whatsapp-widget

Radu Panfil

Campanie din trecut 0 zile
102.12380952381% Complete

Suma primita

10.723 €

Necesari

10.500 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_6685562ea4587_Radu-Panfil-03.07.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Nicola A.
Revolut B.
Heritage D.
Andronie .
Marian C.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Radu Panfil

Campanie din trecut

Update-uri campanie

06 Jul
2024-07-06

Pe data de 03.07.2024, la ora 8:30 dimineața, Radu a pășit cu curaj în sala de operație, înconjurat de echipa medicală. La ora 12, a fost transferat la terapie intensivă, iar veștile primite au fost un adevărat balsam pentru sufletele noastre. Operația a decurs fără probleme și, cu o măiestrie desăvârșită, doctorul a reușit să îndepărteze complet tumora, care se afla într-o zonă mai adâncă. După intervenție, starea lui Radu a fost una bună, plină de speranță.

Acum, Radu se află încă sub atenta supraveghere a echipei de la terapie intensivă, unde este monitorizat și primește îngrijirile necesare pentru a se recupera complet. Doctorul ne-a asigurat că operația a fost un succes, dar Radu va trebui să rămână încă câteva zile în spital pentru tratament și monitorizare suplimentară. Aceste zile în plus de spitalizare înseamnă pentru noi momente de așteptare, dar și de recunoștință profundă pentru șansa de a-l vedea pe Radu revenindu-și treptat, sub ochii noștri plini de speranță și iubire.

03 Jul
2024-07-03
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 49570 RON conform ordinului de plată atașat.
Lupta noastră continuă!
Vă mulțumim!

28 Jun
2024-06-28

Au trecut mai puțin de 48 de ore de la lansarea campaniei pentru Radu, iar emoția și bucuria pe care le simțim nu pot fi descrise în cuvinte. În acest timp scurt, peste 385 de oameni cu suflet mare au răspuns apelului nostru și au donat din puținul lor pentru a salva viața unui tânăr de doar 21 de ani. Este un gest de solidaritate și umanitate care ne-a umplut inimile de speranță și recunoștință.

Radu urmează să fie supus unei operații pe creier săptămâna viitoare, o intervenție complexă și riscantă. Cu toate acestea, credem cu toată tăria în mila lui Dumnezeu și în priceperea echipei medicale, și suntem convinși că totul va decurge bine. Ne dorim din suflet ca Radu să treacă cu bine peste această încercare și să se bucure din nou de viață, de familia și prietenii lui, de toate momentele frumoase care îl așteaptă.

Cu toate că am reușit să strângem o sumă impresionantă într-un timp atât de scurt, mai avem nevoie de 2609 euro pentru a acoperi toate costurile necesare. Știm că nu este o sumă imposibilă, mai ales având alături de noi o comunitate atât de frumoasă, unită și plină de compasiune. Fiecare donație, fiecare gest de sprijin contează enorm și ne apropie de obiectivul nostru.

În aceste momente, ne întrebăm cu emoție și speranță: Tu ai donat pentru viața lui Radu? Fiecare contribuție, oricât de mică, poate face o diferență uriașă. Împreună, putem realiza minuni și putem reda speranța unui tânăr care are toată viața înainte. Haideți să fim alături de Radu și să îi oferim șansa la o viață normală și fericită. Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul și pentru că sunteți alături de noi în această luptă!

27 Jun
2024-06-27

O poveste de solidaritate și speranță

Într-un colț al României, speranța a prins contur prin generozitatea unei companii cu tradiție. COSELI, cunoscută pentru esențele sale aromate care îmbogățesc gusturile noastre de peste 20 de ani, a venit în sprijinul tânărului Radu, oferindu-i suma de 5000 RON.

Radu, la doar 21 de ani, se confruntă cu o provocare de neimaginat. Diagnosticat cu o tumoră pe creier, el are nevoie de suma de 10500 € pentru a putea urma tratamentul necesar la Spitalul Monza din București.

