Roman Burdiuc

Roman Burdiuc

Campanie activa 16 zile
22.069333333333% Complete

Suma primita

16.552 €

Necesari

75.000 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_5f5f9e343a1a0_Roman-Burdiuc-14.09.2020.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

CORINA H.
DAN-CHRISTIAN D.
DRAGHICEANU R.
FLOREA L.
1/ALIN M.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Roman Burdiuc

Campanie activa 16 zile

Update-uri campanie

12 Sep
2020-09-12

Vă mulțumesc din suflet pentru sprijin și ajutorul acordat în așa vremuri grele ,am făcut  prima ședință de chimoterapie cu succes va urma două săptămâni de reabilitare. Ulterior se va realiza încă o ședință de chimoterapie de cinci zile cu scopul de a distruge celulele bolnave pentru a fi pregătit de transplantul medular. Însă pentru a beneficia de tratament și transplant am nevoie URGENT de suma de 75.000 Euro care din păcate atât eu și familia mea nu dispunem de această sumă enormă.Vă rog din suflet să mă salvați, am toată viața înainte.

Vă mulțumesc mult pentu susținere!

Bunul Dumnezeu să vă aibă în pază!

12 Sep
2020-09-12

Anul acesta, Roman trebuia sa plece la liceu in clasa a-XII-a dar din cauza bolii suntem in spital ,dar sper mult cu ajutorul dumneavoastra sa reusim sa finalizăm tratamentul cu bine si noul an scolar sa il gaseasca sanatos ,si sa se bucure si el cu colegii lui.,Ajutati-ma va rog sa-si indeplineasca visul!
Va multumesc mult din suflet!

Campanie inceputa la data: 11.08.2020

Nume: Burdiuc

Prenume: Roman

 Varsta: 18 ani

Suma necesara: 75000 euro

Diagnostic: Leucemie

Clinica unde va efectua operatia si tratamentul: LIV HOSPITAL

 

Povestea lui Roman

Când ai 18 ani te gândești la distracții, petreceri cu prietenii, cât mai multe ieșiri în oraș, planuri de viitor... Ai toată viața înainte și nu știi ce să faci mai întâi. Nu și dacă ești oprit din avântul tineresc de o boală necruțătoare.

Totul a început cu ceea ce rea o banală răceală. Stările de slăbiciune, durerile de gât și puțina febră pe care le manifesta Roman Burdiuc nu erau semne pentru ceva grav, dar simptomele au continuat cu amețeli, pierderi de cunoștință și chiar convulsii.

Și medicii au crezut că e o simplă gripă, motiv pentru care i-au administrat tânărului antibiotice. Erau siguri că va trece totul cât de curând. Din păcate, starea băiatului s-a agravat. Întregul corp i s-a acoperit cu noduli dureroși de până la 2 cm. A fost momentul în care pentru toată lumea era clar că nu poate fi doar gripă.

Roman abia se mai ținea pe picioare când i-au luat sânge, iar pe 14 mai a primit vestea cumplită: are leucemie.

De atunci a început o luptă grea. În loc de distracție, tinerețea lui Roman e marcată de suferință, în loc de bucurii specifice vârstei a primit dureri care par să nu se mai încheie.

La 18 ani dă dovadă de o răbdare enormă, de putere și vitejie. Zilnic îndură nenumeroase injecții, hemoragii interne și externe, insomnie, căderea părului, inflamații ale organelor. Acum câteva zile, i-a paralizat jumătate din față.

Toate acestea le îndură zilnic copilul meu, în loc să se bucure de viață, e la un pas de moarte. Îmi e sfâșiat sufletul de durere! Dacă ar fi posibil, aș dori din suflet să îi iau toată durerea și toată boala, aș da orice să îl știu sănătos, spune cu lacrimi în ochi femeia care i-a dat viață și l-a crescut.

Viața lui Roman depinde de un transplant medular, iar medicii îl așteaptă urgent la clinică. Transplantul și tratamentul post-operator costă 75000 de euro , o sumă mult prea mare pentru posibilitățile familiei Burdiuc.

Într-o viață întreagă nu aș putea strânge atâția bani. De ce, Doamne, viața lui depinde de niște hârtii? Mă închin în fața tuturor, ajutați-ne, vă rugăm, să ne tratăm copilul, spune disperată mama tânărului.

Nu putem fi indiferenți la suferința acestui băiat, acestei familii. Viața unui tânăr nu trebuie să fie durere și chin, ci bucurie, speranță și un viitor frumos. Împreună îi putem oferi această șansă lui Roman prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare.

De asemenea, cei cei care vor să ajute pe termen lung au la dispoziție posibilitatea plății recurente. Pe durata unei campanii, se poate dona constant o anumită sumă pentru cazul umanitar ales.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie -Burdiuc