Rebeca Cojocaru

Rebeca Cojocaru

Campanie activa 29 zile
72.3558% Complete

Suma primita

28.942 €

Necesari

40.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Documente

doc_5e00d781eda6e_Plata-factura-nr.-2-Rebeca-Cojocaru.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Tamas D.
CRISTINA-ANDREEA R.
POP M.
MIRON C.
ANGHEL G.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Rebeca Cojocaru

Campanie activa 29 zile

Update-uri campanie

19 May
2020-05-19

Din păcate astăzi nu venim cu vesti prea bune. Rebeca este din nou internata deoarece nu sa simțit prea bine. Este mult prea slăbită, nu se mai poate tine pe picioare și nu mai poate înghiți cum trebuie. Din aceasta cauza am luat hotărârea sa ii punem o sonda prin care sa o putem hrănii. Ma rog la Dumnezeu ca aceasta situație sa fie doar pe o perioada scurta de timp. Îmi doresc din suflet ca totul sa fie doar un coșmar urat din care sa ma trezesc cât mai curând iar fetița mea sa fie bine. Un suflet atât de mic și nevinovat nu merita atâta suferința. Va rog din suflet dragii noștri purtați-o și pe Rebeca Ana Maria in rugăciunile voastre. Dumnezeu e mare și împreuna vom reuși. Nu va pot spune ce suferința mare avem in suflete și ce suferința poate sa care pe umeri Rebeca. Va implor sa va rugați și pentru ea. Mulțumim din suflet

05 May
2020-05-05

După cum știți Rebeca face tratamentul acasă de 2 luni sub supravegherea domnului doctor din Turcia. Face analize săptămâna de săptămâna , iar de data aceasta analizele și ieșit extrem de scăzute fapt pentru care Rebeca a avut nevoie de o transfuzie de sânge. Momentan este internata la București . Cu ajutorul lui Dumnezeu trecem cu bine si peste etapa aceasta 

06 Apr
2020-04-06

Chiar dacă suntem în țară , lupta Rebecai continuă . După cum bine știți , Rebeca repetă analizele periodic pentru a ține totul sub control. Mulțumim din suflet doamnei asistente medicale Ioana Georgiana Nechifor pentru ajutorul acordat , făcând posibila recoltarea la domiciliu și , vă mulțumim din suflet vouă tuturor celor care sunteți alături de noi în această luptă.

02 Mar
2020-03-02

După cum bine știti Rebecca a fost azi la controlul de rutina in urma căruia medicul a hotărât ca ea sa înceapă tratamentul. Noua cura de chimioterapie consta intr-o doza dubla fata de cea pe care a luat-o pana acum care se întinde pe perioada a 6 luni cu anumite pauze între ședințele de chimioterapie.

22 Jan
2020-01-22

Azi din nou ne-au dat de cap analizele Rebecai. Trombocitele ei sunt tot scăzute și din aceasta cauza plecarea noastră acasa se amână din nou . Vineri o sa mergem din nou la analize. În urma rezultatului vom afla daca agonia Rebecai se termina aici sau inca mai are de tras . Suntem foarte triști din cauza aceasta dar avem speranta ca totul o sa fie bine ai cu ajutorul lui Dumnezeu

15 Jan
2020-01-15

Astazi s-a incheiat campania de strangere de fonduri prin SMS pentru micuta  Rebeca Cojocaru. In urma campaniei de strangere de fonduri sa colectat 9977 SMS-uri a cate 2 euro reprezentand 19954 euro.

Va multumim!

13 Jan
2020-01-13

Din pacate azi nu venim cu vesti prea bune 😣. Starea de sănătate a Rebecai nu este atat de buna. Din cauza analizelor mult prea scăzute Rebeca a fost internata de urgenta 😢😢😢. Medicul oncolog a fost destul de prompt si a inceput deja tratamentul pentru a o scoate pe Rebeca din starea critica . Multumim tuturor pentru sustinere🤗

02 Jan
2020-01-02

Începe o nouă zi de tratament pentru Rebeca .. este a 18-a ședință de radioterapie si a 24 -a zi de chimioterapie. Starea ei generală este destul de buna iar medicul a hotărât să renunțăm la cortizon treptat până il eliminăm definitiv. Au mai rămas inca 12 sedinte de radioterapie

 

Donează

2€
Trimite un SMS la
8832
Mesaj: REBECA

Pana in prezent s-au trimis 9915 SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 01 DECCEMBRIE 2019- 15 IANUARIE 2020. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

*Suma de pe site la SMS este adaugata manual.

Campanie inceputa la data: 22.11.2019

Nume: Rebeca Ana-Maria
 
Prenume: Cojocaru
 
 Varsta:  7 ani
 
Suma necesara: 40.000 euro (investigatii, chimioterapie si operatie)-pretul este estimativ dupa investigatii i se va face o schema de tratament si costurile conform planului de tratament

Diagnostic: Tumora in trunchi cerebral

 
Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: Koc University
 
Povestea micutei luptatoare
 

Ești părinte, ai doi copii, fată și băiat, ai trecut de perioada grijilor cu răceli și febră. Puilor tăi încep să le crească aripi, iar tu faci tot posibilul ca ele să fie cât mai mari și mai puternice pentru acel moment în care-și vor lua zborul. Doar că din senin, unul dintre ei cade. Fără motiv, fără explicație. La numai șapte anișori, lovit de un diagnostic care atacă fără „discrimare“: nu ține cont de vârstă, de priorități, de culoarea pielii, de suferința provocată, de nimic. Despre zborul frânt o vom lăsa pe Rebeca, din Brebu, să ne vorbească.

