whatsapp-widget

Raluca Ianchiș

Campanie din trecut 0 zile
22.477536735504% Complete

Suma primita

9.056 €

Necesari

40.288 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_65bbc2360a8be_Raluca-Ianchis-01.02.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Revolut B.
Dan N.
COCEAN C.
DANIEL -.
GHIBU A.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Raluca Ianchiș

Campanie din trecut

Update-uri campanie

24 Feb
2024-02-24

Raluca Ianchiș, o lumină în inimile celor care au cunoscut-o, ne-a părăsit mult prea devreme la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens și o durere sfâșietoare. Cu o inimă mare și o bunătate fără margini, Raluca a fost nu doar o mamă iubitoare pentru fiica sa de 14 ani, ci și un prieten devotat, un sprijin neclintit pentru cei din jur și o sursă de inspirație pentru toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște.

Povestea ei nu este doar una despre pierderea tragică a unei vieți prea devreme încheiate, ci și despre amprenta profundă pe care a lăsat-o asupra lumii. Raluca a trăit cu pasiune, iubind necondiționat și dând tot ce avea mai bun celor din jur. A fost o luptătoare, înfruntând viața cu curaj și determinare, și a învățat pe toți cei din jurul ei ce înseamnă să trăiești fiecare moment la maxim.

Pentru fiica sa, Raluca a fost nu doar o mamă, ci și cel mai bun prieten, ghid și mentor. Împreună au împărtășit râsete, lacrimi, visuri și speranțe. Legătura lor profundă va rămâne veșnică, un far de lumină în întunericul despărțirii. În inima fiicei sale, Raluca va trăi veșnic, inspirând-o să urmeze visurile cu aceeași pasiune și curaj pe care le-a împărtășit mereu.

Pe măsură ce ne adunăm să îi aducem un ultim omagiu, să ne amintim de Raluca nu doar pentru golul pe care l-a lăsat în urmă, ci și pentru iubirea, lumina și bucuria pe care le-a adus în viețile noastre. Să păstrăm vie amintirea ei prin a trăi conform valorilor pe care le-a îmbrățișat: iubire, generozitate, curaj și speranță.

Raluca Ianchiș va rămâne mereu în inimile noastre, un simbol al iubirii necondiționate și al spiritului neînfrânt. Chiar și în absența sa fizică, spiritul ei liber și iubitor va continua să ne inspire și să ne ghideze pe drumul vieții. Odihnește-te în pace, draga noastră Raluca, până când ne vom întâlni din nou.

13 Feb
2024-02-13

Raluca a trecut prin al treilea ciclu de chimioterapie și a ales să se întoarcă în România. Va ajunge în țară mâine. Vă rugăm acum, ca familie, să înălțați o rugăciune sau să aveți un gând bun pentru Raluca, pentru că este foarte slăbită. În România, va fi internată într-un hospice și este posibil să urmeze și un al patrulea ciclu de chimioterapie, în funcție de cum vor evolua lucrurile. A reușit să beneficieze de un tratament bun în spitalul din Viena, datorită bunăvoinței dumneavoastră. Vă mulțumim! 🙏

07 Feb
2024-02-07

Raluca a decis să urmeze a treia sedință de chimioterapie, deși este foarte slăbită după două luni în care s-a hrănit doar cu apă și ceai. În acest timp, a fost alimentată intravenos cu soluții nutritive, care i-au furnizat aproximativ 1000 kcal pe zi. Tumora pancreatică și-a oprit evoluția, însă metastazele s-au extins la intestine, provocând formarea de mici, dar frecvente, obstrucții intestinale. Medicul a indicat că doar 10-20% dintre pacienți reușesc să scape din această situație cu intestinele într-o stare care să permită un tranzit normal. Situația este extrem de delicată, necesitând ca Raluca să rămână sub atentă supraveghere medicală. Costurile pentru îngrijirea necesară sunt substanțiale, și doar datorită fondurilor strânse prin generozitatea dumneavoastră am reușit să-i asigurăm tratamentul necesar la timp.

