whatsapp-widget

Patricia Sbîrcea

Campanie din trecut 0 zile
36.422928870293% Complete

Suma primita

8.705 €

Necesari

23.900 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65ddfb6b88269_Patricia-Sbircea-27.02.2024.pdf
doc_659ee7b50fe3a_Patricia-Sb-rcea-10.01.2024.pdf
doc_65e21a4ad5177_Patricia-Sb-rcea-01.03.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

LIVAL IMPORT EXPORT
ENE .
Laurentiu -.
VOICU .
Cristian V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Patricia Sbîrcea

Campanie din trecut

Update-uri campanie

01 Mar
2024-03-01
Plati efectuate Fisier 1

Astăzi, într-o demonstrație remarcabilă de solidaritate și compasiune, Asociația "Salvează o inimă" a reușit să  achite suma impresionantă de 118.497 RON, un gest care nu doar că atestă generozitatea comunității, dar reprezintă și o rază de speranță pentru Patricia Sbîrcea, o tânără de 13 ani a cărei poveste a atins inimile multora.

Patricia se confruntă cu un adversar intimidant: scolioza, o condiție care i-a pus la încercare atât corpul, cât și spiritul. Cu toate acestea, în ciuda diagnosticului său greu și a drumului dificil pe care îl are de parcurs, curajul și reziliența ei reprezintă farul care ghidează nu doar pe ea, ci și pe cei din jurul său, demonstrând că speranța și voința pot muta munții.

Operația de scolioză pe care Patricia a suferit-o recent este un pas crucial în bătălia ei pentru o viață mai bună. Este un drum plin de provocări, dar sprijinul necondiționat al familiei sale și al comunității transformă acest parcurs într-o poveste de curaj și speranță. În aceste momente, vedem cum unitatea, compasiunea și generozitatea umană își arată adevărata putere.

Povestea Patriciei transcende lupta unei fete împotriva unei boli. Este o mărturie a puterii comunității de a se mobiliza și de a oferi sprijin acolo unde este cel mai mult nevoie. Fiecare contribuție, indiferent de mărimea sa, este o dovadă a solidarității și a bunătății umane, un semnal că împreună putem face față provocărilor vieții.

Lupta noastră nu se oprește aici. Fiecare gest de sprijin, fiecare mesaj de încurajare continuă să fie o sursă de forță pentru Patricia și familia sa. Vă suntem profund recunoscători pentru tot ceea ce ați făcut și pentru ceea ce continuăm să facem împreună. Este o dovadă vie că, împreună, suntem capabili să aducem lumină chiar și în cele mai întunecate momente.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea, sprijinul și credința dumneavoastră. Împreună, reușim să facem diferența în viețile celor care au nevoie de noi. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, pentru că împărtășiți speranța și pentru că ne ajutați să construim un viitor mai bun.

Lupta continuă, dar împreună suntem mai puternici. Vă mulțumim!

01 Mar
2024-03-01

În inima Botoșaniului, sub semnul dedicației și al tradiției, se ridică povestea unei afaceri de familie ce a îmbrățișat visele și speranțele comunității: Lival Import Export SRL. Înființată în anul 1991, compania a început ca un vis modest, o afacere mică ce și-a propus să aducă pe mesele oamenilor pâine coaptă cu dragoste și măiestrie. Nu a fost doar pâinea ce a fost coaptă în acele cuptoare inițiale, ci și speranța unei creșteri sustenabile, a unei viitoare comunități înfloritoare.

Cu fiecare zi ce trecea, Lival și-a lărgit orizonturile, transformându-se dintr-un atelier mic de panificație într-o fabrică modernă, dotată cu utilaje de ultimă generație, respectând cu strictețe normele Uniunii Europene. Această evoluție nu a fost doar o dovadă a inovației, ci și a unei promisiuni păstrate: aceea de a oferi produse de panificație proaspete, nutritive și de înaltă calitate.

