confruntă cu multiple provocări medicale. Osman suferă de Defect Septal Atrial, malformații la rinichi, sindrom de intestin scurt și sindrom Tethered Cord.

Cu toate acestea, există o rază de speranță pentru Osman. Operația pe inimă a fost programată pentru data de 25 septembrie 2023, și dacă totul va decurge conform planului, acest pas poate fi crucial pentru îmbunătățirea calității vieții sale.

Ne mândrim să anunțăm că, datorită generozității și susținerii voastre, Asociația Salvează o inimă a reușit să achite suma necesară intervenției, în valoare de 19840 euro, conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră și a lui Osman continuă, și vă suntem recunoscători pentru fiecare gând bun, donație sau mesaj de încurajare.

Vă mulțumim din suflet!

Echipa Asociației „Salvează o inimă”.

30 Aug
2023-08-30

VICTORIE!!!

Cu inima plină de recunoștință și ochii în lacrimi de bucurie, suntem entuziasmați să vă anunțăm că am strâns suma necesară de 20.000 euro pentru intervenția chirurgicală pe cord a curajosului Osman Kaplan. Mulțumim din adâncul sufletului tuturor donatorilor și companiilor partenere care au devenit adevărați eroi în această călătorie. Fiecare contribuție a adus speranță și a luminat zilele întunecate. Vă vom ține la curent cu starea de sănătate a lui Osman și vă promitem să împărtășim fiecare moment de bucurie și credință alături de el. Mulțumim pentru generozitatea și iubirea voastră!

24 Aug
2023-08-24

Dragii mei,

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi povestea lui Osman Kaplan, un băiat de 13 ani cu un spirit puternic și un zâmbet care te face să crezi în miracole. Viața lui Osman nu a fost deloc ușoară. Din momentul în care s-a născut, s-a luptat cu Defectul Septal Atrial, malformațiile la rinichi, sindromul de intestin scurt și sindromul Tethered Cord. Fiecare zi pentru el a fost o bătălie, dar, în ciuda tuturor provocărilor, el nu a renunțat niciodată.

Astăzi, însă, a fost o zi magică.

Datorită credinței, speranței și iubirii din inimile voastre, suntem aproape de a strânge suma necesară pentru operația pe care Osman o va avea la Spitalul Memorial din Istanbul. Fiecare donație a adus cu ea un strop de speranță și un pas mai aproape de zorii unui nou început pentru acest tânăr curajos.

Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor donatorilor care au oferit și care au crezut că, împreună, putem face diferența în viața lui Osman. Nu sunt cuvinte care să poată exprima cât de recunoscători suntem pentru generozitatea și bunătatea voastră.

În aceste momente, credința în umanitate este restaurată. Este un moment de reflecție asupra puterii comunității, asupra importanței de a ne sprijini unii pe alții și de a aduce lumina în viețile celor care au nevoie.

Pentru Osman, fiecare zi este o binecuvântare și o provocare. Dar azi, cu ajutorul vostru, vedem un viitor mai luminos, unde râsul lui va răsuna liber și unde inima lui va bate puternic și fără frică.

În inimile noastre sunt gravate numele fiecărui donator. Mulțumim pentru speranță, pentru iubire și pentru faptul că v-ați alăturat călătoriei noastre.

14 Aug
2023-08-14

 

Nu îmi este ușor să scriu aceste rânduri, dar o fac pentru voi, pentru prieteni, pentru toți cei care ați contribuit și vă gândiți la Kaplan. Multe persoane m-au întrebat cum se simte el, dacă a fost operat, dacă totul decurge bine. Chiar dacă am răspuns acestor întrebări în privat, astăzi am încercat să îmi aleg cuvintele pentru a vă scrie tuturor. Aș avea multe de scris și de spus, dar voi menționa doar că încă nu a efectuat intervenția chirurgicală. Nu de mult, Kaplan a început dializa din cauza complicațiilor la rinichi. Acest lucru ne-a dat peste cap toate planurile, iar suma totală necesară tratamentului nu a fost încă atinsă, deoarece costurile au crescut considerabil din cauza complicațiilor sale. Kaplan se simte mai bine; este un băiat luptător și are încredere mare în Dumnezeu și în forțele sale, lucru care pentru mine, ca părinte, înseamnă enorm. Știu că totul va fi bine, Dumnezeu are planuri mărețe pentru el, dar până atunci vom trebui să depășim aceste piedici cu care ne confruntăm.

