whatsapp-widget

Patricia Sbîrcea

Campanie activa 19 zile
34.468953974895% Complete

Suma primita

8.238 €

Necesari

23.900 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Allianz Tiriac-Asigurari
NICHOLAS PETOLEUM
Georgeta A.
SBIRCEA N.
MARIAN S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Patricia Sbîrcea

Campanie activa 19 zile

Update-uri campanie

08 Dec
2023-12-08

Dragi susținători și prieteni ai Asociației "Salvează o Inimă",

Cu mare bucurie și recunoștință, dorim să vă împărtășim o veste extraordinară care aduce speranță și alinare în viața unei tinere luptătoare, Patricia. Printr-un gest remarcabil de generozitate, Allianz-Tiriac Asigurari a contribuit cu suma generoasă de 5.000 de euro la fondul creat pentru a sprijini tratamentul Patriciei. Această donație reprezintă mult mai mult decât un ajutor financiar; este un act de solidaritate profundă și un semn că, atunci când unim forțele, putem face diferența în viețile celor aflați în nevoie.

Patricia, în vârstă de 13 ani, se confruntă cu o provocare medicală serioasă - scolioza. Această afecțiune necesită o intervenție chirurgicală specializată pentru a-i asigura o viață fără durere și plină de posibilități. Operația ei este planificată pentru luna ianuarie a anului 2024, iar contribuția generoasă a Allianz-Tiriac Asigurari ne ajută să ne apropiem de obiectivul de a acoperi costurile acestei intervenții esențiale.

Vrem să exprimăm cele mai sincere mulțumiri către Allianz-Tiriac Asigurari pentru acest gest nobil. Acesta nu doar că aduce un suport financiar vital în calea recuperării Patriciei, dar este și o sursă de inspirație și de speranță pentru întreaga noastră comunitate. Este o dovadă concretă a faptului că solidaritatea și bunătatea umană pot face minuni.

În numele Patriciei, al familiei sale și al echipei "Salvează o Inimă", vă mulțumim tuturor pentru fiecare formă de sprijin acordată și pentru alegerea de a fi parte din această călătorie de ajutorare și vindecare. Fiecare contribuție, fie ea mică sau mare, reprezintă un pas spre un viitor mai bun și mai luminos pentru Patricia.

Cu profundă gratitudine,
Echipa Asociației "Salvează o Inimă"

Campanie începută la data de:07.11.2023

Nume: Sbîrcea

Prenume:Patricia Maria

Vârsta: 13 ani

Suma necesară: 23900 €

Diagnostic: Scolioză 

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

"O căzătură pe gheață și renașterea unei Speranțe: Lupta  Patriciei pentru vindecare"

Într-o dimineață geroasă de iarnă, pașii unei fetițe de 13 ani s-au oprit brusc pe drumul spre școală, nu din cauza frigului, ci a unei căzături neașteptate. Ceea ce părea doar un mic accident a devenit un punct de cotitură în viața ei. Diagnosticul primit la medic a răsunat ca un ecou devastator: scolioză toraco-lombară. De acel moment, prietenii și familia au început să o alinte "Scolo", o poreclă care, deși spunea multe despre lupta ei, nu îi definea curajul.

Povestea Patriciei este una despre curaj, speranță și unitate. După un RMN în Pitești, care a dezvăluit avansarea bolii, tratamentele convenționale nu mai ofereau o soluție. Singura ei șansă era o operație complexă la București, la Clinica Marie Curie. Dar, ca în orice poveste cu adevărată forță, a apărut o nouă încercare: probleme la inimă care puneau în pericol orice intervenție chirurgicală.

Familia Patriciei, învăluită într-o mantie de îngrijorare, a căutat un alt erou în acest periplu medical - Dr. Radu Vatasescu, un cardiolog de renume, care a oferit un strop de speranță aprobind operația. Dar bucuria lor a fost de scurtă durată, căci anestezistul clinicii a refuzat să participe la operație, lăsându-i din nou în incertitudine.

Însă, într-un tărâm nu atât de îndepărtat, la Clinica Monza, s-a găsit un nou aliat în persoana Dr. Alexandru Thiery, un chirurg cu suflet mare care a acceptat provocarea de a o opera pe Patricia. Acum, cu o inimă încărcată de speranță, ea așteaptă un dar de Crăciun - darul sănătății.

Patricia se află la răscrucea între lupta pentru sănătate și visul unei vieți normale. Povestea ei emoționantă este o chemare către bunătate și generozitate. Cu o nevoie de 23.900 de euro pentru operația care i-ar putea reda libertatea de a merge, de a alerga și de a trăi fără durere, fiecare contribuție, oricât de mică, poate aduce un zâmbet și o speranță.

Această poveste nu este doar a Patriciei, ci a fiecăruia dintre noi care crede în puterea comunității. Este o invitație să devenim parte din vindecarea ei și să celebrăm fiecare victorie, fiecare pas spre o viață normală, împreună.

Vă mulțumim că ați citit povestea Patriciei și vă îndemnăm să împărtășiți acest mesaj, să donați dacă puteți și să răspândiți cuvântul. Împreună, putem fi mâna întinsă care aduce sănătate și bucurie în lumea unei fetițe curajoase.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele : PATRICIA SBIRCEA