Cu peste 50 de angajați dedicați și magazine proprii în Botoșani, Lival nu este doar un nume pe o clădire, ci parte din viața de zi cu zi a locuitorilor, un simbol al prosperității și al calității. Colaborarea cu magazine partenere extinde familia Lival, distribuind bucurie și sănătate prin fiecare produs de panificație ce poartă semnătura noastră.

Dar povestea Lival Import Export transcende granițele afacerii, atingând inimi și susținând comunitatea în momente de nevoie. Contribuția de 5000 RON pentru Patricia Sbîrcea, o tânără care a suferit complicații în urma unei operații de corectură a scoliozei, reflectă spiritul nostru altruist și angajamentul față de binele celor din jur. Este un gest care vorbește despre valorile noastre, despre credința în umanitate și despre dorința de a oferi sprijin acolo unde este nevoie.

După 18 ani de muncă asiduă și dedicare, Lival Import Export SRL se mândrește cu un renume bine-cunoscut în domeniul panificației, un renume construit pe calitate, inovație și compasiune. Suntem mândri de drumul parcurs, de evoluția noastră și de impactul pe care l-am avut asupra comunității. În fiecare zi, ne străduim să fim mai mult decât o afacere; să fim o familie, un sprijin și o inspirație pentru toți cei care ne trec pragul.

27 Feb
2024-02-27
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

10 Jan
2024-01-10
Plati efectuate Fisier 1

Patricia Sbîrcea, o tânără de 13 ani, se confruntă cu o realitate care ar putea intimida chiar și cei mai puternici dintre noi. Diagnosticată cu scolioză, Patricia a traversat primele etape ale unei călătorii medicale pline de provocări și incertitudini. În ciuda vârstei fragede, curajul și reziliența ei sunt o sursă de inspirație pentru toți cei din jur.

A efectuat primele investigații medicale, un pas necesar și esențial în drumul său spre vindecare. Emoțiile sunt intense, crescând pe măsură ce se apropie ziua operației, un moment care va marca un nou început în viața ei. Această experiență nu este ușoară, nici pentru ea, nici pentru familia sa, care o susține necondiționat.

În această perioadă plină de încercări, Asociația "Salvează o inimă" a intervenit cu un gest de o generozitate extraordinară. Au achitat suma de 1944 RON, conform ordinului de plată atașat, ajutând astfel la alinarea unei părți din povara financiară a familiei. Acest ajutor vine nu doar ca un sprijin material, ci și ca un mesaj de speranță și solidaritate.

Povestea Patriciei nu este doar despre lupta unei tinere fete împotriva unei boli, ci și despre puterea comunității de a se uni și a susține pe cei aflați în dificultate. Fiecare ajutor, fie el mic sau mare, contribuie la lupta Patriciei și o încurajează să rămână puternică și optimistă.

Lupta noastră continuă. Vă mulțumim fiecăruia pentru generozitatea și sprijinul acordat. Împreună, facem diferența în viața celor care au nevoie de noi.

16 Dec
2023-12-16

Patricia Sbîrcea, o tânără curajoasă de 13 ani, s-a confruntat cu un diagnostic grav de scolioză, dar povestea ei a devenit una de inspirație și speranță. Într-o demonstrație impresionantă de solidaritate și generozitate, un număr remarcabil de 642 de persoane au venit împreună, strângând suma necesară  de 25618 euro  pentru operația sa în doar 39 de zile calendaristice. Acest efort incredibil a fost sprijinit și de presa națională și locală, care a publicat 21 de articole, aducând povestea Patriciei în inimile multora. Operația va avea loc la Spitalul Monza din București, sub îndrumarea expertă a domnului doctor Alexandru Thienry, urmând ca recuperarea să se desfășoare la Clinica Recover. Familia, prietenii și toți cei care au contribuit la această realizare își exprimă recunoștința profundă față de fiecare donator, văzând în acest act o adevărată manifestare a credinței și umanității. 'Slava lui Dumnezeu pentru toate', aceste cuvinte nu sunt doar o expresie de recunoștință, ci un ecou al speranței care răzbate prin fiecare gest de generozitate și sprijin.