01 Feb
2024-02-01
Plati efectuate Fisier 1

Într-o lume în care fiecare zi aduce cu ea noi provocări, povestea Ralucăi Ianchiș reprezintă un simbol al curajului, al speranței și al luptei neîncetate pentru viață. La 42 de ani, Raluca se confruntă cu unul dintre cele mai dure diagnostice posibile: cancer pancreatic. În ciuda greutății momentului, ea nu s-a lăsat învinsă de frică sau de disperare. În schimb, a ales să lupte cu toată forța pentru viitorul ei și, mai ales, pentru fiica sa, Eva, lumina vieții sale, în vârstă de doar 14 ani.

Incredibila poveste de luptă a Ralucăi a continuat la prestigioasa clinică WIENER PRIVATKLINIK din Austria, unde a fost primită sub îndrumarea atentă a Prof. Dr. Wolfgang J. Koestler. Aici, Raluca a început un tratament complex, plin de provocări, dar și de speranțe, într-o încercare eroică de a învinge boala care îi amenință viața.

Recunoaștem că acest drum spre vindecare este anevoios și costisitor. Tratamentul în străinătate presupune sume considerabile, iar familia Ianchiș se află în fața unei duble lupte: una pentru sănătate și alta pentru strângerea fondurilor necesare. Este o povară grea, dar nu una pe care trebuie să o poarte singuri.

Astăzi, Asociația "Salvează o Inimă" face un pas înainte în această luptă, achitând o parte din costuri cu o sumă inițială de 10000 EURO. Este un gest de solidaritate, dar și un apel către comunitatea largă, către fiecare dintre voi, să se alăture acestei cauze. Acesta nu este doar sprijin financiar; este un mesaj de speranță, un semn că împreună putem depăși orice obstacol.

În ciuda diagnosticului devastator, Raluca rămâne un simbol al rezilienței umane, o mamă care luptă nu doar pentru propria viață, ci și pentru a se asigura că va fi acolo pentru fiica sa, pentru a o vedea crescând, învățând și împlinindu-se.

Vă invităm să vă alăturați acestei lupte, să oferiți speranță și sprijin, pentru ca Raluca să poată continua tratamentul fără a fi copleșită de povara financiară. Fiecare contribuție, oricât de mică, înseamnă un pas în plus spre vindecarea Ralucăi, spre un viitor în care ea și Eva pot fi împreună, sănătoase și fericite.

Lupta noastră continuă! Vă mulțumim pentru fiecare gest de generozitate, pentru fiecare moment în care alegeți să fiți alături de Raluca și familia ei. Împreună, putem aduce schimbare, putem aduce speranță, putem face diferența.

27 Jan
2024-01-27

Vreau să vă aduc la cunoștință ultimele noutăți despre starea Ralucăi Ianchiş, o luptătoare neobosită în bătălia sa împotriva unei boli grele. Cu mult curaj și reziliență, Raluca a finalizat al doilea ciclu de chimioterapie. Deși așteptăm încă semnele unei evoluții pozitive, este admirabil să vedem cât de stabilă rămâne Raluca din punct de vedere emoțional și spiritual.

Luni, Raluca va repeta o serie de analize esențiale care vor determina eficacitatea actualului tratament de chimioterapie. Aceste rezultate sunt cruciale, deoarece ele vor decide dacă se va continua cu aceeași metodă de tratament sau va fi necesar să se schimbe abordarea. Speranța noastră este, bineînțeles, că tratamentul a avut efectul dorit și va putea continua pe acest drum spre vindecare.

Trebuie să fim conștienți că lupta Ralucăi nu este doar pe plan medical, ci și financiar. Spitalizarea prelungită și tratamentele necesare sunt extrem de costisitoare. În aceste momente, orice ajutor financiar poate face o diferență enormă în viața ei.

În acest sens, apelăm la generozitatea și empatia voastră. Dacă aveți pe inimă să sprijiniți lupta Ralucăi, vă rugăm să luați în considerare o donație, oricât de mică. Fiecare contribuție ne aduce mai aproape de a asigura continuitatea tratamentelor necesare și de a oferi Ralucăi șansa la o viață mai bună.

Vă mulțumim pentru fiecare gând bun, rugăciune și sprijin financiar pe care îl oferiți. Împreună, putem face o diferență semnificativă în lupta Ralucăi pentru sănătate și fericire.

