whatsapp-widget

Sara Botez

Campanie din trecut 0 zile
89.635919696148% Complete

Suma primita

8.260 €

Necesari

9.215 €

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Plati efectuate

doc_660746be4affc_Botez-Sara-30.03.2024.pdf
doc_660746beaf11b_Sara-Botez-30.03.2024.pdf
doc_660746be7c768_Sara-Botez-29.03.2024.pdf

Acum poti dona extrem de simplu si rapid prin noua Aplicatie pentru Android si iOS "Salveaza o Inima"

Lista donatori

Lista donatori banca

Oana B.
Alexandra V.
Dra E.
Pop M.
Mihaela S.

SFANTUL NECTARIE – PROTECTORUL NOSTRU

Sara Botez

Campanie din trecut

Update-uri campanie

30 Mar
2024-03-30

În această zi, cu inimi pline de speranță și recunoștință, Asociația Salvează o Inimă dorește să împărtășească o veste care ne-a luminat sufletele și ne-a întărit credința în puterea comunității noastre unite. Am avut privilegiul și onoarea să contribuim cu suma de 45.316 RON, un gest mic pentru un vis mare, acela de a aduce zâmbete, speranță și, mai presus de toate, o șansă la o viață mai bună.

Lupta noastră împotriva suferinței nu cunoaște pauză, iar astăzi, mai mult decât oricând, simțim că eforturile noastre comune înfrumusețează lumea. Vă mulțumim din suflet fiecăruia dintre voi, pentru fiecare gest de generozitate, pentru fiecare cuvânt de încurajare, pentru că sunteți alături de noi și de cei pe care îi susținem.

Astăzi, inima noastră este mai ușoară, iar bucuria ne cuprinde sufletele, datorită succesului operației Sarei, o tânără de 17 ani, plină de viață și visuri. Sub mâinile de aur ale Dr. Sergiu Stoica, Sara a învins o provocare grea, o tumoră extranevraxială care își găsise locul în treimea medie a sinusului. Este un moment de cotitură în viața ei și un pas uriaș spre recuperare și normalitate.

Tratamentul va continua la Spitalul Monza din București, unde Sara va fi îngrijită cu aceeași dedicație și profesionalism. Fiecare zi este o mărturie a luptei, a curajului și a speranței, iar succesul ei este, de asemenea, succesul comunității noastre.

În acest moment de bucurie profundă, dorim să vă reamintim că fiecare contribuție contează, fiecare ajutor poate schimba un destin. Grație vouă, Sara și alți tineri ca ea pot visa la un viitor luminos, liber de greutatea suferinței.

Lupta noastră continuă, iar încrederea și sprijinul vostru ne sunt mai necesare ca niciodată. Să ne unim forțele și inimile pentru a face posibile și alte minuni, pentru a aduce lumină acolo unde este întuneric și speranță acolo unde se află disperare.

Cu recunoștință infinită și cu inimile pline de speranță,

01 Mar
2024-03-01

Dorim să vă exprimăm recunoștința noastră profundă pentru solidaritatea și generozitatea de care ați dat dovadă în sprijinul campaniei pentru Sara. În doar 72 de ore, grație vouă, am reușit să strângem 6361 de euro din totalul necesar pentru intervenția chirurgicală a Sarei, care va avea loc la Spitalul Monza din București, sub îndrumarea Domnului Doctor Sergiu Stoica. Efortul vostru colectiv ne apropie de atingerea obiectivului final, mai fiind necesară suma de 2854 de euro.

Prin fiecare donație, indiferent de mărimea acesteia, demonstrați că bunătatea și compasiunea umană pot schimba destine și pot oferi speranță acolo unde situația pare fără ieșire. Eforturile voastre ne inspiră și ne motivează să continuăm să luptăm pentru fiecare caz, fiecare copil, fiecare suflet care are nevoie de ajutorul nostru.

Pentru a continua să sprijinim cazul Sarei și a altor copii asemenea ei, vă încurajăm să distribuiți campania și să contribuiți, dacă sunteți în măsură, accesând link-ul: https://salveazaoinima.ro/sara-botez/. Fiecare donație contează și ne apropie de ziua în care Sara și familia ei vor putea să respire ușurați, știind că intervenția necesară a fost posibilă datorită generozității voastre.

Vă mulțumim că ați ales să vă alăturați acestei cauze și că ne sprijiniți în misiunea noastră de a aduce speranță și vindecare în viețile celor aflați în dificultate. Împreună, putem face minuni și putem schimba vieți, pas cu pas, inimă cu inimă.

Cu profundă recunoștință și speranță!

Campanie inițiată pe data de:27.02.2024

Nume: Botez

Prenume:Sara

Vârstă: 17 ani

Sumă necesară: 9215  euro

Diagnostic: Tumoră extranevraxială cu punct de plecare in treimea medie a sinusului

Tratamentul va fi efectuat la Spitalul Monza din București

Povestea tinerei Sara

Astăzi, apelul nostru către dumneavoastră poartă numele și speranța unei tinere curajoase, Sara Gabriela Botez, o elevă de 17 ani, care se confruntă cu o provocare pe care niciun adolescent nu ar trebui să o întâlnească. Sara, o elevă silitoare la Liceul Teoretic Decebal din București, se luptă cu o tumoră cerebrală de sinus sagital superior, diagnosticată în ianuarie 2023.

Sara își împărtășește povestea cu noi: "Acum un an, durerile severe de cap m-au condus la un control neurologic, iar un RMN ulterior a dezvăluit prezența unei tumori cerebrale. Inițial, tumora fiind de dimensiuni reduse, mi s-a recomandat monitorizarea acesteia. Cu toate acestea, un RMN de control din februarie 2024 a arătat că tumora și-a dublat dimensiunea. Fără intervenție chirurgicală, viața mea este în pericol. Mama, care este singurul meu părinte, se află în imposibilitatea de a suporta costurile acestei intervenții vitale."

Inima Asociației noastre este alături de Sara și mama ei în aceste momente de cumpănă. Singura lor speranță este o intervenție chirurgicală sub îndrumarea doctorului Sergiu Stoica de la Spitalul Monza din București, cu o necesitate urgentă de fonduri în valoare de 9,215 euro.

Sara continuă: " Am reușit întotdeauna să obțin note foarte bune la școală și îmi doresc din suflet să depășesc acest obstacol, să absolv liceul împreună cu colegii mei și să susțin examenul de bacalaureat. Visul meu este să merg la facultate și să am o viață normală, liberă de suferință și teama constantă."

Apelăm la generozitatea, empatia și sprijinul dumneavoastră pentru a-i oferi Sarei șansa la o viață normală și sigură. Fiecare contribuție, oricât de mică, poate face diferența în lupta Sarei pentru sănătate și viitor. Împreună, putem alunga umbra bolii și deschide calea spre vindecare și speranță pentru Sara și mama ei.

Vă mulțumim din suflet pentru orice sprijin puteți oferi. Să fim alături de Sara în această luptă, să-i oferim forța, curajul și suportul necesar pentru a depăși această încercare.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: SARA BOTEZ