whatsapp-widget

Patrick Jerlăianu

Campanie activa 26 zile
30.669166666667% Complete

Suma primita

7.361 €

Necesari

24.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Gradinaru Cristian-Constantin - Cabinet De Avocat

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Patrick Jerlăianu

Campanie activa 26 zile

Update-uri campanie

29 Mar
2023-03-29

Media

 

 1. GHIDUL BANATULUI-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru

 2. VREMEA NOUĂ-Patrik, diagnosticat cu o malformatie unicã în Romania, are nevoie de ajutor!
 3. ZIARUL 21-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru  
 4. 7 IAȘI-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru

 5. ABC NEWS ROMÂNIA-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru!

 6. BOTOȘĂNEANUL-Băiețel de 4 ani cu o malformație unică în Romania, APELUL lui Vlad Plăcintă: Ajutorul nostru îi poate susține pașii spre independență 

 7. BOTOȘANI NEWS-Băiețel de 4 ani cu o malformație unică în Romania.Botoșăneanul, Vlad Plăcintă:”Micuțul are un drum lung și dificil în față.

 8. CONSTANȚA 100%-Un băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în România care îl împiedică să meargă sau să vorbească

 9. INFO BT-Băiețel de patru ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru

 10. INFO IAȘI ONLINE-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania! Patrick are nevoie de ajutorul nostru

 11. ȘTIRI PE SURSE-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru

 12. SUCEAVA NEWS-Băiețel de 4 ani, diagnosticat cu o malformație unică în Romania. Patrick are nevoie de ajutorul nostru

Campanie începută la data de 15.03.2023

Nume: Jerlăianu

Prenume: Patrick

Vârsta: 4 ani

Suma necesară: 2.000€/lună

Diagnostic: malformație la gena CACNA1A, hipotonie severă

Tratamentul îl va efectua la București și Pitești

 

Povestea lui Patrick

 

Cu fiecare ședință de terapie sufletul ni se rupea în bucăți când îl vedeam cât suferă. La 6 luni, când un copilaș normal începe diversificarea și reușește să stea în funduleț, Patrick al nostru nici căpuțul nu și-l putea ține. Nu poate merge nici acum, mai mult se târăște pe jos.

Își găsește cu greu cuvintele Andreea Jerlăianu când vorbește despre fiul ei, diagnosticat cu o malformație la gena CACNA1A, care îl împiedică pe băiat să se dezvolte normal, conform vârstei.

Patrick este singurul caz din România cu această afecțiune, iar pentru a putea avea o viață cât de cât apropiată cu cea a unui copil obișnuit depinde de numeroase terapii, în lipsa cărora nu ar putea depăși stadiul de nou-născut.

Din cauza sindromului genetic foarte rar, copilașul de 4 ani abia își poate ține capul ridicat, abia vorbește și nu poate merge de unul singur, iar de joaca cu cei mici de afară nici nu poate fi vorba.

Când am primit diagnosticul am refuzat să cred că copilul meu trebuie să se confrunte la așa o vârstă fragedă cu asemenea afecțiuni grave. Nu îmi pot imagina să nu poată să alerge, să se joace, să râdă plin de voioșie cu alți copii, povestește mama lui.

Din fericire, nu este totul pierdut. Medicii i-au informat pe părinți că băiețelul are mari șanse de a merge singur, însă doar urmând numeroase ședințe de terapii specializate. Kinetoterapia, logopedia, osteopatia și hipoterapia costă cel puțin 10.000 de lei lunar, adică 2.000€, mult peste ce își permite familia Jerlăianu. Dată fiind situația lui Patrick, mama nu poate lucra, iar singurul întreținător al familiei cu 4 suflete este soțul Andreei, Daniel.

Patrick nu s-a dat bătut și ne-a arătat cât de puternic este și cu câtă determinare își dorește să învingă. În prezent, se deplasează în patru labe sau cu ajutorul scaunului rulant și se poate menține în piciorușe cu sprijin. De puțin timp a început să spună cuvinte. Cu mult ajutor, Patrick ne va demonstra că minunile există, lucru spus chiar și de medicii surprinși de evoluția lui. Până atunci avem nevoie de suport financiar pentru a-l putea duce la toate terapiile necesare.

Micuțul are un drum lung și dificil în față, dar ajutorul nostru îi poate susține pașii spre independență.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” e un plus de sănătate pentru acest băiețel unic în România. Și acești copii au nevoie să fie ajutați, și ei merită o viață bună. Haideți să fim sprijinul de care are nevoie Patrick pentru a parcurge calea spre recuperare!

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Patrick Jerlăianu!