whatsapp-widget
Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Raport de activitate Februarie 2024

Cu bucurie vă împărtășim realizările remarcabile din luna februarie, datorită implicării și generozității comunității noastre. Am reușit să oferim Elisei Sîrghi oportunitatea crucială a unei intervenții chirurgicale, iar tânăra rezidentă abia așteaptă să revină la spital pentru a aduce sănătate și speranță în viețile pacienților săi. De asemenea, suntem încântați să vă informăm că operația Dianei Ențuc a fost un succes, iar aceasta se află acum în perioada de recuperare.

Suntem profund recunoscători pentru sprijinul și grijile pe care le-ați arătat. Noblețea sufletului vostru ne inspiră și ne dă energie pentru a face mai mult bine. În luna februarie, am reușit să strângem 971.647 RON și 40.111 Euro prin donații prin SMS, sponsorizări de la firme și pe platforma noastră. Au sponsorizat 28 de companii, cu suma totală de 62.407 RON, reprezentând 28 de contracte semnate.

Un număr de 67 de copii și adulți aflați în situații sociale precare au beneficiat de sprijin financiar pentru operații și tratamente, sumele variind între 550 RON și 111.975 RON. Totalul donat către aceste cazuri în luna februarie 2024 a fost de 1.329.105 RON.

De asemenea, susținem lunar 20 de copii orfani, oferindu-le sprijin financiar pentru nevoile lor de zi cu zi, cu sume cuprinse între 1.500 RON și 5.000 RON pe lună. Faptele bune cresc datorită oamenilor minunați precum voi, care înțeleg că fiecare zi este o oportunitate de a face o diferență în viețile altora.

În luna februarie, am lansat cu succes 7 campanii de strângere de fonduri pentru Maria Budescu, Luca Andrei, Alexandru Ailioaie, David Rebiga, Sara Botez și Alexandru Popescu. Desfășurăm simultan mai multe campanii pentru că sunt atât de mulți oameni care au nevoie de ajutor.

Marketing:  am alocat 3.31% din suma totală pentru e-mail marketing, Facebook ADS, comunicate de presă și dezvoltare web, bază de date- companii la nivel internațional pentru a spori vizibilitatea cazurilor umanitare și a crește implicit donațiile.

Pentru salarii, cheltuieli administrative, comisioanele procesatorilor de plăți și dezvoltare web, am alocat 8.31% din suma colectată.

Vreau să vă mai spunem câteva detalii despre binele pe care-l faceți.

Pe platforma noastră, s-au înregistrat 4.768 de donații online, iar comunitatea noastră a crescut cu încă 618 prieteni care au donat pentru prima dată.

Dacă nu ați sponsorizat în anul 2023, vă încurajăm să faceți acest lucru acum, deoarece banii vor fi virați de către ANAF în urma încheierii contractului de sponsorizare și a declarației 177.

Din partea familiei "Salvează o Inimă," vă transmitem multă sănătate vouă și familiilor voastre.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această luptă!