„Ați aflat câte ceva despre mine, pe la începutul lui august  când, în loc să vă vorbesc despre pasiunea mea, judo, și despre jocurile cu prietenii și fratele meu mai mare, am apărut în prim-plan cu boala care mi-a furat vacanța mare, care din parc, de la sala de antrenamente, de la jucăriile mele m-a dus prin spitale. Știu că dorința multor prietene de-ale mele este să se facă doctorițe, să facă injecții. Eu n-aș putea pentru că dor…

De ce nu e ca în povești să vină o zână bună, să dea cu un praf magic și să ia durerea și să le readucă părinților bucuria de pe față?!
Îi văd zâmbindu-mi, dar ei nu știu că ochii vorbesc și spun mai multe decât curbele buzelor.

Da, sunt unul dintre acei copii diagnosticați cu cancer. La mine, «răutatea» aia care mă doare și-mi fură copilăria este în trunchiul cerebral și este de gradul IV. Au venit niște rezultate din Turcia. Știu că atunci când mami a trimis dosarul cu analize, gradul stabilit în țară era I, dar când ne-a venit scrisoarea de acolo, treapta indicată a fost IV. Nu știu prea bine ce înseamnă, dar la câte am auzit în jur este grav.

Nu înțeleg multe din ceea ce spun medicii, dar simt. Simt și văd cum mă transform. În vară am avut o semipareză, iar mâna dreaptă nu mi-o mai pot folosi, iar piciorul abia îl controlez. Nici fața nu mai este ca înainte.

Văd cum sunt în centrul atenției când merg în parc, iar copiii mă privesc ciudat pentru felul în care arăt și mă mișc. Îl văd pe fratele meu (9 ani) cum nu mai are răbdare. Nu înțelege de ce nu ne mai putem juca așa cum o făceam înainte.

Știți, oare, cât de dor mi-e să merg la sport? Îmi plăcea atât de mult la judo… Și același sentiment îl am și față de școală. Mai fac lecții și acasă, dar era frumos la școală unde abia așteptam pauzele ca să alergăm, să râdem.
Acum, mă pregătesc să merg în Turcia. Nu în vacanță! Offf, și aici voi merge tot în spitale, tot la injecții, vor fi noi tubulețe care vor fi umplute cu sângele meu, iar mami va fi și aici cu emoții, cu ochii mereu în lacrimi… Și aici o voi surprinde vorbind cu Doamne-Doamne.

De ce nu trec toate astea mai repede? Se apropie venirea Moșului și vreau să fiu acasă, să alerg în pijamale cu fratele meu, să ne forțăm să nu adormim ca să-l suprindem pe Moș Crăciun când ne lasă cadouri. Oare cum o arăta cadoul cu sănătate în el?! Pentru că eu pe acesta mi-l doresc…“, sunt povestea și gândurile micuței Rebeca din Brebu.

Fetița va ajunge în Turcia pentru radio și chimioterapie, dar și pentru o intervenție chirurgicală despre care medicii le-au vorbit soților Cojocaru.
Costurile pașilor către recăpătarea sănătății sunt mari, se ridică la zeci de mii de euro, bani pe care acești oameni nu-i au. Dar oare cum și-ar putea vedea copilul stingându-se doar din cauza unor bani?! Este și motivul pentru care au lăsat toate orgoliile și cer din nou o mână de ajutor.

De când au aflat prin ce trece copilul lor, oamenii trăiesc într-un stres continuu, într-o stare în care nu știu dacă să certe sau să ceară ajutor Divinității. Le e teamă să adoarmă din cauza coșmarurilor cum că aripile fiicei lor se vor transforma într-unele de înger…Nuuu și nu! Rebeca are doar șapte ani și jumătate și o viață frumoasă în față!

Sursa poveste: Observatorul Prahovean

de Liliana Maxim Minculescu

Rebeca merita o sansa si isi doreste sa se intoarca langa fratele si familia ei.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Cojocaru) al copilului pentru care faceți donatia!

Donati realizate in conturile organizatiei (16.11.2019.30.11.2019)

 • Ramona M. a contribuit cu suma de 200 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Cojocaru I. a contribuit cu suma de 500 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Cojocaru M. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Cojocaru A. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Vilceanu C. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Cautis V. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Tarus O. a contribuit cu suma de 300 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Diana N. a contribuit cu suma de 60 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Vasilica E. a contribuit cu suma de 30 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Iuga G. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Costica A. a contribuit cu suma de 40 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Zinca A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Constantin C. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Bernaciuc S. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Dram A. a contribuit cu suma de 400 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Balas A. a contribuit cu suma de 100 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Cristea D. a contribuit cu suma de 50 lei pentru Rebeca Cojocaru
 • Oltean D. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Rebeca Cojocaru
 • Nicoleta R. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Rebeca Cojocaru
 • Mr G. a contribuit cu suma de 50 euro pentru Rebeca Cojocaru
 • Hr I. a contribuit cu suma de 10 euro pentru Rebeca Cojocaru
 • Bobe P. a contribuit cu suma de 100 euro pentru Rebeca Cojocaru