14 Dec
2023-12-14

MEDIA

 1. ZIARUL DE PE NET-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită 

 2. SIBIU INDEPENDENT-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită

 3. ROMÂNIA TV-De la viață de sportivă, la scaun cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită pe Patricia, o copilă de 13 ani

 4. RADIO HIT 99-O FETIȚĂ DE 13 ANI RISCĂ SĂ AJUNGĂ ÎN SCAUNUL CU ROTILE. OPERAȚIA SALVATOARE ESTE SINGURUL DAR DE CRĂCIUN CE AR FACE-O FERICITĂ

 5. ZIUA DE CLUJ-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită

 6. NEWS PAȘCANI-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită 

 7. BOTOȘANI NEWS-O fetiță de 13 ani a căzut pe gheață, iar părinții au dus-o la medic. Diagnosticul doctorilor le-a produs un șoc:”Viața copilului meu e la răscruce.”

 8. GAZETA DE SUD-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile

 9. UNIVERSUL ARGEȘEAN-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită

 10. BOTOȘANI EXPRES-O fata are nevoie de ajutor pentru a nu paraliza, o operatie salvatoare ar putea fi darul de Craciun

 11. 24 IAȘI-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită

 12. NEWSLIST-De la viață de sportivă, la scaun cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită pe Patricia, o copilă de 13 ani

 13. INFO IAȘI-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită

 14. GAZETA DE BOTOȘANI-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită

 15. DAILY BUSSINES-Strigăt de disperare, în pragul Crăciunului! Patricia are 13 ani și cere să trăiască normal, iar românii sunt singura soluție

 16. BOTOȘĂNEANUL-O fată are nevoie de ajutor pentru a nu paraliza, o operație salvatoare ar putea fi darul de Crăciun

 17. AGORA PRESS-Strigăt de ajutor! Un tânăr motociclist are nevoie urgentă de ajutor dupa ce a fost rănit grav într-un accident rutier

 18. ACTUALITĂȚI ARAD-O adolescentă are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

 19. VREMEA NOUĂ-O căzătură pe gheață și renașterea unei Speranțe: Lupta Patriciei pentru vindecare!

 20. ȘTIRI BOTOȘANI-O fetiță riscă să ajungă în scaunul cu rotile, operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită!

 21. SUCEAVA NEWS-O fetiță de 13 ani riscă să ajungă în scaunul cu rotile. Operația salvatoare este singurul dar de Crăciun ce ar face-o fericită

 22. ȘTIREA DE IAȘI-Cadoul de Craciun pe care si-l doreste o fetita de 13 ani care risca sa ajunga in scaunul cu rotile

 

08 Dec
2023-12-08

Dragi susținători și prieteni ai Asociației "Salvează o Inimă",

Cu mare bucurie și recunoștință, dorim să vă împărtășim o veste extraordinară care aduce speranță și alinare în viața unei tinere luptătoare, Patricia. Printr-un gest remarcabil de generozitate, Allianz-Țiriac Asigurări a contribuit cu suma generoasă de 5.000 de euro la fondul creat pentru a sprijini tratamentul Patriciei. Această donație reprezintă mult mai mult decât un ajutor financiar; este un act de solidaritate profundă și un semn că, atunci când unim forțele, putem face diferența în viețile celor aflați în nevoie.

Patricia, în vârstă de 13 ani, se confruntă cu o provocare medicală serioasă - scolioza. Această afecțiune necesită o intervenție chirurgicală specializată pentru a-i asigura o viață fără durere și plină de posibilități. Operația ei este planificată pentru luna ianuarie a anului 2024, iar contribuția generoasă a Allianz-Țiriac Asigurări ne ajută să ne apropiem de obiectivul de a acoperi costurile acestei intervenții esențiale.