26 Jan
2024-01-26

Ieri, într-o zi încărcată de emoție și solidaritate, peste 300 de inimi generoase s-au unit într-o cauză nobilă, aducând o rază de speranță în viața Ralucăi Ianchis. La doar 42 de ani, Raluca, o mamă devotată a unei fetițe de 14 ani, se confruntă cu o provocare uriașă - lupta împotriva cancerului pancreatic. O luptă care nu este doar a ei, ci a tuturor celor care au ales să îi fie alături.

Cu fiecare donație, indiferent de mărimea ei, se adaugă o nouă filă în povestea de curaj și speranță a Ralucăi. Suma necesară pentru operație și tratament este de 40.288 euro, o sumă mare, dar nu imposibilă atunci când inimile se unesc pentru un scop comun. Acest tratament salvator va avea loc la WIENER PRIVAT KLINIK din Austria, un loc unde tehnologia avansată și experiența medicilor se întâlnesc pentru a oferi o nouă șansă la viață.

Fiecare contribuție înseamnă mai mult decât un ajutor material; este un mesaj de dragoste, o mână întinsă către Raluca și familia ei, un semn că, împreună, putem face față celor mai mari provocări. În fiecare donație se ascunde puterea comunității noastre, puterea de a lupta, de a spera și de a visă la zile mai bune.

Așadar, să continuăm să scriem împreună această poveste impresionantă de solidaritate. Să arătăm că, atunci când vine vorba de viață, nu există obstacole prea mari, iar dragostea și speranța sunt cele mai puternice arme în fața adversității. Raluca nu este singură în această bătălie; ea are alături o armată de inimi care bat în unison pentru viață, pentru speranță, pentru vindecare.

20 Jan
2024-01-20

Raluca, cu o forță interioară remarcabilă, își continuă lupta în spital pentru a învinge bacteria care i-a pus sănătatea în pericol. În aceste zile grele, ea este slăbită, nu doar de boală, ci și de incapacitatea de a mânca. Cu toate acestea, speranța și rezistența ei nu cunosc limite. Perfuziile cu nutrienți și electroliți îi asigură energia vitală, susținând-o în acest drum anevoios, fiecare picătură fiind o promisiune pentru o zi mai bună.

Privind spre viitor cu curaj, Raluca se pregătește pentru al doilea ciclu de chimioterapie, programat pentru luni, 22 ianuarie. Această etapă, deși intimidantă, este un pas necesar în lupta ei pentru vindecare, un drum parcurs cu speranța și rugăciunile tuturor celor care o iubesc.

Un moment de lumină în zilele ei dificile a fost vizita Evei, fiica ei iubită. Prezența Evei a adus un val de bucurie și un suflu de viață în salonul de spital. Ochii lui Raluca s-au aprins de fericire și inima i-a fost plină de dragoste. Acest moment magic, o mamă îmbrățișându-și copilul, este un amintire atât de prețioasă, un simbol al legăturii indestructibile dintre ele. Este acest gen de iubire necondiționată care îi oferă Ralucăi puterea de a lupta, de a spera și de a se bucura de fiecare clipă pe care o petrece alături de cei dragi.

Fiecare zi este o nouă provocare, dar și o nouă oportunitate pentru Raluca de a demonstra puterea ei incredibilă. Îi ținem pumnii strânși și ne rugăm pentru ea, știind că fiecare mic progres este un pas imens spre recuperarea completă. 🙏

17 Jan
2024-01-17

Ieri, Raluca, o tânără de o voință și curaj remarcabile, a încheiat primul ciclu de chimioterapie, un tratament cunoscut pentru agresivitatea sa. Dar Raluca nu este doar un nume pe un dosar medical, ea este un simbol al rezistenței și al speranței.

În ciuda greutăților acestui proces, Raluca își păstrează zâmbetul și optimismul. Chiar dacă mâncarea solidă îi este încă interzisă, fiecare lingură de supă pe care o mănâncă este un pas mic, dar semnificativ, spre recuperare. Putem vedea clar îmbunătățiri în starea ei generală, un semn că lupta ei, deși grea, nu este în zadar.

În aceste momente dificile, generozitatea și sprijinul celor care au donat până acum au fost o sursă de alinare și speranță pentru Raluca și familia ei. Dar călătoria ei nu s-a încheiat. Fiecare zi petrecută în spital este o mărturie a nevoii continue de ajutor financiar pentru a susține tratamentul și recuperarea ei.

