whatsapp-widget

Raluca Drăghici

Campanie din trecut 0 zile
20.872727272727% Complete

Suma primita

4.592 €

Necesari

22.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_61d6ffafe3782_Raluca-Draghici-06.01.2022.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

SOLOMON V.
FLORIN V.
Draghici A.
GABRIEL D.
VIRTOPEANU V.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Raluca Drăghici

Campanie din trecut

Update-uri campanie

16 Jan
2022-01-16

Îmi este greu sa exprim în cuvinte... Raluca este un Înger! Boala a fost mai puternica decât Acest copil minunat! Dumnezeu sa te ierte!

14 Jan
2022-01-14

Asa cum am promis am revenit cu vesti despre starea Ralucăi! Veștile nu sunt prea bune. În momentul actual se afla la Terapie Intensiva. Sa speram ca va depăși momentul! Singurul lucru este sa ne rugam pt ea! De atât are nevoie acum..multă rugăciune ca Dumnezeu sa o ajute sa treacă și peste acest impas!

12 Jan
2022-01-12

Bună ziua! As fi vrut sa revin cu vesti bune și anume ca Raluca a ajuns acasă asa cum era programat. Dar din păcate Raluca este iar încercată de acesta boala! Sa speram ca asa cum ne-a promis ca va ieși învingătoare și ca va lupta cu toate puterile ei. Sa ne rugam pt ea și prin puterea rugăciuni noaste sa ii transmitem multă putere sa depășească și acest impas! Luptă Raluca! Cu toții suntem alături de tine iar tu trebuie sa îți duci promisiunea la bun sfârșit asa cum ai spus mereu ca te întoarce învingătoare!

07 Jan
2022-01-07

Ultima zi de Radioterapie! Maine Raluca va începe o noua etapa a tratamentului și anume 4 ședințe de chimioterapie. Aceste ședințe se vor efectua din 3 în 3 săptămâni. Maine este prima ședință!,, Raluca este un exemplu pt noi toți! Ne arata cum lupta eroic cu toate încercările acestei boli! Vrea sa vina acasă învingătoare asa cum ne-a promis!Marti va reveni în țară pt 3 săptămâni pana la următoarea ședința de chimioterapie! Va mulțumim pt susținere.. și revin cu noutăți de fiecare data cand am vesti de la clinică! 🙏

21 Dec
2021-12-21

Bună seara asa cum am promis revin cu o noua postare despre luptatoarea noastră Raluca. Azi a trecut cu bine peste prima ședință radioterapie. Urmează alte 14 ședințe.

Campanie inceputa la data: 13.12.2021

Nume: Raluca

Prenume: Drăghici

 Varsta: 22 ani

Suma necesara: 31000 euro

Diagnostic:: CANCER LIMFATIC

Operația o va efectua în Turcia la Clinica Anadolu

Fiecare poate fi Moș Crăciun pentru Raluca

Până la sfârșitul lunii iunie 2021 Raluca Drăghici, o fată de 22 ani, frumoasă, deșteaptă, plină de viață, cuminte, entuziastă și mereu cu zâmbetul pe buze, se bucura alături de părinții, de fratele, de logodnicul și de prietenii ei de o viațănormală, lipsită de griji, cu bucuria în suflet a absolvirii cu brio a facultății de Litere și cu mari planuri de viitor. Vorbea atât de fericită de realizările ei, de examenul de liciență, de cursurile de pian, de povestea ei de dragoste cu Alex și de dorințele pe care spera atât de mult să și le poată împlini.

Tocmai când era mai fericită ca niciodată și când simțea cî viața abia începea pentru ea, aripile i-au fost frânte când a descoperit un nodul pulmonar urmat de aflarea unui diagnostic cumplit: Cancer Limfatic-Limfom Hodking! Această boală înfiorătoare a pus pauză viselor și dorințelor ei. Tratamentul la clinica Anadolu din Turcia era singura speranță a Ralucăi pentru un viitor la care orice tânăr de 22 ani are dreptul să viseze. La începutul lunii septembrie a urmat o intervenție chirurgicală cu anestezie generală pentru biopsia unor noduli apăruți sub claviculă. Diagnosticul era Adenocarcinompulmonar cu mici metastaze în jurul gâtului, așa că aînceput rapid tratamentul cu chimioterapie. A făcut 4 ședințe din 21 în 21 de zile, câte 3 zile consecutiv. 

La sfârșitul lunii noiembrie, după prima procedură din a patra ședință de chimioterapie, veștile despre Raluca păreau bune,pentru ca analizele i-au ieșit bine! Ne arăta, prin pozele postate pe facebook, cât este de puternică,plină de ambiție, determinare,optimism,de credință neclintită și cum înfruntă această încercare din viața ei cu brio.

Dar, din păcate, câteva zile mai târziu, lucrurile s-au complicat, iar Raluca trece acum printr-un nou impas.Evoluția ei în urma chimioterapiei nu a fost așa cum a sperat. Au apărut multe complicații, cea mai gravă dintre ele fiind metastaza cerebrală! În urma RMN-ului cerebral, medicii au depistat o tumoare cerebrală de 3 cm. Singura șansă a Ralucăi este, pentru început, urmare unei cure de 15 ședințe de radioterapie, iar la jumătatea lunii ianuarie va avea loc intervenția chirurgicală cerebrală pentru extirparea tumorii. Din cauza complicațiilor apărute, costurile tratamentului au depășit mult limita așteptărilor familiei: pentru radioterapie este necesară suma de 7100 euro, iar pentru interveția chirurgicală 16000 de euro. 

Săptămâna viitoare Raluca trebuie operată urgent pentru a se înlătura tumoara cerebrală! Cu toții așteptăm Sărbătorile și pe Moș Crăciun. Mai știm că de Crăciun se împlinesc vise! Așa că FIECARE dintre noi ar putea fi Moș Crăciun pentru Raluca. Haideți să ne mobilizăm și să reușim să strângem suma necesară pentru intervenție și tratament Împreună vom reuși să îi oferim săi dăm Ralucăi o șansă la viață! 

Sursă poveste:epitești.ro (Ionela Iordachita)

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele -RALUCA DRĂGHICI