17 Jul
2023-07-17

MEDIA

 1. HOT NEWS-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 2. ȘTIRI PE SURSE-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 3. ROMÂNIA TV.NET-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro. Micuțul de 13 ani are nevoie urgentă de o intervenție pe cord deschis, un transplant de colon și un tratament costisitor pentru malformația care îi afectează rinichii

 4. REALITATEA DE GALAȚI-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 5. VREMEA NOUĂ-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 6. BUSINESS CLUB-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 7. SUCEAVA NEWS-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 8. ZIARUL DE PE NET-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 9. DÂMBOVIȚA DE AZI-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 10. GHIDUL BANATULUI-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 11. ZIUA DE CLUJ-Salvați o inimă! Un copil are nevoie de 20.000 euro pentru operație pe cord. Băiatul a trecut deja prin mai multe operații care l-au ajutat să supraviețuiască

 12. DOTTO TV-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro

 13. ABC NEWS ROMANIA-Prețul pus pe viața unui copil cu malformații cardiace: 20.000 de euro. Un elev de 9,31 are nevoie de ajutor pentru o operație pe cord deschis!

 14. BOTOȘĂNEANUL-COPILĂRIA a însemnat pentru Osman un șir lung de tratamente și analize din cauza unei malformații cardiace

 15. BOTOȘANI NEWS-Un elev cu media 9,31 are nevoie de 20.000 euro pentru operație pe cord

 16. GAZETA DE BOTOȘANI-Un elev cu media 9,31 are nevoie de 20.000 euro pentru operație pe cord

 17. ȘTIRI BOTOȘANI-Vlad Plăcintă, apel pentru viața unui copil grav bolnav: ”Acoperind nevoia financiară, vom reuși să-i acoperim şi gaura din inimă”

 

Campanie începută la data de 12.07.2023

Nume: Osman

Prenume:Kaplan

Vârsta: 13 ani

Suma necesară: 20.000€

Diagnostic: Defect Septal Atrial, malformații la rinichi, sindrom de intestin scurt, sindrom Tethered Cord

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Memorial Ataşehir, Istanbul

 

Povestea micuțului Osman

 

Dacă ne-am întoarce cu mult în timp și am crede în ursitoare, cu siguranță pentru Osman Kaplan acestea nu ar fi profețit decât probleme. Băiatul despre care vorbim s-a născut prematur cu multiple probleme de sănătate. Cântărea mai puțin de 2 kilograme când a venit pe lume, deși sarcina a fost una normală până la acel moment.

Medicii l-au diagnosticat, între altele, cu o malformație cardiacă ce îi amenință viața acum, după 13 ani. Se numește defect septal atrial (DSA) și este practic o gaură în inimă.

Osman a trecut deja prin multe operații care l-au ajutat să supraviețuiască, dar mai are nevoie de una pe cord pentru a putea respira normal și a avea o viață sănătoasă.

Apelăm la bunătatea dumneavoastră deoarece trebuie să ajungem la Spitalul Memorial Ataşehir din Turcia pentru operația la inimă, unde a avut deja prima vizită. Mi-e imposibil financiar să achit intervenția, ținând cont că îmi întrețin cei 5 copii dintr-un salariu de hair-stylist, de 4.000 de lei lunar, plus alocațiile lor, iar operația costă 20.000€, povestește mama lui Osman, Baran Nevenka.

E greu de imaginat cum o femeie reușește să pună pe masă de mâncare pentru 6 suflete, în zilele noastre, dintr-un singur venit, darămite să mai achite și facturi medicale de ordinul zecilor de mii de euro! Uneori viața te pune în situații imposibile, dar asta nu înseamnă că poți renunța. O mamă merge înainte pentru copiii ei orice ar fi, iar solidaritatea oamenilor poate înfăptui adevărate minuni!

Și donațiile noastre se pot transforma în minunea de care are nevoie Osman. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” este vitală pentru acest copil!  Acoperind nevoia financiară, vom reuși să-i acoperim gaura din inimă, iar el va putea trăi fără teama zilei de mâine. Donează și tu pentru Osman!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, Osman Kaplan!