Povestea COSELI este una a dăruirii și pasiunii. De la primele esențe de rom și vanilie create în laboratoarele lor, până la aromele sofisticate de mentă, cafea sau migdale, produsele COSELI au adus bucurie în casele noastre. Calitatea și inovația sunt în centrul fiecărui produs, confirmate de recunoașterea internațională, cum ar fi medalia de aur obținută la Salonul de Inventică de la Bruxelles pentru “eterul de rom”.

Astăzi, COSELI adaugă un nou capitol la povestea sa de succes, unul de compasiune și solidaritate. Prin acest gest, COSELI nu doar că sprijină un tânăr în lupta sa pentru viață, dar și inspiră comunitatea să se unească în fața provocărilor.

Împreună pentru Radu

Fiecare dintre noi poate contribui la această poveste de speranță. Sutele de picături aromate care ne-au încântat simțurile de-a lungul anilor pot deveni sutele de gesturi de sprijin pentru Radu. Împreună, putem aduce lumina în viața acestui tânăr și îi putem oferi șansa la un viitor sănătos.

Calitatea produselor COSELI este garantată de specialiști dedicați, care, folosind materii prime deosebite din Elveția, Spania și Franța, creează arome unice. În aceeași măsură, calitatea unei comunități se măsoară prin grija și solidaritatea arătate celor aflați în nevoie.

Să fim alături de Radu și să demonstrăm că, împreună, putem înfrunta orice obstacol. Fiecare contribuție contează și fiecare gest de bunătate aduce speranță și vindecare.

Campanie începută la data de 26.06.2024

Nume: Panfil

Prenume: Radu Andrei

Vârsta: 21 ani

Suma necesară: 10500 €

Diagnostic: Tumoră pe creier

Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București

Povestea lui Radu

Ajutați-mă, vă rog, să merg mai departe și să lupt cu această boală pentru că îmi doresc enorm de mult să trăiesc și să-mi recapăt viața de odinioară!

Dacă viața te-a pus în fața unor pierderi mai mari decât ai fi crezut vreodată și te-a schimbat radical fără să-ți dea de ales, atunci vei înțelege pe deplin suferința lui Radu Panfil, un tânăr din Arad.

Anul trecut, o veste devastatoare i-a transformat viața într-o luptă pentru supraviețuire. La doar 20 de ani, Radu a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală. Lucra la un fast-food, neștiind că în curând va trebui să se lupte pentru viața sa.

După o operație complicată la Timișoara, speranța a început să revină pentru Radu. Însă, recent, o nouă tumoare de 7 cm a fost descoperită, amenințându-i din nou viața.

Am crezut că am scăpat de coșmar, dar tumora a revenit și avem nevoie urgentă de ajutor. Costul operației esențiale este de 10500 de euro, iar după aceasta urmează tratamente costisitoare de chimioterapie și radioterapie.

Visul lui Radu este să devină fotograf și să-și cumpere un aparat profesional pentru a captura frumusețea lumii. Dar pentru a-și îndeplini visul, trebuie mai întâi să învingă această boală nemiloasă. Situația noastră financiară este precară, cu un venit lunar de doar 240 de euro. Fiind văduvă și având doi copii de crescut, nu pot acoperi aceste costuri medicale uriașe.

 "Vă implor, oameni buni, să ne ajutați să-l salvăm pe Radu! Este tot ce mi-a rămas și nu pot să-l pierd. Tumora crește rapid și fiecare zi contează. Vă rog din adâncul inimii să contribuiți cu orice sumă puteți. Speranța noastră stă în bunătatea voastră, în mila și compasiunea fiecărui om care ne poate ajuta să strângem suma necesară. Vă mulțumesc din suflet și mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru fiecare gest de ajutor."ne-a transmis mama lui Radu plângând

Radu are o șansă să învingă această boală, dar pentru asta avem nevoie de sprijinul vostru. Orice donație, oricât de mică, poate face o diferență imensă în viața noastră. Cu recunoștință și speranță, vă mulțumesc anticipat.

Orice contribuție făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate oferi o șansă reală acestui tânăr în fața cumplitei boli.
 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele:RADU PANFIL