whatsapp-widget

Răzvan Petrișor

Campanie activa 30 zile
58.7005% Complete

Suma primita

11.740 €

Necesari

20.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_661d61e151268_Ravan-Petrisor-15.04.2024.pdf
doc_663477d661e53_R-zvan-Petri-or-03.05.2024.pdf
doc_665f2473343b1_Razvan-Petrisor-04.06.2024.pdf
doc_668555214007c_Razvan-Petrisor-03.07.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Dna B.
Barleanu A.
Racoviteanu A.
Diaconu A.
Acord S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Răzvan Petrișor

Campanie activa 30 zile

Update-uri campanie

10 Jul
2024-07-10

Dragi noștri,

În urma ultimelor analize de sânge și a puncției lombare, Răzvan a avut rezultate foarte bune. I s-a administrat și un factor de creștere, ceea ce i-a permis să înceapă la scurt timp tratamentul de menținere cu citostatice acasă. În perioada următoare, vom avea controale săptămânale, iar în funcție de rezultate, i se va ajusta doza de tratament. Pe data de 17.07.2024, urmează să i se scoată și cateterul, ceea ce ne bucură nespus de mult, oferindu-i un plus de confort și siguranță.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul continuu, pentru toate rugăciunile și gândurile bune.

Vă îmbrățișăm cu drag.

03 Jul
2024-07-03
Plati efectuate Fisier 1

Dragii noștri,

Vineri, Răzvan a trecut printr-o puncție lombară, iar rezultatul a fost unul favorabil: testul a ieșit negativ la blasti! 🙏 Aceasta veste minunată ne dă speranță și ne permite să începem reevaluarea, pregătindu-l pentru tratamentul de menținere. În plus, i s-a administrat un factor de creștere pentru a sprijini îmbunătățirea analizelor, astfel că, dacă totul decurge bine, va începe în curând tratamentul de menținere și eliminarea cateterului.

Vă suntem profund recunoscători pentru sprijinul vostru neprețuit! 🙏 Asociația Salvează o inimă a achitat astăzi suma de 7500 RON, conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră nu se oprește aici și suntem hotărâți să continuăm să luptăm pentru Răzvan.

Vă mulțumim din suflet pentru ajutor și pentru că ne sunteți alături în această bătălie!

04 Jun
2024-06-04

Răzvan a reluat chimioterapia din faza de reinducție, după o pauză cauzată de o bacterie intestinală (Clostridium). Această pauză a însemnat trei săptămâni de antibiotice, regim strict și multe schimbări emoționale și fizice, însoțite de stări de rău. A fost o perioadă dificilă, dar Răzvan a demonstrat o forță extraordinară și o determinare neclintită de a lupta.

Vineri urmează să facă o puncție lombară, în cadrul căreia i se va administra și un tratament chimioterapeutic. Este un alt pas în acest drum greu, dar esențial spre vindecare. Fiecare zi aduce noi provocări, dar și speranța că vom învinge împreună.

Îl admirăm pe Răzvan pentru curajul său și pentru puterea de a continua, în ciuda tuturor dificultăților. Este un adevărat luptător și o sursă de inspirație pentru toți cei din jurul său. Fiecare tratament, fiecare efort ne apropie tot mai mult de ziua în care Răzvan va fi complet vindecat.

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne susțin, pentru rugăciuni, gânduri bune și pentru orice mic gest de ajutor. Acestea ne dau puterea să mergem mai departe și să ne păstrăm speranța vie. Cu credință și iubire, vom trece peste aceste momente grele și vom ieși mai puternici. 🙏❤️

04 Jun
2024-06-04
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 7500 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

13 May
2024-05-13

După cum bine știți, am început o nouă fază de tratament cu citostatice 🙏🏻. Cura a patra de chimioterapie a venit cu noi stări, încercări și provocări. Drumul este lung și anevoios, dar nu ne dăm bătuți. Răzvan, eroul nostru, ne demonstrează zi de zi cât de puternic este și cu câtă ambiție luptă pentru a-și recâștiga copilăria.

Ziua de luni pentru noi este plină de emoții, deoarece este ziua în care lui Răzvan i se administrează câte 2 sau 3 doze de chimioterapie. Joi suntem plini de speranță și așteptăm să aflăm rezultatele analizelor în urma administrării tratamentului.

Suntem cu sufletul plin de recunoștință și mii de mulțumiri față de voi toți cei care ați făcut posibil să ducem această luptă până aici prin donațiile făcute și miile de rugăciuni ce au ajuns sus, acolo la Dumnezeu 🙏🏻❤️. Vă rugăm din suflet să ne fiți alături în continuare în această bătălie lungă și grea.

05 May
2024-05-05

În această perioadă de sărbătoare, când lumina Învierii îmbrățișează lumea, ne gândim cu speranță și recunoștință la toți cei care au făcut posibilă lupta noastră. În fiecare zi, sufletul și gândul nostru sunt plini de iubire pentru voi, îngerii lui Razvi Eroul. 🙏🏻

Razvi, micul nostru erou, a început a patra fază de tratament cu citostatice. Într-o singură zi, i-au fost administrate trei doze de chimioterapie. Urmează o perioadă lungă, plină de noi încercări și provocări, dar suntem convinși că bunul Dumnezeu ne va ajuta să trecem cu bine peste ea.