Vrem să exprimăm cele mai sincere mulțumiri către Allianz-Tiriac Asigurari pentru acest gest nobil. Acesta nu doar că aduce un suport financiar vital în calea recuperării Patriciei, dar este și o sursă de inspirație și de speranță pentru întreaga noastră comunitate. Este o dovadă concretă a faptului că solidaritatea și bunătatea umană pot face minuni.

În numele Patriciei, al familiei sale și al echipei "Salvează o Inimă", vă mulțumim tuturor pentru fiecare formă de sprijin acordată și pentru alegerea de a fi parte din această călătorie de ajutorare și vindecare. Fiecare contribuție, fie ea mică sau mare, reprezintă un pas spre un viitor mai bun și mai luminos pentru Patricia.

Cu profundă gratitudine,
Echipa Asociației "Salvează o Inimă"

Campanie începută la data de:07.11.2023

Nume: Sbîrcea

Prenume:Patricia Maria

Vârsta: 13 ani

Suma necesară: 23900 €

Diagnostic: Scolioză 

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

"O căzătură pe gheață și renașterea unei Speranțe: Lupta  Patriciei pentru vindecare"

Într-o dimineață geroasă de iarnă, pașii unei fetițe de 13 ani s-au oprit brusc pe drumul spre școală, nu din cauza frigului, ci a unei căzături neașteptate. Ceea ce părea doar un mic accident a devenit un punct de cotitură în viața ei. Diagnosticul primit la medic a răsunat ca un ecou devastator: scolioză toraco-lombară. De acel moment, prietenii și familia au început să o alinte "Scolo", o poreclă care, deși spunea multe despre lupta ei, nu îi definea curajul.

Povestea Patriciei este una despre curaj, speranță și unitate. După un RMN în Pitești, care a dezvăluit avansarea bolii, tratamentele convenționale nu mai ofereau o soluție. Singura ei șansă era o operație complexă la București, la Clinica Marie Curie. Dar, ca în orice poveste cu adevărată forță, a apărut o nouă încercare: probleme la inimă care puneau în pericol orice intervenție chirurgicală.

Familia Patriciei, învăluită într-o mantie de îngrijorare, a căutat un alt erou în acest periplu medical - Dr. Radu Vatasescu, un cardiolog de renume, care a oferit un strop de speranță aprobind operația. Dar bucuria lor a fost de scurtă durată, căci anestezistul clinicii a refuzat să participe la operație, lăsându-i din nou în incertitudine.

Însă, într-un tărâm nu atât de îndepărtat, la Clinica Monza, s-a găsit un nou aliat în persoana Dr. Alexandru Thiery, un chirurg cu suflet mare care a acceptat provocarea de a o opera pe Patricia. Acum, cu o inimă încărcată de speranță, ea așteaptă un dar de Crăciun - darul sănătății.

Patricia se află la răscrucea între lupta pentru sănătate și visul unei vieți normale. Povestea ei emoționantă este o chemare către bunătate și generozitate. Cu o nevoie de 23.900 de euro pentru operația care i-ar putea reda libertatea de a merge, de a alerga și de a trăi fără durere, fiecare contribuție, oricât de mică, poate aduce un zâmbet și o speranță.

Această poveste nu este doar a Patriciei, ci a fiecăruia dintre noi care crede în puterea comunității. Este o invitație să devenim parte din vindecarea ei și să celebrăm fiecare victorie, fiecare pas spre o viață normală, împreună.

Vă mulțumim că ați citit povestea Patriciei și vă îndemnăm să împărtășiți acest mesaj, să donați dacă puteți și să răspândiți cuvântul. Împreună, putem fi mâna întinsă care aduce sănătate și bucurie în lumea unei fetițe curajoase.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele : PATRICIA SBIRCEA