Radu Pană

Radu Pană

Campanie activa 26 zile
30.977113636364% Complete

Suma primita

13.630 €

Necesari

44.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5efb23936c393_Alexandru-Pana-30.06.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

DAN C.
Bercaru C.
BINDEA C.
Hrestic F.
Moldovean A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Radu Pană

Campanie activa 26 zile

Update-uri campanie

30 Jun
2020-06-30

Raducu continua lupta cu bubita! Din 21 iunie suntem din nou la tratament, în Germania, după o perioada destul de lunga de amânare din cauza pandemiei! La ultimul RMN din aprilie tumora părea încă stabila, cu excepția unor chisturi frontale care se mai modifica și pentru care facem controale oftalmologice lunare pentru a evita compresia pe nervul optic drept, singurul care ii mai asigura vederea. În continuare costurile pentru tratamentul din Germania sunt foarte mari (doua săptămâni de tratament 7.000 euro) însă, cu ajutorul vostru, al tuturor celor care ne-au ajutat și ne ajuta în continuare și cu voia lui Dumnezeu o sa reușim sa învingem și de data aceasta!! Îmbrățișări din Nidda! Va iubim pe toți!

05 May
2020-05-05

Dupa o perioada putin tensionata, cu gandul ca trebuie sa mai amanam tratamentul in Germania, avem totusi vesti bune in continuare!! La RMN-ul de saptamana acesta, bubita lui Raducu a apărut stabila, nu au mai crescut nici chisturile care in septembrie ne-au inspaimantat pentru că erau chiar in chiasma optica!! Speram doar sa se linisteasca totul si sa putem pleca cat mai repede!
Raducu este foarte bine si foarte fericit, toata perioada de izolare am petrecut-o la tara, in taramul lui magic plin de animalute, pasari si multa verdeata!!
Se pare ca, in mijlocul naturii, cu fericire, credinta multa si putin din magia copilariei traite la tara, chiar si ” bubitele se opresc din drum”!!!
Nu uitam nicio clipa tot binele pe care l-ati facut pentru noi! Acum, mai mult ca niciodata, ii multumim lui Dumnezeu si va multumim voua, celor care ne-ati fost mereu alaturi, pentru ca am reusit sa strangem banutii de tratament si putem sta linistiti in aceste momente destul de incerte din toate punctele de vedere! Va iubim pe toti!

03 Feb
2020-02-03

De o saptamana in Nidda, din nou la tratament....si cu speranta ca mai putem amana putin operatia si riscurile .... cu speranta ca Dumnezeu va face o minune asa cum a facut si pana acum, cand v-a adus pe toti alaturi de noi pentru a ne ajuta sa fim inca aici!❤️

Campanie începută pe: 19.12.2019

Nume: Pană

Prenume: Radu Alexandru

Vârsta: 9 ani

Diagnostic: Gliom de chiasmă optică (astrocitom pilocitic)

Suma necesară estimativă pentru întregul tratament cu investigații: 7000 euro (operatie)+3500 euro/ luna

Tratament: Clinica Metropolitan (operatie) Tratament Fachklinik Dr. Herzog
Clinică de Oncologie Integrativă

 

Povestea lui Raducu

Raducu implineste 9 ani in ianuarie. Acum 8 ani, la varsta de 11 luni, in noiembrie 2011, am descoperit o tumora care, urmare a biopsiei si analizelor histologice s-a dovedit a fi un gliom de chiasma optica care inglobeaza si ambii nervi optici.

In martie 2012 a suferit prima interventie la Marie Curie unde s-a reusit o rezectie de 50% continuand apoi cu primul protocol de chimioterapie SIOP LGG 2004, finalizat in ianuarie 2014. La doar sase luni dupa finalizarea chimioterapiei tumora a inceput sa creasca din nou.

Intre timp, fiind la varsta de 3 ani am putut sa facem si primul control oftalmologic la care Radu a colaborat afland astfel ca nervul optic stang este total atrofiat, atrofie considerata ireversibila. Din nefericire tumora inglobeaza si nervul optic drept afectat si el partial de aceasta compresie.

Urmare a unei progresii semnificative in februarie 2015 a suferit a doua interventie chirurgicala cu o rezectie de aproximativ 60%. Pentru ca simpla operatie nu opreste tumora din crestere, ajutand doar la micsorarea volumului si suprimarea compresiei am inceput un nou protocol de chimioterapie care s-a intins pe alti doi ani pana cand, tolerand si foarte greu acest tratament, s-a observat o noua progresie in ianuarie 2017. Am incercat atunci un alt tratament de chimioterapie fara succes, in mai 2017 tumora progresase si mai mult si am decis sa reluam primul protocol SIOP LGG 2004 din iunie 2017.

In tot acest timp am cautat pareri in Europa legat de posibile interventii pentru rezectia totala. Din pacate aceast lucru este imposibil fiind inglobati acolo ambii nervi optici si chiasma optica. De asemenea, am cerut pareri legate de radioterapia cu protoni in Franta, Germania, Italia. Considerand pozitia tumorii si varsta lui Raducu radioterapia se recomanda cat mai tarziu posibil, eventual ca o ultima optiune mai ales ca, unele opinii sugereaza riscul de cecitate totala.

Al treilea protocol de chimioterapie l-am terminat in decembrie 2018. Pentru ca Radu a facut deja 6 ani de chimioterapie, in aprilie 2019 am decis sa continuam cu un tratament non toxic in Germania, unde am putut pleca cu ajutorul banutilor primiti din donatii. Ultima cura in Germania a fost in octombrie 2019 iar RMN-ul din 14 noiembrie a aratat o noua progresie tumorala. La acest moment am luat decizia de a-l opera din nou, tumora avand foarte multe parti chsitice care pot fi drenate. Din pacate, pentru ca, asa cum spuneam mai sus, operatia nu o opreste din crestere trebuie sa continuam cu un alt tratament. Raducu a urmat deja toate tartamentele standard posibile, dezvoltand si alergie la Carboplatin si Cisplatin. Variantele de tratament sunt acum foarte putine si din pacate cea propusa si de Germania si de Spania se refera la tratamentul cu avastin, un medicament foarte scump. Curele se fac la fiecare doua saptamani si medicamentul costa aproximativ 2000 euro pe luna.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Pana) al copilului pentru care faceți donatia!