Razvi ne-a demonstrat până acum că este un adevărat luptător. Un erou atât de mare într-un trupușor atât de mic, care luptă în fiecare zi să-și recâștige copilăria. ❤️

Noi, părinții lui, vrem să vă mulțumim din adâncul sufletului pentru tot efortul depus și pentru susținerea voastră. Vă dorim un Paște fericit, plin de bucurii și sănătate! Fie ca minunile să existe în viețile voastre, așa cum există în viața lui Razvi, și să ne arate că totul este posibil cu multă credință și speranță. Dumnezeu lucrează prin voi, îngerii lui pe pământ. 🙏🏻❤️
 

03 May
2024-05-03
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 6000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

15 Apr
2024-04-15
Plati efectuate Fisier 1

Asociația Salvează o inimă a achitat azi suma de 5000 RON conform ordinului de plată atașat.

Lupta noastră continuă!

Vă mulțumim!

09 Apr
2024-04-09

Astăzi este o zi plină de emoții și speranță pentru noi. Cu inimi pline de recunoștință, vă anunțăm că Razvan, eroul nostru curajos, a terminat ultima doză de citostatice din blocul 3. În aceeași zi, am avut și o puncție lombară care ne-a adus vești încurajatoare – rezultatele sunt negative, semn că tratamentul își face efectul.

Suntem cu toții ușurați și optimiști, dar călătoria noastră nu s-a încheiat. Peste doar trei zile, avem programat un control crucial, unde vom afla mai multe despre cum va continua cura în etapa a patra. Până atunci, vrem să vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul, gândurile bune și rugăciunile pe care ni le-ați trimis. Fiecare mesaj de încurajare și fiecare gest de sprijin ne-au dat forța să continuăm și să luptăm.

Vă rugăm să rămâneți alături de noi în această luptă continuă împotriva leucemiei. Împreună, putem să sperăm, să luptăm și să visăm la o zi când Razvan va fi complet liber de această grea încercare.

Campanie începută la data de 09.04.2024

Nume: Petrișor

Prenume:Răzvan Alexandru

Vârsta: 2 ani și 10 luni

Suma necesară: 20.000€

Diagnostic: leucemie acută limfoblastică

Tratamentul îl va efectua în Italia 

O poveste care nu poate aștepta

Astăzi, ne adresăm vouă cu un apel profund și urgent: să ne unim forțele pentru a ajuta un suflet inocent și plin de viață, micuțul Răzvan Petrișor, în lupta sa grea împotriva leucemiei acute limfoblastice de tip B. La doar 2 ani și 10 luni, Răzvan se confruntă cu o provocare ce depășește înțelegerea și forța oricărui copil: o luptă pentru viață în fața unei boli nemiloase.

În urma diagnosticului devastator, familia Petrișor a pornit într-o călătorie plină de speranță dar și de incertitudini, către Spitalul Bambino Gesù din Italia. Aici, Răzvan a început tratamentul chimioterapeutic intensiv, necesar pentru a combate cancerul. Cu toate acestea, drumul spre vindecare este lung și costisitor, iar familia se confruntă acum cu o provocare financiară uriașă: strângerea sumei de 20.000 de euro necesară pentru continuarea tratamentului.

De la Bianca Ana-Maria, mama lui Răzvan, ne vin cuvinte care sfâșie inima: "Nicio mamă nu ar trebui să își vadă copilul luptând pentru fiecare suflare. Zi de zi, îmi văd băiețelul zâmbitor transformat de dureri și nopti nedormite. Fiecare zi fără tratamentul necesar este o zi pierdută în lupta pentru viața lui. Simțim că lumea noastră se năruie cu fiecare moment care trece fără ajutor. Speranța este tot ce ne-a mai rămas, iar această speranță sunteți voi, oamenii cu inimă mare care puteți oferi o șansă la viață copilului meu. Vă rog, nu ne lăsați singuri în această luptă devastatoare."

Suntem cu toții părinți, frați, surori sau prieteni care știu că sănătatea și fericirea celor dragi sunt cele mai prețioase comori. Astăzi, Răzvan și familia sa au nevoie de toată forța noastră și de generozitatea voastră pentru a trece peste această încercare. Prin donațiile voastre, nu doar că veți contribui la acoperirea costurilor medicale, dar veți oferi, de asemenea, speranță și susținere morală unei familii care luptă neîncetat.

Într-o lume plină de incertitudini, fiecare gest de bunătate contează. Contribuția voastră, oricât de mică, poate face o diferență enormă în viața lui Răzvan. Împreună, avem puterea de a-i oferi acestui copil șansa la o viață normală și sănătoasă, o viață în care să poată alerga din nou prin parc, să se bucure de soare și să exploreze lumea cu aceeași curiozitate și entuziasm care îi sunt proprii.

Fiecare donație este o rază de speranță, un pas înainte spre ziua în care Răzvan va putea spune "Am învins!". Vă invităm să fiți parte din această poveste de curaj și speranță, să contribuiți la fondul pentru tratamentul lui Răzvan și să distribuiți acest mesaj cu familia, prietenii și colegii voștri. Împreună, putem face ca lumea să fie un loc mai bun pentru Răzvan și pentru toți copiii care se luptă cu boli grave.
 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: RAZVAN PETRISOR