Vă invităm să vă alăturați acestei lupte, nu doar cu donații, ci și cu gânduri bune și rugăciuni pentru Raluca. Să îi oferim împreună puterea și suportul de care are nevoie pentru a depăși această încercare. Să arătăm că, în fața suferinței, nu suntem indiferenți, că empatia și solidaritatea noastră pot face diferența.

Raluca este un exemplu de reziliență, o inspirație pentru noi toți, un memento că, indiferent de greutățile vieții, putem găsi forța de a lupta. Haideți să îi fim alături în această călătorie, să îi arătăm că nu este singură și că împreună, putem face față oricărei provocări. Raluca, ești o luptătoare adevărată și te susținem cu toată inima noastră! 🙏

Campanie inițiată pe data de: 16.01.2024

Nume: Ianchiș

Prenume: Raluca

Vârstă: 42 ani (mama a unei fetițe de 14 ani)

Sumă necesară: 40288  euro

Diagnostic: cancer pancreatic

Operația și tratamentul va fi efectuat la WIENER PRIVAT KLINIK din Austria

Povestea luptătoarei Raluca

În inima fiecărei familii bate un ritm unic, un cântec de dragoste și unitate. Pentru familia Ianchiș, acest ritm a fost brusc întrerupt în ziua de 22 decembrie 2023, când Raluca Ianchiș, o mamă dedicată și cercetătoare pasionată la ICECHIM de 19 ani, a fost diagnosticată cu cancer pancreatic.

Povestea Ralucăi este una de curaj și luptă neîntreruptă. Totul a început în octombrie, când simptomele inițiale - incapacitatea de a se alimenta, greață, dureri abdominale și slăbiciune - au început să-și facă simțită prezența. Diagnosticul inițial a fost de gastrită, dar, după luni de suferință și investigații repetate, realitatea sumbră a fost descoperită: cancer pancreatic cu metastaze.

În ciuda acestui diagnostic devastator, Raluca a rămas neînfrântă, călătorind până la clinica WIENER PRIVATKLINIK din Viena pentru a primi îngrijirea de care avea nevoie. Aici, sub supravegherea Prof. Dr. Wolfgang J. Koestler, Raluca a început un tratament complex, sperând să-și recâștige sănătatea și să se întoarcă acasă la fiica ei, Eva, în vârstă de 14 ani.

Dar drumul spre vindecare este unul costisitor. Costurile tratamentului și îngrijirii în străinătate sunt uriașe, iar familia Ianchiș se confruntă cu o luptă financiară la fel de grea ca lupta medicală.

Acum, mai mult ca oricând, Raluca are nevoie de ajutorul nostru. Donațiile voastre pot face diferența dintre disperare și speranță, între suferință și recuperare. Fiecare contribuție, fie că este mică sau mare, ne apropie de scopul nostru de a-i oferi Ralucăi șansa la viață.

Și acum, cuvinte de la Raluca însăși, care în ciuda suferinței, a găsit puterea de a ne împărtăși gândurile sale:

"În aceste momente de întuneric, văd lumina în fiecare mesaj de încurajare, în fiecare zâmbet al Evei, în fiecare gest de sprijin. Simt că fiecare zi este un dar, o luptă, o binecuvântare. În fiecare noapte, mă rog pentru o nouă zi, pentru o nouă șansă. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate eforturile voastre, pentru dragostea și sprijinul vostru necondiționat. Îmi puneți la dispoziție nu doar mijloacele materiale pentru lupta mea, dar și credința și speranța că voi fi bine. Fiecare donație, fiecare cuvânt de încurajare, fiecare gând bun mă întărește în această bătălie. Împreună, putem învinge acest monstru nevăzut. Cu fiecare zi care trece, cu fiecare tratament, simt că mă apropii de momentul când mă voi întoarce acasă, să-mi strâng fiica în brațe și să continui să trăiesc. Acest vis este posibil prin generozitatea și dragostea voastră. Vă sunt profund recunoscătoare."

În aceste momente, fiecare dintre noi poate fi un erou pentru Raluca și familia ei. Să ne unim forțele pentru a-i oferi Ralucăi șansa la o viață normală, sănătoasă și fericită. Donați acum și deveniți parte din povestea ei de vindecare și speranță.

Denumire entitate: Asociația "Salvează o Inimă"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: RALUCA IANCHIS